Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ποιος ειναι ο κυρ θοδωρας?Το στειλα στον Κυρ Θόδωρα αυτό και μου απάντησε ''πότε θα πάμε μια βόλτα μαζί στο Ζάπειο να μου πάρεις...μπαλόνι?''
ποιος ειναι ο κυρ θοδωρας?Το στειλα στον Κυρ Θόδωρα αυτό και μου απάντησε ''πότε θα πάμε μια βόλτα μαζί στο Ζάπειο να μου πάρεις...μπαλόνι?''
Παιχνίδι γίνεται εύκολα Μάλτα;Τυποι γυρισα σημερα απο Μαλτα .
οσο καθεστε και λετε για τις ελληνιδες (η ελλεηνιδες) 7000 σελιδες τοσο πιο πολλες γκομενιτσες χανετε αλλου.
τρομερο το σαββατοκυριακο, του μουνιου το πανηγυρι. τοσο πολυ πραγμα και τοσο καλης ποιοτητας δεν εχω δει πουθενα αλλου (ισως μονο σε ορισμενες γωνιες/χρονια) των σλαβικων μουνολιβαδων.
τρομερες γκομενες, με ηλικιες μεχρι 27-28. απιστευτες γκομενες. και ειδα και πολλες βυζαρουδες.
ασχετο, εξω απο το Χουγκος στον Αγιο Ιουλιανο, ειδα και 5 Ελληνιδες, μαξιμουμ 22 , εκ των οποιων οι 3 ξεκωλε. (αλλα αβυζες)
Και ομως δεν ειναι η εξαιρεση.Πάμε πάλι
Αυτά τα ζευγάρια που λες συνέχεια είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Είναι 1 στα 10.
Απλά το λες συνέχεια επειδή δεν είσαι ψηλός,γυμνασμένος και το λες για να νιώσεις προσωρινά καλά.
Εγω ξερω δικηγορο που δουλευει μεχρι τις 12 το βραδι συνεχομενα,και εχει και στο γραφειο του μεσα δικηγορακια που του κανουν τις δουλειές.Μπορεις να αναζητησεις το γραφημα που δειχνει ποιες ωρες μπαινω συνηθως.
Ελα ρε δικηγορε μην πουλας παραμυθια τωρα.Το εχουμε πει εκατο φορες.
Η ψυχολογια λεει οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας. Πρωτα επιδιωκουμε την αυτο-βελτιωση μας ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,και μετα αυτο εκπεμπεται και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.
Αρκετοι κανουν το λαθος να αναζητουν την ευτυχια απ' εξω, δηλαδη απο τις γυναικες, χωρις να κανουν τιποτα για τον εαυτο τους. Και επειδη φυσικα ετσι δεν δουλευει το πραγμα, απλως απογοητευονται, θυμωνουν και τους φταινε οι γυναικες, η κακουργα η κοινωνια, το συστημα και ο Χατζηπετρής.
Iσως να εκτιμουν την κωμη Ιανης ΚλαυδιοςΕλα ρε δικηγορε μην πουλας παραμυθια τωρα.
Εγω ρε οταν παω βουλγαρια να φερω κανα αμαξι 3ημερο ξέρεις τι φασεις κανω και σοφια οχι επαρχία που υπαρχει φτωχεια.
Στη βουλγαρια παρολο που υπαρχει επικοινωνιακο θεμα γιατι ξερω 10 λεξεις βουλγαρικες ολες και ολες οι κοπελες ειναι καταδεχτηκες καλοσινατες καθολου σνομπ και ευκολα κανεις σχεση η φαση.
Πως γινεται στο 3ημερο βουλγαρια να βρισκω γκομενα και ελλαδα να θελω κανα μηνα κατα μεσο ορο ισως και παραπανω.
Ιδιος ειμαι,ιδια φαση κανω,ιδια λογια λεω,μηπως με ευνοει το βουλγαρικο κλιμα?η ειμαι κωλοφαρδος στις 5 φορες που εχω παει?
Eγω ειπα κατι που ειναι απολυτως αποδεκτο απο τους ψυχολογους. Δεν το σκεφτηκα μονος μου. Τωρα, πού κολλησες εσυ τη βουλγαρια, τις βουλγαρες και τα βουλγαρικα αυτοκινητα, μονο εσυ το ξερεις.Ελα ρε δικηγορε μην πουλας παραμυθια τωρα.
Εγω ρε οταν παω βουλγαρια να φερω κανα αμαξι 3ημερο ξέρεις τι φασεις κανω και σοφια οχι επαρχία που υπαρχει φτωχεια.
Στη βουλγαρια παρολο που υπαρχει επικοινωνιακο θεμα γιατι ξερω 10 λεξεις βουλγαρικες ολες και ολες οι κοπελες ειναι καταδεχτηκες καλοσινατες καθολου σνομπ και ευκολα κανεις σχεση η φαση.
Πως γινεται στο 3ημερο βουλγαρια να βρισκω γκομενα και ελλαδα να θελω κανα μηνα κατα μεσο ορο ισως και παραπανω.
Ιδιος ειμαι,ιδια φαση κανω,ιδια λογια λεω,μηπως με ευνοει το βουλγαρικο κλιμα?η ειμαι κωλοφαρδος στις 5 φορες που εχω παει?
Γιατι ρε τύπε, εχει δικαστηρια ή υπηρεσιες ανοικτές στις 9 το βραδυ?Εγω ξερω δικηγορο που δουλευει μεχρι τις 12 το βραδι συνεχομενα,και εχει και στο γραφειο του μεσα δικηγορακια που του κανουν τις δουλειές.
Πολλες δισκογραφίες υποθεσεις τρεξιματα εδω και εκει δικες αναβολες κλπ κλπ χρονο ελευθερο μονο κυριακη αντε και σαββατο.
Τωρα εσυ πως βρισκεις χρονο 9 το βραδι να εισαι απεικο εδω μεσα τι να πω...
ασε τα αυτοκινητα,εξηγησε μου εφοσον λες οτι εχω πρόβλημα που δυσκολευομαι να βρω ελλαδα γκομενα γιατι βρισκω ευκολα βουλγαρια?Eγω ειπα κατι που ειναι απολυτως αποδεκτο απο τους ψυχολογους. Δεν το σκεφτηκα μονος μου. Τωρα, πού κολλησες εσυ τη βουλγαρια, τις βουλγαρες και τα βουλγαρικα αυτοκινητα, μονο εσυ το ξερεις.
Οχι αλλα ειναι στο γραφειο μεσα μεχρι αργα το βραδιΓιατι ρε τύπε, εχει δικαστηρια ή υπηρεσιες ανοικτές στις 9 το βραδυ?
Πιωμενος εισαι? Πότε ειπα εγω τετοιο πραγμα?ασε τα αυτοκινητα,εξηγησε μου εφοσον λες οτι εχω πρόβλημα που δυσκολευομαι να βρω ελλαδα γκομενα γιατι βρισκω ευκολα βουλγαρια?
Εσυ δεν ειπες να τα βρουμε με τον εσωτερικο μας κοσμο και να φταιχτουμε απο μεσα προς τα εξω και να μην μας φταινε οι γκομενες?Πιωμενος εισαι? Πότε ειπα εγω τετοιο πραγμα?
Να διαβασεις καλυτεραΕσυ δεν ειπες να τα βρουμε με τον εσωτερικο μας κοσμο και να φταιχτουμε απο μεσα προς τα εξω και να μην μας φταινε οι γκομενες?
Καλα η μπαλα στην εξεδραΝα διαβασεις καλυτερα
Σωστότατος!!!Δεν καταλαβαίνει ότι είναι πολύ προτιμότερη η Ελευθερία σου και να την απολαμβάνεις παρά μια σχέση που υποφέρεις.
αυτοί με τις καράφλες και τα χοντρα μπούτια έχουν χοντρά πορτοφόλια.συνέχεια επαναλαμβάνεις το ίδιο πράμα,σίγουρα τρολάρεις.αν δεν τρολάρεις είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση...Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';
Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.
Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά;
Τι να σου πουμε και τι να καταλαβεις?Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';
Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.
Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά;
Οχι μονο χοντρα πορτοφολια.αυτοί με τις καράφλες και τα χοντρα μπούτια έχουν χοντρά πορτοφόλια.συνέχεια επαναλαμβάνεις το ίδιο πράμα,σίγουρα τρολάρεις.αν δεν τρολάρεις είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση...
Ρε δικηγορε θα μας κανεις προτυπο εναν αντρα κοντοχοντρο καραφλο μπουλη ενω εχει προσωπικοτητα κοινωνικη επαφη κυρος μορφωση κλπ..Τι να σου πουμε και τι να καταλαβεις?
Αφου εφτασες 35 χρονων μαντραχαλος και ακομη πιστευεις οτι για να εχεις γκομενα πρεπει να λιωνεις στα γυμναστηρια, να εχεις τατουαζ και μουσι και να εισαι ντιτζέι ή μπαρμαν, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
Μαλλον δεν ειναι στραβος ο γιαλος παντως...