BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
δηλάδή,πώς τηους γαμάμε τους τούρκους? (είναι παλιό γαμήσι)μπραβο ρε μπαγασα...ετσι...σκισε τη τουρκαλα οπως εμεις γαμαμε τους κωλοτουρκους
δηλάδή,πώς τηους γαμάμε τους τούρκους? (είναι παλιό γαμήσι)μπραβο ρε μπαγασα...ετσι...σκισε τη τουρκαλα οπως εμεις γαμαμε τους κωλοτουρκους
τους εχω γαμησει εγω οικονομικα με αλλους τροπους....αστο μεγαλη ιστοριαδηλάδή,πώς τηους γαμάμε τους τούρκους? (είναι παλιό γαμήσι)
Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις . Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
χαχα, παραειναι σοβαρη.Ρε τύπε δεν μού το γνωριζεις εμενα το αλβανακι?
Δεν μπορω να την αποκαταστησω βεβαια αλλά μπορουμε να περασουμε καλα
χαχα, παραειναι σοβαρη.
πραγματικα σοβαρη κοπελα και αξια σεβασμου.
O Αλεξ αν δε κανω λαθος ειναι παντρεμενος, με καλα χρηματα και γυρω στα 50.Υπονοεις ότι ο Άλεξ δεν είναι σοβαρός;
E τότε γνωρισε μου τις αλλεςO Αλεξ αν δε κανω λαθος ειναι παντρεμενος, με καλα χρηματα και γυρω στα 50.
Δε θα του καθοταν με τιποτα η συγκεκριμενη,
ξερω αλλες (που ειναι και πιο καβλιαρες ισως) που θα κανανε κρα. Αυτη ομως ξερει τι θελει (σπανιο για γυναικα)
εγώ είμαι περήφανος να ξέρω ειλικρινά γιατί είναι μαζί μου παρά να φαντασιώνομαι σικέ έρωτες. Οι πιθανότητες μια κοπέλα να σε κερατώσει μαζί μου ή να με κερατώσει μαζί σου μάντεψε που γέρνουν.εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
Και το πορτοφολι και το επαγγελμα δικα σου ειναι.εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
αν τοτε σου αρκει απλα που ξερεις οτι σε θελει για το πορτοφολι σου,εμενα μου περισσευει.Στο δευτερο σκελος που ανεφερες, θα μας κερατωσει και τους δυο και εμενα για σενα,και εσενα για μενα.εγώ είμαι περήφανος να ξέρω ειλικρινά γιατί είναι μαζί μου παρά να φαντασιώνομαι σικέ έρωτες. Οι πιθανότητες μια κοπέλα να σε κερατώσει μαζί μου ή να με κερατώσει μαζί σου μάντεψε που γέρνουν.
...και τους δυο σας για μενααν τοτε σου αρκει απλα που ξερεις οτι σε θελει για το πορτοφολι σου,εμενα μου περισσευει.Στο δευτερο σκελος που ανεφερες, θα μας κερατωσει και τους δυο και εμενα για σενα,και εσενα για μενα.
χαλαλι σου ρε δικηγορε...αν αφησει εμενα για σενα επειδη εισαι απλα δικηγορος,παρτη...στη χαριζω...και τους δυο σας για μενα
Μην χαριζεις τοσο ευκολα τα πραγματα σουχαλαλι σου ρε δικηγορε...αν αφησει εμενα για σενα επειδη εισαι απλα δικηγορος,παρτη...στη χαριζω
ο έρωτας για την καλοπέραση επισκιάζει όλους τους άλλους έρωτες γατάκιαν τοτε σου αρκει απλα που ξερεις οτι σε θελει για το πορτοφολι σου,εμενα μου περισσευει.Στο δευτερο σκελος που ανεφερες, θα μας κερατωσει και τους δυο και εμενα για σενα,και εσενα για μενα.
δεν ειναι δικα μΜην χαριζεις τοσο ευκολα τα πραγματα σου
αν με ηξερες και ηξερες τι εχω κανει στη ζωη μ και ειδικα με τις γυναικες...ισως το γατακι να το εκανες γαργαρα...αλλα δε βαριεσαι δε σε παρεξηγωο έρωτας για την καλοπέραση επισκιάζει όλους τους άλλους έρωτες γατάκι
έτσι είναι πάρτο ελαφριά, δεν γνωριζόμαστε κουβέντα να γίνεται.αν με ηξερες και ηξερες τι εχω κανει στη ζωη μ και ειδικα με τις γυναικες...ισως το γατακι να το εκανες γαργαρα...αλλα δε βαριεσαι δε σε παρεξηγω
O Αλεξ αν δε κανω λαθος ειναι παντρεμενος, με καλα χρηματα και γυρω στα 50.
Δε θα του καθοταν με τιποτα η συγκεκριμενη,
ξερω αλλες (που ειναι και πιο καβλιαρες ισως) που θα κανανε κρα. Αυτη ομως ξερει τι θελει (σπανιο για γυναικα)
ειπα ειχε 7 χρονια σχεση αυτο τη χαλασε και δεν αποκατασταθηκε.Και τότε πως είναι μόνη στα 31 αφού ξέρει τί θέλει;