Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ίσως να μην ήθελε κάτι περισσότερο. Να ήθελε απλά να ήσουν γιαυτήν το στόρυ μιας βραδιάς. Αλλιώς δε θα έμπαινε καν στον κόπο να ξυριστεί
Μου θυμισες την πρωην μου τωρα, που με επαιρνε τηλεφωνο και μου ελεγε "αγαπη μου θα ερθεις καθολου αυτη τη βδομαδα Αθηνα? Να ξερω μην ξυριζω μουνί τσαμπα"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
θ
Λέμε για 13 χρονων, όπως ανέφερε ο πρίγκηψ το παράδειγμα για την ανιψιά του .
Όλοι συζητούσαμε για γκομενες μικροί, ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας με τις γυναίκες όμως;
Αυτές από τα 13 τους ασχολούνται με τον 15χρονο ενώ γουστάρουν τον 17χρονο.
Με όλη αυτή τη τριβή λοιπόν από μικρή ηλικία, ωριμάζουν πιο γρήγορα από μας στα γκομενικά, ξέρουν τα τερτίπια και τα κολπα πως να παίξουν.
Εδω πριν εσύ απορούσες με την 22χρονη που σκαρφιστηκε τις δικαιολογίες της, αυτή αυτά τα κάνει από μικρή, είναι χρόνια στο κουρμπέτι
αυτα με τις δικαιολογιες δεν εχουν ηλικια..οταν ειναι να γινει κατι θα γινει σχετικα γρηγορα

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
οχι δε με καταλαβες...και γω στα πρωτα ραντεβου εγω πληρωνω. οτν ομως θελει να σταθει να μπει μεσα σε ενα φαστφουνταδικο να παρει κατι για το σπιτι της μετα εσυ τι δουλεια εχεις να της το πληρωσεις? δεν ειναι οτι κατσαμε μαζι στα γκουντις εκει να φαμε παρεα...αν ηταν ετσι ναι εγω θα πληρωνα. Αλλα να μπω μεσα μαζι της για να πληρωσω το λογαριασμο που θα το παρει στο σπιτι της? τεσπα εμπας περιπτωση οι αποριες μ εχουν λυθει για κατι που παιχτηκε σημερα με μια και τι ειδους τεστ ηθελε να κανει..

δεν ήταν "τεστ", ήθελε απλώς να φάει τζάμπα :)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
θ

αυτα με τις δικαιολογιες δεν εχουν ηλικια..οταν ειναι να γινει κατι θα γινει σχετικα γρηγορα
Θέλουν και οι δικαιολογίες την εμπειρία τους πουτανόβιε... άλλη δικαιολογία θα βρει η 20αρα άλλη η 40αρα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μου θυμισες την πρωην μου τωρα, που με επαιρνε τηλεφωνο και μου ελεγε "αγαπη μου θα ερθεις καθολου αυτη τη βδομαδα Αθηνα? Να ξερω μην ξυριζω μουνί τσαμπα"
εμένα μου έλεγε "θα έρθεις καθόλου? να κρατηθώ να μην ψωνίσω αν είναι"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Κόψε τις μούφες και πέσε για ύπνο, δεν υπάρχει περίπτωση να το πει γυναίκα (και πρώην) αυτό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
συμφωνοι αλλα και εγω θελω να γαμησω...τη δικη μας τη λογικη δεν την καταλαβαινουν οι γυναικες.Καλα τον ρολο του σπονσορα δεν τον επαιξα ποτε και ουτε προκειται..πρωτο ραντεβου παντα πληρωνω εγω,ενα ποτο ενα φαγητο,κατι.
Αλλα τωρα να θελει να παρει αυτη κατι για το σπιτι για να το φαει η ιδια και να περιμενει απο μενα να της το πληρωσω...καπως σα να μη μου κολλαει αυτο να το κανω
Οχι βεβαια μην μαθεις ετσι τη πατησες.
Οι γυναικες ειναι σαν τα μικρα παιδια,ειναι οπως τις μαθεις.
Και η συνταγή ειναι αλλη.
Μην κανεις τα χατηρια για να πηδηξεις γιατι θα το καταλαβει και θα το εκμεταλλευτει.
Να εισαι διαφορετικος απο τη μαζα.
Παιξτο ανετος και πουλα παραμυθα οτι σε γλυκοκοιτα μια πρωην η μια αλλη,αυτο θα την επισπευσει αν ενδιαφερεται πραγματικα να στο δωσει στο πιατο παρα να χαρει αν της παρεις κλαμπσαντουιτς η τσιζμπεργκερ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ε, ναι. Απόλυτα σωστή. Δεν ξυρίζεται η γυναίκα για να βγει για ποτό αν δεν θέλει και συνέχεια, ασχέτως του αν θα υπάρξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κόψε τις μούφες και πέσε για ύπνο, δεν υπάρχει περίπτωση να το πει γυναίκα (και πρώην) αυτό.
Καμια φορα αναρωτιεμαι,
Εχω ζησει τοσο απιστευτα πραγματα?
Γιατι οταν λεω καποια γεγονοτα που μου συνεβησαν, πεταγεται καποιος και λεει "αποκλειεται να εγινε αυτο?"

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Παιζει...δεν ειναι και λιγες αυτες που απλα εκμεταλευονται.
Δεν σε εκμεταλλευται καμία αν δεν δείξεις οτι είσαι θύμα...
Αν φάνηκες θύμα στα μάτια της πολύ πιθανόν εκει να σε τεσταρε με "θυματόμετρο" πόσο μπορεί να σε χειραγωγήσει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά αν ειχε δωσει τα 10-12 ευρω για τα γκουντις τωρα θα γαμουσε
Σκέφτομαι να σε σέρνει στα Goody's καμιά από αυτές που γουστάρεις,
10-12 ευρώ θα πλήρωνες μόνο για τις πατάτες της:confused:

πληρώνεις να φάτε παρέα. Όχι με το που ήρθε να της πληρώσεις το φαί που θα φάει στο σπίτι της. Είμαι κιμπάρης όσο δεν πάει αλλά δεν είμαι κρετίνος.
:thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν σε εκμεταλλευται καμία αν δεν δείξεις οτι είσαι θύμα...
Αν φάνηκες θύμα στα μάτια της πολύ πιθανόν να σε τεσταρε με "θυματόμετρο" πόσο μπορεί να σε χειραγωγήσει.
θα γαμουσα αν ημουν θυμα η οχι δηλ?

Ragnarok

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
1
Το μυστικό Γ να ρίξεις την ελεεινιδα μυξοπαρθενα μπουζοκογκομενα είναι μπατσα και χυσιμο στη φάτσα. Κολλάνε με τη μπατσα και μετά ζητάνε κι άλλες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σκέφτομαι να σε σέρνει στα Goody's καμιά από αυτές που γουστάρεις,
10-12 ευρώ θα πλήρωνες μόνο για τις πατάτες της:confused:

:thumbsup:
Αν ισχιει αυτο που λενε εδω μεσα οτι ο alex γουσταρει χοντρες τοτε θα του κανει στα goοdys ενα λογαριασμο μουρλια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ποιό 16, ανηψιά μου 13 χρονών σκάει μήνυμα κινητό και απαξιεί της λέω δεν θα το δεις μου λέει σιγά μην του απαντήσω και αμέσως σε καμιά ώρα μπορεί :confused:
Την επόμενη φορά πες της ότι αν έχει μείνει στο ράφι μετά τα 30 θα απαντάει στα μηνύματα σαν τον Φλας Γκόρντον

Ragnarok

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
1
Βασικα αυτό είναι το μυστικό να μην είσαι μουνοδουλος που στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να το κανεις. Επισης να της ρίχνεις καμία μπατσα που και που γιατί γουστάρουν. Ούτε ατάκες ούτε κόλπα ούτε τίποτα δεν θέλει αυτό αποκλειστικα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καμια φορα αναρωτιεμαι,
Εχω ζησει τοσο απιστευτα πραγματα?
Γιατι οταν λεω καποια γεγονοτα που μου συνεβησαν, πεταγεται καποιος και λεει "αποκλειεται να εγινε αυτο?"

Ποια είναι τα απίστευτα,που έβγαινες με τις χοντρές;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Stories

Νέο!

Stories