Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
χαζευα το προφιλ της τωρα αφου το εγραψα, εχει κανει και ψιλο-κοιλιακους η τυπισα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ολες οι αλβανιδες σε σχεση αυτο προσπαθουν

αλλα τουλαχιστον μαγειρευουν, κανουν καλο κρεβατι και γκρινιαζουν πολυ λιγοτερο απο τις ντοπιες

Και οι νέες είναι έτσι;Δεν τις έχει επηρεάσει η ελλεεινιδίαση;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Σιγά μην κουνηθεί αυτός, στείλ' τη του με aegean παράδοση στην πόρτα του :confused:
Και να έρθει στην πόρτα του,με το που την ανοίξει,η κοπέλα θα σηκωθεί και θα φύγει μόλις αντικρίσει τι άντρας την περιμένει.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Και οι νέες είναι έτσι;Δεν τις έχει επηρεάσει η ελλεεινιδίαση;
πολλες τις εχει πιασει, ειναι αληθεια. υπαρχει μια. επιδραση. αλλα οχι τοσο.

μιλαμε για πιο μικρες ομως, οχι για σενα

εσυ θες μια στα τριαντα, αν βρεις βεβαια γτ νεες βολευονται

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σιγά μην κουνηθεί αυτός, στείλ' τη του με aegean παράδοση στην πόρτα του :confused:
καλα ωρες ωρες αυτη την εντυπωση δινει.

και επειδη καποιοι ρωτουν, γιατι δε τη θες για σενα τυπε,

μετα την αποτυχια του προηγουμενου γαμου μου, νομιζω πως ειναι καλυτερο να πω οχι (περα απο τις οποιες οικογενειακες σχεσεις μεταξυ των οικογενειων μας)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ε γιατί δεν την γνωρίζει σε σένα τότε;
αυτος ειναι πιασμενος και ξανθο, ψηλο,γυμνασμενο ομορφοπαιδο

τι να την κανει, ταπεινη αλβανιδα πωλητρια.

ενω εσενα , σε βλεπουμε στην αναγκη μπορει να γινοταν δουλεια

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ρε εσύ,αν γυμναστεις,προσέξεις διατροφή,ντυθείς ωραία (π.χ. με κάποια καλή μάρκα) κλπ ξέρεις πόσες όμορφες θα σε θέλουν και μπορεί να στην πέσουν?

Κάνε αυτά για την πάρτη σου και μετά όλα θα γίνουν.
Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις . Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ε γιατί δεν την γνωρίζει σε σένα τότε;
Επειδή είσαι απίστευτα γοητευτικός και αισιόδοξος άνθρωπος
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις . Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
Εσύ έχεις άλλο θέμα.
Τις φασιστικές σου απόψεις και το νοσηρό μαιντ σετ σου.

Αν σε κούρασα,προσπερνάς.Απλο.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις που μπορείς να διατηρήσεις. Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
ειχαμε ενα παλικαρακι στο γυμναστηριο, ωραιο σωμα, ψηλος 1.85, ωραια μαλλια κατσαρα, εδειχνε πολυ καλο παιδι. δηλαδη πολυ καλο, πως να το πω αγαθιαρης.

ε αυτος γαμουσε μια που ηταν 6αρι, και ηταν και ψιλο-σκυλα, ερχοταν εκει και μιλαγε αποτομα. "αιντε παμε να φυγουμε κλπ".

ακουσα, (μου το μεταφερανε δηλαδη) οτι ελεγε οτι με τις γυναικες δεν ειχε επιτυχια. ισως επειδη πραγματικα εβγαζε αυτο το αγαθιαρικο.

απλα ο ραγκναρ ειναι μαλλον ωραιος, εχει ωραια γκομενα, και πιστευει οτι αυτο εκανε τη διαφορα. αυτο ομως δεν αποτελει κανονα, παρα μονο ειναι αποδειξη της περιπτωσης του

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αυτος ειναι πιασμενος και ξανθο, ψηλο,γυμνασμενο ομορφοπαιδο

:2funny:

Αυτός μάλλον θα'θελε να μοιάζει σ'αυτόν τον Λοθροκοκομπλογκ αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
:2funny:

Αυτός μάλλον θα'θελε να μοιάζει σ'αυτόν τον Λοθρομπλογκ αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική
Ήθελα να μοιασω στον Γιώργο Γεωργίου ρε εσύ,αλλά δυστυχώς πρόλαβες πρώτος (Και βγήκες και χειροτερος από αυτόν γαμωτο).

Ε ρε και ξαναμπεί κανένας Μουνοκωλαράκης ή Μπουρδελιάρης 82 και δουν τι λες.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Εσύ έχεις άλλο θέμα.
Τις φασιστικές σου απόψεις και το νοσηρό μαιντ σετ σου.

Αν σε κούρασα,προσπερνάς.Απλο.
Οι φασιστικές μου απόψεις δεν παίζουν κανένα ρόλο γιατί οι γυναίκες απαξιούν να μου μιλήσουν πρίν καν τις διατυπώσω.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Γιατί όμως απαξιουν?
Με αγνώστους κυρίως δεν ασχολούνται. Εγώ δεν είμαι κοινωνικός επομένως ο κύκλος μου δεν περιλαμβάνει ελεύθερες γυναίκες. Ούτε είμαι τόσο όμορφος και πλούσιος για να παρακάμπτεται αυτό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Με αγνώστους κυρίως δεν ασχολούνται. Εγώ δεν είμαι κοινωνικός επομένως ο κύκλος μου δεν περιλαμβάνει ελεύθερες γυναίκες. Ούτε είμαι τόσο όμορφος και πλούσιος για να παρακάμπτεται αυτό.
Λες ότι δεν έχεις ελεύθερες στον κύκλο σου,συν την έλλειψη κοινωνικοτητας.
Δηλαδή ούτε φίλους έχεις?

Λες δεν είσαι τόσο όμορφος.
Αν έχεις μυωπία,βάλε φακούς.
Αν έχεις αραίωση ξύρισε το κεφάλι.

Λες ότι δεν είσαι πλούσιος.
Ναι,το "μαρούλι" είναι σημαντικό.Αλλα νομίζεις οτι με αυτό θα ήταν όλα μέλι γάλα?

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Λες ότι δεν έχεις ελεύθερες στον κύκλο σου,συν την έλλειψη κοινωνικοτητας.
Δηλαδή ούτε φίλους έχεις?

Λες δεν είσαι τόσο όμορφος.
Αν έχεις μυωπία,βάλε φακούς.
Αν έχεις αραίωση ξύρισε το κεφάλι.

Λες ότι δεν είσαι πλούσιος.
Ναι,το "μαρούλι" είναι σημαντικό.Αλλα νομίζεις οτι με αυτό θα ήταν όλα μέλι γάλα?
1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.
2)Δεν με βολεύουν οι φακοί.
3)Δεν έχω τόση αραίωση απλά τα κόβω κοντά.
4)Μια slk βοηθάει. Ναί. Δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Με το ποδήλατο και τα μμμ μετακινούμε. Στα 30+ δεν βρίσκεις με την καμία γκόμενα έτσι,τουλάχιστον που να αξίζει να ασχοληθείς.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.
2)Δεν με βολεύουν οι φακοί.
3)Δεν έχω τόση αραίωση απλά τα κόβω κοντά.
4)Μια slk βοηθάει. Ναί. Δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Με το ποδήλατο και τα μμμ μετακινούμε. Στα 30+ δεν βρίσκεις με την καμία γκόμενα έτσι,τουλάχιστον που να αξίζει να ασχοληθείς.
Το πρώτο μέγα φάουλ.Χρειαζεται να έχεις φίλους.Δεν είπαμε όλο τον κόσμο,αλλά 2-3 πρέπει.
Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να λέει ότι δεν τον βολεύουν οι φακοί.
Φρόντισε να κάνεις ένα ταιριαστό hairstyle.
Τότε πάνε βγάλε δίπλωμα και πάρε αμάξι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom