Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ειμαι σκληρος Αλβανος το ξερω, λαβ μι ορ χειτ μι.εδω καλα μας τα λες...σε κατι αλλα προσπαθω να ξεχασω τα σχολια σου
Ειμαι σκληρος Αλβανος το ξερω, λαβ μι ορ χειτ μι.εδω καλα μας τα λες...σε κατι αλλα προσπαθω να ξεχασω τα σχολια σου
δε σε χαλαει ομως οταν σου λενε "only greek"...εε μαγκα μ?Η χώρα αυτή είναι παράδεισος επι της γής. Έχεις τσάμπα σπίτι, σισίτιο και 400-500 Ευρώ στάνταρ στη κάρτα κάθε μήνα.
Και βέβαια πρόθυμες γυναίκες που μας κοιτάνε και ξερογλύφονται.
Αλλά και πεφωτισμένες ηγεσίες τα τελευταία χρόνια που μας παρέχουν πλήρη ασυλία σε ότι και να κάνουμε.
Έχω πει πως ούτε ο παράδεισος του Αλάχ δεν είναι σαν αυτό που ζούμε εδώ εις βάρος των ντόπιων .. Εξάλου και οι 72 παρθένες θα κάνουν σίγουρα ξενέρωτο γαμήσι ακόμα και αν ήταν άλλες τόσες.
ναι οι ωραιες συνηθως θελουν και ωραιους (δεν ειναι νομος γιατι οι γυναικες κοιτανε περισσοτερο χαρακτηρα απο εμας)...αλλα τα 8ρια και πανω πιστευω οτι θελουν και το κατιτις παραπανω περα απο την εμφανισηAν όμως δεν έχεις,απαιτείται
Οι όμορφες γουστάρουν αν ο άλλος είναι όμορφος και γυμνασμένος,πότε θα το αποδεχτείς?
Για αυτό υπάρχει και το marketing, ώστε αντί για αποθηκάριος, να της πεις picker ή υπεύθυνος inbound και outbound εσωτερικών δραστηριοτήτων αποθήκης των lidl Ακριβώς όπως κάνουν και τα τελευταία χρόνια σε linkedIn και θέσεις εργασιών.απο 8ρι και πανω οσο ωραιος και να εισαι με αποθηκαριος στα lidl δεν τη βγαζεις...απο κει και περα υπαρχουν εξαιρεσεις πχ κατι μουναρες στο μπουρναζι δε νομιζω να εχουν θεμα...τωρα αν πας κωλονακι και της πεις αποθηκαριος ε εκει εχεις.
εγω μικρος ελεγα την αληθεια που δεν μου εκοβε και τοσο με τις γυναικες...ο λογος που δεν ετρωγα ακυρα ηταν η εμφανιση.Μετα τα 30 ομως που αρχιζα να πονηρευομαι περισσοτερο,ε ολο εβαζα και μερικες σαλτσες για να γινει η δουλεια.Για αυτό υπάρχει και το marketing, ώστε αντί για αποθηκάριος, να της πεις picker ή υπεύθυνος inbound και outbound εσωτερικών δραστηριοτήτων αποθήκης των lidl Ακριβώς όπως κάνουν και τα τελευταία χρόνια σε linkedIn και θέσεις εργασιών.
Οι σάλτσες σε φυσιολογικά πλαίσια επιδρούν θετικά!εγω μικρος ελεγα την αληθεια που δεν μου εκοβε και τοσο με τις γυναικες...ο λογος που δεν ετρωγα ακυρα ηταν η εμφανιση.Μετα τα 30 ομως που αρχιζα να πονηρευομαι περισσοτερο,ε ολο εβαζα και μερικες σαλτσες για να γινει η δουλεια.
γενικως δεν ειναι να πηγαινεις και με το σταυρο στο χερι με τις γυναικεςΟι σάλτσες σε φυσιολογικά πλαίσια επιδρούν θετικά!
Σαν το φαγητο. Αν το παρακανεις δεν ξερεις τι τρως.Οι σάλτσες σε φυσιολογικά πλαίσια επιδρούν θετικά!
Πολύ σωστά!Σαν το φαγητο. Αν το παρακανεις δεν ξερεις τι τρως.
Aυτό το λέω για τον Σαντ Μαν,γιατί νομίζει ότι οι όμορφες έλκονται από μέτριους και άσχημους και ιδίως από αγύμναστους.ναι οι ωραιες συνηθως θελουν και ωραιους (δεν ειναι νομος γιατι οι γυναικες κοιτανε περισσοτερο χαρακτηρα απο εμας)...αλλα τα 8ρια και πανω πιστευω οτι θελουν και το κατιτις παραπανω περα απο την εμφανιση
Θεμα προτεραιοτητων...η γκομενα που εχει προτεραιοτητα να βρει χρηματοδοτη δεν εχει θεμα αν αυτος θα μπορουσε να ειναι μπαμπας της .Αν η προτεραιοτητα της ειναι να γουσταρει εμφανισιακα καποιον δεν θα χαλαστει αν αυτος δεν μπορει να την παει Σ/Κ στην Μυκονο.Aν όμως δεν έχεις,απαιτείται
Οι όμορφες γουστάρουν αν ο άλλος είναι όμορφος και γυμνασμένος,πότε θα το αποδεχτείς?
και η στικούδη έναν χοντρό έχει και ήταν κολυμβήτριαΠροφανως και ο γυμνασμενος εχει μεγαλυτερη απηχηση,
γνωριζω προσωπικα τροφαντο τυπο που κανει μεταγλωτισεις (χωρις λεφτα απο πισω) με γκομενα με σωμα αθλητριας.
βεβαια ο τυπος ειναι ψιλο-πυρφορος μαζι της, να το πω και αυτο
γενικως οχι...ειδικως μπορει...γυναικες ειναι αυτεςAυτό το λέω για τον Σαντ Μαν,γιατί νομίζει ότι οι όμορφες έλκονται από μέτριους και άσχημους και ιδίως από αγύμναστους.
δε ξερω τι σκατα πρεπει να εισαι εδω...αλλα τις πeρισσοτερες καλες στο δρομο -ζευγαρια στο fb τις βλεπω με κατι τυπακους αγυμναστους,μανιαμουνιες,με θηλυπρεπη φωνη-στυλ,χερι που με τα βιας πιανεις λιγο μουσκουλο επανω του και τελως παντων πολυ απλους και καθημερινους....αυτοι μαλλον ειναι το αμορε ....κατι ντργκλαραδες γυμνασμενους εχω την εντυπωση οτι δεν τους περνουν και πολυ σοβαρα,αυτους τους εχουν για κοκο..(παιζει και η ανασφαλεια)Αν αναφέρεσαι μόνη στην εξωτερική εμφάνιση μόνο, αρκεί να είσαι μαλακας, μουνοδουλος, φεμινηστης και έχεις οποία θέλεις, αν μιλάς για χαρακτήρα, προσωπικότητα τότε πρέπει να έχεις αρκετή πνευματική καλλιέργεια για να τραβήξεις κάποιας το ενδιαφέρον, δυστυχώς η δεύτερη κατηγορία είναι είδος προς εξαφάνιση...
Επειδη καποιοι εχουν περασει στον κοσμο την αποψη οτι γκομενες βγαζουν μονο οι γυμνασμενοι, για να δικαιολογησουν την ανικανοτητα τους να βρουν γκομενα, δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας
Και γιατι παραθετεις εμενα?μιλαω με μια ελληνιδα και θεε μου ποσο βαριεμαι μα ποσο