Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τι να σκεφτουμε δηλαδη? Αφου τα ιδια με μας λες και συ
Ρε παλικαρε , εισαι και μεγαλος και ωριμος παναθεμα σε , αλλο να εισαι απλα δειλος αγαμητος και μαλακας που σε κακομαθανε πχ. η μαμακα και ο μπαμπακας ! και ΑΛΛΟ να εχεις σημαδευτει κατι τοσο βαθια που το ψυχολογικο προβλημα να εχει ξεπερασει το Εγω και το συγγενες Εκεινο και να χει φτασει μεχρι το βαθυ Υπερεγω πχ. απο μια σεξουαλικη αποτυχια που προηλθε απο απο γενικοτερη βλαβη του θυροειδους οπως το παραδειγμα που ανεφερα πιο πανω ή απο βαρυ ξυλοδαρμο που εχει περασει στα νιατα του το υποκειμενο ,ουκ ολιγες φορες (μελετησα δυο τετοιες περιπτωσεις προσφατα).... για να λυθουν αυτα τα 'θεματα' πολλες φορες απαιτειται ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ μορφη θυσιας και ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΕΣ ειναι υπερβολικα δυσκολο να φτασουμε μεχρι εκεινο το εσωτερικο περιβλημα του σφαλματος ...... τι νομιζεις? οτι αλλαζουν τα δεδομενα απο την μια στιγμη στην αλλη για εναν πληγωμενο ανθρωπο σε επιπεδο Υπερεγω ? οτι απλα ωραια και ησυχα ενω εσυ καθεσαι στον καναπε σου και γραφεις τα αυτονοητα στο νημα μπορει ο αλλος να κατανοησει την βαθυτερη σκοπια και να αλλαξει κατι που τον εχει σημαδεψει τοσο βαρια ?
τα σταδια του πονου μπορει να ειναι πολλα ....!!!! οι γνωσεις ομως περιορισμενες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αφου τον εχεις ρυθμισμενο τον θυρεοειδή γιατι να εχεις προβλημα?
γιατι και πριν που τον ειχα ξερυθμιστο (μεχρι να δω οτι οντως ειναι αυτο) δεν ειχα δει εκει καποιο θεμα.. (για εκει ομως λεω μονο στο θεμα στυσης,γιατι αλλλου ειχα)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε παλικαρε , εισαι και μεγαλος και ωριμος παναθεμα σε , αλλο να εισαι απλα δειλος αγαμητος και μαλακας που σε κακομαθανε πχ. η μαμακα και ο μπαμπακας ! και ΑΛΛΟ να εχεις σημαδευτει κατι τοσο βαθια που το ψυχολογικο προβλημα να εχει ξεπερασει το Εγω και το συγγενες Εκεινο και να χει φτασει μεχρι το βαθυ Υπερεγω πχ. απο μια σεξουαλικη αποτυχια που προηλθε απο απο γενικοτερη βλαβη του θυροειδους οπως το παραδειγμα που ανεφερα πιο πανω ή απο βαρυ ξυλοδαρμο που εχει περασει στα νιατα του το υποκειμενο ,ουκ ολιγες φορες (μελετησα δυο τετοιες περιπτωσεις προσφατα).... για να λυθουν αυτα τα 'θεματα' πολλες φορες απαιτειται ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ μορφη θυσιας και ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΕΣ ειναι υπερβολικα δυσκολο να φτασουμε μεχρι εκεινο το εσωτερικο περιβλημα του σφαλματος ...... τι νομιζεις? οτι αλλαζουν τα δεδομενα απο την μια στιγμη στην αλλη για εναν πληγωμενο ανθρωπο σε επιπεδο Υπερεγω ? οτι απλα ωραια και ησυχα ενω εσυ καθεσαι στον καναπε σου και γραφεις τα αυτονοητα στο νημα μπορει ο αλλος να κατανοησει την βαθυτερη σκοπια και να αλλαξει κατι που τον εχει σημαδεψει τοσο βαρια ?
τα σταδια του πονου μπορει να ειναι πολλα ....!!!! οι γνωσεις ομως περιορισμενες
Παμε παλι, τα ιδια λεμε. Του εχω πει εκατο φορες να παει σε εναν ειδικο. Αλλιως δεν λυνονται αυτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καθε φορα που θα βγω (κυριως πρωτο ραντεβου) με γυναικα παντα εχω και στη τσεπη ενα 25ρι

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Θελω με λιγα λογια να πω οτι ενδεχεται να περναει καποιος πολυ πιο ιδιατερες περιπτωσεις ψυχολογικου αχθους απο τις 'επιδερμικες ανωριμοτητες' που φαινεται να τον χαρακτηριζουν στην 'αιωνια κοντρα με το γυναικειο φυλλο' και πιθανως ο Sad Man να ειναι μια απο αυτες γιαυτο και βρηκε παρηγορια εδω και ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ του απλα ανωριμου και 'ριψασπη'

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΜΕ συ συγχγσε πάλι η άλλη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΕΓω πάλι σήμερα με το Δάφνετο μια ωρα το είχα στο τεντωμα
Αφού σε μια φάση πήγε να κάνει μπάνιο και την περιέλαβα στη ντουζιέρα
Τόσο γαμησι και δεύτερη φορά δεν προλαβα να χύσω στην ωρα
Γαμησι και πίπα Κ γλειφομουνι γαμησι και πίπα και γλειφομουνι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Γιατι δεν προτιμας την σιλδεναφιλη? Δοκιμασες και δεν?
δεν εχω λογο να το αλλαξω ειμαι ευχαριστημενος.Λιγο πονοκεφαλο κανει αλλα οκ.Και το θελω για λιγο ετσι ισα ισα στο πρωτο 2ωρο-3ωρο (οχι και να ειμαι με τη πουτσα σηκωμενη ολη νυχτα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έχεις δοκιμάσει λεβίτρα και σιάλις; Το σιαλις δεν κάνει τίποτα σε μένα, αλλά μου δίνει τρομερό πόνο πίσω στην μέση. Σπάνια μου τυχαίνει πρόβλημα στυσης αλλά αν μου τύχει είναι πολύ εκνευριστικό. Βιάγκρα δαγκωτό λοιπόν;
ναι...αλλα μη το παρεις με γεματο στομαχι,μην πιεις (επειδη θα εισαι με γκομενα) και ποτε μη παρεις ολοκληρο..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
συνηθως περνω μονο στο πρωτο γαμησι για να κανω καλη εντυπωση...(καποιες φορες ειμαι λιγο αγχωμενος αν ειναι πρωτο)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πέμπτη βγαίνω με νέο νέτο
Από τιντερια
Λέει στο προφίλ ειναι πολυ
Και Καλα από πολυαμορους και της λέω μην βγούμε καθημερινή γιατί δε μπορώ να ξενυχτάω και μ λέει μπορεί να σ αρέσει
Λέτε να γαμησω Ευκολακι από πρώτος ραντεβου ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
επισης μ χει τυχει και περιπτωση να παρω και τελικα να μη μου κατσει :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
επισης μ χει τυχει και περιπτωση να παρω και τελικα να μη μου κατσει :2funny: :2funny:
Ω ρε σπασιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από τιντερια
Και Καλα από πολυαμορους και της λέω μην βγούμε καθημερινή γιατί δε μπορώ να ξενυχτάω και μ λέει μπορεί να σ αρέσει
Εξαρταται.
Αν πας με την πλαστικη σαγιοναρα με το διχαλο, το βλεπω λιγο δυσκολο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γράψε

Φραπε Κ ρεντ Μπουλ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Από τιντερια
Πώς έχεις μαζέψει 5.000 likes εσύ απορώ. Να πεις να είχε masturbation ή φάσκελο reaction θα χε νόημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom