Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
μαο μαο... οχι ρε νορμαλ ηταν η γυναικα στο δερμαEχει καταγωγη απο τους μποερς η απο τους ζουλου?
μαο μαο... οχι ρε νορμαλ ηταν η γυναικα στο δερμαEχει καταγωγη απο τους μποερς η απο τους ζουλου?
Ε ωραια. Δωσε μου τοτε μια απαντηση. Γιατι δεν μου καθισε στο δευτερο εστω ραντεβου αλλά στο πρωτο?Για χάριν της τιμής της στο είπε, για να μη τη θεωρήσεις πουτανα, ή έστω, να την θεωρήσεις όσο λιγότερο γίνεται.
καλα αυτα ειναι μαλακιες ποτε για μενα δεν επαιξε ρολο το ντυσιμο καποιας για το ποση ωρα θα μ παρει να τη γαμησω...(κοινως αν ηταν ξεκωλο η οχι)Για χάριν της τιμής της στο είπε, για να μη τη θεωρήσεις πουτανα, ή έστω, να την θεωρήσεις όσο λιγότερο γίνεται.
Σωστα ανακαλωΓια πρώτο ραντεβού δεν είπε;Τί σούπερ μάρκετ;
22 ετων κοπελα εκανε τοσο σχεδιασμο?Η γυναίκα ότι κάνει, το έχει σκεφτεί άπειρες φορές πριν το πράξει, και σε όλες τις εκδοχές.
Για να μη τη θεωρήσεις δεδομένη, παιχνίδια των γυναικών είναι αυτά, και για να σου δείξει ενδεχομένως ότι δεν είναι και τόσο εύκολη ( στο μυαλό της όλα αυτά)Ε ωραια. Δωσε μου τοτε μια απαντηση. Γιατι δεν μου καθισε στο δευτερο εστω ραντεβου αλλά στο πρωτο?
Εγω της ειχα πει ουτως ή αλλως οτι θα ηθελα να την ξαναδω.
είπαμε. Αν ήταν χειμώνας και ήρθε κόντρα ξούρα φιλέτο, τότε η χοντρή ήρθε έτοιμη να τραγουδίσει στο μικρόφωνοΚατσε να βγαλουμε συμπερασμα τοτε.
Εμενα μου ηρθε με μακρυ μαυρο φορεμα με ελαφρυ ντεκολτε (δηλωνε και γκοθού τότε, ισιο μαυρο μαλλι, λευκο δερμα και σκουρο κραγιον), οπως την ειδα δεν με παρεπεμψε σε γυναικα ετοιμη να γαμηθει
Από 16 χρονων σε λύνουν και σε δένουν.Σωστα ανακαλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
22 ετων κοπελα εκανε τοσο σχεδιασμο?
Σεπτεμβριος ηταν, εξω καθισαμε, και δεν ηταν χοντρηείπαμε. Αν ήταν χειμώνας και ήρθε κόντρα ξούρα φιλέτο, τότε η χοντρή ήρθε έτοιμη να τραγουδίσει στο μικρόφωνο
ποιό 16, ανηψιά μου 13 χρονών σκάει μήνυμα κινητό και απαξιεί της λέω δεν θα το δεις μου λέει σιγά μην του απαντήσω και αμέσως σε καμιά ώρα μπορείΑπό 16 χρονων σε λύνουν και σε δένουν.
Άστα, αν γενικά μελετήσεις την γυναικεία συμπεριφορά , συζητάνε μεταξύ τους 2 συγκεκριμένα πράγματα από πολύ μικρές , 1) για την εμφάνιση τους , 2) για τα γκομενικά τους ...ποιό 16, ανηψιά μου 13 χρονών σκάει μήνυμα κινητό και απαξιεί της λέω δεν θα το δεις μου λέει σιγά μην του απαντήσω και αμέσως σε καμιά ώρα μπορεί
ναι...τη γνωρισα μεσα σε σουπερ μαρκετ.Τη βοηθησα να βρει ενα καλο καρπουζι τελως παντων π εψαχνε...της λεω με τα πολλα "ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι δε δουλευω εδω" ναι μ λεει σε καταλαβα...ωραια λοιπον δωσε ενα νουμερο να σε παρω μετα...μ το δινει την περνω υστερα απο ενα 2 ωρο (οχι την επομενη και μεθεπομενη και μαλακιες).την περνω μ λεει ειμαι βολτα ακροπολη αν θες ελα...και τη συνεχεια την ανεφερα πιο πανωΣωστα ανακαλω
22 ετων κοπελα εκανε τοσο σχεδιασμο?
Α αρα οντως εγινε την ιδια ημεραναι...τη γνωρισα μεσα σε σουπερ μαρκετ.Τη βοηθησα να βρει ενα καλο καρπουζι τελως παντων π εψαχνε...της λεω με τα πολλα "ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι δε δουλευω εδω" ναι μ λεει σε καταλαβα...ωραια λοιπον δωσε ενα νουμερο να σε παρω μετα...μ το δινει την περνω υστερα απο ενα 2 ωρο (οχι την επομενη και μεθεπομενη και μαλακιες).την περνω μ λεει ειμαι βολτα ακροπολη αν θες ελα...και τη συνεχεια την ανεφερα πιο πανω
Μπαλα και ξυλο?Άστα, αν γενικά μελετήσεις την γυναικεία συμπεριφορά , συζητάνε μεταξύ τους 2 συγκεκριμένα πράγματα από πολύ μικρές , 1) για την εμφάνιση τους , 2) για τα γκομενικά τους ...
Ε ρίχνουν και ένα κουτσομπολιό μετά για τις φίλες και γνωστές τους , πάλι για τα 2 παραπάνω θέματα.
Οπότε είναι από μικρές εκπαιδευμένες, ενώ εμείς συζητούσαμε για καμιά μπάλα ή κάνα ξύλο.
ναι...ετσι ειμαι εγω..run and gunΑ αρα οντως εγινε την ιδια ημερα
Ο Tony έχει δίκιο. Το είχε προαποφασίσει, αλλιώς δε θα εύρισκε την πρόφαση του ποτού. Θα σου έλεγε δεν μπλέκω με παντρεμένους και τέρμα. Απλά το ποτό ήταν η αξιολόγηση του πόσο καλά στέκεσαι ως παρουσία ή αν τελικά είσαι κάποιος λιγούρης για τον οποίο δεν αξίζει να γδυθεί καν.Δεν το θεωρω απολυτο.
Νομιζω το εχω ξαναπει.
Εχω βγει ραντεβου με καποια που γνωρισα σε ενα τσατ, η οποια εξ αρχης μου ξεκαθαρισε οτι δεν θα μου κατσει γιατι δεν θελει παρε-δωσε με παντρεμενους, αλλά δεν θα ειχε αντιρρηση να βγουμε για ενα ποτό.
Συμφωνησα.
Βγηκαμε, ηπιαμε το ποτο, μου ζητησε και συγνωμη που δεν μπορει να παραβεί τις αρχες της κλπ κλπ.
Κατσαμε μαζι κανενα τριωρο. Την πιστεψα, φαινοταν οτι το εννοει οτι δεν θελει κατι παραπανω. Στο τελος την εβαλα στο αυτοκινητο να την παω σπιτι της.
Οταν φτασαμε, μου ορμηξε. Και φυσικα εγινε σεξ το ιδιο βραδυ.
Και οταν μετα το συζητησαμε, μου διαβεβαιωσε οτι ΔΕΝ ερχοταν για σεξ αλλά στο τελος δεν καταφερε να αντισταθει.
Λέμε για 13 χρονων, όπως ανέφερε ο πρίγκηψ το παράδειγμα για την ανιψιά του .Α αρα οντως εγινε την ιδια ημερα
Μπαλα και ξυλο?
Εγω με τους φιλους μου απο 15 χρονων για γκομενες μιλουσαμε
Παντως νομιζω, μια και το συζηταμε, οτι το χειριστηκε λαθος.Ο Tony έχει δίκιο. Το είχε προαποφασίσει, αλλιώς δε θα εύρισκε την πρόφαση του ποτού. Θα σου έλεγε δεν μπλέκω με παντρεμένους και τέρμα. Απλά το ποτό ήταν η αξιολόγηση του πόσο καλά στέκεσαι ως παρουσία ή αν τελικά είσαι κάποιος λιγούρης για τον οποίο δεν αξίζει να γδυθεί καν.
κάνεις και ανωμαλίεςΣεπτεμβριος ηταν, εξω καθισαμε, και δεν ηταν χοντρη
Ίσως να μην ήθελε κάτι περισσότερο. Να ήθελε απλά να ήσουν γιαυτήν το στόρυ μιας βραδιάς. Αλλιώς δε θα έμπαινε καν στον κόπο να ξυριστείΠαντως νομιζω, μια και το συζηταμε, οτι το χειριστηκε λαθος.
Ηταν αρκετα εξυπνη για να αντιληφθει οτι μου αρεσε αρκετα. Και της ειχα δειξει εμφανως οτι θα ημουν ανοικτος και σε νεα συναντηση. Θα μπορούσε λοιπον να μην κατσει στο πρωτο ραντεβου για να με "καψουρεψει" και λιγο. Και να αφησει υποσχεση για την επομενη φορα.
Της είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, ξύπνα... το κορίτσι λυσσαγε για πούτσο πως το λένε... απλά έψαχνε κάποιον που θα τα έβρισκε στη συζήτηση και θα ενεδιδεΠαντως νομιζω, μια και το συζηταμε, οτι το χειριστηκε λαθος.
Ηταν αρκετα εξυπνη για να αντιληφθει οτι μου αρεσε αρκετα. Και της ειχα δειξει εμφανως οτι θα ημουν ανοικτος και σε νεα συναντηση. Θα μπορούσε λοιπον να μην κατσει στο πρωτο ραντεβου για να με "καψουρεψει" και λιγο. Και να αφησει υποσχεση για την επομενη φορα.
Δεν μιλαμε πια, βλεπω καμια φορα τις φωτογραφιες που ανεβαζει στο fb.κάνεις και ανωμαλίες