Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μπορει η πορεια της ζωης των γυναικων να ειναι προβλεψιμη σε γενικες γραμμες (η προβλεψιμοτητα κυριως μπορει να φανει απο την ηλικια της γυναικας στο τι πανω κατω θελει απο σενα) παρολα αυτα ομως πολλα πραγματα που εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα,βασιζονται σε λεπτομερειες που αν κανεις τα στραβα ματια και πεις "δε βαριεσαι" τη γαμησες...εχω φιλους που το φυσανε και δε κρυωνει,ακριβως επειδη προσπερασανε καποιες λεπτομερειες...(αν και αυτο μπορεις να πεις οτι ισχιει και με ολους τους ανθρωπους γενικα)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.787
Πόντοι
4.546
Μπορει η πορεια της ζωης των γυναικων να ειναι προβλεψιμη σε γενικες γραμμες (η προβλεψιμοτητα κυριως μπορει να φανει απο την ηλικια της γυναικας στο τι πανω κατω θελει απο σενα) παρολα αυτα ομως πολλα πραγματα που εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα,βασιζονται σε λεπτομερειες που αν κανεις τα στραβα ματια και πεις "δε βαριεσαι" τη γαμησες...εχω φιλους που το φυσανε και δε κρυωνει,ακριβως επειδη προσπερασανε καποιες λεπτομερειες...(αν και αυτο μπορεις να πεις οτι ισχιει και με ολους τους ανθρωπους γενικα)
Λεπτομέρειες όπως?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.914
Πόντοι
6.030
Είμαι γραμμένος σε ορειβατικό σύλλογο και πόνεσε πολύ αυτό, το πήρα προσωπικά ???
:grin: :grin::grin:
Καλα το εγραψα χοντροκομενα. Δεν σημαινει οτι οποιος παει σε ορειβατικο συλλογο ειναι αγαμητος. Απλα εχεις ευκαιρεια να γνωρισεις ανθρωπους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μια φορα τα ειχε ενα παληκαρι με τη ξαδερφη μ (μεγα ξεκωλι απο τις μεγιστες της αθηνας) .Μια φορα με πιανει και μ λεει "ρε συ τι γινεται με αυτη τη ξαδερφη σ..την ακουω στο τηλ να μιλαει με τις φιλες της και εχω φριξει με αυτα που λενε" αυτη μαζι του να ειναι λες και τη βρηκε μεσα απο μοναστηρι (εγω βεβαια την ξερω,..αυτος οχι)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και ποτε μια γυναικα δεν εχει παρει ολη την αθηνα στα νιατα της και στα 30 να "σοβαρευτει" με σενα..ΝΟΜΟΣ (Τουλαχιστον στο 99% των περιπτωσεων)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
εγω παλι που ειμαι 1.75 σε οποια το λεω στο τιντερ με σβηνει..ελλεηνιδα ε μη φανταστεις
Τετοια κομπλεξ καμια αλλη φυλη,οταν ειχα παει στη βουλγαρια εβλεπα κατι ραμολια να κυκλοφορουν με γκομενετα τουμπανα και ελεγα ρε με τι τα μπλεκουν οι γκομενες,και σε κουβεντα στα αγγλικα με εναν του ειχα πει εσυ αν ησουν ελλαδα δεν θα εβρισκες ελληνιδα ουτε με το κυαλι πολυ σνομπ οι ελληνιδες.
Στη βουλγαρια εβρισκα γκομενα σε χρονο ντε τε,αφου οταν γυρισα ελλαδα ειπα που ηρθα γαμω το φελεκι

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
προσπαθησε να καταλαβεις οτι οι πιο πολλοι απο αυτους που ειδες, πληρωσαν το εισιτηριο στο γκομενακι, τα πατατακια και σπορακια που ροκανιζε το γκομενακι οσο εβλεπε το εργο, τα νερα και αναψυκτικα που ρουφουσε για να μην πνιγει, την βενζινη το παγωτο κτλ και μετα το γκομενακι το πηγαν και σπιτι του σαν καλοι μαλακες που ειναι και στατιστικα παντα, εμειναν ΑΦΡΑΓΚΟΙ και τουλαχιστον εκεινη την νυχτα δεν το γαμησαν.

την επομενη το γκομενακι το μεσημερι θα φαει με τους γονεις του και το απογευμα θα βγει με τις φιλες του και θα λεει ολα τα χθεσινα για τον μαλακα και οι φιλες του θα το ζηλευουν που περασε το απογευμα του ωραια και τσαμπα

ο μαλακας την επομενη θα παει για δουλεια και το απογευμα θα βγει με τους φιλους του εκει κοντα που μενει γιατι δεν εχει λεφτα και θα παει σε μια καφετερια θα πιει εναν σκετο καφε και θα χαλβαδιαζει καλλιτερα γκομενακια απο αυτο που εχει
και ισως και γαμησει κιολας δε λες!?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Αν είσαι νέος βρίσκεις εύκολα στην επαρχία εκτός αν εννοείς κάτι ξεχασμένα χωριά με 20 κατοίκους. Η ειρωνία με την επαρχία είναι ότι όπως εσυ έχεις λιγότερες ευκαιρίες, έτσι και οι κοπέλες του χωριού ξέρουν μόνο εσένα και τους άλλους δέκα νοματαίους και συνεπώς θα σου κάτσει μια και δυο. Σε χωριό μεγάλωσα, κάτι ξέρω. Στα 35-40 χωρίς φίλους είναι ζόρικα φίλε Sad_Man αλλά σε ποια ηλικία δεν είναι δύσκολο όταν είσαι μόνος; Η μοναξιά και η αποξένωση είναι το πρόβλημα, όχι η ηλικία. Μια χαρά τύπος θα είσαι, ίσως πρέπει έτσι για αλλαγή να βγεις από τα νερά σου. Αν πάλι οχι, δίκη σου απόφαση είναι. ?
σε χωριο μεγαλωσες κατι ξερεις! αλλα μαλλον μεγαλωσες χωρις σοσιαλ μιντια! τωρα το καθε ραμολιμεντο μιλαει με γκομενο στην πολη και κανονιζει γαμησια 200 μιλια μακρια γιατι αλλωστε δε το καιει να γαμηθει σημερα οσο σε καιει εσενα να χωσεις!

το καθε χωριατοκοριτσο ονειρευεται να γινει σουγκαρ μπεημπη στα χλιδατα της γλυφαδας. (σουγκαρ των 50 ευρω δηλαδη μιας και της φτανει που θα ανεβασει στορυ να ζηλεψει η γειτονισσα)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.590
Πόντοι
216
Τετοια κομπλεξ καμια αλλη φυλη,οταν ειχα παει στη βουλγαρια εβλεπα κατι ραμολια να κυκλοφορουν με γκομενετα τουμπανα και ελεγα ρε με τι τα μπλεκουν οι γκομενες,και σε κουβεντα στα αγγλικα με εναν του ειχα πει εσυ αν ησουν ελλαδα δεν θα εβρισκες ελληνιδα ουτε με το κυαλι πολυ σνομπ οι ελληνιδες.
Στη βουλγαρια εβρισκα γκομενα σε χρονο ντε τε,αφου οταν γυρισα ελλαδα ειπα που ηρθα γαμω το φελεκι

Ναι αλλα χωρις να ξερεις βουλγαρικα, πως θα δικτυωθεις με βουλγαρες; Με νοηματικη;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Κι έξω που γυρνάμε,όποιον βλέπεις με γκόμενα χαίρεται σα μαλάκας.

Κακά τα ψέματα,η γκόμενα.η καψούρα,ο έρωτας, είναι απ'τα λίγα πράγματα,ίσως και το μοναδικό, που μπορεί έναν άντρα να τον μαζέψει απ'το πάτωμα και να τον ανεβάσει στο ταβάνι.Και το αντίθετο φυσικά.

Κανένας μόνος δεν είναι ευτυχισμένος,κι όποιος λέει το αντίθετο λέει μαλακίες

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ποιος ο λογος να μην τις πλησιασεις,να μιλησεις να κοψεις κινηση

9faa0b982fc050498de6352d71906391.png

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειμαστε ατυχοι...σε πολλα εδω στην ελλαδα..αργησα να το καταλαβω.Αν δεν βρισκεις και αλλους να σου επιβεβαιωσουν ορισμενα πραγματα τοτε μενεις με την αντιληψη οτι "ετσι ειναι το φυσιολογικο"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Κι έξω που γυρνάμε,όποιον βλέπεις με γκόμενα χαίρεται σα μαλάκας.

Κακά τα ψέματα,η γκόμενα.η καψούρα,ο έρωτας, είναι απ'τα λίγα πράγματα,ίσως και το μοναδικό, που μπορεί έναν άντρα να τον μαζέψει απ'το πάτωμα και να τον ανεβάσει στο ταβάνι.Και το αντίθετο φυσικά.

Αυτα ρε τύπε τα λεγαμε οταν ημασταν 15-16 χρονων, οτι μολις αποκτησουμε γκομενα θα ειμαστε ευτυχισμενοι, τι ειναι αυτα που να παρει και να σηκωσει, ελεος...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.549
Πόντοι
14.936

χαιρεται μεχρι να μαθει τι προκειται να παθει το γουνακι του.υπαρχουν βεβαια ομως και περιπτωσεις που ειναι λαμπρες.αλλα μην το ζηλευεις το γαμπριλικι.εχουν τρελαθει πολλα καλα παιδια απο τις παλαβες.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: FARAW
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

αν εξαρταται η ευτυχια σου μονο με το αν εισαι με γυναικα η οχι την εβαψες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτα ρε τύπε τα λεγαμε οταν ημασταν 15-16 χρονων, οτι μολις αποκτησουμε γκομενα θα ειμαστε ευτυχισμενοι, τι ειναι αυτα που να παρει και να σηκωσει, ελεος...

Ίσα ίσα που όσο μεγαλώνεις γίνεται πιο απαραίτητη,που χάνεις φίλους κλπ

Στα 15 μια χαρά ευτυχισμένοι ήμασταν και χωρίς γκόμενα,

Φιλαράκια,μπάλα,ηλεκτρονικά,μόνο το σχολείο δε νοσταλγώ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πάντως εσεις έχετε κανέναν φίλο γνωστό κλπ που να'χει γκόμενα και να'ναι πεσμένος;
Σοβαρολογεις τωρα??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ίσα ίσα που όσο μεγαλώνεις γίνεται πιο απαραίτητη,που χάνεις φίλους κλπ

Στα 15 μια χαρά ευτυχισμένοι ήμασταν και χωρίς γκόμενα,

Φιλαράκια,μπάλα,ηλεκτρονικά,μόνο το σχολείο δε νοσταλγώ
Ενταξει το καταλαβαμε το προβλημα σου, ξεχασες να ενηλικιωθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom