awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
εγω τσακισα τους δεξιους στο σαιτ
πού κολλάει αυτό;
εγω τσακισα τους δεξιους στο σαιτ
Πρωτη φορα βλεπω το Σαντμαν να αντιδραει ετσι και με σκληρα μπινελικια.
αν το ειχε και με τις γκομενες ετσι.....
σορρυ νομιζα εγραφα στα πολιτικαπού κολλάει αυτό;
ευχαριστω για την επισημανσηπού κολλάει αυτό;
Δεν θα βρεθει στην εξουσια ΠΟΤΕ...DON'T DREAM IT'S OVER!το κκ δε θα βρεθει στην εξουσια με εκλογες πολικα ανωριμε
να ευχεσαι να μην βρεθει για μερικους συμπολιτες μαςΔεν θα βρεθει στην εξουσια ΠΟΤΕ...DON'T DREAM IT'S OVER!
ΟΛΟΙ οι συμπολιτες μας ευχονται να μην βρεθει...να ευχεσαι να μην βρεθει για μερικους συμπολιτες μας
η πλατεια συνταγματος διαφωνουσε χθεςΟΛΟΙ οι συμπολιτες μας ευχονται να μην βρεθει...
Καλά με αυτά που λες δε δείχνεις και φανατικός γαμιαςΕ όχι να μας λένε κι αδερφές
Καλά με αυτά που λες δε δείχνεις και φανατικός γαμιας
πιο πολύ παθητικός παρατηρητής
textbook caseΠρωτη φορα βλεπω το Σαντμαν να αντιδραει ετσι και με σκληρα μπινελικια.
αν το ειχε και με τις γκομενες ετσι.....
εγω παντως που ειμαι αρρωστημενος με τις γυναικες,τα πρωτα σημαδια φανηκαν απο πολυ μικρη ηλικια γυρω στα 8 περιπου σηκωνοντας τις φουστες απο τις δασκαλες μ στο σχολειοΛανθάνουσα ομοφυλοφιλία
Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να ανακαλύψουν και να αναλάβουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Λάβετε υπόψη ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι ετεροφυλόφιλος και έχει εκπαιδευτεί με τρόπο που η ετεροφυλοφιλία θεωρείται ως κανονιστική.
Ως εκ τούτου, δεν είναι ασυνήθιστο να σκεφτόμαστε σε όλη την εξέλιξη ότι θα αρέσουν οι άνθρωποι του αντίθετου φύλου. Είναι συνήθως κατά την εφηβεία, το στάδιο κατά το οποίο αρχίζουν οι πρώτες ρομαντικές και σεξουαλικές σχέσεις, η στιγμή κατά την οποία ο ίδιος ο προσανατολισμός ορίζεται σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο επιθυμίας (είτε του αντίθετου φύλου είτε του ίδιου φύλου).
Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι ετεροφυλόφιλοι επειδή είναι το πιο συνηθισμένο, χωρίς ποτέ να αμφισβητούν τις προτιμήσεις τους. Ωστόσο, σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα, ένα άτομο του ίδιου φύλου μπορεί να πάρει την προσοχή του και να αναγκάσει το υποκείμενο να καταλήξει να ανακαλύψει ότι βασικά έχει μια προτίμηση για ανθρώπους του ίδιου φύλου.. Θα ήταν άνθρωποι που δεν έχουν αποποιηθεί την ομοφυλοφιλία, αλλά δεν έχουν ποτέ θεωρηθεί ότι είναι.
Μερικές φορές μπορεί να επικαλύπτεται με egodistonic ομοφυλοφιλία που το άτομο έχει προσπαθήσει να κρύψει. Η γνώση της ίδιας της ομοφυλοφιλίας μπορεί να είναι ένας απελευθερωτικός παράγοντας για τον άνθρωπο, αν και σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και την κατάσταση κάθε υποκειμένου μπορεί επίσης να υποθέσει έναν μεγάλο πόνο και αισθήματα ενοχής.
Εγω θα την αφηνα πληρώσει ξεκάθαρα.Ερωτηση...αν ησασταν με μια πρωτο ραντεβου και εκει που βολταρατε στο δρομο σας ελεγε "κατσε να παρω απο τα γκουντις κατι για το σπιτι να φαω " ...θα την αφηνανε να πληρωσει? (οχι πρωτο ραντεβου σε καφε η μπαρ που εκει το θεωρω προυποθεση το πρωτο να ειναι του αντρα)
συμφωνοι αλλα και εγω θελω να γαμησω...τη δικη μας τη λογικη δεν την καταλαβαινουν οι γυναικες.Καλα τον ρολο του σπονσορα δεν τον επαιξα ποτε και ουτε προκειται..πρωτο ραντεβου παντα πληρωνω εγω,ενα ποτο ενα φαγητο,κατι.Εγω θα την αφηνα πληρώσει ξεκάθαρα.
Μην πω να με κερνουσε και μενα και φανω ακραιος.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακια με τα κερασματα του αντρα.
Ισοτητα εχουμε αρα οι τυποι πανε.
Παλια πληρωναν οι αντρες γτ οι γυναικες δεν δουλευαν και δεν ειχαν φραγκα,σημερα ολες δουλευουν οποτε πανε τα κερασματα
Εγω που ειμαι σοβαρος παντα την επεφτα σε οτι μου γυαλιζε, ανεξαρτητως αν με κοιτουσανΑυτή κάνει τίποτα για να της μιλάνε;Ρίχνει κανα βλέμμα;
Ή είναι συνέχεια με το κινητό όπως όλες οι ελλεεινίδες;
Ο σοβαρός δεν πάει να την πέσει αν δεν βλέπει κανα σημάδι ότι η άλλη ψάχνεται
Όταν το βλέπεις το κυνήγι ως απόλαυση, ως σπόρ, μόνο τότε σπρώχνεις, άμα φαίνεσαι διψασμένος για μουνι ποτέ δεν καταφέρνεις κάτι...Εγω που ειμαι σοβαρος παντα την επεφτα σε οτι μου γυαλιζε, ανεξαρτητως αν με κοιτουσαν
Μπορουσες να εκμεταλευτεις την εκπληξη τους οταν τις μιλουσες απο το πουθενα
Μου αρεσει η διαδικασια του κυνηγιου αν και σπανια καταληγει σε γαμησι
Ειναι ομως καλη εξασκηση και συναρπαστικο σπορ
Τυπε απο τις πρωτες μου αναμνησεις ειναι να γουσταρω κοριστακιαεγω παντως που ειμαι αρρωστημενος με τις γυναικες,τα πρωτα σημαδια φανηκαν απο πολυ μικρη ηλικια γυρω στα 8 περιπου σηκωνοντας τις φουστες απο τις δασκαλες μ στο σχολειο