Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Το ελληνικό έθνος έχει τελειώσει δεκαετίες τώρα. Τυπικά ψηφίζουμε κάποιοι ακροδεξιά κόμματα αλλά αυτό είναι περισσότερο για την τιμή των όπλων. Στην πραγματικότητα η αλλοίωση που προήλθε 400 χρόνια οθωμανικού ζυγού είναι μη αντιστρέψιμη. Τρομερά χαμηλό επίπεδο πολιτών,αφρικάνικο κράτος είναι στην ουσία η Ελλάδα.
Σας τα λέω χύμα και κάποιοι κοιμισμένοι με λένε "κουραστικό τρόλ" :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΜΠΛΑΚ χιουμορ θειτσο.
Εγω θα παω τωρα για δευτερο.
Το τατου ειναι ιδεολογια,ειναι σιωπηλη εκφραση
Τα tattoo τα ξεκίνησαν κάτι τελειωμένοι εκεί στην Πολυνησία του 18ου αιώνα και το συνέχισαν οι ναύτες παλιά. Όχι οι αξιωματικοί... οι ΝΑΥΤΕΣ. Οι οποίοι ήταν απλά ένα τίποτα κι ήθελαν να δείξουν κάτι. Βάζω στοίχημα ό,τι θες ότι εάν ζούσες σε κάνα νησί ολομόναχος δεν θα είχες κάνει ούτε ένα. Γιατί πολύ απλά δεν θα είχες που να το δείξεις!

Οπότε αφήστε τις πίπες "το κάνω για μένα", "είναι σιωπηλή έκφραση" κι όλες αυτές τις παπάρες! Τα έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτά και γελάμε με την καρδιά μας!

Κάνε τατού λοιπόν να το βλέπεις στα 60 σου που θα έχει ζαρώσει και θα είναι σαν να έχεις τινάξει μελάνι απο χαλασμένη πένα πάνω σε λευκό χαρτί! :)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.146
Πόντοι
3.346

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα tattoo τα ξεκίνησαν κάτι τελειωμένοι εκεί στην Πολυνησία του 18ου αιώνα και το συνέχισαν οι ναύτες παλιά. Όχι οι αξιωματικοί... οι ΝΑΥΤΕΣ. Οι οποίοι ήταν απλά ένα τίποτα κι ήθελαν να δείξουν κάτι. Βάζω στοίχημα ό,τι θες ότι εάν ζούσες σε κάνα νησί ολομόναχος δεν θα είχες κάνει ούτε ένα. Γιατί πολύ απλά δεν θα είχες που να το δείξεις!

Οπότε αφήστε τις πίπες "το κάνω για μένα", "είναι σιωπηλή έκφραση" κι όλες αυτές τις παπάρες! Τα έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτά και γελάμε με την καρδιά μας!

Κάνε τατού λοιπόν να το βλέπεις στα 60 σου που θα έχει ζαρώσει και θα είναι σαν να έχεις τινάξει μελάνι απο χαλασμένη πένα πάνω σε λευκό χαρτί! :)
Αυτα τα λενε κατι επιδειξιομανεις σαν και σενα.
Εσυ ρε θειτσο μας εχεις σκοτησει με τη πισινα σε φωτογραφιες καθε τρεις και λιγο,η με τους λογαρισμους σου καθε τρεις και λιγο οτι βγαζεις 3 και 5 χιλιαρικα,αν δεν ηταν το μπου εδω να μας φλομωσεις με παπαριτσες για να νιώθεις εσυ καλα μιας και στην πραγματικοτητα εισαι μια αποτυχια θα κατέληγες με ψυχολογικα στο δρομοκαιτειο.
Εγω μαλακακο τα τατου δεν τα δειχνω φατσα φορα σε κανενα,εγω τα κανω για να τα βλεπω εγω και κανα 2 ατομα κοντινα και μονο.
Οποτε ασε γιατι καποοοι κανουν τατου και μαλακιες.
Το τατου ειναι ιδεολογια φιλοσοφια ειναι μια σιωπηλη εκφραση.
Αν εκανα ποτε τατου να σε εκφρασω θα εκανα μια κουραδα τιποτα αλλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το τατου ειναι ιδεολογια φιλοσοφια ειναι μια σιωπηλη εκφραση.
να γελασουμε τωρα ή μετα?

αυτο που λες μπορει να ισχυε με τα τατου των χιπιδων το 1970.

σημερα που ολοι οι τραγουδιστες , ηθοποιοι, σεφ, μπαρμεν, κλπ επιδειξιες τα κανουν σε εμφανη μερη μονο γελιο προκαλεις λεγοντας "σιωπηλη εκφραση" την ΜΟΔΑ των τατου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
να γελασουμε τωρα ή μετα?

αυτο που λες μπορει να ισχυε με τα τατου των χιπιδων το 1970.

σημερα που ολοι οι τραγουδιστες , ηθοποιοι, σεφ, μπαρμεν, κλπ επιδειξιες τα κανουν σε εμφανη μερη μονο γελιο προκαλεις λεγοντας "σιωπηλη εκφραση" την ΜΟΔΑ των τατου
Δεν καταλαβες,ειπα για μενα πως το βλεπω.
Οι αλλοι ναι το ξερω για μοστρα το κανουν και οτι ειναι μοδα.
Αν ρωτησεις καποιον τι τατου ειναι αυτο αν σου πει αα αυτο ειναι αυτο και τελος σημαινει οτι το κανε για μοστρα.
Σε καποιον που πιστευει τα τατου αν του πεις τι εκφραζει το τατου που εκανε μπορει να σου μιλαει και ενα τεταρτο για το τατου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν ρωτησεις καποιον τι τατου ειναι αυτο αν σου πει αα αυτο ειναι αυτο και τελος σημαινει οτι το κανε για μοστρα.
Σε καποιον που πιστευει τα τατου αν του πεις τι εκφραζει το τατου που εκανε μπορει να σου μιλαει και ενα τεταρτο για το τατου.
και?
τελικα τα τατου σημερα τι ρολο βαρανε?
αφου επαψαν να ειναι των λιγων φιλοσοφων που ηθελαν να ξεχωρισουν και εγιναν μοδα?

σιωπηλο ειναι κατι που δεν ακουγεται. τετοιο πραγμα δεν ηταν ποτε τα τατου γιατι φαινονται, αρα σκοπος τους ειναι αν ακουστουν.

απλα σε παλιοτερες εποχες τα κανανε περιθωριακοι, χιπιδες, ναυτες, φυλακισμενοι.

τωρα ειναι μοδα και κανει και η κουτση μαρια, αρα ουτε φιλοσοφημενος, ουτε εναλλακτικος, ουτε αλλες παπαριες δειχνεις με τατου.

αυριο λεω να βγω να πω οτι υποστηριζω την κρεατοφαγια εναντια στην λαιλαπα του καπιταλιστικου καθωσπρεπισμου της φυτοφαγιας των νεοπλουτων επιδειξιομανων... ωραιο δεν ακουγεται? τι λες?

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ποιος σου ειπε οτι θελει να σε καυλωσει.
αν θελει να καυλωσει κοσμο παει σε μια παραλια και δειχνει τον κωλο της ή βαζει κοντό και περπαταει στο δρομο.

μην πας να εξηγησεις τον γυναικειο τροπο σκεψης με αντρικη σκεψη (δηλαδη λογικη σκεψη)

αυτην την στιγμη βλεπω 3 με αβαταρ με ζωακι στο viber
η μια 29 δηλωνει οτι δεν την ενδιαφερει να κανει σχεση
η αλλη 37 εχει σχεση - ελευθερη χωρις παιδια
η αλλη 43 εχει σχεση - χωρισμενη με παιδι

οπως εμας μας αρεσουν τα εντυπωσιακα αμαξια και το ποδοσφαιρο σε αυτες αρεσουν τα μωρα και τα κουταβια. υποσυνειδητα δειχνουν οτι ειναι φτιαγμενες για να μεγαλωνουν μικρα ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ.

γι αυτο επιλεγουν προσεκτικα ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ για συζυγο τον ιδανικο πατερα που θα εχει λεφτα, κοινωνικο κυκλο, κλπ

αντιθετα εμεις δεν καιγομαστε να κανουμε παιδια και αυτος ειναι ο λογος που συνηθως εμεις πληρωνουμε για προφυλακτικα και αποβολες.

πετυχημενο αρσενικο στα πρωτευοντα αλλα και τα περισσοτερα θηλαστικα ειναι αυτο που γονιμοποιει-κανει σεξ με τα περισσοτερα θηλυκα.

πετυχημενο θηλυκο αντιθετα ειναι αυτο που θα κανει παιδια με τον καλυτερο και οχι με πολλους, αλλωστε εχει περιορισμο πχ στον ανθρωπο 1 παιδι καθε 9 μηνες ενω ο αντρας μπορει και 2 την ημερα.
ναι τους αρεσουν ολα αυτα που λες,κουταβια,γατακια,παιδακια,αβαταρ αλλα στη περιπτωση του τιντερ τα βαζουν γιατι απο πισω συνηθως κρυβεται ενας ρινοκερος...(η καποια ψωνισμενη-καλη μεν- που δε θελει να την πετυχουν εκει γιατι εχει και ενα προσωπο στη κοινωνια)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Τα τατουάζ είναι statement σε νησιά του ειρηνικού, στους φυλακισμένους, στις αμερικανικές συμμορίες, στις ρωσικές συμμορίες, στην γιάκουζα στην ιαπωνία.
Σε όλους τους υπόλοιπους είναι απλά μόδα. Για αυτό και το 99% των τατού παγκοσμίως αφορούν κάτι αντιπροσωπευτικό στις παραπάνω κατηγορίες.
Τα τατουάζ στυλ "μου θυμίζει τη μάνα μου" "γεννήθηκε η κόρη μου" κλπ δεν τα σχολιάζω.

Τελευταία τροποποίηση:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Έχοντας 3 tattoos πάνω μου(2 στην 1 γάμπα και 1 στην πλάτη) συμφωνώ με jean-claud για το ότι είναι μια άποψη έκφρασης, καθώς αυτά που έχω φτιάξει, είναι μοναδικά και δεν υπάρχουν πουθενά. ΤΟ πως ξεκίνησε η μόδα των tattoo μπορεί να ισχύει με βάσει τα λεγόμενα που είπατε, αλλά πλέον δεν ζούμε σε αυτές τις εποχές. Επίσης, αν ποτέ, θες να σβήσεις, πας και κάνεις λέιζερ. Το μόνο που θα πω, είναι ότι πλέον και σε μεγαλοεθνικές εταιρίες, τουλάχιστον του εξωτερικού, υπάρχουν άνθρωποι που είναι γεμάτοι με tattoos, αν και να είμαι ειλικρινής, δεν με βρίσκει τόσο σύμφωνο. Όπως είπε ο Jean Claud, τα tattoos, τα κάνουμε για εμάς, όχι για τους άλλους,

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Έχοντας 3 tattoos πάνω μου(2 στην 1 γάμπα και 1 στην πλάτη) συμφωνώ με jean-claud για το ότι είναι μια άποψη έκφρασης, καθώς αυτά που έχω φτιάξει, είναι μοναδικά και δεν υπάρχουν πουθενά.
αν ήσουνα δέκα ή είκοσι χρόνια πίσω όμως στην ίδια ηλικία που έκανες τα τατουάζ, δεν θα τα έκανες. Γιατί δεν ήταν μόδα να κάνεις τατουάζ στη γάμπα και στην πλάτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μα ρε συ ζαν...οποιον ξερω με τατουαζ δεν μ χει πει και κανενας "ναι το εκανα για μοστρα" ...ολοι αυτο μ λενε οτι κατι σημαινει...εμπας περιπτωση δεν ειναι κακο,δεν κρινω καποιον (ομως η υπερβολη σε κατι ναι..) η υπερβολη συνηθως δειχνει οτι κατι δε παει καλα με τον αλλον,δηλ το να εχεις 2-3 τατουαζ οκ αλλα αν εισαι γεματος μελανι απο τη κορυφη ως τα νυχια εκει ναι για μενα εισαι πυροβολημενος. (στην υπερβολη στεκομαι δηλ) ειτε ειναι σκουλαρικια,ειτε βραχιολια ειτε και γω δε ξερω τι αλλο σκατα βαζουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

Μπορει να μην ζουνε στα 60 ολοι αυτοι οι διαταραγμενοι που τα κανουν...η αν εχουν κανει ακομα λεφτα να τα "περιποιηθουν"με λε'ι'ζερ??.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
αν ήσουνα δέκα ή είκοσι χρόνια πίσω όμως στην ίδια ηλικία που έκανες τα τατουάζ, δεν θα τα έκανες. Γιατί δεν ήταν μόδα να κάνεις τατουάζ στη γάμπα και στην πλάτη.
Και όμως την έννοια του tattoo πάντα την είχα στο μυαλό μου. Απλά μέχρι τα 25, δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, μετά όταν την απέκτησα, ήθελα να κάνω αλλά δεν ήξερα τι. Μόλις βρήκα το τι ήθελα πάνω μου, το έκανα.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Τα τατουάζ στην συντριπτική πλειοψηφία γίνονται απο μειονεκτικά άτομα που θέλουν να "ξεχωρίσουν" κάνοντας τατουάζ επειδή δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο σημαντικό στην ζωή τους. Αρχικά γινόντουσαν απο εγκληματικά στοιχεία που θέλαν να το παίξουν σκληροί έπειτα έγινε μόδα. Στην πράξη δουλεύουν γιατί το πνευματικό και νοητικό επίπεδο σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είναι πάρα πολύ χαμηλό. Εγώ θυμάμαι στο πολυτεχνείο κανείς δεν είχε τατουάζ τουλάχιστον σε σημείο που να φαίνεται. Το ίδιο φαντάζομαι θα γίνεται και στο mit ή στο harvard. Τα τατουάζ είναι σαν τα αναβολικά ,τα κάνει η πλέμπα που επειδή είναι ένα τίποτα θέλει να ξεχωρίσει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και όμως την έννοια του tattoo πάντα την είχα στο μυαλό μου. Απλά μέχρι τα 25, δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, μετά όταν την απέκτησα, ήθελα να κάνω αλλά δεν ήξερα τι. Μόλις βρήκα το τι ήθελα πάνω μου, το έκανα.
ξαναλέω. Αν ήσουν 25 το 1990 δεν θα έκανες τατουάζ στην γάμπα γιατί δεν ήταν μόδα. Θα σε δείχνανε με το δάχτυλο. Να λέμε τα αυτονόητα. Κάποτε στην ελλάδα τα πολλά τατουάζ στο σώμα ήταν για τους παραβατικούς, σημάδι ότι κάνανε φυλακή. Γυναίκες ούτε κατά διάνοια, άντε καμιά ιερόδουλη σε σημείο που κρύβουν τα ρούχα.
Τώρα είναι the person next door. Γιατί αναλωνόμαστε να συζητάμε τα αυταπόδεικτα?
Είναι ΜΟΔΑ.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
ξαναλέω. Αν ήσουν 25 το 1990 δεν θα έκανες τατουάζ στην γάμπα γιατί δεν ήταν μόδα. Θα σε δείχνανε με το δάχτυλο. Να λέμε τα αυτονόητα. Κάποτε στην ελλάδα τα πολλά τατουάζ στο σώμα ήταν για τους παραβατικούς, σημάδι ότι κάνανε φυλακή. Γυναίκες ούτε κατά διάνοια, άντε καμιά ιερόδουλη σε σημείο που κρύβουν τα ρούχα.
Τώρα είναι the person next door. Γιατί αναλωνόμαστε να συζητάμε τα αυταπόδεικτα?
Είναι ΜΟΔΑ.
Η αδερφή μου είχε από τότε, οπότε το έβλεπα λίγο διαφορετικά. Αλλά δυστυχώς η άποψη ήταν, ότι τα είχαν τότε τα "κακοποιά" στοιχεία.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Τα τατουάζ στην συντριπτική πλειοψηφία γίνονται απο μειονεκτικά άτομα που θέλουν να "ξεχωρίσουν" κάνοντας τατουάζ επειδή δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο σημαντικό στην ζωή τους. Αρχικά γινόντουσαν απο εγκληματικά στοιχεία που θέλαν να το παίξουν σκληροί έπειτα έγινε μόδα. Στην πράξη δουλεύουν γιατί το πνευματικό και νοητικό επίπεδο σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είναι πάρα πολύ χαμηλό. Εγώ θυμάμαι στο πολυτεχνείο κανείς δεν είχε τατουάζ τουλάχιστον σε σημείο που να φαίνεται. Το ίδιο φαντάζομαι θα γίνεται και στο mit ή στο harvard. Τα τατουάζ είναι σαν τα αναβολικά ,τα κάνει η πλέμπα που επειδή είναι ένα τίποτα θέλει να ξεχωρίσει.
Μάλιστα, άρα όλοι οι επιστήμονες, δεν πρέπει να έχουν tattoo. Πάλι καλά, που οι μισοί συμμαθητές μου, που είχαν περάσει πολυτεχνείο, και κάποιοι εξ 'αυτών, έχουν συνεχίσει και στο εξωτερικό τις σπουδές τους, έχουν tattoo, για να αποδείξω ότι είναι λάθος αυτό που λες. Συμφωνώ, μόνο στο σημείο, να μην είναι εμφανή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παντως ρε μαγκες....ομολογω πως εδω μεσα στο σαιτ υπαρχουν πολλα θεματα που κανεις δεν μπορει να βγαλει ακρη με κανεναν...ειτε γιατι ειναι αριστερα-δεξια,ειτε γιατι ειναι εμβολιο-αντιεμβολιο,ειτε τατουαζ μονο στις γυναικες συμφωνουν ολοι :2funny: :2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πολύ άστοχος ο χαρακτηρισμός "μειονεκτικά άτομα". Δεν έχεις φίλους με τατουάζ?
σήμερα που μιλάμε, ξεχωρίζει αυτός που δεν έχει τατουάζ, όχι αυτός που έχει. Όλοι σχεδόν έχουν τατουάζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom