Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
λοιπον σαντ...θα σου δωσω μια συμβουλη..φιλικη και ας μη σε ξερω. Επειδη σε βλεπω λιγο τρελαμενο με τις γυναικες,οχι οτι εχεις αδικο σε οτι λες απλα δε θα σε βοηθησει καπου ολο αυτο.Εν ολιγοις δε θα κερδισεις κατι.Κανε το καθηκον σου και ας ειναι οτι ειναι,αυτο δε θα αλλαξει.Το οτι τις ξερεις,ειναι καλο αυτο σημαινει να μην τις περνεις και τοσο στα σοβαρα,υπαρχουν στη ζωη τοσα αλλα πραγματα σοβαροτερα.Δε χρειαζεται να νευριαζεις απλα να αδιαφορεις. οι γυναικες ειναι σα τα μικρα παιδια.Μπορεις να τσαντιστεις με ενα μικρο παιδι? εγω οχι..ετσι ειναι,χωσου περνα καλα και μεχρι εκει. αμα κατσει εκατσε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.877
Πόντοι
9.297
Καθε 30η Αυγουστου διαφωνει ο Γραμμος και το Βιτσι με την χθεσινη διαφωνια στο Συνταγμα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Λανθάνουσα ομοφυλοφιλία​

Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να ανακαλύψουν και να αναλάβουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Λάβετε υπόψη ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι ετεροφυλόφιλος και έχει εκπαιδευτεί με τρόπο που η ετεροφυλοφιλία θεωρείται ως κανονιστική.

Ως εκ τούτου, δεν είναι ασυνήθιστο να σκεφτόμαστε σε όλη την εξέλιξη ότι θα αρέσουν οι άνθρωποι του αντίθετου φύλου. Είναι συνήθως κατά την εφηβεία, το στάδιο κατά το οποίο αρχίζουν οι πρώτες ρομαντικές και σεξουαλικές σχέσεις, η στιγμή κατά την οποία ο ίδιος ο προσανατολισμός ορίζεται σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο επιθυμίας (είτε του αντίθετου φύλου είτε του ίδιου φύλου).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι ετεροφυλόφιλοι επειδή είναι το πιο συνηθισμένο, χωρίς ποτέ να αμφισβητούν τις προτιμήσεις τους. Ωστόσο, σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα, ένα άτομο του ίδιου φύλου μπορεί να πάρει την προσοχή του και να αναγκάσει το υποκείμενο να καταλήξει να ανακαλύψει ότι βασικά έχει μια προτίμηση για ανθρώπους του ίδιου φύλου.. Θα ήταν άνθρωποι που δεν έχουν αποποιηθεί την ομοφυλοφιλία, αλλά δεν έχουν ποτέ θεωρηθεί ότι είναι.

Μερικές φορές μπορεί να επικαλύπτεται με egodistonic ομοφυλοφιλία που το άτομο έχει προσπαθήσει να κρύψει. Η γνώση της ίδιας της ομοφυλοφιλίας μπορεί να είναι ένας απελευθερωτικός παράγοντας για τον άνθρωπο, αν και σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και την κατάσταση κάθε υποκειμένου μπορεί επίσης να υποθέσει έναν μεγάλο πόνο και αισθήματα ενοχής.
εγω παντως που ειμαι αρρωστημενος με τις γυναικες,τα πρωτα σημαδια φανηκαν απο πολυ μικρη ηλικια γυρω στα 8 περιπου σηκωνοντας τις φουστες απο τις δασκαλες μ στο σχολειο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ερωτηση...αν ησασταν με μια πρωτο ραντεβου και εκει που βολταρατε στο δρομο σας ελεγε "κατσε να παρω απο τα γκουντις κατι για το σπιτι να φαω " ...θα την αφηνανε να πληρωσει? (οχι πρωτο ραντεβου σε καφε η μπαρ που εκει το θεωρω προυποθεση το πρωτο να ειναι του αντρα)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ερωτηση...αν ησασταν με μια πρωτο ραντεβου και εκει που βολταρατε στο δρομο σας ελεγε "κατσε να παρω απο τα γκουντις κατι για το σπιτι να φαω " ...θα την αφηνανε να πληρωσει? (οχι πρωτο ραντεβου σε καφε η μπαρ που εκει το θεωρω προυποθεση το πρωτο να ειναι του αντρα)
Εγω θα την αφηνα πληρώσει ξεκάθαρα.
Μην πω να με κερνουσε και μενα και φανω ακραιος.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακια με τα κερασματα του αντρα.
Ισοτητα εχουμε αρα οι τυποι πανε.
Παλια πληρωναν οι αντρες γτ οι γυναικες δεν δουλευαν και δεν ειχαν φραγκα,σημερα ολες δουλευουν οποτε πανε τα κερασματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω θα την αφηνα πληρώσει ξεκάθαρα.
Μην πω να με κερνουσε και μενα και φανω ακραιος.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακια με τα κερασματα του αντρα.
Ισοτητα εχουμε αρα οι τυποι πανε.
Παλια πληρωναν οι αντρες γτ οι γυναικες δεν δουλευαν και δεν ειχαν φραγκα,σημερα ολες δουλευουν οποτε πανε τα κερασματα
συμφωνοι αλλα και εγω θελω να γαμησω...τη δικη μας τη λογικη δεν την καταλαβαινουν οι γυναικες.Καλα τον ρολο του σπονσορα δεν τον επαιξα ποτε και ουτε προκειται..πρωτο ραντεβου παντα πληρωνω εγω,ενα ποτο ενα φαγητο,κατι.
Αλλα τωρα να θελει να παρει αυτη κατι για το σπιτι για να το φαει η ιδια και να περιμενει απο μενα να της το πληρωσω...καπως σα να μη μου κολλαει αυτο να το κανω

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αυτή κάνει τίποτα για να της μιλάνε;Ρίχνει κανα βλέμμα;

Ή είναι συνέχεια με το κινητό όπως όλες οι ελλεεινίδες;

Ο σοβαρός δεν πάει να την πέσει αν δεν βλέπει κανα σημάδι ότι η άλλη ψάχνεται
Εγω που ειμαι σοβαρος παντα την επεφτα σε οτι μου γυαλιζε, ανεξαρτητως αν με κοιτουσαν
Μπορουσες να εκμεταλευτεις την εκπληξη τους οταν τις μιλουσες απο το πουθενα
Μου αρεσει η διαδικασια του κυνηγιου αν και σπανια καταληγει σε γαμησι
Ειναι ομως καλη εξασκηση και συναρπαστικο σπορ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εγω που ειμαι σοβαρος παντα την επεφτα σε οτι μου γυαλιζε, ανεξαρτητως αν με κοιτουσαν
Μπορουσες να εκμεταλευτεις την εκπληξη τους οταν τις μιλουσες απο το πουθενα
Μου αρεσει η διαδικασια του κυνηγιου αν και σπανια καταληγει σε γαμησι
Ειναι ομως καλη εξασκηση και συναρπαστικο σπορ
Όταν το βλέπεις το κυνήγι ως απόλαυση, ως σπόρ, μόνο τότε σπρώχνεις, άμα φαίνεσαι διψασμένος για μουνι ποτέ δεν καταφέρνεις κάτι...
Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις, να φέρνεις το παιχνίδι στα δικά σου μέτρα και να την παίζεις την άλλη σκωτσεζικο ντους.
Πότε να φαίνεσαι ότι ενδιαφέρεσαι πότε να το ρίχνεις στην πλάκα, θέλουν ποικιλία τα καριολάκια, βαριούνται την μονοτονία και γουστάρουν μυστήριο.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
εγω παντως που ειμαι αρρωστημενος με τις γυναικες,τα πρωτα σημαδια φανηκαν απο πολυ μικρη ηλικια γυρω στα 8 περιπου σηκωνοντας τις φουστες απο τις δασκαλες μ στο σχολειο
Τυπε απο τις πρωτες μου αναμνησεις ειναι να γουσταρω κοριστακια
Μια Χριστινα ξανθια που την ειχα γνωρισει σε ενα κουκλοθεατρο
Πρεπει να ειμασταν 3-4 ετων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom