Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
ναι...βγηκα με μια που γνωρισα μεσα σε σουπερ μαρκετ...αυτη μενει μονη εδω,ειναι απο κειπταουν ψαχνει για δουλεια αλλα ισως και να φυγει μ ειπε γυρω στα 22-23 πρεπει να ηταν.Δεν βγηκαμε για καφε η ποτο απλα την πηρα που της ειπα και μ ειπε βολταρω κατω απο την ακροπολη πες σημειο να βρεθουμε...βρεθηκαμε εδω συγγρυ φιξ στα γκουντις και μ λεει κατσε να παρω κατι για το σπιτι..ηταν πολυ ζεστη στην αρχη μετα μολις ειδε οτι δε πληρωσα εγω το φαι που θα επερνε σπιτι μαλλον στραβωσε και ηταν λες και της σκοττωσα το σοι μετα...οποτε εκει παει το μυαλο μ
ε όχι, θα ήταν πολύ άσχετο να πληρώσεις εσύ, καλά έκανες, αν καθόσασταν κάπου τότε θα πλήρωνες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ε όχι, θα ήταν πολύ άσχετο να πληρώσεις εσύ, καλά έκανες, αν καθόσασταν κάπου τότε θα πλήρωνες
Ναι αλλά αν ειχε δωσει τα 10-12 ευρω για τα γκουντις τωρα θα γαμουσε

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εγώ είχα κάνει και σπονσοριλικια με μια Ρωσίδα ,στα μικρατα της ,που τώρα το πήγε φουλ ταιμ στο Ντουμπάϊ που είναι.

καθόλου δεν το μετάνιωσα ,ίσα ίσα λέω μπράβο Σοκολ,μπήκες εκεί που είναι τώρα οι εμιρηδες

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
χαχαχα, δηλαδή βγαίνεις με μια άγνωστη για ένα πρίιπατο λίγη ώρα, της παίρνεις ένα τσιμποργκερ και στα καπάκια τη γαμάς? στις τσόντες ίσως

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
χαχαχα, δηλαδή βγαίνεις με μια άγνωστη για ένα πρίιπατο λίγη ώρα, της παίρνεις ένα τσιμποργκερ και στα καπάκια τη γαμάς? στις τσόντες ίσως
Στις τσόντες σου παίρνει πίπα ενώ τρως το μπεργκερ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eχετε πολλά να μαθετε ακομη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
...και εδω ειναι η αλλη απορια που ειχα.Ο ηθικος εαυτος μου,με εμποδισε..το τσουτσουνι μ ομως δεν εχει ηθικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ισως γαμουσα ισως οχι..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
οχι δε με καταλαβες...και γω στα πρωτα ραντεβου εγω πληρωνω. οτν ομως θελει να σταθει να μπει μεσα σε ενα φαστφουνταδικο να παρει κατι για το σπιτι της μετα εσυ τι δουλεια εχεις να της το πληρωσεις? δεν ειναι οτι κατσαμε μαζι στα γκουντις εκει να φαμε παρεα...αν ηταν ετσι ναι εγω θα πληρωνα. Αλλα να μπω μεσα μαζι της για να πληρωσω το λογαριασμο που θα το παρει στο σπιτι της? τεσπα εμπας περιπτωση οι αποριες μ εχουν λυθει για κατι που παιχτηκε σημερα με μια και τι ειδους τεστ ηθελε να κανει..
πληρώνεις να φάτε παρέα. Όχι με το που ήρθε να της πληρώσεις το φαί που θα φάει στο σπίτι της. Είμαι κιμπάρης όσο δεν πάει αλλά δεν είμαι κρετίνος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν είναι να σου κάθεται η άλλη επειδή την κέρασες το έχεις χάσει το παιχνίδι ψηλέ...
Ειπαμε.
Εχετε να μαθετε πολλα ακομη.
Για την ωρα λειτουργειτε με κλισεδακια.
Η αληθινη ζωη απεχει αρκετα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγώ είχα κάνει και σπονσοριλικια με μια Ρωσίδα ,στα μικρατα της ,που τώρα το πήγε φουλ ταιμ στο Ντουμπάϊ που είναι.

καθόλου δεν το μετάνιωσα ,ίσα ίσα λέω μπράβο Σοκολ,μπήκες εκεί που είναι τώρα οι εμιρηδες
εγω εχω ξανα πει προς το παρον σαν αντρας δε θα ηθελα να παιξω αυτο τον ρολο.δεν μ παει βρε αδερφε δε μπορω εχω ενα εγωισμο ..προτιμω να παω σε πουτανα αν ειναι να πληρωσω σαν σπονσορας

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
...και εδω ειναι η αλλη απορια που ειχα.Ο ηθικος εαυτος μου,με εμποδισε..το τσουτσουνι μ ομως δεν εχει ηθικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ισως γαμουσα ισως οχι..
το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να της έλεγες πεινάς? θες να πάμε κάπου να τσιμπήσουμε? και να πλήρωνες. όχι να της πλήρωνες τα γκούντις.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ειπαμε.
Δεν έχει να κάνει με κλισέ, οι γυναίκες ξέρουν πολύ πιο πριν από το ραντεβού αν θα σου κάτσουν ή όχι...
Και αν σου κάτσουν επειδή τις κέρασες και όχι επειδή ένιωσαν το "εγκεφαλικό ερέθισμα" μαζί σου , ε τότε δεν απέχουν πολύ από τις πουτανες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω εχω ξανα πει προς το παρον σαν αντρας δε θα ηθελα να παιξω αυτο τον ρολο.δεν μ παει βρε αδερφε δε μπορω εχω ενα εγωισμο ..προτιμω να παω σε πουτανα αν ειναι να πληρωσω σαν σπονσορας
Σου εχω νεα.
Παντα πληρωνεις.
There is no free fuck.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ειπαμε.
δεν μιλάμε για τις μπάλες που ταϊζεις εσύ και μετά ψάχνεις να παραμερίσεις τα κρέατα για να βρεις τρύπα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ολες οι γυναικες εχουν την τιμη τους .ειτε χρηματικη ειτε ψυχολογικη..το ξερω αυτο ομως μπορεις να πληρωσεις και με αξιοπρεπεια
άστον να λέει είναι βλάχος ο δικηγόρος. Δεν ταϊζεις ποτέ γκόμενα να φάει μόνη της. Τις γουρούνες στο χοιροστάσιο ταϊζουνε. Να είχε θηλυκότητα να σου πει να κάτσετε για φαγητό μαζί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ρε εδω εχω φιλο που στη τσεχια γαμησε μια,και το πρωι τον πηρε πηγανε macdonalds πηρε για το σπιτι αυτη,πηρε και για το παιδι της..οχι να μ λειπει.(και κατι αλλες ουκρανεζε στο κιεβο αφου τις γαμσηαμε μας ζητουσανε δωρακια 200-300 ευρω...απο το δρομο οχι τιποτα πουτανες απο σαιτ) φυσικα και αυτες φυγανε απο το σπιτι κλωτσιδων. υπαρχουν μαλακες και μαλακες και αυοι τις εχουν καλομαθει ολες αυτες του ανατολικου μπλοκ με το να τις πληρωνει ο ενας και ο αλλος...εδω η ελλεηνιδα εχει μαθει με τους λιγουρες με το να τις κερνανε σφινακια και να τις "ανεβαζουν" στα σοσιαλ.Για αυτο εχουμε καταντησει ενα μπαχαλο με τις γυναικες παγκοσμιως.Μετα σας φταινε οι ελλεηνιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom