Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν έχει να κάνει με κλισέ, οι γυναίκες ξέρουν πολύ πιο πριν από το ραντεβού αν θα σου κάτσουν ή όχι...
Και αν σου κάτσουν επειδή τις κέρασες και όχι επειδή ένιωσαν το "εγκεφαλικό ερέθισμα" μαζί σου , ε τότε δεν απέχουν πολύ από τις πουτανες
Ναι τύπε, κι εγω ξερεις οταν θα εχω γαμησει, θα ξυσω ενα αρχιδι για το αν ενιωσε "εγκεφαλικο ερεθισμα"

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν έχει να κάνει με κλισέ, οι γυναίκες ξέρουν πολύ πιο πριν από το ραντεβού αν θα σου κάτσουν ή όχι...
Διάνα. Ρε τόνυ τι σχέση έχεις εσύ και συνασπίζεσαι με χαζαν κλόντ και σια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν το θεωρω απολυτο.
Νομιζω το εχω ξαναπει.
Εχω βγει ραντεβου με καποια που γνωρισα σε ενα τσατ, η οποια εξ αρχης μου ξεκαθαρισε οτι δεν θα μου κατσει γιατι δεν θελει παρε-δωσε με παντρεμενους, αλλά δεν θα ειχε αντιρρηση να βγουμε για ενα ποτό.
Συμφωνησα.
Βγηκαμε, ηπιαμε το ποτο, μου ζητησε και συγνωμη που δεν μπορει να παραβεί τις αρχες της κλπ κλπ.
Κατσαμε μαζι κανενα τριωρο. Την πιστεψα, φαινοταν οτι το εννοει οτι δεν θελει κατι παραπανω. Στο τελος την εβαλα στο αυτοκινητο να την παω σπιτι της.
Οταν φτασαμε, μου ορμηξε. Και φυσικα εγινε σεξ το ιδιο βραδυ.
Και οταν μετα το συζητησαμε, μου διαβεβαιωσε οτι ΔΕΝ ερχοταν για σεξ αλλά στο τελος δεν καταφερε να αντισταθει.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δεν το θεωρω απολυτο.
Νομιζω το εχω ξαναπει.
Εχω βγει ραντεβου με καποια που γνωρισα σε ενα τσατ, η οποια εξ αρχης μου ξεκαθαρισε οτι δεν θα μου κατσει γιατι δεν θελει παρε-δωσε με παντρεμενους, αλλά δεν θα ειχε αντιρρηση να βγουμε για ενα ποτό.
Συμφωνησα.
Βγηκαμε, ηπιαμε το ποτο, μου ζητησε και συγνωμη που δεν μπορει να παραβεί τις αρχες της κλπ κλπ.
Κατσαμε μαζι κανενα τριωρο. Την πιστεψα, φαινοταν οτι το εννοει οτι δεν θελει κατι παραπανω. Στο τελος την εβαλα στο αυτοκινητο να την παω σπιτι της.
Οταν φτασαμε, μου ορμηξε. Και φυσικα εγινε σεξ το ιδιο βραδυ.
Και οταν μετα το συζητησαμε, μου διαβεβαιωσε οτι ΔΕΝ ερχοταν για σεξ αλλά στο τελος δεν καταφερε να αντισταθει.
Μουφες τύπε, ήξερε πολύ καλά ότι θα σου κάτσει.
Ερώτηση: το μουνι της ήταν ξυρισμένο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πάντως για να μη τη νοιάζει τη γκομενα αν θα τη δεις να σαβουριαζει γκουντις

η γκομενα φιλαρας είναι

η ξέρει πως δε θα σ κάτσει
Αυτο ομολογουμενως ισως εχει μια βαση. Αν καποια στο πρωτο ραντεβου δεν εχει προβλημα να πασαλειβεται με τα χαμπουργκερ μπροστα σου, μαλλον δεν θελει να λανσαριστεί ως πολύ θηλυκο απεναντι σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να σου πω ειλικρινα, κι εγω αυτο σκεφτηκα τότε, λεω παραμυθια μου ελεγε, ετοιμη ηρθε (και ξυρισμενη γυαλι). Επειδη ομως κρατησαμε επαφη αρκετο καιρο, την ρωτησα πολλες φορες και μου ελεγε παντοτε "οχι, απλως με κερδισες στην πορεια". Τελος παντων λιγη σημασια εχει, μια χαρα περασαμε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ερωτηση...αν ησασταν με μια πρωτο ραντεβου και εκει που βολταρατε στο δρομο σας ελεγε "κατσε να παρω απο τα γκουντις κατι για το σπιτι να φαω " ...θα την αφηνανε να πληρωσει?

Τί γκουντις,της λες πάμε σπίτι σου ή σπίτι μου και παραγγέλνουμε εκεί.

Αν σε γουστάρει,θα δεχτεί.Αν αρχίσει τα δεν ξέρω,δεν μπορώ,το μπούλο, τραβα στο fb να μιλήσεις με τον πρώην σου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πάντως για να μη τη νοιάζει τη γκομενα αν θα τη δεις να σαβουριαζει γκουντις

η γκομενα φιλαρας είναι

η ξέρει πως δε θα σ κάτσει
εχω γαμησει και γκομενα που πηρε γκουντις για το σπιτι...(αυτη τα πηρε για το δικο μ σπιτι ομως επειδη της ειχα πει να αραξουμε σε μενα)...και αφου περιμενα να τελειωσει το μασουλημα,αρχισαν τα οργανα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τί γκουντις,της λες πάμε σπίτι σου ή σπίτι μου και παραγγέλνουμε εκεί.

Αν σε γουστάρει,θα δεχτεί.Αν αρχίσει τα δεν ξέρω,δεν μπορώ,το μπούλο, τραβα στο fb να μιλήσεις με τον πρώην σου
Στο σουπερ μαρκετ την γνωρισε ρε τύπε, εχεις την απαιτηση να σε βαλει σπιτι της καποια που γνωρισες πριν 15 λεπτα?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
καλά εσύ είσαι δικός μου δεν το συζητάω.
Επίσης από το ντύσιμο καταλαβαίνεις αν σκοπεύει να γαμηθεί. Αν σου έρθει με τζιν στυλάτη και είναι χειμώνας σημαίνει ότι δεν έχει ξυρίσει πόδια, ξέχνα το γλυκό στο τέλος.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Να σου πω ειλικρινα, κι εγω αυτο σκεφτηκα τότε, λεω παραμυθια μου ελεγε, ετοιμη ηρθε (και ξυρισμενη γυαλι). Επειδη ομως κρατησαμε επαφη αρκετο καιρο, την ρωτησα πολλες φορες και μου ελεγε παντοτε "οχι, απλως με κερδισες στην πορεια". Τελος παντων λιγη σημασια εχει, μια χαρα περασαμε
Σαφώς το αποτέλεσμα μετράει, αλλά η πορεία προς το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος δάσκαλος για την επόμενη επιτυχία.
Μου το έχουν πει πολλές γκομενες, γυναίκες, ακόμα και με ξαδέρφη μου που έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μιλάμε για τα πάντα.
Η γυναίκα ότι κάνει, το έχει σκεφτεί άπειρες φορές πριν το πράξει, και σε όλες τις εκδοχές.
Φαντάσου, αυτή είχε σκεφτεί το παραμύθι που θα σου πει πολύ πριν την γαμησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καλά εσύ είσαι δικός μου δεν το συζητάω.
Επίσης από το ντύσιμο καταλαβαίνεις αν σκοπεύει να γαμηθεί. Αν σου έρθει με τζιν στυλάτη και είναι χειμώνας σημαίνει ότι δεν έχει ξυρίσει πόδια, ξέχνα το γλυκό στο τέλος.
Κατσε να βγαλουμε συμπερασμα τοτε.
Εμενα μου ηρθε με μακρυ μαυρο φορεμα με ελαφρυ ντεκολτε (δηλωνε και γκοθού τότε, ισιο μαυρο μαλλι, λευκο δερμα και σκουρο κραγιον), οπως την ειδα δεν με παρεπεμψε σε γυναικα ετοιμη να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαφώς το αποτέλεσμα μετράει, αλλά η πορεία προς το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος δάσκαλος για την επόμενη επιτυχία.
Μου το έχουν πει πολλές γκομενες, γυναίκες, ακόμα και με ξαδέρφη μου που έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μιλάμε για τα πάντα.
Η γυναίκα ότι κάνει, το έχει σκεφτεί άπειρες φορές πριν το πράξει, και σε όλες τις εκδοχές.
Φαντάσου, αυτή είχε σκεφτεί το παραμύθι που θα σου πει πολύ πριν την γαμησεις.
Ε ενταξει τι να σου πω.
Αν για χαρη μου σκαρφιστηκε τοσο παραμυθι, κι αυτο προς τιμην μου ειναι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ναι...βγηκα με μια που γνωρισα μεσα σε σουπερ μαρκετ...αυτη μενει μονη εδω,ειναι απο κειπταουν ψαχνει για δουλεια αλλα ισως και να φυγει μ ειπε γυρω στα 22-23 πρεπει να ηταν.Δεν βγηκαμε για καφε η ποτο απλα την πηρα που της ειπα και μ ειπε βολταρω κατω απο την ακροπολη πες σημειο να βρεθουμε...βρεθηκαμε εδω συγγρυ φιξ στα γκουντις και μ λεει κατσε να παρω κατι για το σπιτι..ηταν πολυ ζεστη στην αρχη μετα μολις ειδε οτι δε πληρωσα εγω το φαι που θα επερνε σπιτι μαλλον στραβωσε και ηταν λες και της σκοττωσα το σοι μετα...οποτε εκει παει το μυαλο μ
Eχει καταγωγη απο τους μποερς η απο τους ζουλου?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κατσε να βγαλουμε συμπερασμα τοτε.
Εμενα μου ηρθε με μακρυ μαυρο φορεμα με ελαφρυ ντεκολτε (δηλωνε και γκοθού τότε, ισιο μαυρο μαλλι, λευκο δερμα και σκουρο κραγιον), οπως την ειδα δεν με παρεπεμψε σε γυναικα ετοιμη να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ενταξει τι να σου πω.
Αν για χαρη μου σκαρφιστηκε τοσο παραμυθι, κι αυτο προς τιμην μου ειναι.
Για χάριν της τιμής της στο είπε, για να μη τη θεωρήσεις πουτανα, ή έστω, να την θεωρήσεις όσο λιγότερο γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom