Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Παπάρια.
Αυτο που κοιτανε οι γυναικες κατ' αρχην ειναι να μην συμπεριφερεσαι σαν εμμονικος, ψυχωτικος και ψυχαναγκαστικος.
Εγω αν ημουν γυναικα και μου ελεγες οτι τρως μονο ρυζι ψαρι γιαουρτι και...whey, θα ελεγα οτι αυτος ειναι ψυχακιας και θα ετρεχα σαν τον Μπολτ.

Ρε δεν μπορειτε να ειστε φυσιολογικοι ανθρωποι?
Δεν ειναι εξωγηινες οι γυναικες.

Ουτε κοιλιακους θελουν, ουτε αυτοκινητα, ουτε lifestyle, ουτε καν πολλα λεφτα. Συνελθετε.
Να μην ειστε απλως καφροι, εμμονικοι, ψυχωτικοι και μπουρδολογοι, αρκει.
μπουρδελολογοι ομως?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Από τα 40 και πάνω φαίνονται πιο έντονα οι συνέπειες των επιλογών σου νωρίτερα αλλά και οι συνέπειες διάφορων ψυχοφθόρων βιωμάτων. Δες για παράδειγμα πως κατάντησε ο Perry στο reunion των Friends από τις καταχρήσεις και την κατάθλιψη. Σύγκρινε τον με τους άλλους. Δες και τους Rolling Stones που ροκάρουν και είναι στον πούτσο τους:rockon:, κάποια τυχαία παραδείγματα.
Λίγη προσοχή, λίγη καλή διάθεση και όλα καλά. Υπάρχουν ακόμη και πενηντάρηδες με καλύτερη φυσική κατάσταση από εικοσάρηδες.
Περεπιπτόντως η φυσική κάμψη του οργανισμού σε όλους μας ξεκινάει πολύ νωρίτερα όχι από τα 40, απλώς είναι το ψυχολογικό που σε κάνει και το σκέφεσαι. Με μεγαλύτερους που έχω μιλήσει μου έχουν πει πως εκεί που είδαν πράγματι διαφορά, από πλευράς κατάστασης γενικότερα, είναι μετά τα 60.
Η βιολογικη πτωση ειναι επομενο να ερθει πιο εντονα μετα τα 40 . εγω μετα τα 35 παρατηρησα οτι δεν ημουν "ιδιος" σε καποια πραγματα,ειδικα σε θεματα γυμναστικης.Οταν πεφτεις,πεφτουν ολα μαζι,πεφτει ολος ο οργανισμος,ψυχολογια τα παντα.Αλλα παρατηρησα κυριως μια πτωση στη διαθεση μ χωρις να αλλαξει κατι στη ζωη μου,και ενιωθα μια βαρεμαρα (οσο μεγαλωνεις και κανεις τα ιδια και τα ιδια καποια στιγμη θα τα βαρεθεις). Τωρα απο κει και περα ολα ειναι σχετικα,πχ με τις γυναικες ξερω οτι θα χασω πολλους ποντους...ηδη χανω που ειμαι 39 νιωθω πως δεν ειμαι στη πρωτια πλεον και αυτο με χαλαει.αλλα το εχω αποδεχτει δε γινεται αλλιως πρεπει οσο μεγαλωνουμε καποια πραγματα να τα αποδεχομαστε.Δε γινεται να εισαι 45 και να την εχεις δει ρικυ μαρτιν οκ.Ακουω και τα ¨σεις" και τα "σας". εναι μεσα στο παιχνιδι. Ομως καποια πραγματα που αφορουν κυριως την ευτυχια,πιστευω ειναι σχετικο το νουμερο,θυμαμαι στη εφηβια παρολο που ημουν μικρος και νεος ηταν τα χειροτερα χρονια της ζωης μ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Η βιολογικη πτωση ειναι επομενο να ερθει πιο εντονα μετα τα 40 . εγω μετα τα 35 παρατηρησα οτι δεν ημουν "ιδιος" σε καποια πραγματα,ειδικα σε θεματα γυμναστικης.
Λάθος κάνεις. Ο πατέρας μου είναι 75άρης και αθλείται ακόμα. 1.85/88. Δεν έχει περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο (ακόμα!).

Οταν πεφτεις,πεφτουν ολα μαζι,πεφτει ολος ο οργανισμος,ψυχολογια τα παντα.Αλλα παρατηρησα κυριως μια πτωση στη διαθεση μ χωρις να αλλαξει κατι στη ζωη μου,και ενιωθα μια βαρεμαρα (οσο μεγαλωνεις και κανεις τα ιδια και τα ιδια καποια στιγμη θα τα βαρεθεις).
... όταν αφήσεις να πέσεις θες να πεις. Όχι ότι θα κάνεις στα 60 σου αυτά που έκανες στα 20. Ούτε στα 30 σου έκανες αυτά που έκανες στα 20!

Τωρα απο κει και περα ολα ειναι σχετικα,πχ με τις γυναικες ξερω οτι θα χασω πολλους ποντους...ηδη χανω που ειμαι 39 νιωθω πως δεν ειμαι στη πρωτια πλεον και αυτο με χαλαει.αλλα το εχω αποδεχτει δε γινεται αλλιως πρεπει οσο μεγαλωνουμε καποια πραγματα να τα αποδεχομαστε.
Εγώ νομίζω ότι η ηλικία του άντρα 35-55 είναι η καλύτερη. Για τα πάντα. :wink:

Δε γινεται να εισαι 45 και να την εχεις δει ρικυ μαρτιν οκ.Ακουω και τα ¨σεις" και τα "σας". εναι μεσα στο παιχνιδι. Ομως καποια πραγματα που αφορουν κυριως την ευτυχια,πιστευω ειναι σχετικο το νουμερο,θυμαμαι στη εφηβια παρολο που ημουν μικρος και νεος ηταν τα χειροτερα χρονια της ζωης μ.
Aυτό που είπες είναι οντως πολύ δυσάρεστο, αγαπητέ...

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1)Καταρχάς δεν είμαι εμμονικός. Απλά προτιμάω το σουβλάκι απο την πίτσα. Είναι και φθηνότερο με 5 ευρώ παίρνω 2 τυλιχτά καλαμάκι κοτόπουλο,τζατζίκι,ντομάτα,κρεμμύδι,μαρούλι και την βγάζω 1-2 φορές το μήνα. Φυσιολογικός είμαι 1.77 72-73 κιλά.
2)Με 2-3 χιλιάρικα παίρνεις ερήπιο. Δεν αξίζει, να πάρω κάτι που θέλει 4-5 χιλιάρικα ανακατασκευή και να με ξαφρίζουν στα συνεργεία οι απατεώνες οι μηχανικοί. Πάω και παίρνω ένα aygo με 10χιλιάρικα αλλά θα προτιμούσα κάτι σε ηλεκτρικό. Η αγορά των ηλεκτρικών δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Εχω κάποια λεφτά αλλά δεν θέλω να μηδενίσω και να μείνω ξυπόλητος + 2 χιλιάρικα το χρόνο συντήρηση,δεν με παίρνει.
3)Με γυναίκες 3άρια-4άρια δεν ασχολούμαι, γιατί αυτές στην Ελλάδα είναι προσεγγισιμες ,απο εκεί και πάνω ξεκινάνε να συμπεριφέρονται σαν μαλακισμένες. Δεν θα κάτσω να χαλάσω και λεφτά για 3άρι μπάζο. Τα λεφτά ξοδεύονται εύκολα με αίμα βγαίνουν. Η μαλακία μου έρχεται οικονομικά. Και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό που μου αντιστοιχεί. Μου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά , όχι τρελή, όχι φεμινιστρια. Στην ζωή μας πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.
4)Οι σχολές χορού δεν μου αρέσουν,δεν μου αρέσει να χορεύω.
αν τα κανεις ολα αυτα επειδη οντως γουσταρεις και εισαι τετοιος τυπος,οκ αν ομως τα κανεις για να αρεσεις στις γυναικες εχεις διαλεξει λαθος κινητρο και θα πιξεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Λάθος κάνεις. Ο πατέρας μου είναι 75άρης και αθλείται ακόμα. 1.85/88. Δεν έχει περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο (ακόμα!).

... όταν αφήσεις να πέσεις θες να πεις. Όχι ότι θα κάνεις στα 60 σου αυτά που έκανες αυτά που έκανες στα 20. Ούτε στα 30 σου έκανες αυτά που έκανες στα 20!

Εγώ νομίζω ότι η ηλικία του άντρα 35-55 είναι η καλύτερη. Για τα πάντα. :wink:

Aυτό που είπες είναι οντως πολύ δυσάρεστο, αγαπητέ...
Ο πατερας σου μεγαλος μαγκας και μπραβο στον ανθρωπο αλλα αλλο να αθλεισαι στα 30 και αλλο στα 75.Δεν εισαι ιδιος. 35 -45 πιστευω η καλυτερη ηλικια του αντρα.Ο ανθρωπος σε γενικες γραμμες ναι "αφηνει¨τον εαυτο του να πεσει απλα οσο μεγαλωνεις και αφηνεσαι πεφτεις πιο γρηγορα απο τι δεν αφηνεσαι,σιγουρα μπορεις καποια πραγματα που εκανες στα 20 να τα κανεις και στα 60 φυσικα,αλλα οχι και να γυρνας το κλαμπ με ενα ποτο στο χερι και να τσιμπας κωλαρακια.,..οσον αφορα το τελευταιο ετσι ειναι τι να κανουμε δεν ειναι στο χερι μ να αλλαξω τα σεις και τα σας των αλλων.ουτε να τους το επιβαλλω

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
3)Με γυναίκες 3άρια-4άρια δεν ασχολούμαι, γιατί αυτές στην Ελλάδα είναι προσεγγισιμες ,απο εκεί και πάνω ξεκινάνε να συμπεριφέρονται σαν μαλακισμένες. Δεν θα κάτσω να χαλάσω και λεφτά για 3άρι μπάζο. Τα λεφτά ξοδεύονται εύκολα με αίμα βγαίνουν. Η μαλακία μου έρχεται οικονομικά. Και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό που μου αντιστοιχεί. Μου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά , όχι τρελή, όχι φεμινιστρια. Στην ζωή μας πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.

Κάποτε 4αρια-5αρια μας μιλάγανε και μόνες τους γιατί κι αυτές τότε δεν είχαν επιλογές.Ήρθαν όμως τα κωλοσμαρτφον και τα κωλοσοσιαλ και διέλυσαν την κοινωνία.Η καθεμιά βρέθηκε εν μια νυκτί να μιλάει με 100αδες ψωλές απ'όλο τον κόσμο.

Ότι μουνί 6αρι και πάνω διαθέσιμο υπάρχει,μοιράζεται μόνο από παρέες/φίλους/αδέρφια/ξαδέρφια κλπ.Όποιος είναι έξω απ'όλα αυτά,μπουρδελομαλακία και βουβαλογαμία.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Ρε τύποι πρώτα λύνουμε τα προβλήματά μας και μετά κοιτάμε το θέμα γυναίκα και σχέση. Άλλος δεν έχει σπίτι, άλλος αμάξι, άλλος λεφτά, άλλος μπράτσα, άλλος υγεία. Το τελευταίο είναι προϋπόθεση για όλα τα άλλα. Ιεραρχούμε τις ανάγκες τις δικές μας και μόλις νιώθουμε ότι πατάμε στα πόδια μας κοιτάμε για γυναίκα. Κανένας άντρας δεν είναι ο σούπερ κοινωνικός. Πολλοί βλέπουν τις γκόμενες σαν μέσο για να κοινωνικοποιηθούν. Μεγάλο λάθος, αυτές μόνο την πάρτη τους και το μουνί τους κοιτάνε από πάντα. Ο άλλος είναι Θεσ/κη, πως γίνεται να μην έχει καθημερινή τριβή με κόσμο απορώ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολλοί βλέπουν τις γκόμενες σαν μέσο για να κοινωνικοποιηθούν. Μεγάλο λάθος, αυτές μόνο την πάρτη τους και το μουνί τους κοιτάνε από πάντα.

Όποιος έχει μείνει με μόνο 2-3 φιλαράκια ή με 1 ή και με κανένα ακόμα αν όλοι έχουν παντρευτεί,ο μόνος τρόπος να ανακάμψει κοινωνικά είναι μέσω γκόμενας.Αλλιώς μένει περιθώριο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Όποιος έχει μείνει με μόνο 2-3 φιλαράκια ή με 1 ή και με κανένα ακόμα αν όλοι έχουν παντρευτεί,ο μόνος τρόπος να ανακάμψει κοινωνικά είναι μέσω γκόμενας.Αλλιώς μένει περιθώριο.
Αν το περιθώριο που εννοείς είναι να μη σε καλούν τα φιλαράκια που λες να βγείτε να φάτε στα λαδάδικα παρέα με τα μπαζάκια τους τότε πρέπει να χαίρεσαι. Αλλιώς γίνε ότι κράζεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν το περιθώριο που εννοείς είναι να μη σε καλούν τα φιλαράκια που λες να βγείτε να φάτε στα λαδάδικα παρέα με τα μπαζάκια τους τότε πρέπει να χαίρεσαι. Αλλιώς γίνε ότι κράζεις.

Έτσι όμως νιώθεις ότι ανήκεις στην κοινωνία

Αν η μόνη σου έξοδος από το σπίτι είναι για δουλειά,για μπουρδελότσαρκα και για να πιείς μπύρες με κάποιον μπακουροφίλο σου,τότε ουσιαστικά είσαι εκτός.Σε όποιους τους αρέσει αυτό,κανένα πρόβλημα,απλά δεν αρέσει σε μένα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τώρα καταλαβαίνω γιατί εμείς οι Αλβανοί γαμαμε.

είχε δίκιο η πατριώτισσα για τους Έλληνες. Ηττοπάθεια και ούτε που προσπαθούν.

μέχρι και ο αραβοτουρκος πιο πολύ θα γαμαει

• Like
Αντιδράσεις: alex71

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Μα για ποιό λόγο να γαμηθεί μια Ελληνίδα με έναν ντόπιο εκτός απο τα λεφτά?
Εμείς οι αραβότουρκοι διαφημιζόμαστε θετικά όπως και οι Αλβανοί. Τηλεοράσεις παίζουν τούρκικα σύριαλ και εκπομπές πετσοκόβουν όποιον πάει να πει κάτι αρνητικό για εσάς.
Πότε ο Έλληνας έχει παρουσιαστεί ως κάτι καλό και που?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μα για ποιό λόγο να γαμηθεί μια Ελληνίδα με έναν ντόπιο εκτός απο τα λεφτά?
Εμείς οι αραβότουρκοι διαφημιζόμαστε θετικά όπως και οι Αλβανοί. Τηλεοράσεις παίζουν τούρκικα σύριαλ και εκπομπές πετσοκόβουν όποιον πάει να πει κάτι αρνητικό για εσάς.
Πότε ο Έλληνας έχει παρουσιαστεί ως κάτι καλό και που?
ρε κεμαλ...καμια τουρκαλα θα μας φερεις εδω? εμενα μαρεσουν περισσοτερο απο τις ελλεηνιδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Ρε τύπε δεν μού το γνωριζεις εμενα το αλβανακι?
Δεν μπορω να την αποκαταστησω βεβαια αλλά μπορουμε να περασουμε καλα

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ρε εσύ,αν γυμναστεις,προσέξεις διατροφή,ντυθείς ωραία (π.χ. με κάποια καλή μάρκα) κλπ ξέρεις πόσες όμορφες θα σε θέλουν και μπορεί να στην πέσουν?

Κάνε αυτά για την πάρτη σου και μετά όλα θα γίνουν.
δεν αρκούν μόνο αυτά

• Like
Αντιδράσεις: alex71

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
ρε κεμαλ...καμια τουρκαλα θα μας φερεις εδω? εμενα μαρεσουν περισσοτερο απο τις ελλεηνιδες
Αν κάποια δικιά μας μπλέξει με μη μουσουλμάνο καλύτερα να ξεχάσει τη χώρα της και την οικογένειά της.
Δεν το κάνουν πολλές.
Εξάλου δεν έχουν και τη κουλτούρα να ζήσουν χωρίς άντρα που θα εξουσιάζει τα πάντα στο σπίτι μέχρι και τη ζωή τους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν κάποια δικιά μας μπλέξει με μη μουσουλμάνο καλύτερα να ξεχάσει τη χώρα της και την οικογένειά της.
Δεν το κάνουν πολλές.
Εξάλου δεν έχουν και τη κουλτούρα να ζήσουν χωρίς άντρα που θα εξουσιάζει τα πάντα στο σπίτι μέχρι και τη ζωή τους.
γιατι τι ειναι θα ατιμασει και καλα τη χωρα της αν μπλεξει με ελληνα? οσον αφορα το αλλο π λες εμενα μαρεσει να εξουσιαζω μια γυναικα...(οκ οχι και για τη ζωη της ομως)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειχα βγει με μια τουρκαλα μια φορα εδω απο το τιντερ ηταν απο τις λιγες ομολογω που με τιποτα δε καθοταν για σεξ...παρολο που στο μαγαζι της ειχα ριξει το χαμουρεμα της ζωη της..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ο πατερας σου μεγαλος μαγκας και μπραβο στον ανθρωπο αλλα αλλο να αθλεισαι στα 30 και αλλο στα 75.Δεν εισαι ιδιος.
Το μυστικό είναι ότι δεν ξεκίνησε στα 30. Παντα έκανε κάποιο άθηλημα, από 15 χρονών. Αυτό είναι που τον διατηρεί. Δεν είναι θέμα μαγκιάς. Το αντίθετο θα έλεγα, αν ήταν "μάγκας" θα είχε κόψει και το τσιγάρο που κάνει από τα 13 του! Αλλά δεν μπορεί με τίποτα! Το έχει ελαττώσει βέβαια στα 6-7 τσιγάρα την ημέρα, αλλά... είναι 75!

35 -45 πιστευω η καλυτερη ηλικια του αντρα.Ο ανθρωπος σε γενικες γραμμες ναι "αφηνει¨τον εαυτο του να πεσει απλα οσο μεγαλωνεις και αφηνεσαι πεφτεις πιο γρηγορα απο τι δεν αφηνεσαι,σιγουρα μπορεις καποια πραγματα που εκανες στα 20 να τα κανεις και στα 60 φυσικα,αλλα οχι και να γυρνας το κλαμπ με ενα ποτο στο χερι και να τσιμπας κωλαρακια.,..
Το να γυρνάς στα κλαμπ να τσιμπάς κωλαράκια δεν σε κάνει να μην πέσεις! Για μένα ο αθλητισμός είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος για να έχει υγεία. Και το έχω ζωντανό παράδειγμα μπροστά μου. Αν δεν παίξει μια μέρα, τρελαίνεται. Με την καραντίνα είχε πήξει!!!!

οσον αφορα το τελευταιο ετσι ειναι τι να κανουμε δεν ειναι στο χερι μ να αλλαξω τα σεις και τα σας των αλλων.ουτε να τους το επιβαλλω
Προφανώς και δεν ήταν στο χέρι σου και γι' αυτό είπα πως είναι λυπηρό...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!