You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Το εχουμε πει εκατο φορες.Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε κάπου σε ένα βουνό ήρεμα και μοναχικά; Όλη αυτή η θεωρία για τις γυναίκες δεν σας κουράζει; Εδώ κουράστηκα εγώ που διάβασα τρεις σελίδες. Σε τελική ανάλυση, αν έχετε φίλους και περνάτε όμορφα και δημιουργικά τις μέρες σας, ας μην έχετε γκομενα. Σιγά τα ωα. Βρείτε μια άλλη ενασχόληση. Ένα επάγγελμα, μια τέχνη, το γυμναστήριο, ίσως τον εθελοντισμό. ?
Η ψυχολογια λεει οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας. Πρωτα επιδιωκουμε την αυτο-βελτιωση μας ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,και μετα αυτο εκπεμπεται και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.
Αρκετοι κανουν το λαθος να αναζητουν την ευτυχια απ' εξω, δηλαδη απο τις γυναικες, χωρις να κανουν τιποτα για τον εαυτο τους. Και επειδη φυσικα ετσι δεν δουλευει το πραγμα, απλως απογοητευονται, θυμωνουν και τους φταινε οι γυναικες, η κακουργα η κοινωνια, το συστημα και ο Χατζηπετρής.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Οποιος δηλαδη αφιερωνει χρονο καθε Κυριακη π.χ. για να μαγειρευει καποιες μεριδες φαγητο για αστεγους, χωρις ανταλλαγμα, ειναι μαλακαςΕθελοντισμός είναι για τους μαλάκες εκτός από αυτούς που το έχουν κάνει μπίζνα και εκμεταλλεύονται τους αφελείς.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Ειδικά στην Ελλάδα,ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΟποιος δηλαδη αφιερωνει χρονο καθε Κυριακη π.χ. για να μαγειρευει καποιες μεριδες φαγητο για αστεγους, χωρις ανταλλαγμα, ειναι μαλακας
Έχεις συμμετάσχει σε οποιασδήποτε μορφής εθελοντισμού
ή απλά θα κάνουμε τους καλούς βραδιάτικα;
Γιατί εγώ στα φοιτητικά χρόνια και αμέσως μετά έχω διδάξει σε κοινωνικό φροντιστήριο
και άλλες πρωτοβουλίες,για να κάνει πολιτική και να καρπώνετε τους κόπους μου
το κάθε παρτάλι..
Όσο για τους δικαιούχους του κοινωνικού φροντιστηρίου,
είχαν βρεθεί τόσα άτομα που είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία,
που σε ένα σημείο ήταν περισσότεροι από όσους πραγματικά το δικαιούνταν..
Eκτός αν μιλάμε για εθελοντισμό τύπου,κάντο στο καλό και ρίξ΄το στο γυαλό..
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 216
Μη λες τετοια πρωινιατικα
Κατι αλλοι κι αλλες που μοιραζουν νερα και μπανανες στους μαραθωνιους και τους Ολυμπιακους αγωνες ειναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ
αυτο καλα κανει και μπραβο του, κι εγω θα το κανα.Οποιος δηλαδη αφιερωνει χρονο καθε Κυριακη π.χ. για να μαγειρευει καποιες μεριδες φαγητο για αστεγους, χωρις ανταλλαγμα, ειναι μαλακας
Κατι αλλοι κι αλλες που μοιραζουν νερα και μπανανες στους μαραθωνιους και τους Ολυμπιακους αγωνες ειναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
Χατζιαβατη ολη μέρα εδω μέσα σε βλέπω άλλη δουλειά δεν έχεις?Οποιος δηλαδη αφιερωνει χρονο καθε Κυριακη π.χ. για να μαγειρευει καποιες μεριδες φαγητο για αστεγους, χωρις ανταλλαγμα, ειναι μαλακας
milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Ρε αλανια της ψυχολογιας και της ενσυναισθησης , μιας και διαβαζω διαφορα βιβλια αυτον τον καιρο που εμμεσως πλην σαφως συσχετιζονται και με το αντικειμενο της δουλειας μου, εχω να σας προτεινω μια αλλη κατευθυνση της συζητησης σχετικα με το αιωνιο θεμα Λυπηρου Ανηρ aka Σαντ μαν.....που ετσι πως πατε το νημα θα μετονομαστει σε 'Τι τρεχει επιτελους με αυτον τον Sad Man ?'
Εχετε σκεφτει ποτε ( και απευθυνομαι κυριως στους σφοδρους πολεμιους του Λυπηρου Ανδρεικελου της Καρδιας μας , Λυκουρεζο απο τα Lidl , Μουνοκωλοτρυπιδακι , Πρωην Τρελου που μετονομαστηκε σε ενα σκανδιναβικου τυπου ονομα , στυλ Game of Thrones ονομα κλπ.) οτι ο Sad Man μπορει, οπως ΟΝΤΩΣ πολυ σωστα συμπερανατε, να μην βγαινει εξω να προσπαθησει να ζησει την ζωη και την αλληλεπιδραση με το γυναικειο φυλλο και να γαμησει, μη θελοντας και ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ με δικαιολογιες του τυπου φταιει το συστημα , το ολο κοινωνικο status της αδικιας και λοιπα και λοιπα'
ΑΛΛΑ
στην πραγματικοτητα το ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ γιατι εχει καποιο αλλο ψυχολογικο προβλημα ή σωματικο ( τυπου προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας που προεκυψε απο θεμα στο προστατη ή απο θεματα θυροειδους ) ή αλλα θεματα ψυχολογικα που οδηγουν σε καταθλιπτικες συμπεριφορες και κατεπεκταση καμια ορεξη, ενταση, και ΘΕΛΗΣΗ να γαμησει και απλα τα κρυβει ολα αυτα τα οργανικα-ψυχολογικα αιτια κατω απο τον μανδυα του αντισυμβατικου incel που ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει γιατι και καλα ολα τα βρωμοθηλυκα ειναι καργιολες και πουτανες στην ψυχη ..... για σκεφτειτε το λιγο......
Εχετε σκεφτει ποτε ( και απευθυνομαι κυριως στους σφοδρους πολεμιους του Λυπηρου Ανδρεικελου της Καρδιας μας , Λυκουρεζο απο τα Lidl , Μουνοκωλοτρυπιδακι , Πρωην Τρελου που μετονομαστηκε σε ενα σκανδιναβικου τυπου ονομα , στυλ Game of Thrones ονομα κλπ.) οτι ο Sad Man μπορει, οπως ΟΝΤΩΣ πολυ σωστα συμπερανατε, να μην βγαινει εξω να προσπαθησει να ζησει την ζωη και την αλληλεπιδραση με το γυναικειο φυλλο και να γαμησει, μη θελοντας και ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ με δικαιολογιες του τυπου φταιει το συστημα , το ολο κοινωνικο status της αδικιας και λοιπα και λοιπα'
ΑΛΛΑ
στην πραγματικοτητα το ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ γιατι εχει καποιο αλλο ψυχολογικο προβλημα ή σωματικο ( τυπου προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας που προεκυψε απο θεμα στο προστατη ή απο θεματα θυροειδους ) ή αλλα θεματα ψυχολογικα που οδηγουν σε καταθλιπτικες συμπεριφορες και κατεπεκταση καμια ορεξη, ενταση, και ΘΕΛΗΣΗ να γαμησει και απλα τα κρυβει ολα αυτα τα οργανικα-ψυχολογικα αιτια κατω απο τον μανδυα του αντισυμβατικου incel που ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει γιατι και καλα ολα τα βρωμοθηλυκα ειναι καργιολες και πουτανες στην ψυχη ..... για σκεφτειτε το λιγο......
Τελευταία τροποποίηση:
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ειδες τι τραβανε ολοι αυτοι για να γαμησουν? και νασου τατουαζ,,γυμναστηρια,πρωτεινες,μουσκουλα.μουσια...εσυ με ενα "δικηγορος" καθαριζεις...μα τι αδικια υπαρχει σε αυτο το κοσμο με τις γυναικες ρε γμτΕνω ειστε φτιαγμενοι να γκρινιαζετε και να κλαψουριζετε απο το πρωι ως το βραδυ?
Από άλλοθι, αλλο τιποτα.
Εδω μεσα εχω διαβασει ενα σωρό αλλοθι.
Δεν εχω οικονομικη ανεση, δεν ειμαι γυμνασμενος, δεν εχω τατουαζ και μουσι, δεν εχω ξαδερφη με κυκλο, δεν ειμαι κοινωνικος, δεν εχω καλη δουλεια, δεν εχω καλο αμαξι, δεν, δεν, δεν...
Ε ενταξει κατσε στη γωνια σου και κλαιγε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
οι ελλεηνιδες και ολες οι γυναικες γενικως οσο ειναι μικρες επειδη ξερουν οτι ειναι στα ντουζενια τους,κυριως τρωνε αυτα τα χρονια με διαφορους βλαμμενους-σωματαραδες-κοκορατους-τατουαζ-μηχανες μαγκια κλανια και παει λεγοντας...ε και γυρω στα 28-30 ψαχνουν εναν ηρεμο εκει να εχει καλη δουλεια-λεφτα (που συνηθως πιτσιρικαδες δε γαμουσαν)..κυριως λιγο αμπαλοι να ειναι..οσο πιο αμπαλοι τοσο το καλυτερο στο να τον τυλιξουν... και οσο κοιμουνται διπλα τους,ονειρευονται τα γαμησια που εκαναν με τους αλλουςΟι Ελεεινίδες επιλέγουν με ηλίθια και απαιτητικά κριτήρια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Aρα στα αλλοθι προστιθεται και το "δεν ειμαι δικηγορος"?ειδες τι τραβανε ολοι αυτοι για να γαμησουν? και νασου τατουαζ,,γυμναστηρια,πρωτεινες,μουσκουλα.μουσια...εσυ με ενα "δικηγορος" καθαριζεις...μα τι αδικια υπαρχει σε αυτο το κοσμο με τις γυναικες ρε γμτ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
για αυτους που ψαχνουν δικαιολογιες...μαλλονAρα στα αλλοθι προστιθεται και το "δεν ειμαι δικηγορος"?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Τι να σκεφτουμε δηλαδη? Αφου τα ιδια με μας λες και συΡε αλανια της ψυχολογιας και της ενσυναισθησης , μιας και διαβαζω διαφορα βιβλια αυτον τον καιρο που εμμεσως πλην σαφως συσχετιζονται και με το αντικειμενο της δουλειας μου, εχω να σας προτεινω μια αλλη κατευθυνση της συζητησης σχετικα με το αιωνιο θεμα Λυπηρου Ανηρ aka Σαντ μαν.....που ετσι πως πατε το νημα θα μετονομαστει σε 'Τι τρεχει επιτελους με αυτον τον Sad Man ?'
ΑΛΛΑ
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Γιατί έφαγες μπαν αυτή τη φορά;Ρε που είναι ο βανταμ να βάλει στη θέση τους τους δεξιούς.
Απελευθέρωση άμεση στον ζαν κλωντ
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τι εννοεις τυπε ?Γιατί έφαγες μπαν αυτή τη φορά;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ειναι λαθος να συγκρινεις τον εαυτο σου με τους αλλους οποιος και να εισαι..το θεμα ειναι να εισαι αυτο που εισαι,και οτι κανεις να το κανεις πρωτα για σενα...και θα ερθουν και οι γυναικες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ο θυρεοειδής προκαλεί στυτική δυσλειτουργία; Πώς;
Διαταραχές του θυρεοειδούς και επιπτώσεις στην ερωτική ζωή
Για την έρευνά τους οι επιστήμονες εξέτασαν 12 μελέτες που ερευνούσαν τον συσχετισμό ερωτικής ζωής και θυρεοειδούς σε άντρες και γυναίκες.
andrologia.gr
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ελα ντε...εχω υποθυρεοειδισμο εγω προσωπικα δεν εχω δει καποια αλλαγη στο θεμα στυση..οκ περνω χαπι ομωςΟ θυρεοειδής προκαλεί στυτική δυσλειτουργία; Πώς;
να τι συμβαινει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αφου τον εχεις ρυθμισμενο τον θυρεοειδή γιατι να εχεις προβλημα?ελα ντε...εχω υποθυρεοειδισμο εγω προσωπικα δεν εχω δει καποια αλλαγη στο θεμα στυση..οκ περνω χαπι ομως