alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι εχω φιλους σε σχεσεις που ειναι μπαϊλντισμενοιΈχεις εσύ φίλους μπακούρηδες που είναι ευτυχισμένοι;
Οχι εχω φιλους σε σχεσεις που ειναι μπαϊλντισμενοιΈχεις εσύ φίλους μπακούρηδες που είναι ευτυχισμένοι;
Οχι εχω φιλους σε σχεσεις που ειναι μπαϊλντισμενοι
Γιατι ειναι εγκλωβισμενοι για ενα σωρο λογους.Και γιατί δε χωρίζουνε;
για να μην τις πιάσεις εσυ γκόμενες τυπεΚαι γιατί δε χωρίζουνε;
δεν εννοουσα φυσικα οι γυναικες δεν φερνουν την ευτυχια,αλλα αρκει να τη γουσταρεις και να περνας καλα μαζι της.Οι μισοι φιλοι μου ειναι με γκομενες π εχουν βαρεθει και τις εχουν απο αναγκη επειδη βαριουνται η επειδη δεν μπορουν να βρουν αλλη,.Εμενα η ζωη μ ειναι foul activitys εχω τα χομπι μου,τη δουλεια μου,τους φιλους μου,το σκυλο μου, θα κανω κανα ταξιδι θα παω να συναντησω φιλους εξω καμακια στο ανατολικο μπλοκ.Αν ειναι να βρω μια που να γουσταρω και να το βασικοτερο να μη μου κανει τη ζωη πατινι και φυσικα να σεβαστει και οτι περα απο αυτη εχω και αλλα πραγματα να κανω,τοτε ναι ευχαριστως μπαινω και σε σχεση η και σε παραπανω καταστασεις αν χρειαστει.Ε πες μερικά άλλα πράγματα που σου φέρνουν ευτυχία πλην γυναίκας
Οι πολλες γυναικες ειναι ευτυχια, η μια ειναι δυστυχιαΕ πες μερικά άλλα πράγματα που σου φέρνουν ευτυχία πλην γυναίκας
εγω μενω σε χωριο. μικρα χωρια στη περιοχη μου αλλα οχι ξεχασμενα, ειμαστε τουριστικη περιοχη. το χειμωνα που ολες σχεδον οι τοπικες λειπουν, ηρεμω επειδη δεν τις βλεπω. μολις καλοκαιριασει και ερχοντε, η αυτες που ειναι ηδη εδω φορανε ολο και λιγοτερα, ξεκιναει η αναστατωση, εκει που εισαι ηρεμος, τσααακ περναει μια απο μπροστα το σπιτι η απο το καφενιο και σε κανει κωλο......Μένω νότια προάστια,5-10 λεπτά με τα πόδια απο την θάλασσα. Είπα τώρα το απογευματάκι κατά τις 6 που είχε πέσει αρκετά ο ήλιος να πάω μια βολτούλα στην παραλία να δώ τίποτα. Είδα κώλους που δεν φανταζόμουνα ότι υπήρχαν, 18-25άρες ακόμα και μιλφάρες πολύ καλά διατηρημένες ,κολαράκια ονειρεμένα γάλακτος. Γύρισα αμέσως σπίτι και την έπαιξα. Τι ήθελα και πήγα;; Μακάρι να μην πήγαινα ποτέ. Να μην γνώριζα κάν την υπαρξή τους. Να καθόμουνα σπίτι και να έβλεπα την σάκκαρη. Χαρούμενος στην άγνοια μου.
γνωστος μου παντρευτικε μια η οποια ειναι και πολυ αδυνατη κοκκαλιαρα, και στη μαπα ειναι κακασχημη σαν κωλογρια, και πολυ ψωναρα κακιασμενη........... δε ξερω τι σκεφτοταν.......... τοσο πολυ φοβοταν μη μεινει στο ραφι αυτος?......... καθε μερα γυρναει με το αμαξι και πινει μπυρες για να τη βλεπει ολο και πιο λιγο και να τη παλευει........αλλα μην το ζηλευεις το γαμπριλικι.εχουν τρελαθει πολλα καλα παιδια απο τις παλαβες.
Πηγαινε στους οικους ρε σαντμαν ανα 3η μερα....σερι...τοτε θα αναθεωρησεις πολλα οχι σε ενα μηνα αλλα σε ενα χρονο.Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Κι έξω που γυρνάμε,όποιον βλέπεις με γκόμενα χαίρεται σα μαλάκας.
Κακά τα ψέματα,η γκόμενα.η καψούρα,ο έρωτας, είναι απ'τα λίγα πράγματα,ίσως και το μοναδικό, που μπορεί έναν άντρα να τον μαζέψει απ'το πάτωμα και να τον ανεβάσει στο ταβάνι.Και το αντίθετο φυσικά.
Κανένας μόνος δεν είναι ευτυχισμένος,κι όποιος λέει το αντίθετο λέει μαλακίες
ρε αδερφε αυτα λεω και στο τελος θα με πουν και μισογυνη.γνωστος μου παντρευτικε μια η οποια ειναι και πολυ αδυνατη κοκκαλιαρα, και στη μαπα ειναι κακασχημη σαν κωλογρια, και πολυ ψωναρα κακιασμενη........... δε ξερω τι σκεφτοταν.......... τοσο πολυ φοβοταν μη μεινει στο ραφι αυτος?......... καθε μερα γυρναει με το αμαξι και πινει μπυρες για να τη βλεπει ολο και πιο λιγο και να τη παλευει........
Αμα ξερεις τα βασικα σου έρχονται αν και καποιες ξερουν αγγλικαΝαι αλλα χωρις να ξερεις βουλγαρικα, πως θα δικτυωθεις με βουλγαρες; Με νοηματικη;
παντρεψου και τα λεμε!!!Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Κι έξω που γυρνάμε,όποιον βλέπεις με γκόμενα χαίρεται σα μαλάκας.
Κακά τα ψέματα,η γκόμενα.η καψούρα,ο έρωτας, είναι απ'τα λίγα πράγματα,ίσως και το μοναδικό, που μπορεί έναν άντρα να τον μαζέψει απ'το πάτωμα και να τον ανεβάσει στο ταβάνι.Και το αντίθετο φυσικά.
Κανένας μόνος δεν είναι ευτυχισμένος,κι όποιος λέει το αντίθετο λέει μαλακίες
Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν
Αυτα ρε τύπε τα λεγαμε οταν ημασταν 15-16 χρονων, οτι μολις αποκτησουμε γκομενα θα ειμαστε ευτυχισμενοι, τι ειναι αυτα που να παρει και να σηκωσει, ελεος...
Σοβαρολογεις τωρα??
Πηγαινε στους οικους ρε σαντμαν ανα 3η μερα....σερι...τοτε θα αναθεωρησεις πολλα οχι σε ενα μηνα αλλα σε ενα χρονο.
Εχεις μεινει μονο στα καλα της σχεσης.στη ροματζα.η ροματζα τελειωνει και αρχιζει μετα η μονιμη ξενερα
μονο αυτοι που δε κερατωνουν στο τσαμπα....Ε ποιοι πάνε,οι 40 χρόνια παντρεμένοι
Πάει κανένας νέος που έχει γκόμενα?
κατσε ρε φιλε αμα γνωρισω μια γκομενα και απο το πρωτο καιρο δω οτι ειναι "οχι στο ενα οχι στο αλλο οχι στο παρα αλλο" γιατι να μπω σε σχεση μαζι της? για να τη ταραξω στο κερατο?μονο αυτοι που δε κερατωνουν στο τσαμπα....
εχεις την εντυπωση εσυ οτι οταν εισαι σε σχεση κανεις στο κρεβατι σου οτι θες οποτε θες?
ξερω τυπους που δε τους δινουν κωλο οι γκομενες τους γιατι ετσι, εσυ τι λες θα κατσουν να σκασουν? και ολα να τα ξερει και να τα κανει η αλλη δε σημαινει οτι θα στα κανει και σιγουρα !!!
περισσοτερο νεολαια βλεπω στα μπουρδελα παρα μεγαλους.Ε ποιοι πάνε,οι 40 χρόνια παντρεμένοι
Πάει κανένας νέος που έχει γκόμενα;
ξερω τυπους που δε τους δινουν κωλο οι γκομενες τους γιατι ετσι, εσυ τι λες θα κατσουν να σκασουν? και ολα να τα ξερει και να τα κανει η αλλη δε σημαινει οτι θα στα κανει και σιγουρα !!!
τους εχω σε μεγαλυτερη υποληψη απο αυτους που δε γαμανε κωλο απο επιλογη! (η τουλαχιστον ετσι δηλωνουν)Όντως,αυτός είναι σοβαρός λόγος να πας αν δε σου δίνει κώλο η γκόμενα
περισσοτερο νεολαια βλεπω στα μπουρδελα παρα μεγαλους.