Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τυπε απο τις πρωτες μου αναμνησεις ειναι να γουσταρω κοριστακια
Μια Χριστινα ξανθια που την ειχα γνωρισει σε ενα κουκλοθεατρο
Πρεπει να ειμασταν 3-4 ετων
ναι και γω ειχα μια εκει...την κερναγα τσιχλες και ειμασταν χερι χερι συνεχεια..

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Όταν το βλέπεις το κυνήγι ως απόλαυση, ως σπόρ, μόνο τότε σπρώχνεις, άμα φαίνεσαι διψασμένος για μουνι ποτέ δεν καταφέρνεις κάτι...
Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις, να φέρνεις το παιχνίδι στα δικά σου μέτρα και να την παίζεις την άλλη σκωτσεζικο ντους.
Πότε να φαίνεσαι ότι ενδιαφέρεσαι πότε να το ρίχνεις στην πλάκα, θέλουν ποικιλία τα καριολάκια, βαριούνται την μονοτονία και γουστάρουν μυστήριο.
Ακριβως αυτο μυστη μου
Ακομα και αυτες που τελικα μου εκατσαν δεν ηξεραν αν ξεκινουσαν σχεση η απλο πηδημα
Κατι που σε εμενα δουλευει ειναι να ειμαι γενικολογος με τις γυναικες. Τοσο στο καμακι οσο και στην σχεση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Όταν το βλέπεις το κυνήγι ως απόλαυση, ως σπόρ, μόνο τότε σπρώχνεις, άμα φαίνεσαι διψασμένος για μουνι ποτέ δεν καταφέρνεις κάτι...
Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις, να φέρνεις το παιχνίδι στα δικά σου μέτρα και να την παίζεις την άλλη σκωτσεζικο ντους.
Πότε να φαίνεσαι ότι ενδιαφέρεσαι πότε να το ρίχνεις στην πλάκα, θέλουν ποικιλία τα καριολάκια, βαριούνται την μονοτονία και γουστάρουν μυστήριο.
ετσι ειναι το σωστο για αυτο και δε θα επρεπε οι αντρες να μισουν τις γυναικες...δεν υπαρχει λογος να τις περνεις σοβαρα,ολο αυτο ειναι ενα παιχνιδι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ετσι ειναι το σωστο για αυτο και δε θα επρεπε οι αντρες να μισουν τις γυναικες...δεν υπαρχει λογος να τις περνεις σοβαρα,ολο αυτο ειναι ενα παιχνιδι
Τα γκομενικά εννοείται φίλε πουτανόβιε, είναι ένα σπορ, τίποτα περισσότερο, αν τα βάλεις όλα στο μηδέν στο μυαλό σου με τις γυναίκες όλα γίνονται από περίπλοκα πανεύκολα, δεν παίρνεις καμία στα σοβαρά, απλά το δείχνεις που και που, στο υποσυνείδητό σου να τις βλέπεις όλες ως τρύπες.

Ως ένα σώμα που απλά θα χώσετε τον πούτσο σας.
, "όλες μια τρύπα έχουν σιγά τι έγινε που δεν μου έκατσε" αυτό να λέτε στον εαυτό σας αν δεν κάτσει η φάση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.875
Πόντοι
9.297
Αν περιμενεις να δωσει αυτη πρωτη μηνυμα ΚΑΗΚΕΣ...μεσα στην φθορα της καθημερινοτητας και την αποβλακωση του κινητου η μεση γυναικα δεν εχει συναισθηση οτι ειναι σεξυ για αυτο βγαζει ξινιλα...οσες δεν ειναι διαθεσιμες λογω γαμου η σχεσης ειναι αλλο θεμα...αλλα και αυτες ....εχουν ψυχη!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πριν λιγο εξω με το σκυλο βολτα εδω πιο κατω,κουβεντουλα με μια που ειχε και αυτη σκυλο...ωραιο μουνι...μπουρου μπουρου μπουρου υστερα απο κανα μισαωρο ζηταω τηλεφωνακι...στο μπουτσο μ και αν ειναι δρομος και ακυρο σημειο..(δεν μ το εδωσε αλλα εμπας περιπτωση) ..μια αλλη το μεσημερι στο σουπερ μαρκετ και αυτη τηλεφωνακι..(αυτη το εδωσε)...θελω να σας πω οτι πρεπει να χωνεστε..φατε δε φατε ακυρο,ειναι δεν ειναι ελλεηνιδες ετσι ειναι.Το καθηκον ειναι καθηκον .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
...αν και τωρα π το σκεφτομαι με αυτην εδω ισως θα επρεπε να την καθησω εκει στη πλατεια σε κανα παγκακι να τη στριμωξω..τεσπα..δε βαριεσαι..τωρα το σκεφτηκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ερωτηση...αν ησασταν με μια πρωτο ραντεβου και εκει που βολταρατε στο δρομο σας ελεγε "κατσε να παρω απο τα γκουντις κατι για το σπιτι να φαω " ...θα την αφηνανε να πληρωσει? (οχι πρωτο ραντεβου σε καφε η μπαρ που εκει το θεωρω προυποθεση το πρωτο να ειναι του αντρα)
OXI BEBAIA!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω θα την αφηνα πληρώσει ξεκάθαρα.
Μην πω να με κερνουσε και μενα και φανω ακραιος.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακια με τα κερασματα του αντρα.
Ισοτητα εχουμε αρα οι τυποι πανε.
Παλια πληρωναν οι αντρες γτ οι γυναικες δεν δουλευαν και δεν ειχαν φραγκα,σημερα ολες δουλευουν οποτε πανε τα κερασματα
Ε καλα, εσυ μην χασεις ευκαιρια να δειξεις γυφτιά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
OXI BEBAIA!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε καλα, εσυ μην χασεις ευκαιρια να δειξεις γυφτιά.
με εκπλησεις εσυ που μ λες οχι βεβαια...εγω νομιζα οτι εισαι κουβαρντας με τις γυναικες...(περισσοτερο απο οσο πρεπει)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
με εκπλησεις εσυ που μ λες οχι βεβαια...εγω νομιζα οτι εισαι κουβαρντας με τις γυναικες...(περισσοτερο απο οσο πρεπει)
Ναι, αυτο λεω, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, δεν θα την αφηνα να πληρωσει!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ερωτηση...αν ησασταν με μια πρωτο ραντεβου και εκει που βολταρατε στο δρομο σας ελεγε "κατσε να παρω απο τα γκουντις κατι για το σπιτι να φαω " ...θα την αφηνανε να πληρωσει? (οχι πρωτο ραντεβου σε καφε η μπαρ που εκει το θεωρω προυποθεση το πρωτο να ειναι του αντρα)
Ποτέ . Ειδικά πρώτο ραντεβού τα πληρώνω όλα.

αλλά και γενικότερα πληρώνω στο 70% των περιπτώσεων. Ανεξάρτητα αριθμό ραντεβού.

έχουμε αρχές στο Τεπελένι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγω παντως που ειμαι αρρωστημενος με τις γυναικες,τα πρωτα σημαδια φανηκαν απο πολυ μικρη ηλικια γυρω στα 8 περιπου σηκωνοντας τις φουστες απο τις δασκαλες μ στο σχολειο
πόρισμα: αρσενικός.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ποτέ . Ειδικά πρώτο ραντεβού τα πληρώνω όλα.

αλλά και γενικότερα πληρώνω στο 70% των περιπτώσεων. Ανεξάρτητα αριθμό ραντεβού.

έχουμε αρχές στο Τεπελένι
οχι δε με καταλαβες...και γω στα πρωτα ραντεβου εγω πληρωνω. οτν ομως θελει να σταθει να μπει μεσα σε ενα φαστφουνταδικο να παρει κατι για το σπιτι της μετα εσυ τι δουλεια εχεις να της το πληρωσεις? δεν ειναι οτι κατσαμε μαζι στα γκουντις εκει να φαμε παρεα...αν ηταν ετσι ναι εγω θα πληρωνα. Αλλα να μπω μεσα μαζι της για να πληρωσω το λογαριασμο που θα το παρει στο σπιτι της? τεσπα εμπας περιπτωση οι αποριες μ εχουν λυθει για κατι που παιχτηκε σημερα με μια και τι ειδους τεστ ηθελε να κανει..

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πρέπει να χώνεσαι διαρκώς στις γκόμενες,χωρίς να γίνεσαι κλόουν αλλά και με αντρικό τρόπο. Να μην είσαι παρακαλακιας και μαλακιες.

επίσης αν μια γκομενα σε απορρίψει γνωρίζοντας σε ελάχιστα ,δε σε απορρίπτει σαν άνθρωπο για τον πολύ απλό λόγο ότι δε σε ξέρει. Απλά απορρίπτει την προσέγγιση εκείνη τη στιγμή.

τη στιγμή που ένας άντρας δε το βλέπει εγωιστικά (γτ να τις δώσω το δικαίωμα να μου ρίξει χυλόπιτα κλπ) και δεχτεί ότι αυτές χάνουν αν δεν ειναι μαζί του, δεν υπάρχει γκομενα που δε πέφτει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οχι δε με καταλαβες...και γω στα πρωτα ραντεβου εγω πληρωνω. οτν ομως θελει να σταθει να μπει μεσα σε ενα φαστφουνταδικο να παρει κατι για το σπιτι της μετα εσυ τι δουλεια εχεις να της το πληρωσεις? δεν ειναι οτι κατσαμε μαζι στα γκουντις εκει να φαμε παρεα...αν ηταν ετσι ναι εγω θα πληρωνα. Αλλα να μπω μεσα μαζι της για να πληρωσω το λογαριασμο που θα το παρει στο σπιτι της? τεσπα εμπας περιπτωση οι αποριες μ εχουν λυθει για κατι που παιχτηκε σημερα με μια και τι ειδους τεστ ηθελε να κανει..
Α αρα σημερα εγινε αυτο.
Προφανως τωρα εισαι δυσαρεστημενος

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Και τεστ να θέλει να κάνει η άλλη στα αρχιδια σου. Και να ήθελες να πληρώσεις και εκείνη τη στιγμή να ξεχάστηκες και να μη το έκανες δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί.

δεν είναι τέλειες όποτε γτ να αναλύεις κάθε σου πράξη/λέξη μαζί τους.

αυτές πρέπει να σκέφτονται αν τις γουστάρεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Α αρα σημερα εγινε αυτο.
Προφανως τωρα εισαι δυσαρεστημενος
ναι...βγηκα με μια που γνωρισα μεσα σε σουπερ μαρκετ...αυτη μενει μονη εδω,ειναι απο κειπταουν ψαχνει για δουλεια αλλα ισως και να φυγει μ ειπε γυρω στα 22-23 πρεπει να ηταν.Δεν βγηκαμε για καφε η ποτο απλα την πηρα που της ειπα και μ ειπε βολταρω κατω απο την ακροπολη πες σημειο να βρεθουμε...βρεθηκαμε εδω συγγρυ φιξ στα γκουντις και μ λεει κατσε να παρω κατι για το σπιτι..ηταν πολυ ζεστη στην αρχη μετα μολις ειδε οτι δε πληρωσα εγω το φαι που θα επερνε σπιτι μαλλον στραβωσε και ηταν λες και της σκοττωσα το σοι μετα...οποτε εκει παει το μυαλο μ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Και τεστ να θέλει να κάνει η άλλη στα αρχιδια σου. Και να ήθελες να πληρώσεις και εκείνη τη στιγμή να ξεχάστηκες και να μη το έκανες δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί.

δεν είναι τέλειες όποτε γτ να αναλύεις κάθε σου πράξη/λέξη μαζί τους.

αυτές πρέπει να σκέφτονται αν τις γουστάρεις
δεν θελω ομως να με περασει και για σπονσορα.Οτι θα της πληρωνω συνεχεια το καθε τι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom