Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πού να βρεις 1200 εκτος Δημοσίου ή αν δεν σε ταίζει κανα κόμμα; :think:
εγω παιρνω κατω απο 1.000
και ειχα και γκομενα ανεργος
ειπαμε δικαιολογιες δεν εχεις.

ο αλλος ειχε 1 χερι και επαγγελετο ψιλικατζης και τον προτιμησαν για συζυγο 3 γυναικες

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
εγω παντως σαν φτωχομπινες δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα στο να βρω μουνακια. οτι σχεσεις και γαμησια ειχα χωριζοντε σε δυο φασεις. πρωτη φαση στα 18 οταν ξεκουμπιστηκα απο την επαρχια που ζουσα και πηγα θεσσ/νικη. εκει αρχησα να μπαινω στο mirc και στο fatsa.gr. στο πρωτο ειχαμε κανει παρεακι ειχαμε και τα msn και μετα απο καλη γνωριμια ειχα βγει με μερικες. στο δευτερο εμπαινα στο φορουμ τα ιδια και εκει ειχα σχεσεις με μερικα μουνακια. τοτε ηταν και αθωο το ιντερνετ και γνωριζες σχετικα ευκολα γυναικες αλλα επρεπε πρωτα να οικειοποιηθούν μαζι σου. τοτε δε δουλευα ημουν πολυ τεμπελης, δεν ηξερα και τη πολη, και εκτος αυτο εχω προβλημα με τη ζεστη και ιδρωνω αφυσικα πολυ οποτε το να εργαζομαι στη θεσσαλονικη καλοκαιρι θα ηταν μαρτυριο για μενα. ουτε καν για καφεδες δε πηγαινα μαυτες που γνωριζα. μονο στα σπιτια τους. δευτερη φαση μετα το στρατο οταν ξαναγυρισα στο χωριο αρχησα να δουλευω εργατικα στα χωραφια και στα ζωα. και παλι ειχα επιτυχιες με καποια μουνακια που πλεον ειχαν μεγαλωσει (ενω στα 18 μου ηταν γυμνασιο-λυκειο. γενικα θελω να πω οτι χωνομουν και ψαχνομουν και οποια τσιμπησει και δε κλαιγομουν ααα οι γυναικες αυτο οι γυναικες εκεινο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι σας είναι ότι ο sad_man και ο κάθε sad_man είναι το αποτέλεσμα της λειτουργίας του συστήματος.
Δεν ξύπνησε μια μέρα ο sad_man και είπε ά θα γίνω μισογύνης θα μπαίνω στο bourdela.com και θα βρίζω τις ελεεινίδες. Η πραγματικότητα,τα βιώματα του τον οδήγησαν εδώ,και αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάποιος άλλος. Το να κάθεσε να βρίζεις τον sad_man και όχι την αιτία που τον δημιούργησε σε καθιστά ηλίθιο. Πιο κάτω έχω την καμπύλη που δημοσιεύτηκε στην Washington post ,μια έρευνα που έγινε το 2018 στην αμερική. Που αποδεικνύει την συνεχιζόμενη αύξηση των νεαρών αντρών που δεν γαμάνε. Φαντάζομαι αντίστοιχα ποσοστά θα υπάρχουν και στην ελλάδα, γιατί οι αιτίες παραμένουν οι ίδιες social media, video gaming, φεμινισμός ,προπαγανδα κτλπ. Το να κάθεσε να βρίζεις αυτό το 28% και όχι την αιτία που τα οδήγησε να μην γαμάνε είναι ανώριμη αντιμετώπιση του προβλήματος.
sex.jpg
μονο 28%????
στα κριαρια αγαμητα την τελευταια χρονιά ειναι 95%

1 γαμαει μετα απο πολυ ξυλο που χτυπανε τα κεφαλια τους και τα αλλα 19 ειτε ειναι ακομη μικρα για να παλεψουν ειτε χασανε στην δοκιμασια που κτυπανε τα κεφαλια τους για μαγκια-ζευγαρωμα.

ο σαντμαν ενηλικιωθηκε, μεγαλωσε, αλλα δεν παει να παλεψει, φοβαται μη πονεσει το κεφαλακι του, θελει να πιασει ψαρια χωρις να βρεξει τον κωλο του. ε δεν γινεται. τα θηλυκα επιλεγουν απο αυτους που προσπαθουν ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ. και παραειναι τυχσερος που γεννηθηκε ανθρωπος και υπαρχει η ευκολη επιλογη της πορνειας. ο πικερ τουλαχιστον ετσι ξεσκαει καπως.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Θα ειχε δηλαδη 3.000 ευρω στην τσεπη/καρτα ο Σαντ Μαν και ο καθε Σαντ Μαν, βγαλμενα με τον ιδρωτα του και θα καθοταν Σαββατοβραδο να κλαιγεται στο μπου;
Όχι αλλά θα κλαιγόταν αλλού.
Ο καλός μισθός βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και κοιτάς με άλλο μάτι τα θηλυκά, όπως και να 'σαι εμφανισιακά. Κι αυτό φαίνεται και βγάζεις άλλο αέρα που μετράει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε ζητα μια συμβουλη να πουμε απο το δικηγορο του σαη. κατι θα ξερει απο αυτοβελτιωση και κοινονικοποιηση με ενα εκατομυριο ποστ τουεντι φορ σεβεν ενεργος στο μπου :undecided: :undecided: :undecided:
Μην αγχωνεσαι για μενα τύπε
Οσο για το ποσες ωρες ειμαι εδω, αν παρακολουθουσες λιγακι θα εβλεπες οτι μπαινω μονο μετα τις 9 το βραδυ συνηθως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οσο πιο συντηρητική είναι μια κοινωνία με περιορισμένη ελευθερία των γυναικών τόσο πιο εύκολες είναι.
Καλό είναι να ανέβουμε προς αλβανία Βουλγαρία Ρουμανία,εδώ δεν έχουμε ελπίδα
Ε ανεβειτε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μην αγχωνεσαι για μενα τύπε
Οσο για το ποσες ωρες ειμαι εδω, αν παρακολουθουσες λιγακι θα εβλεπες οτι μπαινω μονο μετα τις 9 το βραδυ συνηθως
και λιγο το πρωι και λιγο το μεσημερι

:confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειμαστε γραμμενοι την ιδια χρονια σχεδον ιδιο μηνα και εχεις 100χιλιαδες μηνυματα παραπανω
Μπορεις να αναζητησεις το γραφημα που δειχνει ποιες ωρες μπαινω συνηθως.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Η γυναικα ψαχνει την ασφαλεια πισω απο καθε φλωρο με λεφτα που βρισκει για να παντρευτει..και τον αλανη (εραστη) για να γαμιεται.Μεσα σε 5 λεπτα απο τη στιγμη που θα σε γνωρισει,μπορει να καταλαβει αν κανεις για τη δουλεια που σε θελει.
Αυτη ειναι η πυξιδα που θα πρεπει καθε αντρας να εχει για να πορευτει με τις γυναικες.

@ρχιδι

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2020
Like
36
Πόντοι
0
Τοση αμπελοφιλοσοφια και χαμενο χρονο να λετε θεωριες, αν τα αξιοποιουσατε στο να αυτο-βελτιωθειτε και να κοινωνικοποιηθειτε, θα γαμουσατε δεκα φορες τη μερα
Βρε Alex, δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κοινωνικοί. Εξάλλου εσύ σαν δικηγόρος έχεις και οικονομική άνεση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βρε Alex, δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κοινωνικοί. Εξάλλου εσύ σαν δικηγόρος έχεις και οικονομική άνεση.
Ενω ειστε φτιαγμενοι να γκρινιαζετε και να κλαψουριζετε απο το πρωι ως το βραδυ?
Από άλλοθι, αλλο τιποτα.
Εδω μεσα εχω διαβασει ενα σωρό αλλοθι.
Δεν εχω οικονομικη ανεση, δεν ειμαι γυμνασμενος, δεν εχω τατουαζ και μουσι, δεν εχω ξαδερφη με κυκλο, δεν ειμαι κοινωνικος, δεν εχω καλη δουλεια, δεν εχω καλο αμαξι, δεν, δεν, δεν...
Ε ενταξει κατσε στη γωνια σου και κλαιγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom