Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Να τος και ο κουασιμόδος της καρδιάς μαςα ρε Τιτανα,Τιτανα
Να τος και ο κουασιμόδος της καρδιάς μαςα ρε Τιτανα,Τιτανα
Eγω παντως ξερω αρκετες γεροντοκορες στα 35-40 που δεν εχουν ανδρα και βολευονται με κατοικιδιο...Πάντως κι αυτές με γάτα και σκύλο δε σημαίνει ότι δεν έχουν γκόμενους.
Βασικά όταν βλέπεις άντρα με σκύλο πιο πιθανό αυτός να μην έχει γκόμενα
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά μαζί σου.Ε και πού να τις βρω;Πατάς ένα κουμπί κι εμφανίζονται;
αν κατεβεις Αθηνα, σου εχω ηδη μια γνωστη, ετσι ρε πουστη να δω τι ψαρια πιανεις.Πού παντού δηλαδή;Βασικά Αλβανίδες μόνο παντρεμένες ξέρω,πιτσιρίκες ελεύθερες δεν έχει τύχει να γνωρίσω
Σωστος.Εαν η γυναικα ειναι μαζι σου μονο για τα φραγκα τοτε το εχεις χασει...και αργα η γρηγορα θα φας κερατακι.Τις γυναικες το πρωτο πραγμα που τις ελκει ειναι εξωτερικη εμφανιση και να εχεις το στιλακι του 'bad guy'.Απο κει και μετα χαρακτηρας,συμπεριφορα και ολα τα αλλα ειναι δευτερευον-τριτευον...αλλα το πορτοφολι παιζει μεγαλο ρολο σε μια σχεση που παει να εξελιχθει σοβαρα.εγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
Όσες σχέσεις ξεκινάνε σε τέτοιες βάσεις(και είναι πολλές, ίσως και πλειοψηφία πλέον), καταλήγουν με την γυναίκα να πηδιέται με τον γείτονα και τον άντρα να τα σπαταλάει σε call girlsεγω ειμαι περηφανος που ναι ειμαι 39 και ακομα με γουσταρουν για αυτο που ειμαι...ουτε πορτοφολι ουτε επαγγελμα...(βασικα εγω σαν αντρας δε θα ηθελα ποτε μια γυναικα να με θελει για αυτα)
παιζει ναι δε λεω οχι..αλλα καλο ειναι να ξεκαθαρισεις οτι πρωτα υπαρχει φυσικη ελξη και μετα ολα τα αλλα,γιατι αν παιξει πρωτα πορτοφολι το κερατο δε το γλιτωνεις. Εκτος και αν πας συνειδητα.Σωστος.Εαν η γυναικα ειναι μαζι σου μονο για τα φραγκα τοτε το εχεις χασει...και αργα η γρηγορα θα φας κερατακι.Τις γυναικες το πρωτο πραγμα που τις ελκει ειναι εξωτερικη εμφανιση και να εχεις το στιλακι του 'bad guy'.Απο κει και μετα χαρακτηρας,συμπεριφορα και ολα τα αλλα ειναι δευτερευον-τριτευον...αλλα το πορτοφολι παιζει μεγαλο ρολο σε μια σχεση που παει να εξελιχθει σοβαρα.
Τέτοιο μπουνταλά που σε κόβω, θα κάνεις σχέση με Αλβανίδα και θα σε κάνει άλογο.Πού παντού δηλαδή;Βασικά Αλβανίδες μόνο παντρεμένες ξέρω,πιτσιρίκες ελεύθερες δεν έχει τύχει να γνωρίσω
Δεν χωραει αμφιβολια οτι εαν μια γυναικα δεν της αρεσεις εστω και λιγο εμφανισιακα κλπ θα σε κερατωσει αργα η γρηγορα με καποιον ωραιο/γυμνασμενο κλπ.Απλα στην Ελλαδα οι γυναικες τους ωραιους τους εχουν για να βγαζουν γουστα και με τους λεφταδες/φραγκατους καθονται για σχεση κλπ αφου τα κοροιδα πλερουα τα παντα....παιζει ναι δε λεω οχι..αλλα καλο ειναι να ξεκαθαρισεις οτι πρωτα υπαρχει φυσικη ελξη και μετα ολα τα αλλα,γιατι αν παιξει πρωτα πορτοφολι το κερατο δε το γλιτωνεις. Εκτος και αν πας συνειδητα.
Αν ξαναμπεί ο Μουνοκωλαράκης και δει τις μαλακιες που γράφει...Χριστος και Παναγια πια...
Eγω παντως ξερω αρκετες γεροντοκορες στα 35-40 που δεν εχουν ανδρα και βολευονται με κατοικιδιο...
Aλλες δεν εκαναν ποτε γαμο,αλλες χωρισαν και αλλες απλα δεν θελουν.Γνωριζω και πιο πιτσιρικες που ειναι ολη μερα με σκυλι/γατι και δεν τις γαμαει κανενας.Δεν είναι παντρεμένες ή δεν έχουν άντρα καθόλου;Και πώς είσαι σίγουρός ότι δεν κάνουν αρπαχτές;
η γυναικα "παιζει" μεχρι τα 30 δηλ γαμιεται απο δω και απο κει με τους γυμνασμενους,bad boys πουτσαραδες κτλ και μολις φτασουν 28-30 ψαχνουν εναν με καλη δουλεια (πρωτα απο ολα) και να ειναι και λιγο "μαλακουλης" δηλ τυπος που μπορει να κατσει σε γαμο.Υπευθυνος,καλο παιδι,δουλευταρας...κατα κει ψαχνει.ΚΟΙΝΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΔεν χωραει αμφιβολια οτι εαν μια γυναικα δεν της αρεσεις εστω και λιγο εμφανισιακα κλπ θα σε κερατωσει αργα η γρηγορα με καποιον ωραιο/γυμνασμενο κλπ.Απλα στην Ελλαδα οι γυναικες τους ωραιους τους εχουν για να βγαζουν γουστα και με τους λεφταδες/φραγκατους καθονται για σχεση κλπ αφου τα κοροιδα πλερουα τα παντα....
Οι Ελληνιδες ειναι σχεσουδες...το να οργιαζουν απο δω και απο κει ειναι ολιγον σπανιο νομιζω.Σιγουρα εχει πορνιδια και τσολια που τις γαμανε απο δω και απο κει αλλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι των σχεσεων.Απλα στα 28-30 θα ψαξουν οπως ειπες αυτον με την καλη δουλεια και το κοροιδο που θα κανει τον 'μπαμπα'....η γυναικα "παιζει" μεχρι τα 30 δηλ γαμιεται απο δω και απο κει με τους γυμνασμενους,bad boys πουτσαραδες κτλ και μολις φτασουν 28-30 ψαχνουν εναν με καλη δουλεια (πρωτα απο ολα) και να ειναι και λιγο "μαλακουλης" δηλ τυπος που μπορει να κατσει σε γαμο.Υπευθυνος,καλο παιδι,δουλευταρας...κατα κει ψαχνει.ΚΟΙΝΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς..και μεις τα παιδιά τις πιάτσας μένουμε αμανατι να πούμε..η γυναικα "παιζει" μεχρι τα 30 δηλ γαμιεται απο δω και απο κει με τους γυμνασμενους,bad boys πουτσαραδες κτλ και μολις φτασουν 28-30 ψαχνουν εναν με καλη δουλεια (πρωτα απο ολα) και να ειναι και λιγο "μαλακουλης" δηλ τυπος που μπορει να κατσει σε γαμο.Υπευθυνος,καλο παιδι,δουλευταρας...κατα κει ψαχνει.ΚΟΙΝΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Ενταξει...δε λεω οτι οποιος ειναι μπαμπας η παντρευεται ειναι μαλακας..δεν θελω να το παω εκει αλλα στη πλειοψηφια ναιΟι Ελληνιδες ειναι σχεσουδες...το να οργιαζουν απο δω και απο κει ειναι ολιγον σπανιο νομιζω.Σιγουρα εχει πορνιδια και τσολια που τις γαμανε απο δω και απο κει αλλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι των σχεσεων.Απλα στα 28-30 θα ψαξουν οπως ειπες αυτον με την καλη δουλεια και το κοροιδο που θα κανει τον 'μπαμπα'....
ολες οι αλβανιδες σε σχεση αυτο προσπαθουνΤέτοιο μπουνταλά που σε κόβω, θα κάνεις σχέση με Αλβανίδα και θα σε κάνει άλογο.
αν κατεβεις Αθηνα, σου εχω ηδη μια γνωστη, ετσι ρε πουστη να δω τι ψαρια πιανεις.
ειναι 31, ωραια γκομενα, μελαχρινη, δεν κανει για αλβανιδα, εχει μια δουλεια (απλη δουλεια, πωλητρια ειναι) και δεν την εχουν ξεσκισει οι παντες
τα ειχε με εναν πατριωτη για πολλα χρονια, αυτος αποφασισε να παει εξωτερικο για δουλεια αυτη δεν ηθελε.
και μαγειρευει γαματα (και ειναι ομορφη)
επισης δε θελει μαλακες, θελει κατι σοβαρο και λεει οτι οι ελληνες στην ηλικια της, δεν την πεφτουν με τιποτα και ολο κοιτανε.
Ρε εσύ,αν γυμναστεις,προσέξεις διατροφή,ντυθείς ωραία (π.χ. με κάποια καλή μάρκα) κλπ ξέρεις πόσες όμορφες θα σε θέλουν και μπορεί να στην πέσουν?Δεν είναι παντρεμένες ή δεν έχουν άντρα καθόλου;Και πώς είσαι σίγουρός ότι δεν κάνουν αρπαχτές;