Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
993
κατσε ρε φιλε αμα γνωρισω μια γκομενα και απο το πρωτο καιρο δω οτι ειναι "οχι στο ενα οχι στο αλλο οχι στο παρα αλλο" γιατι να μπω σε σχεση μαζι της? για να τη ταραξω στο κερατο?
αυτο καθεται μονος του οχι να μας κοροιδευει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Κι έξω που γυρνάμε,όποιον βλέπεις με γκόμενα χαίρεται σα μαλάκας.

Κακά τα ψέματα,η γκόμενα.η καψούρα,ο έρωτας, είναι απ'τα λίγα πράγματα,ίσως και το μοναδικό, που μπορεί έναν άντρα να τον μαζέψει απ'το πάτωμα και να τον ανεβάσει στο ταβάνι.Και το αντίθετο φυσικά.

Κανένας μόνος δεν είναι ευτυχισμένος,κι όποιος λέει το αντίθετο λέει μαλακίες
Λογική του Σαντ Μαν (αν και η λογική με τον Σαντ Μαν δεν πάνε μαζί):

Όποιος έχει γκόμενά είναι ευτυχισμένος,ακόμη κι αν είναι εγκλωβισμένος σε μια πολύ κακή σχέση,με καυγάδες,εντάσεις κλπ.
Όποιος δεν έχει γκόμενά,είναι καταδικασμένος σε μια ατέρμονη δυστυχία και μιζέρια,και ας είναι υγιής,έχει φιλους και περνά καλά,είναι πολυπράγμων κλπ.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Κι έξω που γυρνάμε,όποιον βλέπεις με γκόμενα χαίρεται σα μαλάκας.

Κακά τα ψέματα,η γκόμενα.η καψούρα,ο έρωτας, είναι απ'τα λίγα πράγματα,ίσως και το μοναδικό, που μπορεί έναν άντρα να τον μαζέψει απ'το πάτωμα και να τον ανεβάσει στο ταβάνι.Και το αντίθετο φυσικά.

Κανένας μόνος δεν είναι ευτυχισμένος,κι όποιος λέει το αντίθετο λέει μαλακίες
Αν ήταν έτσι τότε κανείς δεν θα χώριζε!
Μονάχος σου χόρευε κι όσο θέλεις πηδά, λέει η παροιμία.
Πως γίνεται να λέει τόσες μαλακίες ένας άνθρωπος?

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Ε ποιοι πάνε,οι 40 χρόνια παντρεμένοι

Πάει κανένας νέος που έχει γκόμενα;
Εγω οταν ειχα γκομενα πηγαινα,και τωρα παω που δεν εχω γκομενα παλι.
Τα μπουρδελα ειναι το στανταρ μου,οι γκομενες πανε και έρχονται.
Βεβαια δεν κανω σχεση τωρα απεχω εδω και 1.5χρονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο πεινασμενος...καρβελια ονειρευεται
Οντως,κατι τετοιους βρισκουν θυματα οι γκομενες και βρισκουν πατήματα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.341
Πόντοι
2.356
Αν ήταν έτσι τότε κανείς δεν θα χώριζε!
Μονάχος σου χόρευε κι όσο θέλεις πηδά, λέει η παροιμία.
Πως γίνεται να λέει τόσες μαλακίες ένας άνθρωπος?
αμα εκαψε φλαντζα και εκοψε ιμαντα το μοτερ λογικο μου ακουγεται! σε λιγο βεβαια θα πει οτι δεν αυνανιζεται κιολας (μπορει να το εχει τερματισει το παιχνιδακι ποιος ξερει)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1623440726262.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
98DC29F5-7E6F-42D2-8A0D-4D6DAC1D9222.gif

Μη χαλιέσαι. Και οι φίλοι υπερεκτιμημένοι είναι. Το κόλπο δεν είναι να έχεις πολλούς φίλους αλλά πολλές παρέες. Μακάρι αυτό να το ξέρανε όλοι στην εφηβεία.
Για να εχεις πολλες παρεες πρεπει να εχεις κοινα γουστα με πολλους.Το θεμα ειναι να εχεις ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ παρεες οχι ΠΟΛΛΕΣ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Φίλε μου είσαι πολύ λάθος εδώ. Μπορούμε να το αναλύσουμε ώρες αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται με ένα παράδειγμα που μου ήρθε αστραπή στο μυαλό τώρα.

Έχεις δυο σεναρια. Είσαι σε ένα έρημο νησί. Στο πρώτο σενάριο έχεις μαζί σου ένα φρούτο, από την πιο εκλεκτή σοδειά, βιολογικό, αράντιστο, αμβροσία. Στο δεύτερο σενάριο έχεις μαζί σου ένα καφάσι φρούτα, από την Βολιβία ξέρω γω. Ποιότητα κατώτερη σαφώς. Σε ποιο σενάριο θα πεινάσεις;

Πραγματικα βαριέμαι να καθίσω και να το αναλύσω.
Προτιμω να κανω μπουρδελοτσαρκες με εναν φιλο μου παρα να ειμαι στα μπουζουκια με δεκα ατομα "παρεα"..."ουκ εν τω πολλω το ευ"!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Καλά, το περιγράφεις όπως θες όμως. Οι τσάρκες είναι μια φορά τη βδομάδα, το ίδιο και τα μπουζούκια. Μετά τι; Ρε φίλε, θα το έχεις ζήσει: με ότι δένεσαι πολύ και περνάς πολύ χρόνο μαζί, γαμιεται. Αυτό σου εξηγώ: με τις πολλές παρέες δεν βαριέσαι ποτέ, δεν δένεσαι υπερβολικά ποτέ, δε μαλώνεις ποτέ, υποχρεώνεσαι να βελτιωθείς σαν χαρακτήρας εφόσον συναναστρεφεσαι με πολύ κόσμο. Το έχω ζήσει, το έχω δει με τα μάτια μου. Το κολλητηλίκι δε βγαίνει σε καλό. Αν διαφωνείς το σέβομαι.
Δεν πολυασχολουμαι με τις μαζες.Δεν ξεχωριζουν ο ενας απο τον αλλον.Ολοι ιδιοι ειναι...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Αν αξιζει ο φιλος ΔΕΝ γαμιεται ποτε.Δεν αξιζουν οι επιφανειακες φιλιες...δεν ειμαστε γκομενες για να λειτουεγουμε ετσι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
, υποχρεώνεσαι να βελτιωθείς σαν χαρακτήρας εφόσον συναναστρεφεσαι με πολύ κόσμο.
Εγώ θα το περιέγραφα ως εξής, αναγκάζεσαι να υποκρίνεσαι και να μπαίνεις σε διαφορετικά καλούπια για να τους ικανοποιήσεις όλους, πράγμα αρκετά ψυχοφθόρο. Γενικά συμφωνώ με αυτό που λέει ο argyrotoxos.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Επενδυω στην ποιοτητα...τα πιτσιρικια επενδυουν στην ποσοτητα.Διαφορα στρατηγικης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom