Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Αν κοιτούσε θα τη λέγατε λιγούρι
Εγώ όχι
Αν κοιτούσε θα τη λέγατε λιγούρι
Ενώ στους άντρες, όπως βλέπετε, όλα πάνε καλά....Μετά τα 30 αρχίζουν τα ψυχολογικά τους αν είναι μόνες
Οι γκομενες δικηγορε δεν ειναι κτημα μας και ουτε θα γινουν.Μην χαριζεις τοσο ευκολα τα πραγματα σου
Οπότε αν σε χωρίσει γκόμενα θα την παίρνεις κατά πόδας με το λιλί έξω σαν τον άλλον έτσι;Αν μας παρατήσει αυτή,ναι
Οπότε αν σε χωρίσει γκόμενα θα την παίρνεις κατά πόδας με το λιλί έξω σαν τον άλλον έτσι;
Αυτό είναι το πρότυπό σου.
Αφού θα τρέχεις από πίσω της ως κολλημένος που θα σαι.Σαίνι είσαι
Οι τελευταίες καρπαζιές από τον Μουνοκωλαράκη τον χαζεψαν (κι άλλο)Αφού θα τρέχεις από πίσω της ως κολλημένος που θα σαι.
Είναι δυνατόν να λέει ο πιρφόρος οτι θα κολλήσει με τη γκόμενα λες και είναι στο σχολείο; Και απ' την άλλη να το παίζει μοντελάκιας;Οι τελευταίες καρπαζιές από τον Μουνοκωλαράκη τον χαζεψαν (κι άλλο)
Aγαμητη δεν θες, μονογαμικη δεν θες, πολυγαμικη δεν θες.7 χρόνια σχέση,προφανώς η τύπισσα τα'χει ζήσει όλα με τον πρώην
Παω στοίχημα ότι όλες τις φώτο θα τις έχει ακόμα και θα μιλάνε και στο fb κάθε τόσο
Να μου λείπει,ας είχε κάνει καλύτερα 5 ξεπέτες παρά αυτό
το κκ δε θα βρεθει στην εξουσια με εκλογες πολικα ανωριμεAγαμητη δεν θες, μονογαμικη δεν θες, πολυγαμικη δεν θες.
Εχουμε καταλαβει οτι δεν θελεις τιποτα, παρα μονο να γκρινιαζεις.
Σαν το ΚΚΕ εισαι, που αν βρεθει στην εξουσια θα καταγγειλει τις εκλογες ως νοθευμενες απο το πολιτισμικο σοκ που θα παθει.
Εσενα αν σου ζητησει κοπελα να τα φτιαξετε θα παθεις υστερια.
Μια αρσενικη Ματινα Μανταρινακη εχεις καταντησει, που οταν της ζητησε ο Νικολας να τα φτιαξουν, εκεινη του απαντησε "μπερδευτηκα τωρα, εγω εχω συνηθισει να μην με θελεις".
Γιατι να παρεξηγηθω?εχω ακουσει ιστορια για δικηγορο (αλεξ μη παρεξηγηθεις) που παρακολουθουσε εξω απο το σπιτι την πρωην του και κατεβαζε ουισκια. τα πτυχια καποιες φορες δεν κανουν τιποτα.
Το παίζει και μοντελακιας γιατί είναι κούκλος τρομάρα του...Είναι δυνατόν να λέει ο πιρφόρος οτι θα κολλήσει με τη γκόμενα λες και είναι στο σχολείο; Και απ' την άλλη να το παίζει μοντελάκιας;
Έχουν δει πολλά τα μάτια μου από δαύτους τύπε.
Η πολλή φάπα από τον Μουνοκωλαράκη τον έχει ταράξει για τα καλά........Aγαμητη δεν θες, μονογαμικη δεν θες, πολυγαμικη δεν θες.
Σαν το ΚΚΕ εισαι, που αν βρεθει στην εξουσια θα καταγγειλει τις εκλογες ως νοθευμενες απο το πολιτισμικο σοκ που θα παθει.
Μια αρσενικη Ματινα Μανταρινακη εχεις καταντησει, που οταν της ζητησε ο Νικολας να τα φτιαξουν, εκεινη του απαντησε "μπερδευτηκα τωρα, εγω εχω συνηθισει να μην με θελεις".
πολικα αρκουδακιατο κκ δε θα βρεθει στην εξουσια με εκλογες πολικα ανωριμε
Καλα προεδρε του εδεσσαικουΕγω μια την κερατωνα σε οικους πηγαινα και δεν ξεκολαγε και της ελεγα αφου με βλεπεις δεν σε θελω γιατι δεν κανεις τη ζωη σου εκει αυτη ωσπου βρηκε αλλον και ηρεμησε και ηρεμησα και εγω
λανθάνουσα ομοφυλοφιλία λέγεται.Aγαμητη δεν θες, μονογαμικη δεν θες, πολυγαμικη δεν θες.
Εμενα σαν γυναικοφοβία μού κάνει. Λες να συνδεονται?λανθάνουσα ομοφυλοφιλία λέγεται.
Γίνεσαι κακός τώρα.Καλα προεδρε του εδεσσαικου
λανθάνουσα ομοφυλοφιλία λέγεται.