Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Άντε πάλι. Άρα και οι αισθητικές παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει ένας άντρας ή μια γυναίκα είναι και αυτά κατακριτέα από εσένα? Προφανώς στην ζωή σου δεν σε έχει "χτυπήσει" κάτι τόσο δυνατά, έτσι ώστε να θελήσεις να το έχεις πάνω σου..
Τώρα ξεκινάς να το θέτεις σε σωστότερη βάση.
Γενικώς λοιπόν οι αισθητικές παρεμβάσεις είναι κατακριτέες γιατί είναι εξ ’ ορισμού ρηχές και με σκόπευση στο «απέναντι μάτι». Μπορώ να κατανοήσω την απώλεια βάρους με γνώμονα όμως και πάλι μια καλλίτερη υγεία
Αν κάτι με χτύπησε δυνατά (φαντάζομαι με αρνητική χροιά το λες) προσπαθώ να το ξεχάσω όχι να επιχειρήσω να το ζωγραφίσω για να το θυμάμαι για πάντα! Έλεος δλδ...

• Like
Αντιδράσεις: veneto

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Επίσης εφόσον είναι έτσι όπως λες, σε club οι κοπέλες πρέπει να φορούν κελεμπία.
Για σένα ρε φίλε δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις;; ή ξεκώλι ή με κελεμπία;
Άσε που το δικό μου το μάτι ερεθίζεται μακράν περισσότερο με λίγο πιο sophisticated look από τη μεριά της γκόμενας.
(Δεν λέω ότι δεν κάνω κέφι αρκετές φορές να βλέπω μέχρι το συκώτι, απλώς αναφέρομαι στο τι θα μου κινήσει περισσότερο τη περιέργεια στο μονάρι)

• Like

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Αδέσποτο 8άρι Ελληνίδα είναι out of the question. Αυτές κινούνται εντός συγκεκριμένων κύκλων που έχουν πρόσβαση ελάχιστοι. Δεν πα να σαι μοντέλο, μόνο από τύχη θα φας εκτός αν έχεις σχέση από μικρός μαζί της (σπάνιο). Και εννοείται θα πιρφορήσεις ανελέητα και θα τα σκάσεις για πλάκα όπως τόσοι και τόσοι Ελληναράδες που γάμησαν πριν από σένα, ακόμα και εμφανίσιμοι.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Αδέσποτο 8άρι Ελληνίδα είναι out of the question. Αυτές κινούνται εντός συγκεκριμένων κύκλων που έχουν πρόσβαση ελάχιστοι. Δεν πα να σαι μοντέλο, μόνο από τύχη θα φας εκτός αν έχεις σχέση από μικρός μαζί της (σπάνιο). Και εννοείται θα πιρφορήσεις ανελέητα και θα τα σκάσεις για πλάκα όπως τόσοι και τόσοι Ελληναράδες που γάμησαν πριν από σένα, ακόμα και εμφανίσιμοι.
Φέρε μου ένα αδέσποτο 8άρι, να δεις για πότε με 2 κατοστάρικα θα χω γίνει ο Δεσπότης της ...
Μέχρι και ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ θα τη βάλω να με προσφωνεί!!:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Υπάρχουν ωραίοι που είναι αγάμητοι εντελώς και άλλοι που τα'χουν με μπάζα.Γενικά στην Ελλάδα βλέπεις μονίμως αταίριαστα ζευγάρια,ψηλός με κοντή χοντροκώλα,κοντός γεματούλης με αδύνατη και ψηλότερη,σπάνια θα δεις ωραίο με ωραία να πεις να ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Υπάρχουν ελλεεινίδες που θέλουν μόνο απ'την παρέα,κοντό,χοντρό,ότι να'ναι,αρκεί να τον ξέρουν.Σ'αυτό είναι στόκοι.Δεν πα να'ναι μουνάρες,γουστάρουν να ξαπλώνουν σε πατσόκοιλα και να χαιδεύουν καράφλες
Αναφέρεσαι σε τέτοια ζευγάρια μονίμως,γιατί δεν έχεις ωραία εμφάνιση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Επίσης απαιτείται καλή εμφάνιση και γυμνασμένο σώμα για 8αρι
Αν αναφέρεσαι μόνη στην εξωτερική εμφάνιση μόνο, αρκεί να είσαι μαλακας, μουνοδουλος, φεμινηστης και έχεις οποία θέλεις, αν μιλάς για χαρακτήρα, προσωπικότητα τότε πρέπει να έχεις αρκετή πνευματική καλλιέργεια για να τραβήξεις κάποιας το ενδιαφέρον, δυστυχώς η δεύτερη κατηγορία είναι είδος προς εξαφάνιση...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παιδιά μην υποτιμάτε την δύναμη της καλής εξωτερικής εμφάνισης και του γυμνασμένου σώματος

Επίσης,πιο πιθανό να γαμησεις ωραίες γκόμενες αν έχεις μόνο αυτά τα 2 στοιχεία πάρα αν είσαι μέτριος με λέγειν,προσωπικότητα κλπ.

Τελευταία τροποποίηση:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Φέρε μου ένα αδέσποτο 8άρι, να δεις για πότε με 2 κατοστάρικα θα χω γίνει ο Δεσπότης της ...
Μέχρι και ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ θα τη βάλω να με προσφωνεί!!:2funny::2funny::2funny:
Αυτό είναι το θέμα, ότι σε μια μικρή κλειστή κοινωνία μπορείς να την φας πριν πετάξει για τα πακέτα. Σε μεγάλη πόλη απλά δε την βλέπεις, ίσως περάσεις κάποτε από δίπλα της και έρθεις μετά εδώ να γράψεις "είδα την τάδε με τον πίθηκα" τον κρατούσε απ τη μέση, πω ρε φίλε τι του βρήκε του μαλάκα, εγώ ο γυμναστηριακός με τα γκαφρά και ρίχνω 6άρια με το ζόρι κ.λ.π. Η αλήθεια είναι ότι το 99% ξέρουν ακριβώς την αξία τους από έφηβες.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Τώρα ξεκινάς να το θέτεις σε σωστότερη βάση.
Γενικώς λοιπόν οι αισθητικές παρεμβάσεις είναι κατακριτέες γιατί είναι εξ ’ ορισμού ρηχές και με σκόπευση στο «απέναντι μάτι». Μπορώ να κατανοήσω την απώλεια βάρους με γνώμονα όμως και πάλι μια καλλίτερη υγεία
Αν κάτι με χτύπησε δυνατά (φαντάζομαι με αρνητική χροιά το λες) προσπαθώ να το ξεχάσω όχι να επιχειρήσω να το ζωγραφίσω για να το θυμάμαι για πάντα! Έλεος δλδ...
Δεν εννοώ με αρνητική έννοια, Εγώ για παράδειγμα τα tattoo που έχω πάνω μου, αν και είναι λογικό, καθως δεν είσαι εσύ εγώ, συμβολίζουν καταστάσεις οι οποίες με κάνουν να νιώθω πιο δυνατός. Σου βάζω μία παράθεση για το τι εννοώ "χτυπάει δυνατά σε σένα. Δες από το 1.40 και μετά.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Για σένα ρε φίλε δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις;; ή ξεκώλι ή με κελεμπία;
Άσε που το δικό μου το μάτι ερεθίζεται μακράν περισσότερο με λίγο πιο sophisticated look από τη μεριά της γκόμενας.
(Δεν λέω ότι δεν κάνω κέφι αρκετές φορές να βλέπω μέχρι το συκώτι, απλώς αναφέρομαι στο τι θα μου κινήσει περισσότερο τη περιέργεια στο μονάρι)
Το σέξυ ντύσιμο δεν είναι κατά ανάγκη και ξέκωλο. Μπορεί να δεις γυναίκα και με μία τουαλέτα και ένα σοβαρό ντύσιμο και να σου πέσουν τα σαγώνια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το σέξυ ντύσιμο δεν είναι κατά ανάγκη και ξέκωλο. Μπορεί να δεις γυναίκα και με μία τουαλέτα και ένα σοβαρό ντύσιμο και να σου πέσουν τα σαγώνια.
Αυτό βέβαια εξαρτάται και από τη γυναίκα.Το ντύσιμο εννοώ.
Σωματοτυπο,στυλ,αύρα που εκπέμπει κλπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
απο 8ρι και πανω οσο ωραιος και να εισαι με αποθηκαριος στα lidl δεν τη βγαζεις...απο κει και περα υπαρχουν εξαιρεσεις πχ κατι μουναρες στο μπουρναζι δε νομιζω να εχουν θεμα...τωρα αν πας κωλονακι και της πεις αποθηκαριος ε εκει εχεις.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω πιτσιρικας δουλευα οδηγος και ειχα βγαλει κατι καλες γκομενες στο μικρολιμανο....8ρι σιγουρα

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Συν ελλεεινίδες :vomit:

Μιλάμε για κόλαση επι γης
Η χώρα αυτή είναι παράδεισος επι της γής. Έχεις τσάμπα σπίτι, σισίτιο και 400-500 Ευρώ στάνταρ στη κάρτα κάθε μήνα.
Και βέβαια πρόθυμες γυναίκες που μας κοιτάνε και ξερογλύφονται.
Αλλά και πεφωτισμένες ηγεσίες τα τελευταία χρόνια που μας παρέχουν πλήρη ασυλία σε ότι και να κάνουμε.
Έχω πει πως ούτε ο παράδεισος του Αλάχ δεν είναι σαν αυτό που ζούμε εδώ εις βάρος των ντόπιων .. Εξάλου και οι 72 παρθένες θα κάνουν σίγουρα ξενέρωτο γαμήσι ακόμα και αν ήταν άλλες τόσες. :headbaning1:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
απο 8ρι και πανω οσο ωραιος και να εισαι με αποθηκαριος στα lidl δεν τη βγαζεις...απο κει και περα υπαρχουν εξαιρεσεις πχ κατι μουναρες στο μπουρναζι δε νομιζω να εχουν θεμα...τωρα αν πας κωλονακι και της πεις αποθηκαριος ε εκει εχεις.

Είπαμε,μόνο αν την έχεις από μικρή και είναι κολλημένη μαζί σου.

Αλλά και πάλι μέχρι 7αρι το πολύ,8αρι δύσκολο.Εκτός αν είσαι και κωλόφαρδος κι έπεσες σε φουλ μονογαμική

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ολα παιζουν με τους ανθρωπους τποτα δεν ειναι νομος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Αλλά και πάλι μέχρι 7αρι το πολύ,8αρι δύσκολο.Εκτός αν είσαι και κωλόφαρδος κι έπεσες σε φουλ μονογαμική
ναι για μικρες λεω και γω μικρος ημουν...μετα τα 25 αρχιζουν και βγαζουν κομπιουτερακι (συνηθως)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Μαλάκα εσύ πρέπει να είσαι 3αρι με το ζόρι

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ειμαι καραφλας και εχω κοιλιτσα. Επισης εχω μπρατσα (κυριως λογω δουλειας) και λιγο απο πλατη

Χωρια το οτι ειμαι αλβανικης καταγωγης, μια χαρα πηδαω ωραιες γκομενες

Απλα εχω θρασος. Χεστηκα αν φαω δεκα χυλοπιτες πρωτα. Σημασια εχει ποσα γκολ βαζεις οχι ποσα γκολ χανεις

• Like
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ειμαι καραφλας και εχω κοιλιτσα. Επισης εχω μπρατσα (κυριως λογω δουλειας) και λιγο απο πλατη

Χωρια το οτι ειμαι αλβανικης καταγωγης, μια χαρα πηδαω ωραιες γκομενες

Απλα εχω θρασος. Χεστηκα αν φαω δεκα χυλοπιτες πρωτα. Σημασια εχει ποσα γκολ βαζεις οχι ποσα γκολ χανεις
εδω καλα μας τα λες...σε κατι αλλα προσπαθω να ξεχασω τα σχολια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom