Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
χαζευα το προφιλ της τωρα αφου το εγραψα, εχει κανει και ψιλο-κοιλιακους η τυπισα
ολες οι αλβανιδες σε σχεση αυτο προσπαθουν
αλλα τουλαχιστον μαγειρευουν, κανουν καλο κρεβατι και γκρινιαζουν πολυ λιγοτερο απο τις ντοπιες
Σιγά μην κουνηθεί αυτός, στείλ' τη του με aegean παράδοση στην πόρτα τουχαζευα το προφιλ της τωρα αφου το εγραψα, εχει κανει και ψιλο-κοιλιακους η τυπισα
Και να έρθει στην πόρτα του,με το που την ανοίξει,η κοπέλα θα σηκωθεί και θα φύγει μόλις αντικρίσει τι άντρας την περιμένει.Σιγά μην κουνηθεί αυτός, στείλ' τη του με aegean παράδοση στην πόρτα του
πολλες τις εχει πιασει, ειναι αληθεια. υπαρχει μια. επιδραση. αλλα οχι τοσο.Και οι νέες είναι έτσι;Δεν τις έχει επηρεάσει η ελλεεινιδίαση;
καλα ωρες ωρες αυτη την εντυπωση δινει.Σιγά μην κουνηθεί αυτός, στείλ' τη του με aegean παράδοση στην πόρτα του
Και να έρθει στην πόρτα του,με το που την ανοίξει,η κοπέλα θα σηκωθεί και θα φύγει μόλις αντικρίσει τι άντρας την περιμένει.
αυτος ειναι πιασμενος και ξανθο, ψηλο,γυμνασμενο ομορφοπαιδοΕ γιατί δεν την γνωρίζει σε σένα τότε;
Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .Ρε εσύ,αν γυμναστεις,προσέξεις διατροφή,ντυθείς ωραία (π.χ. με κάποια καλή μάρκα) κλπ ξέρεις πόσες όμορφες θα σε θέλουν και μπορεί να στην πέσουν?
Κάνε αυτά για την πάρτη σου και μετά όλα θα γίνουν.
Επειδή είσαι απίστευτα γοητευτικός και αισιόδοξος άνθρωποςΕ γιατί δεν την γνωρίζει σε σένα τότε;
Εσύ έχεις άλλο θέμα.Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις . Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
ειχαμε ενα παλικαρακι στο γυμναστηριο, ωραιο σωμα, ψηλος 1.85, ωραια μαλλια κατσαρα, εδειχνε πολυ καλο παιδι. δηλαδη πολυ καλο, πως να το πω αγαθιαρης.Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις που μπορείς να διατηρήσεις. Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
αυτος ειναι πιασμενος και ξανθο, ψηλο,γυμνασμενο ομορφοπαιδο
Ήθελα να μοιασω στον Γιώργο Γεωργίου ρε εσύ,αλλά δυστυχώς πρόλαβες πρώτος (Και βγήκες και χειροτερος από αυτόν γαμωτο).
Αυτός μάλλον θα'θελε να μοιάζει σ'αυτόν τον Λοθρομπλογκ αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική
Οι φασιστικές μου απόψεις δεν παίζουν κανένα ρόλο γιατί οι γυναίκες απαξιούν να μου μιλήσουν πρίν καν τις διατυπώσω.Εσύ έχεις άλλο θέμα.
Τις φασιστικές σου απόψεις και το νοσηρό μαιντ σετ σου.
Αν σε κούρασα,προσπερνάς.Απλο.
Γιατί όμως απαξιουν?Οι φασιστικές μου απόψεις δεν παίζουν κανένα ρόλο γιατί οι γυναίκες απαξιούν να μου μιλήσουν πρίν καν τις διατυπώσω.
Με αγνώστους κυρίως δεν ασχολούνται. Εγώ δεν είμαι κοινωνικός επομένως ο κύκλος μου δεν περιλαμβάνει ελεύθερες γυναίκες. Ούτε είμαι τόσο όμορφος και πλούσιος για να παρακάμπτεται αυτό.Γιατί όμως απαξιουν?
Λες ότι δεν έχεις ελεύθερες στον κύκλο σου,συν την έλλειψη κοινωνικοτητας.Με αγνώστους κυρίως δεν ασχολούνται. Εγώ δεν είμαι κοινωνικός επομένως ο κύκλος μου δεν περιλαμβάνει ελεύθερες γυναίκες. Ούτε είμαι τόσο όμορφος και πλούσιος για να παρακάμπτεται αυτό.
1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.Λες ότι δεν έχεις ελεύθερες στον κύκλο σου,συν την έλλειψη κοινωνικοτητας.
Δηλαδή ούτε φίλους έχεις?
Λες δεν είσαι τόσο όμορφος.
Αν έχεις μυωπία,βάλε φακούς.
Αν έχεις αραίωση ξύρισε το κεφάλι.
Λες ότι δεν είσαι πλούσιος.
Ναι,το "μαρούλι" είναι σημαντικό.Αλλα νομίζεις οτι με αυτό θα ήταν όλα μέλι γάλα?
Το πρώτο μέγα φάουλ.Χρειαζεται να έχεις φίλους.Δεν είπαμε όλο τον κόσμο,αλλά 2-3 πρέπει.1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.
2)Δεν με βολεύουν οι φακοί.
3)Δεν έχω τόση αραίωση απλά τα κόβω κοντά.
4)Μια slk βοηθάει. Ναί. Δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Με το ποδήλατο και τα μμμ μετακινούμε. Στα 30+ δεν βρίσκεις με την καμία γκόμενα έτσι,τουλάχιστον που να αξίζει να ασχοληθείς.