Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πάντως κι αυτές με γάτα και σκύλο δε σημαίνει ότι δεν έχουν γκόμενους.

Βασικά όταν βλέπεις άντρα με σκύλο πιο πιθανό αυτός να μην έχει γκόμενα
Eγω παντως ξερω αρκετες γεροντοκορες στα 35-40 που δεν εχουν ανδρα και βολευονται με κατοικιδιο...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πού παντού δηλαδή;Βασικά Αλβανίδες μόνο παντρεμένες ξέρω,πιτσιρίκες ελεύθερες δεν έχει τύχει να γνωρίσω
αν κατεβεις Αθηνα, σου εχω ηδη μια γνωστη, ετσι ρε πουστη να δω τι ψαρια πιανεις.

ειναι 31, ωραια γκομενα, μελαχρινη, δεν κανει για αλβανιδα, εχει μια δουλεια (απλη δουλεια, πωλητρια ειναι) και δεν την εχουν ξεσκισει οι παντες

τα ειχε με εναν πατριωτη για πολλα χρονια, αυτος αποφασισε να παει εξωτερικο για δουλεια αυτη δεν ηθελε.

και μαγειρευει γαματα (και ειναι ομορφη)

επισης δε θελει μαλακες, θελει κατι σοβαρο και λεει οτι οι ελληνες στην ηλικια της, δεν την πεφτουν με τιποτα και ολο κοιτανε.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
Σωστος.Εαν η γυναικα ειναι μαζι σου μονο για τα φραγκα τοτε το εχεις χασει...και αργα η γρηγορα θα φας κερατακι.Τις γυναικες το πρωτο πραγμα που τις ελκει ειναι εξωτερικη εμφανιση και να εχεις το στιλακι του 'bad guy'.Απο κει και μετα χαρακτηρας,συμπεριφορα και ολα τα αλλα ειναι δευτερευον-τριτευον...αλλα το πορτοφολι παιζει μεγαλο ρολο σε μια σχεση που παει να εξελιχθει σοβαρα.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Όσες σχέσεις ξεκινάνε σε τέτοιες βάσεις(και είναι πολλές, ίσως και πλειοψηφία πλέον), καταλήγουν με την γυναίκα να πηδιέται με τον γείτονα και τον άντρα να τα σπαταλάει σε call girls

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σωστος.Εαν η γυναικα ειναι μαζι σου μονο για τα φραγκα τοτε το εχεις χασει...και αργα η γρηγορα θα φας κερατακι.Τις γυναικες το πρωτο πραγμα που τις ελκει ειναι εξωτερικη εμφανιση και να εχεις το στιλακι του 'bad guy'.Απο κει και μετα χαρακτηρας,συμπεριφορα και ολα τα αλλα ειναι δευτερευον-τριτευον...αλλα το πορτοφολι παιζει μεγαλο ρολο σε μια σχεση που παει να εξελιχθει σοβαρα.
παιζει ναι δε λεω οχι..αλλα καλο ειναι να ξεκαθαρισεις οτι πρωτα υπαρχει φυσικη ελξη και μετα ολα τα αλλα,γιατι αν παιξει πρωτα πορτοφολι το κερατο δε το γλιτωνεις. Εκτος και αν πας συνειδητα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Πού παντού δηλαδή;Βασικά Αλβανίδες μόνο παντρεμένες ξέρω,πιτσιρίκες ελεύθερες δεν έχει τύχει να γνωρίσω
Τέτοιο μπουνταλά που σε κόβω, θα κάνεις σχέση με Αλβανίδα και θα σε κάνει άλογο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
παιζει ναι δε λεω οχι..αλλα καλο ειναι να ξεκαθαρισεις οτι πρωτα υπαρχει φυσικη ελξη και μετα ολα τα αλλα,γιατι αν παιξει πρωτα πορτοφολι το κερατο δε το γλιτωνεις. Εκτος και αν πας συνειδητα.
Δεν χωραει αμφιβολια οτι εαν μια γυναικα δεν της αρεσεις εστω και λιγο εμφανισιακα κλπ θα σε κερατωσει αργα η γρηγορα με καποιον ωραιο/γυμνασμενο κλπ.Απλα στην Ελλαδα οι γυναικες τους ωραιους τους εχουν για να βγαζουν γουστα και με τους λεφταδες/φραγκατους καθονται για σχεση κλπ αφου τα κοροιδα πλερουα τα παντα....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Eγω παντως ξερω αρκετες γεροντοκορες στα 35-40 που δεν εχουν ανδρα και βολευονται με κατοικιδιο...

Δεν είναι παντρεμένες ή δεν έχουν άντρα καθόλου;Και πώς είσαι σίγουρός ότι δεν κάνουν αρπαχτές;

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν είναι παντρεμένες ή δεν έχουν άντρα καθόλου;Και πώς είσαι σίγουρός ότι δεν κάνουν αρπαχτές;
Aλλες δεν εκαναν ποτε γαμο,αλλες χωρισαν και αλλες απλα δεν θελουν.Γνωριζω και πιο πιτσιρικες που ειναι ολη μερα με σκυλι/γατι και δεν τις γαμαει κανενας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν χωραει αμφιβολια οτι εαν μια γυναικα δεν της αρεσεις εστω και λιγο εμφανισιακα κλπ θα σε κερατωσει αργα η γρηγορα με καποιον ωραιο/γυμνασμενο κλπ.Απλα στην Ελλαδα οι γυναικες τους ωραιους τους εχουν για να βγαζουν γουστα και με τους λεφταδες/φραγκατους καθονται για σχεση κλπ αφου τα κοροιδα πλερουα τα παντα....
η γυναικα "παιζει" μεχρι τα 30 δηλ γαμιεται απο δω και απο κει με τους γυμνασμενους,bad boys πουτσαραδες κτλ και μολις φτασουν 28-30 ψαχνουν εναν με καλη δουλεια (πρωτα απο ολα) και να ειναι και λιγο "μαλακουλης" δηλ τυπος που μπορει να κατσει σε γαμο.Υπευθυνος,καλο παιδι,δουλευταρας...κατα κει ψαχνει.ΚΟΙΝΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
η γυναικα "παιζει" μεχρι τα 30 δηλ γαμιεται απο δω και απο κει με τους γυμνασμενους,bad boys πουτσαραδες κτλ και μολις φτασουν 28-30 ψαχνουν εναν με καλη δουλεια (πρωτα απο ολα) και να ειναι και λιγο "μαλακουλης" δηλ τυπος που μπορει να κατσει σε γαμο.Υπευθυνος,καλο παιδι,δουλευταρας...κατα κει ψαχνει.ΚΟΙΝΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Οι Ελληνιδες ειναι σχεσουδες...το να οργιαζουν απο δω και απο κει ειναι ολιγον σπανιο νομιζω.Σιγουρα εχει πορνιδια και τσολια που τις γαμανε απο δω και απο κει αλλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι των σχεσεων.Απλα στα 28-30 θα ψαξουν οπως ειπες αυτον με την καλη δουλεια και το κοροιδο που θα κανει τον 'μπαμπα'.... :jerking2:

Psaras6

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2021
Like
193
Πόντοι
0
Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς..και μεις τα παιδιά τις πιάτσας μένουμε αμανατι να πούμε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οι Ελληνιδες ειναι σχεσουδες...το να οργιαζουν απο δω και απο κει ειναι ολιγον σπανιο νομιζω.Σιγουρα εχει πορνιδια και τσολια που τις γαμανε απο δω και απο κει αλλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι των σχεσεων.Απλα στα 28-30 θα ψαξουν οπως ειπες αυτον με την καλη δουλεια και το κοροιδο που θα κανει τον 'μπαμπα'.... :jerking2:
Ενταξει...δε λεω οτι οποιος ειναι μπαμπας η παντρευεται ειναι μαλακας..δεν θελω να το παω εκει αλλα στη πλειοψηφια ναι

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τέτοιο μπουνταλά που σε κόβω, θα κάνεις σχέση με Αλβανίδα και θα σε κάνει άλογο.
ολες οι αλβανιδες σε σχεση αυτο προσπαθουν

αλλα τουλαχιστον μαγειρευουν, κανουν καλο κρεβατι και γκρινιαζουν πολυ λιγοτερο απο τις ντοπιες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αν κατεβεις Αθηνα, σου εχω ηδη μια γνωστη, ετσι ρε πουστη να δω τι ψαρια πιανεις.

ειναι 31, ωραια γκομενα, μελαχρινη, δεν κανει για αλβανιδα, εχει μια δουλεια (απλη δουλεια, πωλητρια ειναι) και δεν την εχουν ξεσκισει οι παντες

τα ειχε με εναν πατριωτη για πολλα χρονια, αυτος αποφασισε να παει εξωτερικο για δουλεια αυτη δεν ηθελε.

και μαγειρευει γαματα (και ειναι ομορφη)

επισης δε θελει μαλακες, θελει κατι σοβαρο και λεει οτι οι ελληνες στην ηλικια της, δεν την πεφτουν με τιποτα και ολο κοιτανε.

Βλέπω να δέχεσαι βροχή από pm για την τύπισσα :grin:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ρε εσύ,αν γυμναστεις,προσέξεις διατροφή,ντυθείς ωραία (π.χ. με κάποια καλή μάρκα) κλπ ξέρεις πόσες όμορφες θα σε θέλουν και μπορεί να στην πέσουν?

Κάνε αυτά για την πάρτη σου και μετά όλα θα γίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom