Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις . Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε νοιώθω... Αληθινά άσχετος ο τύπος!! Είναι και στην επιστημονική ομάδα να ούμε!! Μου θυμίζει κάτι καθηγητές στο πανεπιστήμιο που για να λύσουν διπλό ολοκλήρωμα ήθελαν ίντερνετ...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ρε τύπε δεν μού το γνωριζεις εμενα το αλβανακι?
Δεν μπορω να την αποκαταστησω βεβαια αλλά μπορουμε να περασουμε καλα
χαχα, παραειναι σοβαρη.

πραγματικα σοβαρη κοπελα και αξια σεβασμου.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Υπονοεις ότι ο Άλεξ δεν είναι σοβαρός;
O Αλεξ αν δε κανω λαθος ειναι παντρεμενος, με καλα χρηματα και γυρω στα 50.

Δε θα του καθοταν με τιποτα η συγκεκριμενη,

ξερω αλλες (που ειναι και πιο καβλιαρες ισως) που θα κανανε κρα. Αυτη ομως ξερει τι θελει (σπανιο για γυναικα)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

ξερω αλλες (που ειναι και πιο καβλιαρες ισως) που θα κανανε κρα. Αυτη ομως ξερει τι θελει (σπανιο για γυναικα)
E τότε γνωρισε μου τις αλλες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
εγώ είμαι περήφανος να ξέρω ειλικρινά γιατί είναι μαζί μου παρά να φαντασιώνομαι σικέ έρωτες. Οι πιθανότητες μια κοπέλα να σε κερατώσει μαζί μου ή να με κερατώσει μαζί σου μάντεψε που γέρνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
Και το πορτοφολι και το επαγγελμα δικα σου ειναι.
Και ισως περισσοτερο δικα σου απο την εξωτερικη εμφανιση. Την οποια στο κατω κατω στην δινει ο θεος (ή η φύση, ό,τι θελεις), ενώ το πορτοφολι και το επαγγελμα ειναι δικες σου επιτυχιες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγώ είμαι περήφανος να ξέρω ειλικρινά γιατί είναι μαζί μου παρά να φαντασιώνομαι σικέ έρωτες. Οι πιθανότητες μια κοπέλα να σε κερατώσει μαζί μου ή να με κερατώσει μαζί σου μάντεψε που γέρνουν.
αν τοτε σου αρκει απλα που ξερεις οτι σε θελει για το πορτοφολι σου,εμενα μου περισσευει.Στο δευτερο σκελος που ανεφερες, θα μας κερατωσει και τους δυο και εμενα για σενα,και εσενα για μενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν τοτε σου αρκει απλα που ξερεις οτι σε θελει για το πορτοφολι σου,εμενα μου περισσευει.Στο δευτερο σκελος που ανεφερες, θα μας κερατωσει και τους δυο και εμενα για σενα,και εσενα για μενα.
...και τους δυο σας για μενα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο έρωτας για την καλοπέραση επισκιάζει όλους τους άλλους έρωτες γατάκι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ο έρωτας για την καλοπέραση επισκιάζει όλους τους άλλους έρωτες γατάκι
αν με ηξερες και ηξερες τι εχω κανει στη ζωη μ και ειδικα με τις γυναικες...ισως το γατακι να το εκανες γαργαρα...αλλα δε βαριεσαι δε σε παρεξηγω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αν με ηξερες και ηξερες τι εχω κανει στη ζωη μ και ειδικα με τις γυναικες...ισως το γατακι να το εκανες γαργαρα...αλλα δε βαριεσαι δε σε παρεξηγω
έτσι είναι πάρτο ελαφριά, δεν γνωριζόμαστε κουβέντα να γίνεται.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Και τότε πως είναι μόνη στα 31 αφού ξέρει τί θέλει;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Και τότε πως είναι μόνη στα 31 αφού ξέρει τί θέλει;
ειπα ειχε 7 χρονια σχεση αυτο τη χαλασε και δεν αποκατασταθηκε.

δευτερον, εχει απυδησει να μην της μιλανε, η να της μιλανε κατι καγκουρες

βλεπεις πολλους σοβαρους αντρες εκει εξω να ψαχνονται?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Γενικως οποιαδηποτε μορφη ισχυος ειναι πολος ελξης για τις γυναικες και γενικα για τους ανθρωπους.Παρολα αυτα η ισχυς που πηγαζει μεσα απο τον χαρακτηρα ενος αντρα γινεται πολος ελξης για τις περισσοτερο ποιοτικες γυναικες.(κατεμε)...τωρα ειτε εισαι δικηγορος,ειτε γιατρος ειτε οξυγονοκολλητης αν εισαι μαλακας,εισαι μαλακας.Στη ζωη μ εχω γνωρισει ολα τα ειδη και καταλαβα οτι το επαγγελμα δεν τους εσωσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom