Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Υπάρχουν πολλοί με καλές δουλειές που δε γαμάνε τίποτα.Ή βρήκαν μια στη ζωή τους και την παντρεύτηκαν

Ελλάδα είναι άλλοι οι κανόνες,εδώ η ελλεεινίδα θέλει το στημένο,μέσα απ'την παρέα,να τον ξέρει,κι ας είναι φλώρος,beta,καραφλας,μπυροκοιλιάς.

Αυτό είναι το κακό εδώ πέρα,η ελλεεινίδα δεν παίρνει κανένα ρίσκο να γνωρίσει άγνωστο ακόμα κι αν της αρέσει.Μπορεί να κάθεστε σε μια καφετέρια ή σε μμμ δίπλα δίπλα και να είστε πχ ο ένας το μισό του άλλου.Αλλά δεν θα γνωριστείτε ποτέ,επειδή η άλλη θα παίζει με το κινητό της ή θα την τραβολογάνε οι φίλες της
Όλο τα ίδια και τα ίδια, μας τα πρηξες. Όσο κλαιγεσαι εσύ ότι δε μπορεί κάποιος να γνωρίσει άγνωστες, άλλοι στη θέση σου χώνονται και γαμανε. Σταμάτα να το μελετάς τόσο πολύ, αφέσου στην καύλα σου, σταμάτα να τον παίζεις με τσόντες, κόψε για λίγο τις πόρνες και απόλαυσε τη ζωή γιατί μία την έχουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μεγάλοι μαλάκες. Σε μια χώρα που σου αρπάζουν 60%+ σε φόρους για να ταΐζουν δημοσιους και δημοτικούς υπαλλήλους ξυσαρχιδιδες όποιος κάνει εθελοντισμό και τη δουλειά των παραπάνω που τρώνε φόρους είναι υπερμαλάκας. Ειδικά κάτι υπερμαλάκες που βλέπω και πάνε και καθαρίζουν και σβήνουν μουτζούρες ενώ οι υπεράριθμοι δημοτικοι υπάλληλοι ξύνουν τα αρχίδια τους και τρώνε φόρους.
Εγω δεν μιλησα ούτε για ολυμπιακους αγωνες, ούτε για καθαρισμούς τοίχων.
Μίλησα για να φτιαχνεις φαγητο για αστεγους.
Μάλλον δεν συνειδητοποιεις τι λες.
Αν οντως, εχεις ενα κρατος ληστρικο και υπαλληλους ξυσαρχιδηδες, τότε δεν αποκτά διπλή σημασια το να στηριξεις εναν αδυναμο με την πρωτοβουλια σου?
Αδυνατω να κατανοησω για ποιον λογο προσπαθειτε να επιχειρηματολογησετε εναντιον μου σε αυτο το ζητημα. Ειναι εντελως ακατανοητο. Αν εσεις δεν θελετε ή δεν εχετε χρονο ή δεν μπορειτε, μην το κανετε. Αλλά αν νιωθετε ενοχές γι αυτό, μην μου αραδιαζετε τα αλλοθι σας, που ειναι πολυ πληκτικά. Καλυτερα σιωπήστε.
Γιατι το να λες οτι οποιος αφιερωνει χρονο για να ταισει αστεγους και αδυναμους ειναι μαλακας επειδή το κρατος εισπραττει πολλούς φορους, συγνωμη αλλά ΚΑΙ ακυρο μου ακουγεται ΚΑΙ θλιβερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Όλο τα ίδια και τα ίδια, μας τα πρηξες. Όσο κλαιγεσαι εσύ ότι δε μπορεί κάποιος να γνωρίσει άγνωστες, άλλοι στη θέση σου χώνονται και γαμανε. Σταμάτα να το μελετάς τόσο πολύ, αφέσου στην καύλα σου, σταμάτα να τον παίζεις με τσόντες, κόψε για λίγο τις πόρνες και απόλαυσε τη ζωή γιατί μία την έχουμε.
Δεν εχεις αντιληφθει οτι αυτο του αρεσει, γι αυτο μπαινει εδω μεσα. Για να επιδεικνύει ξανα και ξανα την κλαούνα του. Και γκομενα να παει να του την πεσει, θα την διωξει γιατι θα του στερησει την χαρα της κλαούνας. Βαρύτατη ψυχωση. Την οποια θα εχει παντα, γιατι δεν προκειται να απευθυνθει σε καποιον ειδικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κόψε για λίγο τις πόρνες
Ούτε με πόρνες πάει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν πολλοί με καλές δουλειές που δε γαμάνε τίποτα.Ή βρήκαν μια στη ζωή τους και την παντρεύτηκαν

Ελλάδα είναι άλλοι οι κανόνες,εδώ η ελλεεινίδα θέλει το στημένο,μέσα απ'την παρέα,να τον ξέρει,κι ας είναι φλώρος,beta,καραφλας,μπυροκοιλιάς.

Αυτό είναι το κακό εδώ πέρα,η ελλεεινίδα δεν παίρνει κανένα ρίσκο να γνωρίσει άγνωστο ακόμα κι αν της αρέσει.Μπορεί να κάθεστε σε μια καφετέρια ή σε μμμ δίπλα δίπλα και να είστε πχ ο ένας το μισό του άλλου.Αλλά δεν θα γνωριστείτε ποτέ,επειδή η άλλη θα παίζει με το κινητό της ή θα την τραβολογάνε οι φίλες της
Έχεις βγει ποτέ με 500 ευρώ μετρητά στην τσέπη και με σκοπό να τα φας επί τόπου αν γνωρίσεις ένα καλό μουνί;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Έχεις βγει ποτέ με 500 ευρώ μετρητά στην τσέπη και με σκοπό να τα φας επί τόπου αν γνωρίσεις ένα καλό μουνί;
Αντε παλι.
Δεν το θελει αυτο λεμε.
Πώς θα γκρινιαζει μετα?
θα υποστει πολιτισμικο σοκ.
Δεν εχει ζωη χωρις γκρινια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
για πειτε μου ρε παιδια ενα τροπο πως να φαω 500 ευρω με μια γυναικα αν τη γνωρισω επιτοπου? πως θα τα φαω? και γιατι να τα φαω επιτοπου? τα 100 δεν ειναι λογικο ποσο?

• Like
Αντιδράσεις: alex71

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.487
Πόντοι
9.297
για πειτε μου ρε παιδια ενα τροπο πως να φαω 500 ευρω με μια γυναικα αν τη γνωρισω επιτοπου? πως θα τα φαω? και γιατι να τα φαω επιτοπου? τα 100 δεν ειναι λογικο ποσο?
Λεφτα υπαρχουν....και κραζανε τον Γιωργακη μετα...δικιο ειχε ο ανθρωπας!

Οσοι το εκαναν τις προμνημονιακες μερες μπορουν να το κανουν ΤΩΡΑ;Ιδου η απορια....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Παλιά τα τρώγανε έτσι,και τώρα τρώνε στα συσσίτια :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Λεφτα υπαρχουν....και κραζανε τον Γιωργακη μετα...δικιο ειχε ο ανθρωπας!

Οσοι το εκαναν τις προμνημονιακες μερες μπορουν να το κανουν ΤΩΡΑ;Ιδου η απορια....
εγω δε λεω αν υπαρχουν...εγω λεω να μου πειτε ενα τροπο να φαω 500 ευρω με τη μια ετσι μπαμ με μια γυναικα.Και τι νοημα θα ειχε ολο αυτο?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.487
Πόντοι
9.297
Μετα θα ψοφουσες της πεινας και η γκομενα θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...
Την πας για φαγητο σε κυριλε εστιατοριο μετα για ποτο σε ακριβο χωρο και διανυκτερευση σε ξενοδοχειο πενταστερο .Αν μεινει κατι το σκοτωνετε σε μια κρουαζιερουλα στον Αργοσαρωνικο.Σε δυο μερες τα φαγατε...ΜΑΖΙ!(Αναφορα στον Θεοδωρο Παγκαλο...τυχαιο που μου ηρθαν στο μυαλο αστερες του ΠΑΣΟΚ;)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν εχεις αντιληφθει οτι αυτο του αρεσει, γι αυτο μπαινει εδω μεσα. Για να επιδεικνύει ξανα και ξανα την κλαούνα του. Και γκομενα να παει να του την πεσει, θα την διωξει γιατι θα του στερησει την χαρα της κλαούνας. Βαρύτατη ψυχωση. Την οποια θα εχει παντα, γιατι δεν προκειται να απευθυνθει σε καποιον ειδικο.

Πάντως για ψυχολόγος δεν θα κανες με τίποτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μετα θα ψοφουσες της πεινας και η γκομενα θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...
Την πας για φαγητο σε κυριλε εστιατοριο μετα για ποτο σε ακριβο χωρο και διανυκτερευση σε ξενοδοχειο πενταστερο .Αν μεινει κατι το σκοτωνετε σε μια κρουαζιερουλα στον Αργοσαρωνικο.Σε δυο μερες τα φαγατε...ΜΑΖΙ!(Αναφορα στον Θεοδωρο Παγκαλο...τυχαιο που μου ηρθαν στο μυαλο αστερες του ΠΑΣΟΚ;)
αν ειναι για 2 μερες οκ εγω νομιζα οτι λεγατε για ενα ραντεβου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.487
Πόντοι
9.297
αν ειναι για 2 μερες οκ εγω νομιζα οτι λεγατε για ενα ραντεβου
Για ενα ραντεβου ειναι αρκετη η διανυκτερευση στην Μεγ.Βρετανια η κατι τετοιο.Δεν μπορει....μαλλον θα κατσει με μια τετοια προταση!

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21

μεγαλε εσυ να γαμησεις θες η σχεση? δεν εχω καταλαβει αμα θες απλα να γαμησεις πρεπει να μπαζωσεις πρωτα να φτιαξεις αυτοπεποιθηση, να μπορεις να λες καμμια μαλακιαρα να γελανε και τετοια, τωρα για σχεση δε ξερω, το αποφευγω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε ξερω φιλε αυτα τα κολπα ειναι για αλλους...με αλλη ζωη,αλλα μυαλα,αλλη νοοτροπια.Εμενα με ενδιαφερει η ουσια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πάντως για ψυχολόγος δεν θα κανες με τίποτα
Τι βαθμολογία θα έβαζες στον εαυτό σου από το 1 ως το 10; (Ως προς το πόσο μετράς σαν γκόμενος ρε παιδί μου συνολικά, όχι μόνο ως προς την εμφάνιση, κατάλαβες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
εγω δε λεω αν υπαρχουν...εγω λεω να μου πειτε ενα τροπο να φαω 500 ευρω με τη μια ετσι μπαμ με μια γυναικα.Και τι νοημα θα ειχε ολο αυτο?
έχει τρόπους, είναι για άλλα πορτοφόλια.μια πεντακοσαρού για κάποιον είναι σαν 20ε για κάποιον άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom