Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (11 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Dirty40

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Τυποι γυρισα σημερα απο Μαλτα .

οσο καθεστε και λετε για τις ελληνιδες (η ελλεηνιδες) 7000 σελιδες τοσο πιο πολλες γκομενιτσες χανετε αλλου.

τρομερο το σαββατοκυριακο, του μουνιου το πανηγυρι. τοσο πολυ πραγμα και τοσο καλης ποιοτητας δεν εχω δει πουθενα αλλου (ισως μονο σε ορισμενες γωνιες/χρονια) των σλαβικων μουνολιβαδων.

τρομερες γκομενες, με ηλικιες μεχρι 27-28. απιστευτες γκομενες. και ειδα και πολλες βυζαρουδες.

ασχετο, εξω απο το Χουγκος στον Αγιο Ιουλιανο, ειδα και 5 Ελληνιδες, μαξιμουμ 22 , εκ των οποιων οι 3 ξεκωλε. (αλλα αβυζες)
Παιχνίδι γίνεται εύκολα Μάλτα;
Bar club;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πάμε πάλι
Αυτά τα ζευγάρια που λες συνέχεια είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Είναι 1 στα 10.
Απλά το λες συνέχεια επειδή δεν είσαι ψηλός,γυμνασμένος και το λες για να νιώσεις προσωρινά καλά.
Και ομως δεν ειναι η εξαιρεση.
Ποσο συχνα βλεπουμε ωραια ζευγαρια;
Δηλαδη ωραιους με ωραιες;
Σπανια.
Αλλα αυτο εξηγειται.
Αφενος μεν η γυναικα ΔΕΝ ελκεται απο μια εξωτερικη εμφανιση απο μονη της.
Αφετετου οι πολυ ωραιοι ανδρες τρομαζουν τις γυναικες που προτιμουν κατι λιγοτερο σε αντιστοιχια ωραιο απο τις ιδιες ωστε να μπορουν να εχουν εξουσια σε αυτους.
Ενας πολυ πιο ωραιος απο εκεινες τους γεννα τη σκεψη:"Αυτος θα με γαμησει και θα με αφησει για την επομενη" πραγμα που παει κοντρα στο δογμα της γυναικειας ψυχολογιας για σταθεροτητα.
Ξεχωρα ομως απο αυτο,η γυναικα ΔΕΝ ελκεται απο τον ομορφο ανδρα αλλα απο τον αλητηριο η κοινωνικα ισχυρο η οικονομικα δυνατο ανδρα.

Περισσοτερο μετρα η προσωπικοτητα για εκεινες:Οχι με τη σημασια του καλου ανθρωπου ομως...αλλα με την εννοια της ΔΥΝΑΜΗΣ.

Εχω ακουσει παραπονα αντικειμενικα ΠΟΛΥ ωραιων ανδρων (υψος 1,90 ομορφα γυμνασμενοι,μελαχροινοι με πρασινα ματια σαν εξωφυλλα ομορφοι) πως τρωνε πολλες απορριψεις απο γυναικες οι οποιες μετα απο καποιο καιρο ειπαν "ναι" σε καποιον μακραν κατωτερο εμφανησιακα.
Και δεν ειναι μια και δυο οι ιστοριες.
Μονο στις Χολυγουντιανες ταινιες ο ωραιος "τα φτιαχνει" με την ωραια.

Στην αληθινη ζωη,η επιλογη συντροφου ειναι μια συνθετη διαδικασια που εχει ως τελικο αποτελεσμα να κοιτας μια οικογενεια και να βλεπεις πολυ συχνα,ενα μετριο μπαμπα,μια μουναρα μαμα και δυο τρια κουτσουβελα μαζι τους

Να συμπληρωσω ομως πως αν ο ανδρας εχει εμφανιση,μπορει να καλλιεργησει αλλες-επικοινωνιακες κυριως-δεξιοτητες και να "τη βγει" στη στροφη σε κατι μπυροκοιλιαδες με "τσαγανο"

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μπορεις να αναζητησεις το γραφημα που δειχνει ποιες ωρες μπαινω συνηθως.
Εγω ξερω δικηγορο που δουλευει μεχρι τις 12 το βραδι συνεχομενα,και εχει και στο γραφειο του μεσα δικηγορακια που του κανουν τις δουλειές.
Πολλες δισκογραφίες υποθεσεις τρεξιματα εδω και εκει δικες αναβολες κλπ κλπ χρονο ελευθερο μονο κυριακη αντε και σαββατο.
Τωρα εσυ πως βρισκεις χρονο 9 το βραδι να εισαι απεικο εδω μεσα τι να πω...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το εχουμε πει εκατο φορες.
Η ψυχολογια λεει οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας. Πρωτα επιδιωκουμε την αυτο-βελτιωση μας ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,και μετα αυτο εκπεμπεται και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.
Αρκετοι κανουν το λαθος να αναζητουν την ευτυχια απ' εξω, δηλαδη απο τις γυναικες, χωρις να κανουν τιποτα για τον εαυτο τους. Και επειδη φυσικα ετσι δεν δουλευει το πραγμα, απλως απογοητευονται, θυμωνουν και τους φταινε οι γυναικες, η κακουργα η κοινωνια, το συστημα και ο Χατζηπετρής.
Ελα ρε δικηγορε μην πουλας παραμυθια τωρα.
Εγω ρε οταν παω βουλγαρια να φερω κανα αμαξι 3ημερο ξέρεις τι φασεις κανω και σοφια οχι επαρχία που υπαρχει φτωχεια.
Στη βουλγαρια παρολο που υπαρχει επικοινωνιακο θεμα γιατι ξερω 10 λεξεις βουλγαρικες ολες και ολες οι κοπελες ειναι καταδεχτηκες καλοσινατες καθολου σνομπ και ευκολα κανεις σχεση η φαση.
Πως γινεται στο 3ημερο βουλγαρια να βρισκω γκομενα και ελλαδα να θελω κανα μηνα κατα μεσο ορο ισως και παραπανω.
Ιδιος ειμαι,ιδια φαση κανω,ιδια λογια λεω,μηπως με ευνοει το βουλγαρικο κλιμα?η ειμαι κωλοφαρδος στις 5 φορες που εχω παει?

Papa3187

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
66
Πόντοι
0
Εγω ρε οταν παω βουλγαρια να φερω κανα αμαξι 3ημερο ξέρεις τι φασεις κανω και σοφια οχι επαρχία που υπαρχει φτωχεια.
Στη βουλγαρια παρολο που υπαρχει επικοινωνιακο θεμα γιατι ξερω 10 λεξεις βουλγαρικες ολες και ολες οι κοπελες ειναι καταδεχτηκες καλοσινατες καθολου σνομπ και ευκολα κανεις σχεση η φαση.
Πως γινεται στο 3ημερο βουλγαρια να βρισκω γκομενα και ελλαδα να θελω κανα μηνα κατα μεσο ορο ισως και παραπανω.
Ιδιος ειμαι,ιδια φαση κανω,ιδια λογια λεω,μηπως με ευνοει το βουλγαρικο κλιμα?η ειμαι κωλοφαρδος στις 5 φορες που εχω παει?
Iσως να εκτιμουν την κωμη Ιανης Κλαυδιος

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eγω ειπα κατι που ειναι απολυτως αποδεκτο απο τους ψυχολογους. Δεν το σκεφτηκα μονος μου. Τωρα, πού κολλησες εσυ τη βουλγαρια, τις βουλγαρες και τα βουλγαρικα αυτοκινητα, μονο εσυ το ξερεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω ξερω δικηγορο που δουλευει μεχρι τις 12 το βραδι συνεχομενα,και εχει και στο γραφειο του μεσα δικηγορακια που του κανουν τις δουλειές.
Πολλες δισκογραφίες υποθεσεις τρεξιματα εδω και εκει δικες αναβολες κλπ κλπ χρονο ελευθερο μονο κυριακη αντε και σαββατο.
Τωρα εσυ πως βρισκεις χρονο 9 το βραδι να εισαι απεικο εδω μεσα τι να πω...
Γιατι ρε τύπε, εχει δικαστηρια ή υπηρεσιες ανοικτές στις 9 το βραδυ?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Eγω ειπα κατι που ειναι απολυτως αποδεκτο απο τους ψυχολογους. Δεν το σκεφτηκα μονος μου. Τωρα, πού κολλησες εσυ τη βουλγαρια, τις βουλγαρες και τα βουλγαρικα αυτοκινητα, μονο εσυ το ξερεις.
ασε τα αυτοκινητα,εξηγησε μου εφοσον λες οτι εχω πρόβλημα που δυσκολευομαι να βρω ελλαδα γκομενα γιατι βρισκω ευκολα βουλγαρια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι ρε τύπε, εχει δικαστηρια ή υπηρεσιες ανοικτές στις 9 το βραδυ?
Οχι αλλα ειναι στο γραφειο μεσα μεχρι αργα το βραδι

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ασε τα αυτοκινητα,εξηγησε μου εφοσον λες οτι εχω πρόβλημα που δυσκολευομαι να βρω ελλαδα γκομενα γιατι βρισκω ευκολα βουλγαρια?
Πιωμενος εισαι? Πότε ειπα εγω τετοιο πραγμα?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πιωμενος εισαι? Πότε ειπα εγω τετοιο πραγμα?
Εσυ δεν ειπες να τα βρουμε με τον εσωτερικο μας κοσμο και να φταιχτουμε απο μεσα προς τα εξω και να μην μας φταινε οι γκομενες?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.307
Πόντοι
4.546

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';

Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.

Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά; :2funny:
αυτοί με τις καράφλες και τα χοντρα μπούτια έχουν χοντρά πορτοφόλια.συνέχεια επαναλαμβάνεις το ίδιο πράμα,σίγουρα τρολάρεις.αν δεν τρολάρεις είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';

Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.

Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά; :2funny:
Τι να σου πουμε και τι να καταλαβεις?
Αφου εφτασες 35 χρονων μαντραχαλος και ακομη πιστευεις οτι για να εχεις γκομενα πρεπει να λιωνεις στα γυμναστηρια, να εχεις τατουαζ και μουσι και να εισαι ντιτζέι ή μπαρμαν, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

Μαλλον δεν ειναι στραβος ο γιαλος παντως...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτοί με τις καράφλες και τα χοντρα μπούτια έχουν χοντρά πορτοφόλια.συνέχεια επαναλαμβάνεις το ίδιο πράμα,σίγουρα τρολάρεις.αν δεν τρολάρεις είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση...
Οχι μονο χοντρα πορτοφολια.
Μπορει να εχουν προσωπικοτητα, να εχουν γνωριμιες, να ειναι κοινωνικοι, να εχουν σταθερο επαγγελμα, μορφωση, να ειναι ευγενεις, να εχουν χιουμορ, και ναι, γιατι οχι, να εχουν και μια οικονομικη επιφανεια.
Και απορει ο αλλος γιατι ο γυμνασμενος 25αρης, αφραγκος, ανεργος, ακοινωνητος, αμορφωτος, δεν εχει την καλη γκομενα.
Συνελθετεεεεεεεεεεεεεε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι να σου πουμε και τι να καταλαβεις?
Αφου εφτασες 35 χρονων μαντραχαλος και ακομη πιστευεις οτι για να εχεις γκομενα πρεπει να λιωνεις στα γυμναστηρια, να εχεις τατουαζ και μουσι και να εισαι ντιτζέι ή μπαρμαν, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

Μαλλον δεν ειναι στραβος ο γιαλος παντως...
Ρε δικηγορε θα μας κανεις προτυπο εναν αντρα κοντοχοντρο καραφλο μπουλη ενω εχει προσωπικοτητα κοινωνικη επαφη κυρος μορφωση κλπ..
Μονο αν εχει τσεπη επιβιωνει ο τυπος αλλιως μαρμαγκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom