Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Η μαγεια του bou..?.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πολύ άστοχος ο χαρακτηρισμός "μειονεκτικά άτομα". Δεν έχεις φίλους με τατουάζ?
σήμερα που μιλάμε, ξεχωρίζει αυτός που δεν έχει τατουάζ, όχι αυτός που έχει. Όλοι σχεδόν έχουν τατουάζ.
Εγω ξεχωριζω!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μάλιστα, άρα όλοι οι επιστήμονες, δεν πρέπει να έχουν tattoo. Πάλι καλά, που οι μισοί συμμαθητές μου, που είχαν περάσει πολυτεχνείο, και κάποιοι εξ 'αυτών, έχουν συνεχίσει και στο εξωτερικό τις σπουδές τους, έχουν tattoo, για να αποδείξω ότι είναι λάθος αυτό που λες. Συμφωνώ, μόνο στο σημείο, να μην είναι εμφανή.
δεν λεμε ολοι , λεμε η συντριπτικη πλειοψηφια.

πηγαινε σε ενα μπιτς μπαρ θα δεις οι μισοι σερβιτοροι με τατουαζ και υποχρεωτικης εκπαιδευσης.

πηγαινε στην ιατρικη 700 φοιτητες και τατουαζ 0-2

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
δεν λεμε ολοι , λεμε η συντριπτικη πλειοψηφια.

πηγαινε σε ενα μπιτς μπαρ θα δεις οι μισοι σερβιτοροι με τατουαζ και υποχρεωτικης εκπαιδευσης.

πηγαινε στην ιατρικη 700 φοιτητες και τατουαζ 0-2
Στην διασκέδαση, όλα επιτρέπονται. Στο κομμάτι εργασίας,όμως, είναι διαφορετικό. Και εγώ στην παραλία, όταν πάω, φαίνονται τα tattoo που έχω. Στην δουλειά μου, όμως κανείς δεν μπορεί να δει κάτι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θυμάμαι στο Γυμνάσιο είχα πάρει ένα δαχτυλίδι (τότε ήταν ψιλομόδα) και ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό,'θα σου κόψω τα δάχτυλα' κι έτσι

Τώρα βαράνε τατουαζ και οι γονείς στα παπάρια τους.Μην πούμε και για τις κόρες που φέρνουν γκόμενους στο σπίτι απ'τα 13 και οι γονείς πάλι στα πάπάρια τους.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Το νήμα αφορά τις Ελληνίδες, εν πάση περιπτώσει, όταν ήμουν στο στρατό, παραλίγο να κάνω tattoo λόγω μόδας, αργότερα αντιλήφθηκα τι μαλακία θα έκανα. Πάντως για τις γυναίκες, ειδικά τις ωραίες, είναι μεγάλο κρίμα, να έχουν τόσο ωραίο σώμα και να το χαλάνε με ζωγραφιές. Όλοι πάντως θέλουν να τραβούν την προσοχή των άλλων, κάποιοι το προσπαθούν με λάθος τρόπο!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Θυμάμαι στο Γυμνάσιο είχα πάρει ένα δαχτυλίδι (τότε ήταν ψιλομόδα) και ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό,'θα σου κόψω τα δάχτυλα' κι έτσι

Τώρα βαράνε τατουαζ και οι γονείς στα παπάρια τους.Μην πούμε και για τις κόρες που φέρνουν γκόμενους στο σπίτι απ'τα 13 και οι γονείς πάλι στα πάπάρια τους.
σου λεει αντι να γκαστρωθει απο καποιον αγνωστο στο παρκο καλυτερα να ειναι στο σπιτι ωστε απο ντροπη και τακτ ο αλλος να βαλει προφυλακτικο ή εστω να ξερω ποιος ειναι για να τον βρω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως για τα τατουαζ,εμένα πχ κάτι τέτοιο δε μ'ενοχλεί

%CE%B5%CF%85%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B7-4.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
α οκ, καποια ασυνοδευτη που να ειναι ανω της βασης για τα απαιτητικα σου γουστα?

χθες που σου ειπα ειχε αρκετες τετοιες στην θαλασσα.

βεβαια καποιες ηταν κοντες σαν την καλυ μινογκ που λεγαμε.

εστω τις αλλες μισες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
α οκ, καποια ασυνοδευτη που να ειναι ανω της βασης για τα απαιτητικα σου γουστα?

εστω τις αλλες μισες...
Υπαρχει περιπτωση να γινει φαση εκει;Για χαβαλε πανε...και για σελφι...ελαχιστες ειναι σε φαση που ειμαστε εμεις.Αν δεν τις καμακωσεις διαδικτυακα ιδιως τωρα με την κινεζικη πανουκλα χλωμο το θεμα...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Πάντως για τα τατουαζ,εμένα πχ κάτι τέτοιο δε μ'ενοχλεί

%CE%B5%CF%85%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B7-4.jpg
Εβαλες κι εσυ το απολυτο αλογο! κι εμενα που μ ενοχλουν τα tattoo επανω της τα παραβλεπω!
Η συγκεκριμενη φωτο ειχε τραβηχτει απο γνωστη παραλια στη Βουλα. Που να την εβλεπες απο κοντα τοτε, στη παραλια!!
Τωρα εγινε μανουλα και τη χασαμε κι αυτην

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

Οι περισσοτεροι νεοι γονεις ειναι ενα ματσο μαλακες που αδυνατουν να επιβληθουν ακομα και σε μωρα και ετσι παιρνουν λαθεμενο δρομο απο πολυ μικρα νομιζοντας οτι ολα ειναι υπερκαταναλωση ηλεκτρονικων συσκευων...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

εστω τις αλλες μισες...

Εσύ την έπεσες σε καμία;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εβαλες κι εσυ το απολυτο αλογο! κι εμενα που μ ενοχλουν τα tattoo επανω της τα παραβλεπω!
Η συγκεκριμενη φωτο ειχε τραβηχτει απο γνωστη παραλια στη Βουλα. Που να την εβλεπες απο κοντα τοτε, στη παραλια!!
Τωρα εγινε μανουλα και τη χασαμε κι αυτην
ποιά είναι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Αν εγινε μανουλα και βλεπεται παει κι ερχεται...αν εγινε σαν μπουλντοζα...εμεις ειμαστε οι τυχεροι, ω συναγωνιστες, και ατυχος ο ( μεχρι πριν απο λιγο καιρο τυχερος) χρηματοδοτης της.Περαστικα ρεεεε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom