Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Επειδη καποιοι εχουν περασει στον κοσμο την αποψη οτι γκομενες βγαζουν μονο οι γυμνασμενοι, για να δικαιολογησουν την ανικανοτητα τους να βρουν γκομενα, δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας
οχι αλλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πριν ειχα ενα νορμαλ σωμα απλως επειδη εχω εκφυσεως μεγαλη πλατη μονο αυτο μετρουσε στο σωμα μ...αλλα γενικως ημουν αγυμναστος.Επισης καθε φορα που εβγαινα με γκομενα (πρν βγω δηλ ) πλακωνομουν λιγο στο παγκο που εχω εδω σπιτι μερικα σετακια,επερνα ενα ψιλοφουσκωματακι..μπορω να πω οτι επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πρ
οχι αλλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πριν ειχα ενα νορμαλ σωμα απλως επειδη εχω εκφυσεως μεγαλη πλατη μονο αυτο μετρουσε στο σωμα μ...αλλα γενικως ημουν αγυμναστος.Επισης καθε φορα που εβγαινα με γκομενα (πρν βγω δηλ ) πλακωνομουν λιγο στο παγκο που εχω εδω σπιτι μερικα σετακια,επερνα ενα ψιλοφουσκωματακι..μπορω να πω οτι επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.

ισχυει

εγω κανω μονοζυγο απο το πασχα περιπου

αργα αλλα σταθερα

βοηθαει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν εχω σηκωσει ποτέ ούτε ενα βαρακι στη ζωη μου τύπε, ποτέ δεν με εμποδισε αυτο στις σχεσεις μου με τις γυναικες

Επενδυσα αλλού εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ισχυει

εγω κανω μονοζυγο απο το πασχα περιπου

αργα αλλα σταθερα

βοηθαει
Αυτο που κρεμανε πανω απο τις πορτες?
Κανονισε να γκρεμοτσακιστεις
Ενας φιλος μου ετσι επαθε χιαστους πεφτοντας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν εχω σηκωσει ποτέ ούτε ενα βαρακι στη ζωη μου τύπε, ποτέ δεν με εμποδισε αυτο στις σχεσεις μου με τις γυναικες

Επενδυσα αλλού εγω
χλαπατσας δηλαδη

το καλοκαιρι στη παραλια η 20αρα κοιταει τον 50αρη καλοκστεκουμενο οχι τον 50ρη που μοιαζει 65

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
χλαπατσας δηλαδη

το καλοκαιρι στη παραλια η 20αρα κοιταει τον 50αρη καλοκστεκουμενο οχι τον 50ρη που μοιαζει 65
Ναι, γιατι εγω τρελαινομαι να βρω εικοσαρα, τι να την κανω ρε τύπε?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι, γιατι εγω τρελαινομαι να βρω εικοσαρα, τι να την κανω ρε τύπε?
κακως

θα σε αναζωογονησει

Επενδυσα αλλού εγω

ναι αυτο

σωπα ρε

ε προσεχω τι να πω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Επενδυσα αλλού εγω

Αν πεις στην ελλεινιδα "δικηγορος" περνουν ολα τα βαρακια φορα,και τα μοντελα μαζι,και σου κλανουν τα αρχιδια...μηπως εννοεις τετοια φαση? γιατι ετσι ναι..συμφωνω (στην ελλεηνιδα)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι, σιγα...
Εκεινη θα επρεπε να με κανει

Αν πεις στην ελλεινιδα "δικηγορος" περνουν ολα τα βαρακια φορα,και τα μοντελα μαζι,και σου κλανουν τα αρχιδια...μηπως εννοεις τετοια φαση? γιατι ετσι ναι..συμφωνω (στην ελλεηνιδα)
Ε, ο καθενας ό,τι εχει

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναι, σιγα...
Εκεινη θα επρεπε να με κανει

Ε, ο καθενας ό,τι εχει
τα λεφτά γίνονται, τα νιάτα δεν ξανάρχονται. Γι'αυτό δεν πληρώνω ποτέ γυναίκα άνω των 29 ετών.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το καλο ειναι οτι εχουμε σταθερη ηλικια ασχετα ποσο ειμαστε και 40 και 50 και 60 και 70 και 80 παντα 20αρες θελουμε μεχρι 30 πες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το καλο ειναι οτι εχουμε σταθερη ηλικια ασχετα ποσο ειμαστε και 40 και 50 και 60 και 70 και 80 παντα 20αρες θελουμε μεχρι 30 πες
Μα μόνο έτσι έχει νόημα η πληρωμή. Πληρώνω το σπάνιο αγαθό που έχει ημερομηνία λήξης, το φτιάχνει η φύση και δεν είναι στο χέρι κανενός, όπως οι πολύτιμοι λίθοι. Μετά τα 30 χάνεται το δικαίωμα είσπραξης ας κάνει όσα γυμναστήρια και κρέμες θέλει. Να βρει γκόμενο μετά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω στη φυλης τα χειροτερα κρεβατια τα εχω κανει με τις μικρες....τωρα για call girl δε ξερω δεν εχω παρει ποτε κι ουτε προκειται

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω στη φυλης τα χειροτερα κρεβατια τα εχω κανει με τις μικρες....τωρα για call girl δε ξερω δεν εχω παρει ποτε κι ουτε προκειται
ποια φυλλης ρε τυπε τι λες

φυλλης γαμανε τα φανταρια πλεον

βιζιτακια ελληνιδες απο γραφεια η freelancer

εκει ειναι το νοημα

ακου φυλλης

φυλλης παω μεθυσμενος μονο για την τσαρκα και γραφω ποιες βλεπω στο σαιτ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ποια φυλλης ρε τυπε τι λες

φυλλης γαμανε τα φανταρια πλεον

βιζιτακια ελληνιδες απο γραφεια η freelancer

εκει ειναι το νοημα

ακου φυλλης

φυλλης παω μεθυσμενος μονο για την τσαρκα και γραφω ποιες βλεπω στο σαιτ
δεν ειμαι πολυ της βιζιτας...γενικως δε γουσταρω να δωσω παραπανω απο 50 για να γαμησω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όλα είναι στο μυαλό. Εμένα με φτιάχνει η φρεσκάδα, μου είναι αδιάφορο να είναι καθηγήτρια του σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom