Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για να εχεις πολλες παρεες πρεπει να εχεις κοινα γουστα με πολλους.Το θεμα ειναι να εχεις ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ παρεες οχι ΠΟΛΛΕΣ.
ετσι ειναι...εγω στο κραβ μαγκα που πηγαινω τοσα χρονια πχ θα μπορουσα να πω οτι εχω κοινα με ολους εκει μεσα,αλλα ελα ομως που το 90% ειναι καθυστερημενοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Άρα είμαι πιτσιρίκι. Εντάξει. Α, και είναι και στρατηγική τώρα. Πριν δεν ήταν, αλλά ήταν στρατηγική αυτό που είπα εγώ για παρέες και ελήφθη ως υποκρισία από φόβο μη μείνω μόνος μου. Εντάξει. ?
Αυτοι που φοβουνται να μεινουν μονοι τους δεν ειναι καλοι για παρεα γιατι δεν μπορουν να κανουν παρεα με τον εαυτο τους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εννοείται

Ή έξοδος μόνο με γκόμενα
εγω λιγες φορες στη ζωη μου βγηκα με γυναικα,συνηθως σε ζευγαρι φαση εβγαινα για φαγητο,σινεμα.Για κλαμπ-ποτα-μπαρ κιετσι προτιμουσα να βγανω με 2-3 ατομα συγκεκριμενα μονο για καμακι. και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω σηκωθει
και εχω φυγει απο σπιτια γυναικων επειδη με περνανε οι κολλητοι μ 3 το πρωι και μ λεγανε "ελα ειμαστε ακρωτηρι εχει τρελο μουνι" ολα τα νιατα μου ετσι τα περασα :tooth: :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Εγώ θα το περιέγραφα ως εξής, αναγκάζεσαι να υποκρίνεσαι και να μπαίνεις σε διαφορετικά καλούπια για να τους ικανοποιήσεις όλους, πράγμα αρκετά ψυχοφθόρο. Γενικά συμφωνώ με αυτό που λέει ο argyrotoxos.
Ολη αυτη η συναναστροφη με πολλους μοιαζει με συμπεριφορα γκομενας και μαλιστα με πολλες ανασφαλειες.Ετσι συμπεριφερονται ΚΑΙ ανδρες οχι μονο γκομενες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Αυτό τώρα τι σημαίνει; Ποιος κάνει παρέα με τον εαυτό του και χαίρεται; Άντε οκ να βγεις μόνος να περπατήσεις ή να βολτάρεις μια μέρα. Μετά; Φίλε τα έχεις μπερδέψει. Εγώ στο ξαναλέω: το κολλητηλίκι δεν βγάζει σε καλό. Ούτε είναι υγιές.
Προκειμενου να χασω μια ταινια η μια συναυλια θα τα απολαυσω μονος παρα να εξαρτωμαι απο αλλους που δεν εχουν ιδια γουστα με εμενα η απλως δεν ειναι διαθεσιμοι.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω σηκωθει
και εχω φυγει απο σπιτια γυναικων επειδη με περνανε οι κολλητοι μ 3 το πρωι και μ λεγανε "ελα ειμαστε ακρωτηρι εχει τρελο μουνι" ολα τα νιατα μου ετσι τα περασα :tooth: :tooth:

Μειοψηφία είσαι

Οι κολλητοί σου πιστεύεις θα έκαναν το ίδιο αν τους έπαιρνες εσύ τηλέφωνο ενώ ήταν με γκόμενες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Εχω αφησει την παρεα μου που ετσι και αλλθως θα τους εβλεπα ισως και την επομενη μερα για να δω το "Πολυ σκληρος για να πεθανει 5" ...Μονος...εκεινοι δεν ειχαν σκοπο να το δουν.Φυσικα δεν το μετανοιωσα ποτε?.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Φίλε μου είσαι πολύ λάθος εδώ. Μπορούμε να το αναλύσουμε ώρες αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται με ένα παράδειγμα που μου ήρθε αστραπή στο μυαλό τώρα.

Έχεις δυο σεναρια. Είσαι σε ένα έρημο νησί. Στο πρώτο σενάριο έχεις μαζί σου ένα φρούτο, από την πιο εκλεκτή σοδειά, βιολογικό, αράντιστο, αμβροσία. Στο δεύτερο σενάριο έχεις μαζί σου ένα καφάσι φρούτα, από την Βολιβία ξέρω γω. Ποιότητα κατώτερη σαφώς. Σε ποιο σενάριο θα πεινάσεις;

Πραγματικα βαριέμαι να καθίσω και να το αναλύσω.
εσυ τωρα ομως ανοιγεις μια αλλη εξισου μεγαλη κουβεντα.Εγω θα ελεγα πως ολα ειναι σχετικα.Δηλ για το δευτερο σεναριο δεν ηταν λιγες φορες που ετρωγα αυτα τα πολλα φρουτα που λες της κατωτερης ποιοτητας για να μη νιωσω πεινα παρολα αυτα ενιωθα την ιδια πεινα σα να μην τα ειχα φαει.Αν εισαι ο λαθος ανθρωπος στη λαθος στιγμη και νιωθεις οτι εισαι με 20 ατομα αλλα δεν "κολας" τοτε παλι την ιδια μοναξια θα νιωσεις.Απο την αλλη και μονο με ενα ποιοτικο φρουτο αν την βγαζεις παλι θα εισαι "υπερβολικος"..θελει μια μεση λυση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μειοψηφία είσαι

Οι κολλητοί σου πιστεύεις θα έκαναν το ίδιο αν τους έπαιρνες εσύ τηλέφωνο ενώ ήταν με γκόμενες;
ο ενας ναι ο αλλος οχι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ολη αυτη η συναναστροφη με πολλους μοιαζει με συμπεριφορα γκομενας και μαλιστα με πολλες ανασφαλειες.Ετσι συμπεριφερονται ΚΑΙ ανδρες οχι μονο γκομενες.

Όταν κάποιος δεν είναι αρχηγός της παρέας αλλά ακόλουθος,αυτή είναι η τυπική συμπεριφορά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αυτοι που φοβουνται να μεινουν μονοι τους δεν ειναι καλοι για παρεα γιατι δεν μπορουν να κανουν παρεα με τον εαυτο τους.
οποιος δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του,αργα η γρηγορα θα το "εντοπισουν" ολες οι παρεες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μειοψηφία είσαι

δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση οπως εισαι εσυ να ειναι και οι αλλοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγώ βρήκα την υγεια μου με το να είμαι ευγενικός και θετικός άνθρωπος απέναντι σε όλους και δεν έχω κολλητηλίκια. Βγαίνω σε οποία πόλη και αν είμαι με γνωστούς στα πλαίσια των «φίλων», περνάω καλά, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν περιμένω από κανεναν τίποτα.
δεν ειναι κακο να κανεις και τα δυο μαζι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Άμα οι κολλητοί σου δε σου φέρονται όπως εσυ σε αυτούς τότε ΔΕΝ είναι κολλητοί σου. Απλά πράγματα. Και επειδή 99,9% έτσι γίνεται, αυτό εννοώ όταν λέω ότι το κολλητηλίκι και οι μπούρδες για «αύρες» και «γούστα» πάνε περίπατο. Μην εξαρτάσαι ποτέ από άλλους.
οχι αλλο λεω...δεν σου λεω το πως σου φερεται ο καθενας αλλα δε γινεται να εχεις την απαιτηση να ειναι ιδιοι οι αλλοι με σενα,σε αποψεις,κοσμοθεωριες,γυναικες κτλ πχ με τους κολλητους μ υπαρχει μια αλληλοκατανοηση και αλληλοσεβασμος.Αυτοι μπορει να ειναι μαλακες με τις γυναικες,δεν εχω την απαιτηση να ειναι σα και μενα..οπως εχω και φιλους πχ αλλοι ειναι ΝΔ αλλοι συριζα..εμενα δε με ενοχλει. Τωρα το πως σου συμπεριφερονται,αυτο ειναι αλλο κομματι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το να προσπαθεις ομως να τα εχεις καλα με ολους για μενα ειναι λαθος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ. Απλώς ΔΕΝ βιάζεις τον εαυτό σου να συναναστρέφεται μόνο με 2-3 άτομα και αντιθέτως μαθαίνεις να συναναστρεφεσαι με πολύ κόσμο, κρατώντας και τις απαραίτητες αποστάσεις αλλά και δεν βαριέσαι ποτέ.

Πριν, γράφεις: «Αυτοι μπορει να ειναι μαλακες με τις γυναικες,δεν εχω την απαιτηση να ειναι σα και μενα..οπως εχω και φιλους πχ αλλοι ειναι ΝΔ αλλοι συριζα». Άτοπο. Τελείως άτοπο με αυτό που είπα. Εγώ μίλησα για την αντιμετώπιση που έχεις από τους «κολλητούς» σε ότι αφορά εσένα τον ίδιο.

Για να το εξηγήσω πιο λιανά και να το τελειώνω: το κολλητηλίκι είναι σα να έχεις γκομενα τον φίλο σου. Γιατί να είσαι εξαρτώμενος από ένα ή δυο άτομα; Μετά ο άλλος μου λέει για το να μπορείς να βλέπεις ταινία μόνος... ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. Ότι χωρίς το κολλητηλίκι και γνωρίζοντας κόσμο, ΔΕΝ χρειάζεται να πας μπακουρος στην ταινία. Τελοσπάντων.
ε καλα για ποσο κολλητιλικι μιλας τωρα εσυ? ποσο εισαι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
τεσπα...η λεξη κολλητος ειναι λιγο..παρεξηγημενη λεξη. οταν λεω κολλητος δεν εννοω καποιον που σονυ και ντε τα κανεις ολα μαζι του.Και ουτε φυσικα πρεπει να περιμενεις τους αλλους για να κανεις ορισμενα πραγματα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μειοψηφία είσαι

Εσύ και το νεφρό σου θα έδινες για να σε προσέξει κάποια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ. Απλώς ΔΕΝ βιάζεις τον εαυτό σου να συναναστρέφεται μόνο με 2-3 άτομα και αντιθέτως μαθαίνεις να συναναστρεφεσαι με πολύ κόσμο, κρατώντας και τις απαραίτητες αποστάσεις αλλά και δεν βαριέσαι ποτέ.

Πριν, γράφεις: «Αυτοι μπορει να ειναι μαλακες με τις γυναικες,δεν εχω την απαιτηση να ειναι σα και μενα..οπως εχω και φιλους πχ αλλοι ειναι ΝΔ αλλοι συριζα». Άτοπο. Τελείως άτοπο με αυτό που είπα. Εγώ μίλησα για την αντιμετώπιση που έχεις από τους «κολλητούς» σε ότι αφορά εσένα τον ίδιο.

Για να το εξηγήσω πιο λιανά και να το τελειώνω: το κολλητηλίκι είναι σα να έχεις γκομενα τον φίλο σου. Γιατί να είσαι εξαρτώμενος από ένα ή δυο άτομα; Μετά ο άλλος μου λέει για το να μπορείς να βλέπεις ταινία μόνος... ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. Ότι χωρίς το κολλητηλίκι και γνωρίζοντας κόσμο, ΔΕΝ χρειάζεται να πας μπακουρος στην ταινία. Τελοσπάντων.

Κάποιοι μπορεί να θέλουν αλλά να μην μπορούν να το κάνουν.Να μην το'χουν ρε παιδί μου να κολλάνε τόσο εύκολα με τους άλλους.Ή να μην έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο γενικώς.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κάποιοι μπορεί να θέλουν αλλά να μην μπορούν να το κάνουν.Να μην το'χουν ρε παιδί μου να κολλάνε τόσο εύκολα με τους άλλους.Ή να μην έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο γενικώς.
Εσύ αυτό που θες είναι να σου φέρουν μια μουνάρα στο πιάτο χωρίς να προσπαθήσεις και αυτή να ανεχτεί την κάθε ιδιοτροπία σου.
Νομίζεις ότι έχεις το χρυσό παπάρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom