Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Υπαρχει περιπτωση να γινει φαση εκει;Για χαβαλε πανε...και για σελφι...ελαχιστες ειναι σε φαση που ειμαστε εμεις.Αν δεν τις καμακωσεις διαδικτυακα ιδιως τωρα με την κινεζικη πανουκλα χλωμο το θεμα...
Εγω με τον σκεμπε έχω ρηξει στην πλαζ μια Γαλλίδα, μια γεωργιανη, δύο Ελληνίδες. Πριν 5-10 χρόνια. Επίσης έχω πάρει τηλέφωνα και βγήκα με καμμια δεκαριά ακόμη που τελικά δεν γαμησα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω με τον σκεμπε έχω ρηξει στην πλαζ μια Γαλλίδα, μια γεωργιανη, δύο Ελληνίδες. Πριν 5-10 χρόνια. Επίσης έχω πάρει τηλέφωνα και βγήκα με καμμια δεκαριά ακόμη που τελικά δεν γαμησα.

Θα σε περάσανε για κανα εφοπλιστή μάλλον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
Σωραιοςςςς....τιμη και δοξα σε καθε παραδοδιακο greek lover.Δυστυχως τα μαγκοπουστρακια της νεολερας μονο μεσω πληκτρολογιου κανουν κατι(;) η το πολυ μεσω κοινων γνωστων( χωριατιλα και ανασφαλεια με την κακη εννοια).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
Μπα την αλήθεια τους είπα, εκτίμησαν φαίνεται το ότι δεν είμαι κότα και τους μιλησα
Ετσι εριξε ο Καρεμπε την Σκλεναρικοβα...δεν διστασε να ορμηξει...ενω οι υπολοιποι συμπαικτες του στην Ρεαλ τοτε απλως κοιτουσαν...οι κοτες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
Απο τοτε και μετα...τιποτα;Εκτος αν παντρευτηκες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ετσι εριξε ο Καρεμπε την Σκλεναρικοβα...δεν διστασε να ορμηξει...ενω οι υπολοιποι συμπαικτες του στην Ρεαλ τοτε απλως κοιτουσαν...οι κοτες!

Μόνο που ο Καρεμπέ ήταν διάσημος και πλούσιος.Συν το ότι κι αυτή ήταν μαυρολάγνα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
Μόνο που ο Καρεμπέ ήταν διάσημος και πλούσιος.Συν το ότι κι αυτή ήταν μαυρολάγνα
Συμφωνουμε....ομως αν μια λευκη κοτα σηκωνοταν απο την θεση της , εκει θα καθοταν η Σκλεναρικοβα...το πολυ πολυ ας εκανε κανενα ξεπετουα με μαυρο μοντελο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνουμε....ομως αν μια λευκη κοτα σηκωνοταν απο την θεση της , εκει θα καθοταν η Σκλεναρικοβα...το πολυ πολυ ας εκανε κανενα ξεπετουα με μαυρο μοντελο...
Η Σκεναρικοβα δεν τον ηξερε τοτε.Ειναι πανασχετη απο ποδοσφαιρο...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μα ρε συ ζαν...οποιον ξερω με τατουαζ δεν μ χει πει και κανενας "ναι το εκανα για μοστρα" ...ολοι αυτο μ λενε οτι κατι σημαινει...εμπας περιπτωση δεν ειναι κακο,δεν κρινω καποιον (ομως η υπερβολη σε κατι ναι..) η υπερβολη συνηθως δειχνει οτι κατι δε παει καλα με τον αλλον,δηλ το να εχεις 2-3 τατουαζ οκ αλλα αν εισαι γεματος μελανι απο τη κορυφη ως τα νυχια εκει ναι για μενα εισαι πυροβολημενος. (στην υπερβολη στεκομαι δηλ) ειτε ειναι σκουλαρικια,ειτε βραχιολια ειτε και γω δε ξερω τι αλλο σκατα βαζουν.
Εμενα το καθε τατου αντιπροσωπευει και μια σημαντικη στιγμη της ζωης.
Στα 32 χρονια εχω ενα και παω για δευτερο.
Δεν τα κανω ουτε για μοστρα ουτε για τιποτα.
Ειναι μια σιωπηλη εκφραση ενα σημαδι ενα στιγμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εμενα το καθε τατου αντιπροσωπευει και μια σημαντικη στιγμη της ζωης.
Στα 32 χρονια εχω ενα και παω για δευτερο.
Δεν τα κανω ουτε για μοστρα ουτε για τιποτα.
Ειναι μια σιωπηλη εκφραση ενα σημαδι ενα στιγμα.
ρε τα γκομενακια γουσταρουν? ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος τωρα εδω ...μεχρι και εγω δηλ ασε τι λεω..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε τα γκομενακια γουσταρουν? ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος τωρα εδω ...μεχρι και εγω δηλ ασε τι λεω..
Μηνκανεις τατου για να αρεσεις στις γκομενες.
Γενικα μην κανεις τιποτα για να αρεσεις στις γκόμενες.οτιβκανεις καντο να αρεσεις σε σενα μονο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μηνκανεις τατου για να αρεσεις στις γκομενες.
Γενικα μην κανεις τιποτα για να αρεσεις στις γκόμενες.οτιβκανεις καντο να αρεσεις σε σενα μονο.
τωρα ειπες μεγαλη κουβεντα...ειπες κατι που....κανει το 99% των αντρων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
1000 εκατομμύρια
Η έναρξη της ελληνικής επανάστασης κατά των Τούρκων

Θράκης
Θεσσαλίας
Ηπείρου
Στερεάς Ελλάδας
Πελοποννήσου

Αξίζω όλα τα γκομενακια τώρα
Αντε και στο Α.Σ.Ε Π....αξιος!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εβαλες κι εσυ το απολυτο αλογο! κι εμενα που μ ενοχλουν τα tattoo επανω της τα παραβλεπω!
Η συγκεκριμενη φωτο ειχε τραβηχτει απο γνωστη παραλια στη Βουλα. Που να την εβλεπες απο κοντα τοτε, στη παραλια!!
Τωρα εγινε μανουλα και τη χασαμε κι αυτην
μεχρι εκει...οχι να ειναι απο τη κορυφη ως τα νυχια μελανιασμενη λες και τη γαμουσε ο πικασο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Απο τοτε και μετα...τιποτα;Εκτος αν παντρευτηκες.
απο τοτε και μετα αλλου, στην δουλεια κ.α. μεσω ιντερνετ δεν ασχολουμαι επισης τα τελευται 6-7 χρονια. παντρευτηκα και χωρισα σε 3μιση μηνες το χω γραψει 10 φορες στο σαητ και αυτος ειναι ο λογος που απο bourdeliotis εγινα nik1410, 14-οκτωβριου ζητησα διαζυγιο κι ηταν σαν να ελευθερωθηκα παλι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
απο τοτε και μετα αλλου, στην δουλεια κ.α. μεσω ιντερνετ δεν ασχολουμαι επισης τα τελευται 6-7 χρονια. παντρευτηκα και χωρισα σε 3μιση μηνες το χω γραψει 10 φορες στο σαητ και αυτος ειναι ο λογος που απο bourdeliotis εγινα nik1410, 14-οκτωβριου ζητησα διαζυγιο κι ηταν σαν να ελευθερωθηκα παλι
Γιγαντα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ώπα αδερφέ, με ρεγουλα οι πληροφορίες, μόνο ΑΦΜ και διεύθυνση σπιτιού δεν έδωσες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.383
Πόντοι
9.297
Δικος μας ειναι θα τον προστατεψουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ο γαμος ειναι σκλαβια και συμβιβασμος,αν δεν σκοπευεις να κανεις παιδια δεν εχει νοημα να παντρευεσαι..εδω σχεσεις ειχα και υπεφερα γαμο θα αντεξω? συμβολαιο με ανθρωπους και ειδικα με γυναικες δεν υπογραφω,στις ανθρωπινες σχεσεις δεν μπορεις να βαλεις συμβολαια.Και αντε εγω ειμαι υπερβολικος οπως με λενε μερικοι γνωστοι και φιλοι,ελα ομως που και εκεινοι τα ιδια τραβανε.Δε τολμαει κανεις να μ πει "τι θα γινει θα παντρευτεις? " ολοι εχουν λερωμενη τη φωλια τους. οκ εχουν παιδια .Οτι και να κανεις στη ζωη καπου χανεις καπου κερδιζεις ειτε παντρευτεις ειτε οχι ολα εχουν ενα κοστος υπερ-κατα.Οσο εισαι νεος ειναι ωραιο να χερεσαι τη ζωη σαν ελευθερος οταν ομως φτασεις 60-70-80 θα λες να ειχα ενα γιο-μια κορη..και αυτο θα ειναι το τιμημα της ελευθεριας σου ως νεος...(Παρεπιπτοντως ο μονος φιλος που εχω και ειναι παντρεμενος αλλα πραγματικα ευτυχισμενος,ειναι με μια ρουμανα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom