Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
δε ξερω μαγκες....να δωσω 120-150-200 και να μ βγει φολα...δε θα το αντεξω
Απο εμπειρια σού λεω οτι η φολα αντεχεται μονο μεχρι το πολυ 70 ευρωδε ξερω μαγκες....να δωσω 120-150-200 και να μ βγει φολα...δε θα το αντεξω
α ρε Τιτανα,ΤιταναΑν έχεις χρήμα,δεν απαιτείται
δε ξερω τι σκατα πρεπει να εισαι εδω...αλλα τις πeρισσοτερες καλες στο δρομο -ζευγαρια στο fb τις βλεπω με κατι τυπακους αγυμναστους,μανιαμουνιες,με θηλυπρεπη φωνη-στυλ,χερι που με τα βιας πιανεις λιγο μουσκουλο επανω του και τελως παντων πολυ απλους και καθημερινους....αυτοι μαλλον ειναι το αμορε ....κατι ντργκλαραδες γυμνασμενους εχω την εντυπωση οτι δεν τους περνουν και πολυ σοβαρα,αυτους τους εχουν για κοκο..(παιζει και η ανασφαλεια)
να συντριψει τον καπιταλισμο ρε τυπεκαι τι θα κανει ο κοσμος ρε τυπε ?
ναι...βρικουν εκει εναν...500 χρονια μαζιΌλες γνωριμίες απ'την παρέα της ή απ'το σχολείο.Είπαμε η ελλεεινίδα όταν θέλει μόνο από παρέα,είναι στόκος.Θα την δεις και με τον πιο φλώρο,θηλυπρεπή,beta,μουνόδουλο που υπάρχει και θα'ναι και κολλημένη μαζί του ακόμα κι αν της την πέφτουν ο Μπραντ Πιτ με τον Ρονάλντο.'Όχι,έχω το Γιώργο που είμαστε μαζί 5 χρόνια'
πριν το ραντεβού, παγωτό φίλε. Κάνει πολύ καλά πρηξίματα.οχι αλλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πριν ειχα ενα νορμαλ σωμα απλως επειδη εχω εκφυσεως μεγαλη πλατη μονο αυτο μετρουσε στο σωμα μ...αλλα γενικως ημουν αγυμναστος.Επισης καθε φορα που εβγαινα με γκομενα (πρν βγω δηλ ) πλακωνομουν λιγο στο παγκο που εχω εδω σπιτι μερικα σετακια,επερνα ενα ψιλοφουσκωματακι..μπορω να πω οτι επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.
39 χρονών και κάθεσαι και πιστεύεις ακόμα ότι κάνοντας ασκήσεις για να φαίνεσαι φουσκωμένος πριν βγεις με γκόμενα έχει σημασία σε κάτι ρε τύπε; Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τη ζωή σου.δε ξερω εσεις οι δυο πιο πανω ποσο ειστε...αλλα εγω για τα 39 μ χρονια ακομα δεν εχω θεμα με τη φρεσκαδα
ναι τυπε...κιομως..39 χρονων και γουσταρουν οταν τις γαμαω να μου πιανουν το καλοφουσκωμενο μ στηθος και να μ λενε "δε μοιαζεις με 39 ρε μπαγασα"39 χρονών και κάθεσαι και πιστεύεις ακόμα ότι κάνοντας ασκήσεις για να φαίνεσαι φουσκωμένος πριν βγεις με γκόμενα έχει σημασία σε κάτι ρε τύπε; Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τη ζωή σου.
Μήπως εννοούσαν στο μυαλό;και να μ λενε "δε μοιαζεις με 39 ρε μπαγασα"
Ναι, γιατι εγω τρελαινομαι να βρω εικοσαρα, τι να την κανω ρε τύπε?
οταν ημουν μικροτερος δεν ηθελα πιπινια.Ναι,θα σε χάλαγε το πιπίνι
Και μόνο που θα το μύριζες,κέρδιζες 10 χρόνια ζωή
και τι εχει σημασια ρε τυπε?39 χρονών και κάθεσαι και πιστεύεις ακόμα ότι κάνοντας ασκήσεις για να φαίνεσαι φουσκωμένος πριν βγεις με γκόμενα έχει σημασία σε κάτι ρε τύπε; Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τη ζωή σου.