Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
μετα τα 40 θα δεις τη κατω βολτα να ερχεται, δυστυχως
Από τα 40 και πάνω φαίνονται πιο έντονα οι συνέπειες των επιλογών σου νωρίτερα αλλά και οι συνέπειες διάφορων ψυχοφθόρων βιωμάτων. Δες για παράδειγμα πως κατάντησε ο Perry στο reunion των Friends από τις καταχρήσεις και την κατάθλιψη. Σύγκρινε τον με τους άλλους. Δες και τους Rolling Stones που ροκάρουν και είναι στον πούτσο τους:rockon:, κάποια τυχαία παραδείγματα.
Λίγη προσοχή, λίγη καλή διάθεση και όλα καλά. Υπάρχουν ακόμη και πενηντάρηδες με καλύτερη φυσική κατάσταση από εικοσάρηδες.
Περεπιπτόντως η φυσική κάμψη του οργανισμού σε όλους μας ξεκινάει πολύ νωρίτερα όχι από τα 40, απλώς είναι το ψυχολογικό που σε κάνει και το σκέφεσαι. Με μεγαλύτερους που έχω μιλήσει μου έχουν πει πως εκεί που είδαν πράγματι διαφορά, από πλευράς κατάστασης γενικότερα, είναι μετά τα 60.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δουλεύεις κάπου; Από εκεί μπορεί να αποκτήσεις κοινωνικό κύκλο.
Επίσης όπως σου έγραψε και ένας άλλος, μπορείς να συμμετέχεις σε δραστηριότητες για να γνωρίσεις νέο κόσμο. Καλή περίπτωση είναι οι σχολές με παραδοσιακούς χορούς. Πολλές γυναίκες και όχι μόνο γριές, αλλά και αρκετές νέες. Δύο γνωστοί μου εκεί γνώρισαν τις κοπέλες τους οι οποίες είναι "διαμαντακια" σε χαρακτήρα και σχετικά εμφανίσιμες. Μάλιστα ο ένας ήταν σε παρόμοια κατάσταση με σένα χωρίς αυτοκίνητο και πολύ καιρό χωρίς σχέση.
Σκέψου το πάντως. Είσαι και συντηρητικός και εκεί θα βρεις γυναίκες με παραδοσιακές κάπως αρχές.

Καλά,στα 30 και μετά κύκλο δεν κάνεις.Αν είσαι και άντρας,είναι 1000 φορές πιο δύσκολο γιατί όλοι θεωρούν ότι έχεις θέματα αν φτάσεις να ψάχνεσαι σε σχολές χορού.Ενώ πχ οι μόνες γυναίκες και 30 και 40 και 50 δεν έχουν θέμα, πάντα θα βρεθούν κάποιοι να τους την πέσουν,αφού η απελπισία είναι μεγαλύτερη στους άντρες.

Γενικά οτιδήποτε παρεκκλίνει από αυτό που η ελληνική κοινωνία θεωρεί 'φυσιολογικό' (δηλαδή στα 30+ πρέπει να σαι ή παντρεμένος ή με κάποια σοβαρή σχέση) προκαλεί καχυποψία.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
:2funny:

Αυτός μάλλον θα'θελε να μοιάζει σ'αυτόν τον Λοθρομπλογκ αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική
κοιτα για να το λεει ολη την ωρα και να εχει καμαρι μπορει και να ισχυει.

αυτο δε σημαινει πως καθε περιπτωση ειναι
:confused:
δεν βλέπω κάποιον να ρωτάει
χμ
Έχω δεχτεί ΠΜ

όπως και κάμποσα κάθε δυο μέρες ,ποιανου κλώνος είμαι

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δε χρειάζεσαι ούτε φίλους για να ρίξεις γκομενα

να την πέφτεις χρειάζεται και να μην είσαι καφρος(εμφανισιακά και μη)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δε χρειάζεσαι ούτε φίλους για να ρίξεις γκομενα

να την πέφτεις χρειάζεται και να μην είσαι καφρος(εμφανισιακά και μη)
Σωστός. Απλά το Θέμα είναι ότι οι Ελληνίδες δεν δέχονται το φλερτ. Γι αυτές φλερτ μόνο τα μεσάνυχτα Σαββάτου στο clubaki...οπουδήποτε αλλού είσαι λιγουρι, αγαμητος και την παρενοχλείς...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σωστός. Απλά το Θέμα είναι ότι οι Ελληνίδες δεν δέχονται το φλερτ. Γι αυτές φλερτ μόνο τα μεσάνυχτα Σαββάτου στο clubaki...οπουδήποτε αλλού είσαι λιγουρι, αγαμητος και την παρενοχλείς...
Χρειάζεται ένας κοινός χώρος,αυτό είναι αλήθεια.

γυμναστήριο,λέσχη,σχολή κάτι τέτοιο

αλλά αν δε έχεις τίποτα από τα παραπάνω σημαίνει πως είσαι ένα τραμ σπίτι δουλειά ,δουλειά σπίτι

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Καπου εκει μετα τα 40 ξεκιναει το middle age crisis και βγαινουν διαφορα ψυχοσωματικα προβληματα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Γιατί,στο κλαμπάκι δε σε θεωρούν λιγούρι;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αυτα τα λενε κατι επιδειξιομανεις σαν και σενα.
Εσυ ρε θειτσο μας εχεις σκοτησει με τη πισινα σε φωτογραφιες καθε τρεις και λιγο,η με τους λογαρισμους σου καθε τρεις και λιγο οτι βγαζεις 3 και 5 χιλιαρικα,αν δεν ηταν το μπου εδω να μας φλομωσεις με παπαριτσες για να νιώθεις εσυ καλα μιας και στην πραγματικοτητα εισαι μια αποτυχια θα κατέληγες με ψυχολογικα στο δρομοκαιτειο.
Εγω μαλακακο τα τατου δεν τα δειχνω φατσα φορα σε κανενα,εγω τα κανω για να τα βλεπω εγω και κανα 2 ατομα κοντινα και μονο.
Οποτε ασε γιατι καποοοι κανουν τατου και μαλακιες.
Το τατου ειναι ιδεολογια φιλοσοφια ειναι μια σιωπηλη εκφραση.
Αν εκανα ποτε τατου να σε εκφρασω θα εκανα μια κουραδα τιποτα αλλο.
Κάνε μια κουράδα εκεί στο σημειο που βγαίνει το μουστάκι. Θα σου πήγαινε τρελά και θα εξέφραζε 100% όλα αυτά που πρεσβεύει η ύπαρξή σου :)

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ρε δεν μπορειτε να ειστε φυσιολογικοι ανθρωποι?
Δεν ειναι εξωγηινες οι γυναικες.

Ουτε κοιλιακους θελουν, ουτε αυτοκινητα, ουτε lifestyle, ουτε καν πολλα λεφτα. Συνελθετε.
Να μην ειστε απλως καφροι, εμμονικοι, ψυχωτικοι και μπουρδολογοι, αρκει.
1)Καταρχάς δεν είμαι εμμονικός. Απλά προτιμάω το σουβλάκι απο την πίτσα. Είναι και φθηνότερο με 5 ευρώ παίρνω 2 τυλιχτά καλαμάκι κοτόπουλο,τζατζίκι,ντομάτα,κρεμμύδι,μαρούλι και την βγάζω 1-2 φορές το μήνα. Φυσιολογικός είμαι 1.77 72-73 κιλά.
2)Με 2-3 χιλιάρικα παίρνεις ερήπιο. Δεν αξίζει, να πάρω κάτι που θέλει 4-5 χιλιάρικα ανακατασκευή και να με ξαφρίζουν στα συνεργεία οι απατεώνες οι μηχανικοί. Πάω και παίρνω ένα aygo με 10χιλιάρικα αλλά θα προτιμούσα κάτι σε ηλεκτρικό. Η αγορά των ηλεκτρικών δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Εχω κάποια λεφτά αλλά δεν θέλω να μηδενίσω και να μείνω ξυπόλητος + 2 χιλιάρικα το χρόνο συντήρηση,δεν με παίρνει.
3)Με γυναίκες 3άρια-4άρια δεν ασχολούμαι, γιατί αυτές στην Ελλάδα είναι προσεγγισιμες ,απο εκεί και πάνω ξεκινάνε να συμπεριφέρονται σαν μαλακισμένες. Δεν θα κάτσω να χαλάσω και λεφτά για 3άρι μπάζο. Τα λεφτά ξοδεύονται εύκολα με αίμα βγαίνουν. Η μαλακία μου έρχεται οικονομικά. Και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό που μου αντιστοιχεί. Μου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά , όχι τρελή, όχι φεμινιστρια. Στην ζωή μας πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.
4)Οι σχολές χορού δεν μου αρέσουν,δεν μου αρέσει να χορεύω.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.076
Πόντοι
2.356
Ισως και γω να το βλεπω απο τη δικια μ σκοπια σαν 20ρης(με τν γενια του τοτε) γιατι οντως στη σημερινη εποχη τα μικρα (με τους μικρους) ειναι πιο ευκολα. Ομως εγω μιλαω για γενικο ταργκετ γκρουπ που μπορει να χτυπησει ενας 30ρης. Εγω 28-32 γαμησα τις περισσοτερες γκομενες στη ζωη μου. Παρολα αυτα αν συγκρινουμε εναν 20ρη με εναν 30ρη φυσικα πιστευω (στην εποχη π ζουμε) οτι ο 20ρης παιζει περισστερη μπαλα απο τον 30ρη με τις 20ρες...(παρεπιπτονως εγω απο παρεες και γενικα απο τους αλλους ποτε δε περιμενα τιποτα)
παιζει μπαλα γιατι ειναι κομμενος και ραμμενος στα σοσιαλ μιντια σε αντιθεση με τον 30αρη που τον κουραζει το ιντερνετ και ειναι πιο "αμεσος"

γενικα αν δεν ακολουθεις τις χαζομοδες και τις τασεις τις εποχης εστω και απο υποκρισια αυτο λειτουργει εναντιον σου... ο κοσμος ειναι αρκετα χαζος και πρεπει και εσυ να φερεσαι αντιστοιχα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παιζει μπαλα γιατι ειναι κομμενος και ραμμενος στα σοσιαλ μιντια σε αντιθεση με τον 30αρη που τον κουραζει το ιντερνετ και ειναι πιο "αμεσος"

γενικα αν δεν ακολουθεις τις χαζομοδες και τις τασεις τις εποχης εστω και απο υποκρισια αυτο λειτουργει εναντιον σου... ο κοσμος ειναι αρκετα χαζος και πρεπει και εσυ να φερεσαι αντιστοιχα.
για μενα να εισαι παντα αυτος π εισαι χωρις να επηρεαζεσαι απο εξωτερικους παραγοντες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.076
Πόντοι
2.356
για μενα να εισαι παντα αυτος π εισαι χωρις να επηρεαζεσαι απο εξωτερικους παραγοντες.
σιγουρα αλλα οταν αυτο "δε πιανει" τοτε μετα λενε ολοι ε αλλαξε το αυτο, βαλε νερο στο κρασι σου, αφου εισαι ιδιοτροπος κλπ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αλλο ιδιοτροπος και αλλο να μην ακολουθεις τη μοδα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.076
Πόντοι
2.356
Παπάρια.
Αυτο που κοιτανε οι γυναικες κατ' αρχην ειναι να μην συμπεριφερεσαι σαν εμμονικος, ψυχωτικος και ψυχαναγκαστικος.
Εγω αν ημουν γυναικα και μου ελεγες οτι τρως μονο ρυζι ψαρι γιαουρτι και...whey, θα ελεγα οτι αυτος ειναι ψυχακιας και θα ετρεχα σαν τον Μπολτ.

Ρε δεν μπορειτε να ειστε φυσιολογικοι ανθρωποι?
Δεν ειναι εξωγηινες οι γυναικες.

Ουτε κοιλιακους θελουν, ουτε αυτοκινητα, ουτε lifestyle, ουτε καν πολλα λεφτα. Συνελθετε.
Να μην ειστε απλως καφροι, εμμονικοι, ψυχωτικοι και μπουρδολογοι, αρκει.
εχουμε και εμεις οι καφροι ψυχη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom