Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ποιά είναι;
Ευα Λασκαρη
ποιά είναι;
Εγω με τον σκεμπε έχω ρηξει στην πλαζ μια Γαλλίδα, μια γεωργιανη, δύο Ελληνίδες. Πριν 5-10 χρόνια. Επίσης έχω πάρει τηλέφωνα και βγήκα με καμμια δεκαριά ακόμη που τελικά δεν γαμησα.Υπαρχει περιπτωση να γινει φαση εκει;Για χαβαλε πανε...και για σελφι...ελαχιστες ειναι σε φαση που ειμαστε εμεις.Αν δεν τις καμακωσεις διαδικτυακα ιδιως τωρα με την κινεζικη πανουκλα χλωμο το θεμα...
Εγω με τον σκεμπε έχω ρηξει στην πλαζ μια Γαλλίδα, μια γεωργιανη, δύο Ελληνίδες. Πριν 5-10 χρόνια. Επίσης έχω πάρει τηλέφωνα και βγήκα με καμμια δεκαριά ακόμη που τελικά δεν γαμησα.
Μπα την αλήθεια τους είπα, εκτίμησαν φαίνεται το ότι δεν είμαι κότα και τους μιλησαΘα σε περάσανε για κανα εφοπλιστή μάλλον
Σωραιοςςςς....τιμη και δοξα σε καθε παραδοδιακο greek lover.Δυστυχως τα μαγκοπουστρακια της νεολερας μονο μεσω πληκτρολογιου κανουν κατι(;) η το πολυ μεσω κοινων γνωστων( χωριατιλα και ανασφαλεια με την κακη εννοια).Εγω με τον σκεμπε έχω ρηξει στην πλαζ μια Γαλλίδα, μια γεωργιανη, δύο Ελληνίδες. Πριν 5-10 χρόνια. Επίσης έχω πάρει τηλέφωνα και βγήκα με καμμια δεκαριά ακόμη που τελικά δεν γαμησα.
Ετσι εριξε ο Καρεμπε την Σκλεναρικοβα...δεν διστασε να ορμηξει...ενω οι υπολοιποι συμπαικτες του στην Ρεαλ τοτε απλως κοιτουσαν...οι κοτες!Μπα την αλήθεια τους είπα, εκτίμησαν φαίνεται το ότι δεν είμαι κότα και τους μιλησα
Απο τοτε και μετα...τιποτα;Εκτος αν παντρευτηκες.Εγω με τον σκεμπε έχω ρηξει στην πλαζ μια Γαλλίδα, μια γεωργιανη, δύο Ελληνίδες. Πριν 5-10 χρόνια. Επίσης έχω πάρει τηλέφωνα και βγήκα με καμμια δεκαριά ακόμη που τελικά δεν γαμησα.
Ετσι εριξε ο Καρεμπε την Σκλεναρικοβα...δεν διστασε να ορμηξει...ενω οι υπολοιποι συμπαικτες του στην Ρεαλ τοτε απλως κοιτουσαν...οι κοτες!
Συμφωνουμε....ομως αν μια λευκη κοτα σηκωνοταν απο την θεση της , εκει θα καθοταν η Σκλεναρικοβα...το πολυ πολυ ας εκανε κανενα ξεπετουα με μαυρο μοντελο...Μόνο που ο Καρεμπέ ήταν διάσημος και πλούσιος.Συν το ότι κι αυτή ήταν μαυρολάγνα
Η Σκεναρικοβα δεν τον ηξερε τοτε.Ειναι πανασχετη απο ποδοσφαιρο...Συμφωνουμε....ομως αν μια λευκη κοτα σηκωνοταν απο την θεση της , εκει θα καθοταν η Σκλεναρικοβα...το πολυ πολυ ας εκανε κανενα ξεπετουα με μαυρο μοντελο...
Εμενα το καθε τατου αντιπροσωπευει και μια σημαντικη στιγμη της ζωης.μα ρε συ ζαν...οποιον ξερω με τατουαζ δεν μ χει πει και κανενας "ναι το εκανα για μοστρα" ...ολοι αυτο μ λενε οτι κατι σημαινει...εμπας περιπτωση δεν ειναι κακο,δεν κρινω καποιον (ομως η υπερβολη σε κατι ναι..) η υπερβολη συνηθως δειχνει οτι κατι δε παει καλα με τον αλλον,δηλ το να εχεις 2-3 τατουαζ οκ αλλα αν εισαι γεματος μελανι απο τη κορυφη ως τα νυχια εκει ναι για μενα εισαι πυροβολημενος. (στην υπερβολη στεκομαι δηλ) ειτε ειναι σκουλαρικια,ειτε βραχιολια ειτε και γω δε ξερω τι αλλο σκατα βαζουν.
ρε τα γκομενακια γουσταρουν? ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος τωρα εδω ...μεχρι και εγω δηλ ασε τι λεω..Εμενα το καθε τατου αντιπροσωπευει και μια σημαντικη στιγμη της ζωης.
Στα 32 χρονια εχω ενα και παω για δευτερο.
Δεν τα κανω ουτε για μοστρα ουτε για τιποτα.
Ειναι μια σιωπηλη εκφραση ενα σημαδι ενα στιγμα.
Μηνκανεις τατου για να αρεσεις στις γκομενες.ρε τα γκομενακια γουσταρουν? ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος τωρα εδω ...μεχρι και εγω δηλ ασε τι λεω..
τωρα ειπες μεγαλη κουβεντα...ειπες κατι που....κανει το 99% των αντρωνΜηνκανεις τατου για να αρεσεις στις γκομενες.
Γενικα μην κανεις τιποτα για να αρεσεις στις γκόμενες.οτιβκανεις καντο να αρεσεις σε σενα μονο.
Αντε και στο Α.Σ.Ε Π....αξιος!1000 εκατομμύρια
Η έναρξη της ελληνικής επανάστασης κατά των Τούρκων
Θράκης
Θεσσαλίας
Ηπείρου
Στερεάς Ελλάδας
Πελοποννήσου
Αξίζω όλα τα γκομενακια τώρα
μεχρι εκει...οχι να ειναι απο τη κορυφη ως τα νυχια μελανιασμενη λες και τη γαμουσε ο πικασοΕβαλες κι εσυ το απολυτο αλογο! κι εμενα που μ ενοχλουν τα tattoo επανω της τα παραβλεπω!
Η συγκεκριμενη φωτο ειχε τραβηχτει απο γνωστη παραλια στη Βουλα. Που να την εβλεπες απο κοντα τοτε, στη παραλια!!
Τωρα εγινε μανουλα και τη χασαμε κι αυτην
απο τοτε και μετα αλλου, στην δουλεια κ.α. μεσω ιντερνετ δεν ασχολουμαι επισης τα τελευται 6-7 χρονια. παντρευτηκα και χωρισα σε 3μιση μηνες το χω γραψει 10 φορες στο σαητ και αυτος ειναι ο λογος που απο bourdeliotis εγινα nik1410, 14-οκτωβριου ζητησα διαζυγιο κι ηταν σαν να ελευθερωθηκα παλιΑπο τοτε και μετα...τιποτα;Εκτος αν παντρευτηκες.
Γιγαντα...απο τοτε και μετα αλλου, στην δουλεια κ.α. μεσω ιντερνετ δεν ασχολουμαι επισης τα τελευται 6-7 χρονια. παντρευτηκα και χωρισα σε 3μιση μηνες το χω γραψει 10 φορες στο σαητ και αυτος ειναι ο λογος που απο bourdeliotis εγινα nik1410, 14-οκτωβριου ζητησα διαζυγιο κι ηταν σαν να ελευθερωθηκα παλι
Ώπα αδερφέ, με ρεγουλα οι πληροφορίες, μόνο ΑΦΜ και διεύθυνση σπιτιού δεν έδωσες.απο τοτε και μετα αλλου, στην δουλεια κ.α. μεσω ιντερνετ δεν ασχολουμαι επισης τα τελευται 6-7 χρονια. παντρευτηκα και χωρισα σε 3μιση μηνες το χω γραψει 10 φορες στο σαητ και αυτος ειναι ο λογος που απο bourdeliotis εγινα nik1410, 14-οκτωβριου ζητησα διαζυγιο κι ηταν σαν να ελευθερωθηκα παλι