pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
α γαμηγσου ρε που θα μ την πεις κιολαςΚαι γιατι παραθετεις εμενα?
οτι θελω κανω
αρχηγος ειμαι εδω
α γαμηγσου ρε που θα μ την πεις κιολαςΚαι γιατι παραθετεις εμενα?
οχι αλλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πριν ειχα ενα νορμαλ σωμα απλως επειδη εχω εκφυσεως μεγαλη πλατη μονο αυτο μετρουσε στο σωμα μ...αλλα γενικως ημουν αγυμναστος.Επισης καθε φορα που εβγαινα με γκομενα (πρν βγω δηλ ) πλακωνομουν λιγο στο παγκο που εχω εδω σπιτι μερικα σετακια,επερνα ενα ψιλοφουσκωματακι..μπορω να πω οτι επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.Επειδη καποιοι εχουν περασει στον κοσμο την αποψη οτι γκομενες βγαζουν μονο οι γυμνασμενοι, για να δικαιολογησουν την ανικανοτητα τους να βρουν γκομενα, δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας
Μη αναστρεψιμη η καταστασηα γαμηγσου ρε που θα μ την πεις κιολας
οτι θελω κανω
αρχηγος ειμαι εδω
λλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πρ
οχι αλλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πριν ειχα ενα νορμαλ σωμα απλως επειδη εχω εκφυσεως μεγαλη πλατη μονο αυτο μετρουσε στο σωμα μ...αλλα γενικως ημουν αγυμναστος.Επισης καθε φορα που εβγαινα με γκομενα (πρν βγω δηλ ) πλακωνομουν λιγο στο παγκο που εχω εδω σπιτι μερικα σετακια,επερνα ενα ψιλοφουσκωματακι..μπορω να πω οτι επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.
Δεν εχω σηκωσει ποτέ ούτε ενα βαρακι στη ζωη μου τύπε, ποτέ δεν με εμποδισε αυτο στις σχεσεις μου με τις γυναικεςοχι αλλα εγω απο τοτε που ξεκινησα βαρη,χωρις να γινω τουμπανο ιδιαιτερα ειχα ομως φτιαξει ενα καλο σωμα (ελαχιστα ψιλοφουσκωτο με λιγη πρωτεινουλα)ειδα μεγαλη διαφορα με τις γυναικες.Πριν ειχα ενα νορμαλ σωμα απλως επειδη εχω εκφυσεως μεγαλη πλατη μονο αυτο μετρουσε στο σωμα μ...αλλα γενικως ημουν αγυμναστος.Επισης καθε φορα που εβγαινα με γκομενα (πρν βγω δηλ ) πλακωνομουν λιγο στο παγκο που εχω εδω σπιτι μερικα σετακια,επερνα ενα ψιλοφουσκωματακι..μπορω να πω οτι επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.
Αυτο που κρεμανε πανω απο τις πορτες?ισχυει
εγω κανω μονοζυγο απο το πασχα περιπου
αργα αλλα σταθερα
βοηθαει
χλαπατσας δηλαδηΔεν εχω σηκωσει ποτέ ούτε ενα βαρακι στη ζωη μου τύπε, ποτέ δεν με εμποδισε αυτο στις σχεσεις μου με τις γυναικες
Επενδυσα αλλού εγω
Ναι, γιατι εγω τρελαινομαι να βρω εικοσαρα, τι να την κανω ρε τύπε?χλαπατσας δηλαδη
το καλοκαιρι στη παραλια η 20αρα κοιταει τον 50αρη καλοκστεκουμενο οχι τον 50ρη που μοιαζει 65
κακωςΝαι, γιατι εγω τρελαινομαι να βρω εικοσαρα, τι να την κανω ρε τύπε?
ναι αυτοΔεν εχω σηκωσει ποτέ ούτε ενα βαρακι στη ζωη μου τύπε, ποτέ δεν με εμποδισε αυτο στις σχεσεις μου με τις γυναικες
Επενδυσα αλλού εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο που κρεμανε πανω απο τις πορτες?
Κανονισε να γκρεμοτσακιστεις
Ενας φιλος μου ετσι επαθε χιαστους πεφτοντας
εικόνισμαΝαι, γιατι εγω τρελαινομαι να βρω εικοσαρα, τι να την κανω ρε τύπε?
Αν πεις στην ελλεινιδα "δικηγορος" περνουν ολα τα βαρακια φορα,και τα μοντελα μαζι,και σου κλανουν τα αρχιδια...μηπως εννοεις τετοια φαση? γιατι ετσι ναι..συμφωνω (στην ελλεηνιδα)Δεν εχω σηκωσει ποτέ ούτε ενα βαρακι στη ζωη μου τύπε, ποτέ δεν με εμποδισε αυτο στις σχεσεις μου με τις γυναικες
Επενδυσα αλλού εγω
Αυτο που κρεμανε πανω απο τις πορτες?
Κανονισε να γκρεμοτσακιστεις
Ενας φιλος μου ετσι επαθε χιαστους πεφτοντας
Ναι, σιγα...εικόνισμα
Ε, ο καθενας ό,τι εχειΑν πεις στην ελλεινιδα "δικηγορος" περνουν ολα τα βαρακια φορα,και τα μοντελα μαζι,και σου κλανουν τα αρχιδια...μηπως εννοεις τετοια φαση? γιατι ετσι ναι..συμφωνω (στην ελλεηνιδα)
τα λεφτά γίνονται, τα νιάτα δεν ξανάρχονται. Γι'αυτό δεν πληρώνω ποτέ γυναίκα άνω των 29 ετών.Ναι, σιγα...
Εκεινη θα επρεπε να με κανει
Ε, ο καθενας ό,τι εχει
πολυ σωστος καλα κανεις κι εγω ετσι 25 μαξξξξξξξξξξτα λεφτά γίνονται, τα νιάτα δεν ξανάρχονται. Γι'αυτό δεν πληρώνω ποτέ γυναίκα άνω των 29 ετών.
Μα μόνο έτσι έχει νόημα η πληρωμή. Πληρώνω το σπάνιο αγαθό που έχει ημερομηνία λήξης, το φτιάχνει η φύση και δεν είναι στο χέρι κανενός, όπως οι πολύτιμοι λίθοι. Μετά τα 30 χάνεται το δικαίωμα είσπραξης ας κάνει όσα γυμναστήρια και κρέμες θέλει. Να βρει γκόμενο μετά.το καλο ειναι οτι εχουμε σταθερη ηλικια ασχετα ποσο ειμαστε και 40 και 50 και 60 και 70 και 80 παντα 20αρες θελουμε μεχρι 30 πες
ποια φυλλης ρε τυπε τι λεςεγω στη φυλης τα χειροτερα κρεβατια τα εχω κανει με τις μικρες....τωρα για call girl δε ξερω δεν εχω παρει ποτε κι ουτε προκειται
δεν ειμαι πολυ της βιζιτας...γενικως δε γουσταρω να δωσω παραπανω απο 50 για να γαμησωποια φυλλης ρε τυπε τι λες
φυλλης γαμανε τα φανταρια πλεον
βιζιτακια ελληνιδες απο γραφεια η freelancer
εκει ειναι το νοημα
ακου φυλλης
φυλλης παω μεθυσμενος μονο για την τσαρκα και γραφω ποιες βλεπω στο σαιτ
λαθος το πας τυπεδεν ειμαι πολυ της βιζιτας...γενικως δε γουσταρω να δωσω παραπανω απο 50 για να γαμησω
όλα είναι στο μυαλό. Εμένα με φτιάχνει η φρεσκάδα, μου είναι αδιάφορο να είναι καθηγήτρια του σεξ.εγω στη φυλης τα χειροτερα κρεβατια τα εχω κανει με τις μικρες....τωρα για call girl δε ξερω δεν εχω παρει ποτε κι ουτε προκειται