Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
και εγω λεω πως αν δεν βρουν αυτον που θελουν,τοτε μενουν στο ραφι....εε? η μηπως ειμαι υπερβολικος? για ελλεηνιδα λεωΦυσικα ολες ψαχνουν αλλα επιλεγουν τον καλυτερο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
και εγω λεω πως αν δεν βρουν αυτον που θελουν,τοτε μενουν στο ραφι....εε? η μηπως ειμαι υπερβολικος? για ελλεηνιδα λεωΦυσικα ολες ψαχνουν αλλα επιλεγουν τον καλυτερο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ολα τα κοιτανε παντα, ισως αλλαζει η ιεραρχισηΑνάλογα σε τί φάση είναι
Αν ψάχνει για γάμο,κοιτάει μόνο χρήματα,δουλειά
Αν ψάχνει για γαμήσι,κοιτάει πρώτα τα άλλα
Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλες παρθενες μετα τα 25και εγω λεω πως αν δεν βρουν αυτον που θελουν,τοτε μενουν στο ραφι....εε? η μηπως ειμαι υπερβολικος? για ελλεηνιδα λεω
και εγω λεω πως αν δεν βρουν αυτον που θελουν,τοτε μενουν στο ραφι....εε? η μηπως ειμαι υπερβολικος? για ελλεηνιδα λεω
Το ίδιο ισχύει κι από την ανάποδη όμως, έτσι;εγω το καταλαβαινω και συμφωνω....ελα ομως που η ελλεηνιδα η ταπα,με το κωλο σα μπαμπουινο,υφος ψαριου,εφυια χρυσοψαρου και ζωον μεχρι το κοκκαλο εχει και απαιτηση να θελει τον πριγκιψ
Σε εβλεπε για καλο σκοπο...αλλα εσυ ξενερωσες και τωρα δεν εισαι παντρεμενος.Μου θυμιζει ενα επεισοδιο απο τα Φιλαρακια...η Μονικα και ο Τσαντλερ εκαναν τετοιες ερωτησεις σε συναδελφο του Τσαντλερ που τον ηθελαν για δωρητη σπερματος...σε φανταζομαι στην θεση του!για αυτο και πολλες ανω των 30 η γυρω στα 30 δινουν εμφαση στο υψος...εδω μια με ειχε ρωτησει αν υπηρχε κανενα ιστορικο καρδιας στην οικογενεια...(λες και διαλεγουν κουταβι απο εκτροφεα που ψαχνουν το γενεαλογικο δεντρο αν εχει δαγκωσει καποιον η καποιος παππους ηταν αγριος)
που σημαινει οτι και διαθεσιμος να εισαι αν δεν εισαι στο 90% των κριτηριων της ισως...να φας ακυρο
κοιταξε να δεις ρε συ λεοντα...με τη λογικη που το λες ναι ετσι ειναι το σωστο.Κανονικα ενας αντρας μορφωμενος,εξυπνος,ωραιος πετυχημενος και πολλα αλλα ναι εχει το δικαιωμα να το πει αυτο που λες.(με την λογικη τη δικια μας) Επειδη ομως η φυση των ανθρωπων ειναι περιεργη,Το ίδιο ισχύει κι από την ανάποδη όμως, έτσι;
Ψαχνουν τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ διαθεσιμο.Φυσικα ολες ψαχνουν αλλα επιλεγουν τον καλυτερο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ο κορυφαιος διαθεσιμος δεν θελει αυτες που τον θελουν ομως και μετα " ολοι οι αντρες ειναι μαλακες"Ψαχνουν τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ διαθεσιμο.
Ως διαθεσιμο εννοουμε αυτον που της την επεσεο κορυφαιος διαθεσιμος δεν θελει αυτες που τον θελουν ομως και μετα " ολοι οι αντρες ειναι μαλακες"
ναι, ειναι τοσο μαλακιασμενες που νομιζουν οτι εαν ο αλλος ειναι ψηλος θα κατσει να πολεμησει με την αρκουδα που θα τις κυνηγα για να τις σωσει αντι να το βαλει στα ποδια. αυτο δεν γινοταν ουτε πριν απο 100.000 χρονια.Σε γενικες γραμμες οι γυναικες θελουν ψηλοτερους απο αυτες.Αλλες εχουν τρελο κολλημα με το υψος αλλες οχι και τοσο αλλα σε ολες τις περιπτωσεις ειναι γεννετικης φυσης.(ειδικα αυτες που λενε δε νιωθω ελξη αν δεν ειναι ψηλος)
Νομιζω οτι η εμφαση με κεφαλαια θα πρεπει να δοθει στον διαθεσιμο
Οταν βλεπεις μουναρες με μετριους αυτο ωφειλεται στο γεγονος οτι αυτος ο μετριος ηταν ο καλυτερος που ειχε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. Αν της την επεφτε ενας ωραιος με καλη δουλεια θα την γαμουσε εκεινος
Αλλα δεν γαμαει ο πιο ωραιος αλλα ο πιο γενναιος
Μιλουσα στο fb με ενα πολυ δυνατο μουνι αλλα ηταν παντρεμενη με εναν σκατοφατσα
Η τυπισσα ηταν απο χωριο, απο εκεινους που την διεκδικουσαν ηταν ο καλυτερος
Δεν της εχουν κανει εκατονταδες καμακι.. Απο αυτους που της εκαναν διαλεξε τον καλυτεροΗ μουνάρα έχει εκατοντάδες επιλογές.Για να παίρνει τον μέτριο,σημαίνει ότι αυτή τον διάλεξε απο άλλους ωραιότερους
Δε γαμάει ο πιο γενναίος,γαμάει ο πιο τυχερός που απλά επιλέγεται απ'τη γυναίκα
Πες 97% τουλαχιστον να εισαι μεσα....που σημαινει οτι και διαθεσιμος να εισαι αν δεν εισαι στο 90% των κριτηριων της ισως...να φας ακυρο
το χειροτερο που κανουν πολλοι κερνανε ποτα και σφηνακια και περιμενουν σαν τους μαλακες....Δεν της εχουν κανει εκατονταδες καμακι.. Απο αυτους που της εκαναν διαλεξε τον καλυτερο
Καμακι δεν ειναι να στειλεις σφηνακια και να περιμενεις να ερθει με το τηλεφωνο της γραμενο σε χαρτακι
Πρεπει να πιασεις κουβεντα κλπ κλπ
Να σε εμπιστευθει καπως, να της φανεις ενδιαφερον τυπος κλπ και τοτε μπορει να πιει ενα καφε μαζι σου και αργοτερα σπερμα
Σωστος!ΠΑΝΤΑη γυναικα επιλεγει γιατι αυτη εχει τον τελευταιο λογο.Εμεις περιοριζομαστε στον πρωτο...Η μουνάρα έχει εκατοντάδες επιλογές.Για να παίρνει τον μέτριο,σημαίνει ότι αυτή τον διάλεξε απο άλλους ωραιότερους
Δε γαμάει ο πιο γενναίος,γαμάει ο πιο τυχερός που απλά επιλέγεται απ'τη γυναίκα