Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εισαι τοσο κομμαντο με τις γυναικες ρε δασκαλε? και δε στο ειχα ρε γμτ...μωρε μπραβοεχω κανει σχεση με 2 πουτανες (δηλαδη εχουμε κανει και σεξ χωρις χρηματα και καναμε και το χαβαλε μας βγηκαμε , γελασαμε, οποτε το ηθελαν και εγιναν ολες αυτες οι εγκεφαλικες λειτουργιες που λες) και μου εχουν δωσει το τηλεφωνο τους αλλες 2, επισης και με μια τσατσα, ολες αυτες χωρις να ειμαι τακτικος τους πελατης, το παραπανω οπως λες εγινε επειδη απλα απο τις 10-50-100 γυναικες ε με καποιες εχεις πολυ καλη χημεια και με ενα ποσοστο απο αυτες κανουν αυτες το πρωτο βημα. αν πας μονο με 10 πουτανες δεν θα σου τυχει , αν πας ομως με 1000 καποια φορα σου τυχαινει.
οχι μονο δεν ειμαι κανα μοντελο αλλα ειμαι και χοντρος και σχετικα κοντος.
παρολα αυτα με εχουν θυμηθει πολλες φορες πρωην μου , ακομη και απο αλλη πόλη για να με βρουν και να το ξανακανουμε ή να τα ξαναφτιαξουμε ακομη και μετα απο 5-10 χρονια καποιες.
εγω το αποδιδω στο οτι αφου δεν ειμαι καλος στην εμφανιση (ισως ειμαι στο προσωπο αλλα στο σωμα μονο οτι εχω φαρδιες πλατες και δυνατο κορμι το οποιο χαλαει η κοιλια και τα περιττα κιλα σιγουρα δεν το λες ωραιο) ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ. παντα εκανα πολυ γλυφομουνι και δεν σταματαω αν δεν τελειωσουν πρωτα, καποιες μαλιστα που προσποιηθηκαν οτι τελειωσαν σε 10 λεπτα επεμενα ωστε να τις δω οντως να σπαρταρανε στα 15 ή 25, επιτηδες σε μια που βαλαμε ρολόι ποσο μπορω να το τραβηξω το καναμε γλυφομουνι + το υπολοιπο σεξ 1 ωρα και 14 λεπτα .