ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Οχι ρε, αν της κοβει λιγο θα σε περασει για βλαχοαπο μαγαζι ρε να δειξω οτι βγαινω εξω κυριλατα
Οχι ρε, αν της κοβει λιγο θα σε περασει για βλαχοαπο μαγαζι ρε να δειξω οτι βγαινω εξω κυριλατα
Η ελληνίδα τυπε δεν θέλει να βγαίνει με ψηλότερουςεγω παλι που ειμαι 1.75 σε οποια το λεω στο τιντερ με σβηνει..ελλεηνιδα ε μη φανταστεις
Το instagram ειναι ενα υπεροχο εργαλειο για καμακι.. Οταν γνωριζεσαι με καποια instagram ανταλλαζεις.. Οι μισες πληροφοριες που αντλει ειναι απο αυτα που της λες και οι αλλες μισες απο το προφιλ σου. Οποτε φροντισε να εχεις δυνατο προφιλ
Φωτο απο 5 επι 5 με τα φιλαρακια δεν βοηθανε, ουτε φωτο απο δηθεν βλαχοκαφετεριες
Και κάτι μουνάκια από την Τούμπα ανεβάζουν σέλφι...αλλά χωρίς τον γκόμενο δίπλα.Άμα δεν βάζεις καμια ξαδέρφη ή καμια σερβιτόρα να βγαίνει φώτο μαζί σου,δύσκολα να βρεθεί γυναικεία φώτο στο προφιλ
Οι πιο πολλοί ανεβάζουν φώτος από καφετέριες,από τσίπουρα,από μπακουροεξόδους ή σέλφι μέσα από την Τούμπα
Δεν θέλω να φανταστώ με τι ντύσιμο και στυλ κυκλοφορείςΆμα δεν βάζεις καμια ξαδέρφη ή καμια σερβιτόρα να βγαίνει φώτο μαζί σου,δύσκολα να βρεθεί γυναικεία φώτο στο προφιλ
Οι πιο πολλοί ανεβάζουν φώτος από καφετέριες,από τσίπουρα,από μπακουροεξόδους ή σέλφι μέσα από την Τούμπα
Γιατι να με ενοχλει?Ε ναι ρε φίλε,μ'ενοχλεί αν πάω να δω ταινία και δίπλα μου οι άλλοι να κοντεύουν να γαμηθούν.Εσας αμα δεν σας ενοχλεί,οκ.
Εγω δεν καταθλιβομαι οταν βλεπω ζευγαρια να φιλιουνταιμαντεψε δικηγορε...θες και συ τον ψυχολογο σου
δηλαδη;Υπάρχουν δυο κατηγορίες αντρών.
Η πρώτη είναι αυτοί που κατανοούν ότι η απόρριψη και η απογοήτευση είναι αναπόφευκτα και έτσι παραμερίζουν τον εγωισμό τους και μαθαίνουν το γυναικείο φύλλο όλο και περισσότερο μέσα από συναναστροφή. Καταλήγουν να βρίσκουν αυτό που ζητάνε αργά ή γρήγορα.
Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που μιλάνε συνέχεια. Ξέρουν τα πάντα αλλά δεν έχουν μιλήσει με γκομενα σχεδόν ποτέ. Ο λόγος είναι ότι ο φόβος τους προς το γυναικείο φύλλο τους αποξενωσε. Στη συνέχεια μη μπορώντας να το δεχτούν, ο εγωισμός τους μεγάλωσε. Κάπου εκεί, σε αυτό το δύσκολο ψυχολογικά στάδιο, μπήκαν διάφορες ιδέες και στερεότυπα. Η κατηγορία αυτή είναι συνήθως παθολογικοί ψεύτες ή αφόρητα καταθλιπτικοί. Φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από αυτούς.
Η πρώτη κατηγορία είναι δύσκολη. Ξέρεις εξ αρχής ότι εαν ανοίξεις μια φορά το στόμα σου, η γκομενα πιθανόν να φύγει τρέχοντας. Εάν το ανοίξεις εκατό φορές όμως, κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος. Έτσι μαθαίνουμε άλλωστε, μέσω της εξάσκησης. Εάν παραμερίσεις τον εγωισμό σου, το κλασσικο «ποια είναι αυτή που θα απορρίψει εμένα» ή τις φοβίες σου, θα δεις ότι τα πράγματα είναι απλά.
Η δεύτερη κατηγορία είναι πανεύκολη. Κάθεσαι και μιλάς. Ζητάς την αποδοχή των υπολοίπων και αν την βρεις τότε κοιμάσαι ήσυχος. Βρείτε μου έναν άνθρωπο που είναι χαρούμενος στην δεύτερη κατηγορία. Κανένας. Η δεύτερη κατηγορία μένει πάντα στο μηδέν.
Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι αρκετοί προσπαθούν να κόψουν δρόμο ή τελοσπάντων να επιλέξουν μια πιο ασφαλής οδό για την πρώτη κατηγορία. Αυτός ο δρόμος είναι οι πουτάνες. Με ένα αντίτιμο, παίρνεις σεξ, ψυχολογική υποστήριξη και μια μικρή τόνωση, μαθαίνοντας για το σεξ, αποκτώντας εμπειρίες, χωρίς να διακινδυνεύεις. Δυστυχώς αυτό είναι ένα ψέμα.
Πρώτον, οι σεξουαλικές εμπειρίες με την πουτανα ουδεμία σχέση έχουν με μια κοπέλα που γνώρισες έξω. Η εγκεφαλική λειτουργία είναι εντελώς διαφορετική, το ίδιο και η έκκριση ορμονών και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δεν μπορούν να έχουν καλή στύση με πουτανα αλλά με την κοπέλα τους γαμάνε για ώρες. Είναι το αληθινό vs ψεύτικο.
Δεύτερον, με τις πουτάνες μένεις στο μηδέν σε ότι έχει να κάνει με το λέγειν. Το λέγειν είναι που αναπτύσσει τον εγκέφαλο. Η συζήτηση, το γέλιο, η οπτική επαφή, τα θέλω, όλα αυτά προετοιμάζουν για καλό σεξ επίσης. Με την πουτανα ότι πεις είναι άχρηστο. Σε έχει ξεχάσει μόλις βγει από την πόρτα. Ακόμα και τακτικός πελάτης να είσαι, είσαι πελάτης. Τίποτα παραπάνω. Μπορείς να έχεις ένα μικρό «σοσιαλ» όπως λέμε αλλά δεν οδηγεί πουθενά.
Οι πουτάνες έχουν την χρήση τους στη ζωή μας αλλά το κλειδί βρίσκεται σε αυτό που προανέφερα. Δοκιμάστε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε: «είμαι μέτριος εμφανισιακά και τραγικός στο σοσιαλ». Μόλις το παραδεχτείτε, θα νιώσετε καλύτερα. Θα δείτε ότι δεν γκρεμίστηκε κανένας φούρνος. Μετά από αυτήν την συνειδητή αποδοχή, έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας να βελτιωθείτε.
Φίλοι μου, δεν υπάρχει καλύτερο από το να λέτε ότι είστε ένα απλό ανθρωπάκι εμφανισιακά αλλά και στο σεξ, και με αυτή τη λογική, άνετοι και με χαμόγελο, να βγαίνετε έξω με σκοπό να περάσετε όμορφα και να γνωρίσετε γυναίκες μην έχοντας σκοπό την αποδοχή αλλά απλώς το να γνωριστείτε. Εκεί κάπου θα αρχίσετε να παίρνετε μπρος και θα βάζετε εσείς τα στάνταρ, θα φιλτραρετε τις γυναίκες και θα απορρίπτετε τις σκαρτες. Θα ξέρετε τι ψάχνετε.
Καλό βράδυ σε όλους ?
sad-man συμπαθητικε ριψασπη απαιτητικε κλαψομουνη...Πόσοι Έλληνες λες να'χουν πάει στα πιο must μέρη του πλανήτη;
sad-man συμπαθητικε ριψασπη απαιτητικε κλαψομουνη...
1) συγχωριανος μου, της γενιας του πατερα μου που επαιζε ακομη ρολο σωματικη δουλεια,
2) εποχες πιο συντηρητικες που δεν το δινανε ευκολα οι γυναικες.
3) σε χωριο 1.000 κατοικων, δεν ταξιδεψε ποτέ
4) ψιλοαφραγκος ενα ψιλικατζιδικο δουλευε ολη μερα
5) ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΟΝΟ
....παντρευτηκε 3 φορες, επειδη οι πρωτες 2 συζυγοι του πεθαναν!!!!
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
Δεν θελει να γνωρισει καμια.εσυ πας θεσσαλονικη, μενεις σε μερος με περισσοτερες επιλογες, ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΡΙΑ και δεν τα κουνας να πλησιασεις γυναικα,
σου φταιει ο στραβος γυαλος μετα
Πάει σφαίρα για τα 10000 μηνύματα μέχρι το τελος του μήναΔεν θελει να γνωρισει καμια.
Εχει "ιδρυματοποιηθει" μεσα στην γκρινια του.
Αυτη ειναι η ασφαλεια του. Οτι φταινε ολοι και ολες εκτος απο εκεινον.
Και γυναικα να του γνωρισεις, θα βρει εκατο λογους να απομακρυνθει πρωτος.
Θα του χαλασει την safety zone της μιρλας και της καταθλιψης.
Η μονη λυση ειναι να απευθυνθει σε καποιον ειδικο.
Απο τον φαυλο κυκλο που εχει μπει, δεν προκειται να βγει μονος του. Ειναι πολλα χρονια χωμενος σε αυτο το αδιεξοδο.
Και οσοι του μιλατε σοβαρα, προτεινοντας του λυσεις, χανετε τον χρονο σας. Δεν μπαινει εδω για να βρει λυση. Μπαινει για να αυτο-επιβεβαιωσει τις στρεβλές του αποψεις, εκφραζοντας τις προς τριτους.
Χωρις επισκεψη σε ψυχολογο, αυτο το παιδι ειναι ηδη χαμενο. Φαινεται σε καθε του φραση.
Πολύ εύστοχη τοποθέτηση. Υπάρχει στο δύκτυο ένα άρθρο του Παπασοκόλα (δεν θυμάμαι μικρό όνομα) που διαπίστωνε πως οι γυναίκες θέλουν ψηλότερους άνδρες και πως οι ψηλές κι ανδροπρεπείς γυναίκες σπάνια τελειοποιούν. Σύμφωνα με μια στρατιωτική έρευνα, σε έναν πόλεμο εκτιμούσαν πως ο στρατός που αποτελούντο απο κοντούς και μικρόσωμους άνδρες θα έχανε...πρός εκλπηξη τους αυτοί οι κοντοι και μικρόσωμοι στρατιώτες αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια και νίκησαν.ναι, ειναι τοσο μαλακιασμενες που νομιζουν οτι εαν ο αλλος ειναι ψηλος θα κατσει να πολεμησει με την αρκουδα που θα τις κυνηγα για να τις σωσει αντι να το βαλει στα ποδια. αυτο δεν γινοταν ουτε πριν απο 100.000 χρονια
Δεν θέλω να φανταστώ με τι ντύσιμο και στυλ κυκλοφορείς
Έχεις πάρει πολύ λίγα like για αυτό που έγραψες φιλαράκι.Υπάρχουν δυο κατηγορίες αντρών.
Η πρώτη είναι αυτοί που κατανοούν ότι η απόρριψη και η απογοήτευση είναι αναπόφευκτα και έτσι παραμερίζουν τον εγωισμό τους και μαθαίνουν το γυναικείο φύλλο όλο και περισσότερο μέσα από συναναστροφή. Καταλήγουν να βρίσκουν αυτό που ζητάνε αργά ή γρήγορα.
Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που μιλάνε συνέχεια. Ξέρουν τα πάντα αλλά δεν έχουν μιλήσει με γκομενα σχεδόν ποτέ. Ο λόγος είναι ότι ο φόβος τους προς το γυναικείο φύλλο τους αποξενωσε. Στη συνέχεια μη μπορώντας να το δεχτούν, ο εγωισμός τους μεγάλωσε. Κάπου εκεί, σε αυτό το δύσκολο ψυχολογικά στάδιο, μπήκαν διάφορες ιδέες και στερεότυπα. Η κατηγορία αυτή είναι συνήθως παθολογικοί ψεύτες ή αφόρητα καταθλιπτικοί. Φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από αυτούς.
Η πρώτη κατηγορία είναι δύσκολη. Ξέρεις εξ αρχής ότι εαν ανοίξεις μια φορά το στόμα σου, η γκομενα πιθανόν να φύγει τρέχοντας. Εάν το ανοίξεις εκατό φορές όμως, κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος. Έτσι μαθαίνουμε άλλωστε, μέσω της εξάσκησης. Εάν παραμερίσεις τον εγωισμό σου, το κλασσικο «ποια είναι αυτή που θα απορρίψει εμένα» ή τις φοβίες σου, θα δεις ότι τα πράγματα είναι απλά.
Η δεύτερη κατηγορία είναι πανεύκολη. Κάθεσαι και μιλάς. Ζητάς την αποδοχή των υπολοίπων και αν την βρεις τότε κοιμάσαι ήσυχος. Βρείτε μου έναν άνθρωπο που είναι χαρούμενος στην δεύτερη κατηγορία. Κανένας. Η δεύτερη κατηγορία μένει πάντα στο μηδέν.
Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι αρκετοί προσπαθούν να κόψουν δρόμο ή τελοσπάντων να επιλέξουν μια πιο ασφαλής οδό για την πρώτη κατηγορία. Αυτός ο δρόμος είναι οι πουτάνες. Με ένα αντίτιμο, παίρνεις σεξ, ψυχολογική υποστήριξη και μια μικρή τόνωση, μαθαίνοντας για το σεξ, αποκτώντας εμπειρίες, χωρίς να διακινδυνεύεις. Δυστυχώς αυτό είναι ένα ψέμα.
Πρώτον, οι σεξουαλικές εμπειρίες με την πουτανα ουδεμία σχέση έχουν με μια κοπέλα που γνώρισες έξω. Η εγκεφαλική λειτουργία είναι εντελώς διαφορετική, το ίδιο και η έκκριση ορμονών και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δεν μπορούν να έχουν καλή στύση με πουτανα αλλά με την κοπέλα τους γαμάνε για ώρες. Είναι το αληθινό vs ψεύτικο.
Δεύτερον, με τις πουτάνες μένεις στο μηδέν σε ότι έχει να κάνει με το λέγειν. Το λέγειν είναι που αναπτύσσει τον εγκέφαλο. Η συζήτηση, το γέλιο, η οπτική επαφή, τα θέλω, όλα αυτά προετοιμάζουν για καλό σεξ επίσης. Με την πουτανα ότι πεις είναι άχρηστο. Σε έχει ξεχάσει μόλις βγει από την πόρτα. Ακόμα και τακτικός πελάτης να είσαι, είσαι πελάτης. Τίποτα παραπάνω. Μπορείς να έχεις ένα μικρό «σοσιαλ» όπως λέμε αλλά δεν οδηγεί πουθενά.
Οι πουτάνες έχουν την χρήση τους στη ζωή μας αλλά το κλειδί βρίσκεται σε αυτό που προανέφερα. Δοκιμάστε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε: «είμαι μέτριος εμφανισιακά και τραγικός στο σοσιαλ». Μόλις το παραδεχτείτε, θα νιώσετε καλύτερα. Θα δείτε ότι δεν γκρεμίστηκε κανένας φούρνος. Μετά από αυτήν την συνειδητή αποδοχή, έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας να βελτιωθείτε.
Φίλοι μου, δεν υπάρχει καλύτερο από το να λέτε ότι είστε ένα απλό ανθρωπάκι εμφανισιακά αλλά και στο σεξ, και με αυτή τη λογική, άνετοι και με χαμόγελο, να βγαίνετε έξω με σκοπό να περάσετε όμορφα και να γνωρίσετε γυναίκες μην έχοντας σκοπό την αποδοχή αλλά απλώς το να γνωριστείτε. Εκεί κάπου θα αρχίσετε να παίρνετε μπρος και θα βάζετε εσείς τα στάνταρ, θα φιλτραρετε τις γυναίκες και θα απορρίπτετε τις σκαρτες. Θα ξέρετε τι ψάχνετε.
Καλό βράδυ σε όλους ?
Υποτιθεται οτι το υψος δινει μηνυμα ασφαλειας ...Η ελληνίδα τυπε δεν θέλει να βγαίνει με ψηλότερους
Οι καγκουρες θα ταιριαξουν με καγκουρινες.Και εμεις με πουτανες...κανεις δεν χανεται ΕΚΤΟΣ αν το θελει να χαθει.Άμα δεν βάζεις καμια ξαδέρφη ή καμια σερβιτόρα να βγαίνει φώτο μαζί σου,δύσκολα να βρεθεί γυναικεία φώτο στο προφιλ