Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ναι, ειναι τοσο μαλακιασμενες που νομιζουν οτι εαν ο αλλος ειναι ψηλος θα κατσει να πολεμησει με την αρκουδα που θα τις κυνηγα για να τις σωσει αντι να το βαλει στα ποδια. αυτο δεν γινοταν ουτε πριν απο 100.000 χρονια.
Το ύψος μετράει παντού πάρα πολύ,ακόμη και οι 1.50 ψηλό άντρα ψάχνουν.
Σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης και αν ανοίξεις Tinder,
θα δεις ότι γράφουν π.χ."Να είσαι πάνω από 1.80"
Άλλη γράφει,είμαι 1.75,φοράω συχνά τακούνια,δηλαδή πρέπει να είσαι πάνω από 1.85

Δεν είναι μόνο το αρχέτυπο του άντρα προστάτη.
Έχω ρωτήσει ειδικά κοντες για το θέμα και μου έχουν πει
π.χ.ότι δε θέλουν να κάνουν παιδιά,που να είναι κοντά σαν αυτές.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Σαν το γκομενάκι,να το φιλάς,να το χουφτώνεις,να σε κοιτάει με πόθο,δεν έχει.Αυτό δεν το βρίσκεις στα μπουρδέλα

Εξάλλου όσοι είναι με γκόμενες,βλέπεις κανέναν να είναι πεσμένος;Μια χαρά περνάνε.Πεσμένοι είναι μόνο όσοι είναι μπακούρια.Είναι τεράστιο boost στην ψυχολογία όταν έχεις μια γκόμενα που το βλέπεις ότι γουστάρει να είναι μαζί σου.Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ'αυτό.Κι όποιος λέει το αντίθετο,λέει μαλακίες.

Ναι,ωραίο το μπουρδέλο για να γαμάς ρωσίδες,ρουμάνες κλπ που δεν θα γαμήσεις στην κανονική σου ζωή,αλλά χρειάζεσαι και συναίσθημα ρε γαμώτο
Δεν υπάρχει κανόνας τυπε μου..οι περισσότεροι κάνουν σχέση λόγο ανασφάλειας και καταλήγουν να είναι πιο πεσμένοι και πιεσμένοι από πριν.Προσωπικα η τελευταία μου σχεση ήταν τόσο τοξική που ήμουν σε κατάθλιψη και δεν το είχα καταλάβει.Τωρα ελεύθερος πια... νιώθω πιο ξεκούραστος,πιο γεμάτος,και έχω ποιοτικό χρόνο με εμένα.Επιλογες έχω απο μούνια εξω πολλά.. και τώρα που άνοιξαν και τα μπουρδελα...ζω έναν παράδεισο.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
προσπαθησε να καταλαβεις οτι οι πιο πολλοι απο αυτους που ειδες, πληρωσαν το εισιτηριο στο γκομενακι, τα πατατακια και σπορακια που ροκανιζε το γκομενακι οσο εβλεπε το εργο, τα νερα και αναψυκτικα που ρουφουσε για να μην πνιγει, την βενζινη το παγωτο κτλ και μετα το γκομενακι το πηγαν και σπιτι του σαν καλοι μαλακες που ειναι και στατιστικα παντα, εμειναν ΑΦΡΑΓΚΟΙ και τουλαχιστον εκεινη την νυχτα δεν το γαμησαν.

την επομενη το γκομενακι το μεσημερι θα φαει με τους γονεις του και το απογευμα θα βγει με τις φιλες του και θα λεει ολα τα χθεσινα για τον μαλακα και οι φιλες του θα το ζηλευουν που περασε το απογευμα του ωραια και τσαμπα

ο μαλακας την επομενη θα παει για δουλεια και το απογευμα θα βγει με τους φιλους του εκει κοντα που μενει γιατι δεν εχει λεφτα και θα παει σε μια καφετερια θα πιει εναν σκετο καφε και θα χαλβαδιαζει καλλιτερα γκομενακια απο αυτο που εχει
ΔΙΚΑΣΕΣ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Άλλη γράφει,είμαι 1.75,φοράω συχνά τακούνια,δηλαδή πρέπει να είσαι πάνω από 1.85

Για τις ψηλές ελληνίδες πάντως,φαίνεται ότι δε μετράει

Αλλιώς δεν θα'βλεπες γκόμενες Θεσσαλονίκη 1.75-1.80 με τύπους ένα ή μισό κεφάλι πιο κοντούς.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν θελει να γνωρισει καμια.
Εχει "ιδρυματοποιηθει" μεσα στην γκρινια του.
Αυτη ειναι η ασφαλεια του. Οτι φταινε ολοι και ολες εκτος απο εκεινον.
Και γυναικα να του γνωρισεις, θα βρει εκατο λογους να απομακρυνθει πρωτος.
Θα του χαλασει την safety zone της μιρλας και της καταθλιψης.
Η μονη λυση ειναι να απευθυνθει σε καποιον ειδικο.
Απο τον φαυλο κυκλο που εχει μπει, δεν προκειται να βγει μονος του. Ειναι πολλα χρονια χωμενος σε αυτο το αδιεξοδο.
Και οσοι του μιλατε σοβαρα, προτεινοντας του λυσεις, χανετε τον χρονο σας. Δεν μπαινει εδω για να βρει λυση. Μπαινει για να αυτο-επιβεβαιωσει τις στρεβλές του αποψεις, εκφραζοντας τις προς τριτους.
Χωρις επισκεψη σε ψυχολογο, αυτο το παιδι ειναι ηδη χαμενο. Φαινεται σε καθε του φραση.
Χαλαρωσε ρε δικηγορε απογοητευμενο ειναι.
Απλα βρισκεται σε ηλικια που τον πανικοβαλει και ολο αυτο μαζι με την απογοητεσυση του γυριζει σε εχθρα.
Πρέπει να βρει νεες ισορροπιες αλλιως ια πεφτει σε λουμπα.
Αρχικα του λειπουν οι γνωριμίες οποτε πρεπει να παει σε χωρο να γνωριστει,οχι κλαμπ κλπ μπαρακια αλλα σε καποιο χορευτικο συλλογο,εκει θα δικτιωθει και θα γνωρίστει.
Επομενο βημαη συμπεριφορά να.μην κλαιγεται να μην φαινεται λιγουρης και γενικα να χτισει τον εαυτο του.
Εγω του ειπα να τα παρατησει ολα και να ασχοληθει με τον αγοραιο οπως κανω εγω αλλα δεν θελει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ τουλάχιστον κυκλοφορώ

Εσύ που δεν μας έχει πει ποτέ τίποτα,ούτε για το που ζεις,ούτε για γκόμενες,ούτε για πουτάνες,μια εμπειρία απ'τη ζωή σου,κάτι,αμφιβάλλω αν έχεις βγει απ'το σπίτι τα τελευταία 10 χρόνια
Κατάλαβα,είσαι που είσαι σαν ανάποδο γαμωτο....

Διαβάζω τις δικές σου εμπειρίες (ποιες?) ρε Μουνοκωλαρακογαμημένε,για αυτό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Βαλκάνιε αν ο Μουνοκωλαράκης δει τα σημερινά σχόλια του Σαντ Μαν τι λες να γίνει?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε αν ο Μουνοκωλαράκης δει τα σημερινά σχόλια του Σαντ Μαν τι λες να γίνει?
Δεν τον βλέπω καλά τον sad man,θα γίνει μεγάλο γλέντι...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο απωθητικό για τις γυναίκες από το να έχεις αύρα sad man..
Πραγματικά,έχεις γαμήσει κανείς θλιμμένος σε αυτή τη ζωή;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Εδώ το ίνστα της κοπέλας που την κυνήγαγε με την πούτσα έξω ο φοιτητής στην πολυκατοικίας της. https://www.instagram.com/p/CPynRdTAng0/

Το βάζω γιατί είναι διδακτικό. Εχει πάει διακοπές με τον γκόμενο της σήμερα στην αίγινα. Πιο πρίν είχε πάει διακοπές κάπου στην κεντρική ελλάδα. Εχει αυξήσει τους ακολούθους της στους 18+ χιλιάδες και συνεχίζει κανονικά να ποστάρει φωτό απο την ζωάρα που κάνει. Απο την άλλη ο φοιτητής έχει καταστραφεί ολοσχερώς για πάντα. Και 20-30 χρόνια να περάσουν ο καθένας που θα πατάει το όνομα του στην google θα πέφτει πάνω στην υπόθεση. Δεν μπορεί ούτε την οικογένεια του να κοιτάξει στα μάτια απο την ντροπή. Αυτά δεν τα λέω για να δικαιολογήσω τον φοιτητή αλλά για να κάνω αντιληπτώ το πώς άλλαξε η ζωή 2 ανθρώπων απο ένα περιστατικό. Στον βόθρο της ελλάδας με 20% ανεργία και μισθούς πείνας άν κάνεις το λάθος και ξεφύγεις τελειώνεις χωρίς πολλά πολλά. Το σύστημα έχει οριοθετήσει την ζωή εκατομμύριων αντρών, σε έχει πεταμένο σε έναν βόθρο που είναι έτσι διαμορφωμένος που ελάχιστοι μπορούν να ζήσουν μια καλή ζωή, αυτοί έχουν πρόσβαση στα καλά μουνιά όπως ο κύριος που πάει διακοπές την κοπέλα πιο πάνω. Οι υπόλοιποι είναι καταδικασμένοι να ζούν με τα αποφάγια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γκόμενός σου είναι ο τρυπιοκωλαράκης και μας τον τσαμπουνάς όλη την ώρα;
Εννοείς αν είναι ότι ακριβώς είναι για εσένα ο εμπερορ?

Για να τον λες έτσι,σημαίνει οτι τον μισείς.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν τον βλέπω καλά τον sad man,θα γίνει μεγάλο γλέντι...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο απωθητικό για τις γυναίκες από το να έχεις αύρα sad man..
Πραγματικά,έχεις γαμήσει κανείς θλιμμένος σε αυτή τη ζωή;
Εννοείς ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο οπως με εσένα και τον Δημητράκη?
Με Μουνοκωλαράκη στον ρόλο σου και Σαντ Μαν στον ρόλο του χαζομεταναστη?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ το ίνστα της κοπέλας που την κυνήγαγε με την πούτσα έξω ο φοιτητής στην πολυκατοικίας της. https://www.instagram.com/p/CPynRdTAng0/

Το βάζω γιατί είναι διδακτικό. Εχει πάει διακοπές με τον γκόμενο της σήμερα στην αίγινα. Πιο πρίν είχε πάει διακοπές κάπου στην κεντρική ελλάδα. Εχει αυξήσει τους ακολούθους της στους 18+ χιλιάδες και συνεχίζει κανονικά να ποστάρει φωτό απο την ζωάρα που κάνει. Απο την άλλη ο φοιτητής έχει καταστραφεί ολοσχερώς για πάντα. Και 20-30 χρόνια να περάσουν ο καθένας που θα πατάει το όνομα του στην google θα πέφτει πάνω στην υπόθεση. Δεν μπορεί ούτε την οικογένεια του να κοιτάξει στα μάτια απο την ντροπή. Αυτά δεν τα λέω για να δικαιολογήσω τον φοιτητή αλλά για να κάνω αντιληπτώ το πώς άλλαξε η ζωή 2 ανθρώπων απο ένα περιστατικό. Στον βόθρο της ελλάδας με 20% ανεργία και μισθούς πείνας άν κάνεις το λάθος και ξεφύγεις τελειώνεις χωρίς πολλά πολλά. Το σύστημα έχει οριοθετήσει την ζωή εκατομμύριων αντρών, σε έχει πεταμένο σε έναν βόθρο που είναι έτσι διαμορφωμένος που ελάχιστοι μπορούν να ζήσουν μια καλή ζωή, αυτοί έχουν πρόσβαση στα καλά μουνιά όπως ο κύριος που πάει διακοπές την κοπέλα πιο πάνω. Οι υπόλοιποι είναι καταδικασμένοι να ζούν με τα αποφάγια.

This is a woman's world

Ξέρεις καμια νεαρή και εμφανίσιμη που να μην κάνει ζωάρα;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Τι πιστόλι είναι η καυλιάρα!
By the way, δεν ήταν ένα το περιστατικό όπως αποδείχθηκε, είχε χούι να τον πετάει έξω ο τύπος δημόσια, αργά ή γρήγορα θα την πλήρωνε τη νύφη.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Τι λέτε μωρέ βραδιάτικα? Κρίμα το ψυχάκι-εν δυνάμει βιαστής και ανάθεμα στην κοπέλα που συνεχίζει τη ζωή της και περνάει καλά? Κόψτε τη μαλακία αποτυχημένοι incels έχετε βαρέσει μπιέλα. Τσάμπα ασχολούμαι το ξέρω, αλλά γράφετε κάτι πίπες ώρες ώρες που μου ανάβουν τα λαμπάκια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είναι το αληθινό vs ψεύτικο.

Δεύτερον, με τις πουτάνες μένεις στο μηδέν σε ότι έχει να κάνει με το λέγειν. Το λέγειν είναι που αναπτύσσει τον εγκέφαλο. Η συζήτηση, το γέλιο, η οπτική επαφή, τα θέλω, όλα αυτά προετοιμάζουν για καλό σεξ επίσης. Με την πουτανα ότι πεις είναι άχρηστο. Σε έχει ξεχάσει μόλις βγει από την πόρτα. Ακόμα και τακτικός πελάτης να είσαι, είσαι πελάτης. Τίποτα παραπάνω.
εχω κανει σχεση με 2 πουτανες (δηλαδη εχουμε κανει και σεξ χωρις χρηματα και καναμε και το χαβαλε μας βγηκαμε , γελασαμε, οποτε το ηθελαν και εγιναν ολες αυτες οι εγκεφαλικες λειτουργιες που λες) και μου εχουν δωσει το τηλεφωνο τους αλλες 2, επισης και με μια τσατσα, ολες αυτες χωρις να ειμαι τακτικος τους πελατης, το παραπανω οπως λες εγινε επειδη απλα απο τις 10-50-100 γυναικες ε με καποιες εχεις πολυ καλη χημεια και με ενα ποσοστο απο αυτες κανουν αυτες το πρωτο βημα. αν πας μονο με 10 πουτανες δεν θα σου τυχει , αν πας ομως με 1000 καποια φορα σου τυχαινει.
Φίλοι μου, δεν υπάρχει καλύτερο από το να λέτε ότι είστε ένα απλό ανθρωπάκι εμφανισιακά αλλά και στο σεξ,
οχι μονο δεν ειμαι κανα μοντελο αλλα ειμαι και χοντρος και σχετικα κοντος.
παρολα αυτα με εχουν θυμηθει πολλες φορες πρωην μου , ακομη και απο αλλη πόλη για να με βρουν και να το ξανακανουμε ή να τα ξαναφτιαξουμε ακομη και μετα απο 5-10 χρονια καποιες.

εγω το αποδιδω στο οτι αφου δεν ειμαι καλος στην εμφανιση (ισως ειμαι στο προσωπο αλλα στο σωμα μονο οτι εχω φαρδιες πλατες και δυνατο κορμι το οποιο χαλαει η κοιλια και τα περιττα κιλα σιγουρα δεν το λες ωραιο) ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ. παντα εκανα πολυ γλυφομουνι και δεν σταματαω αν δεν τελειωσουν πρωτα, καποιες μαλιστα που προσποιηθηκαν οτι τελειωσαν σε 10 λεπτα επεμενα ωστε να τις δω οντως να σπαρταρανε στα 15 ή 25, επιτηδες σε μια που βαλαμε ρολόι ποσο μπορω να το τραβηξω το καναμε γλυφομουνι + το υπολοιπο σεξ 1 ωρα και 14 λεπτα .

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Το όλο ζήτημα έχει πολλές πτυχές , αλλά και συγκεκριμένη βάση , η οποία έχει να κάνει με την οικογένεια , και με τα διάφορα συμπλέγματα , απωθημένα , και κόμπλεξ της [ κοινωνικά , οικονομικά ,ταξικά , σεξουαλικά , και χίλια δυο άλλα ] Σε ένα ελληνόπουλο και ενώ είναι ακόμη στην κούνια , του γίνεται τέτοια πλύση εγκεφάλου , με βάση τα απωθημένα και τα κόμπλεξ της οικογένειας , που τύφλα να έχει ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες . Οπότε όταν μια γυναίκα [ μιας που η συζήτηση αφορά τις νέο Ελληνίδες ] είναι παντελώς αλλοπρόσαλλη , κομπλεξική , συναισθηματικός τενεκές , κουτοπόνηρη , αδίστακτη , και όλα τα γνωστά , κοιτώντας τους γονείς της θα σας λυθούν όλες οι απορίες .

Τα κριτήρια , και οι συμπεριφορές της Ελληνίδας , δεν είναι τίποτα άλλο από τα απωθημένα της μάνας της ,[ και όχι μόνο της μάνας της ] όπως και οι στόχοι της μάνας της για τον ίδιο της τον εαυτό .Ούτε είναι τυχαίο το ότι όταν ένας άνδρας , παντρεύεται μια Ελληνίδα, , δεν παντρεύεται μόνο εκείνη άλλα και ολόκληρο το σόι της . Π .χ με έναν γαμβρό ο οποίος έχει χρήμα κοινωνικό στάτους κ.τ.λ βολεύεται οικονομικά , και “αναβαθμίζεται” στα μάτια του κόσμου κοινωνικά , και η μάνα , η και ακόμη άλλα και μέλη της οικογενείας .“ Και ας είναι καλά ο μαλάκας “

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom