Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έλα ρε,παραδεχτείτε ότι θα'πρεπε να'μασταν τώρα 23-25 το πολύ,μ'αυτά τα ξεκώλια και τα πουτανάκια που έχει.

Έβλεπα σήμερα ένα πιτσιρίκι 1.70 με μαλλί ότι να'ναι,μ'ένα ξανθό συνομήλικο με σορτσάκι και κάτι ποδαράκια να τα γλείφεις όλη μέρα.Άλλες τις βλέπεις κάθονται με τα κωλαράκια τους πάνω στ'αγοράκια που εμεις θα χύναμε πάνω μας αν καθόντουσαν στα δικά μας.Πού να τα βρεις αυτά ρε μαλάκες στην ηλικία μας;
Αν εισαι εως 40 παιζεις μπαλα.
Εγω 32 και παιζω μπαλα αλλα δεν αξιζουν στο κρεβατι.
Κατι 40αρες ηξεραν να γαμηθουν σαν σκυλια,τα 20χρονα ειναι μονο για μοστρα θελουν εμπειρια για να τιμησουν το κρεβατι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έλα ρε,παραδεχτείτε ότι θα'πρεπε να'μασταν τώρα 23-25 το πολύ,μ'αυτά τα ξεκώλια και τα πουτανάκια που έχει.

Έβλεπα σήμερα ένα πιτσιρίκι 1.70 με μαλλί ότι να'ναι,μ'ένα ξανθό συνομήλικο με σορτσάκι και κάτι ποδαράκια να τα γλείφεις όλη μέρα.Άλλες τις βλέπεις κάθονται με τα κωλαράκια τους πάνω στ'αγοράκια που εμεις θα χύναμε πάνω μας αν καθόντουσαν στα δικά μας.Πού να τα βρεις αυτά ρε μαλάκες στην ηλικία μας;
23-25 με τα μυαλα που εχω τωρα ομως

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21

Λίγο περιποιημένος να είσαι τύπε, έχεις και τυχερά αν κυκλοφορείς έξω. Μια χαρά κωλοτρίβονται κι από μόνες τους σε μεγαλύτερα αγοράκια, ιδίως αν σφίξουν οι ζέστες. Πρόσεξε μονάχα να είναι 25 κι όχι να φαίνονται 25 οι πιτσιρίκες... Όχι τίποτε άλλο, έχουν αγριέψει τα μωρά. Και μεγάλη προσοχή τους ζηλιάρηδες, κατήντησαν χειρότεροι κι από μουνόδουλους γάμησέ τα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λίγο περιποιημένος να είσαι τύπε, έχεις και τυχερά αν κυκλοφορείς έξω. Μια χαρά κωλοτρίβονται κι από μόνες τους σε μεγαλύτερα αγοράκια, ιδίως αν σφίξουν οι ζέστες. Πρόσεξε μονάχα να είναι 25 κι όχι να φαίνονται 25 οι πιτσιρίκες...

Πού κωλοτρίβονται ρε τύπε;

Μόνο σε κανα αφεντικό τους κωλοτρίβονται

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21

Θάλασσα; Μπιτσόμπαρα; Μέρη που είχαν πολύ κόσμο σε πόλεις αλλά όταν οι πόλεις άδειασαν κι έφυγαν οι περισσότεροι διακοπές; Σπάνιο μεν, αλλά τυχαίνει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.005
Πόντοι
9.297
Οι ελλεεινίδες όταν είναι μόνες,δεν ξεκολλάνε η μια από την άλλη και δεν ρίχνουν ούτε ματιά σε κανέναν.Κι όταν βρουν γκόμενο,ξεκόβουν από όλες για να μείνουν μόνο μ'αυτόν.Βγάλε άκρη

Όσο δεν τρώνε πούτσα,τις βγαίνει όλες αυτό το μίσανδρο.Όταν την φάνε,μόνο τότε συνειδητοποιούν ότι το αγοράκι και η πούτσα είναι καλύτερη παρέα απ'τις καριόλες τις φίλες τους.
Ναι αλλα και ο μεσος μουνοδουλος μολις του κατσει καποια ξεκοβει απο τα φιλαρακια του και αφηνεται να τον εχει του χεριου της...ιδιως αν παντρευτουν...κανα μηνυμα αραια και που...παλι καλα εστω κιι ετσι ...θηλυκη συμπεριφορα και απο αντρες και γυναικες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.005
Πόντοι
9.297

Καλα λεει ο Sadman...δεν κωλοτριβονται για να σου κατσουν...λειτουργουν με ορους μεσου κοιν δικτυωσης...ακολουθους ψαχνουν ΟΧΙ γαμιαδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν εισαι εως 40 παιζεις μπαλα.
Εγω 32 και παιζω μπαλα αλλα δεν αξιζουν στο κρεβατι.
Κατι 40αρες ηξεραν να γαμηθουν σαν σκυλια,τα 20χρονα ειναι μονο για μοστρα θελουν εμπειρια για να τιμησουν το κρεβατι.
εσυ 32 ρη ακομα πιανεις το καλυτερο κομματι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Καλα λεει ο Sadman...δεν κωλοτριβονται για να σου κατσουν...λειτουργουν με ορους μεσου κοιν δικτυωσης...ακολουθους ψαχνουν ΟΧΙ γαμιαδες.
εσυ κανε το καθηκον σου οταν σου κωλοτριφτει καποια και ασε τους αλλους να ακολουθουν..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εσυ κανε το καθηκον σου οταν σου κωλοτριφτει καποια και ασε τους αλλους να ακολουθουν..

Πάντως καμία κανονικής εμφάνισης πλέον δεν σου κωλοτρίβεται από μόνη της.Παλιότερα προ σοσιαλ γινόταν,τώρα με τίποτα.

Όλα αυτά τα μετριόμπαζα 4αρια,5αρια που κάποτε την έπεφταν αλλιώς δεν έβρισκαν γκόμενο, βρήκαν όλες τα ιντερνετικά λιγούρια και 'ψηλώσανε'

Αν κάποιος του τρίβονται γκόμενες κάτω του 4 και τις λογαριάζει κι αυτές,εντάξει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πάντως καμία κανονικής εμφάνισης πλέον δεν σου κωλοτρίβεται από μόνη της.Παλιότερα προ σοσιαλ γινόταν,τώρα με τίποτα.

Όλα αυτά τα μετριόμπαζα 4αρια,5αρια που κάποτε την έπεφταν αλλιώς δεν έβρισκαν γκόμενο, βρήκαν όλες τα ιντερνετικά λιγούρια και 'ψηλώσανε'

Αν κάποιος του τρίβονται γκόμενες κάτω του 4 και τις λογαριάζει κι αυτές,εντάξει
ετσι ειναι μα τα σοσιαλ χαλασανε τις γυναικες και μεγαλυτερη ζημια εκαναν στα 4-5ρια που την ειδαν γκομενες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παντως στο εξωτερικο το μουνι που εχω γαμησει,εδω δεν το εχω καταφερει...μιλαω για 9-10ρι...και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια/εδω παιζω με 6--7-8 το πολυ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
παντως στο εξωτερικο το μουνι που εχω γαμησει,εδω δεν το εχω καταφερει...μιλαω για 9-10ρι...και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια/εδω παιζω με 6--7-8 το πολυ

Για να παίζεις με 7-8 στην Ελλάδα αν είσαι 30+,πρέπει να'σαι πολύ ανω του μ.ο οικονομικά.Εκτός αν είσαι εσύ 9-10

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για να παίζεις με 7-8 στην Ελλάδα αν είσαι 30+,πρέπει να'σαι πολύ ανω του μ.ο οικονομικά.Εκτός αν είσαι εσύ 9-10
οχι...εγω προσωπικα με την αξια μου τις εχω βγαλει ολες. εμφανιση-στυλ-λεγειν-εμπειρια...η δουλεια μ, ειναι πολυ απλη για να δωσει ποντους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
οχι...εγω προσωπικα με την αξια μου τις εχω βγαλει ολες. εμφανιση-στυλ-λεγειν-εμπειρια...η δουλεια μ, ειναι πολυ απλη για να δωσει ποντους

8αρι ελληνίδα δεν βγάζεις με απλή δουλειά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom