athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.952
- Πόντοι
- 12.756
και λιγα σου λεω...1000 ευρω???
και λιγα σου λεω...1000 ευρω???
αναλογα τι θα φτιαξεις..με τα λεφτα που γραφεις κανεις ελαχισταδε λεω οχι...αντε να δωσεις εκει 2-3 κατοσταρικα παει στο διαολο
αυτα ειναι τα ευκολα,τα φθηνα και τα κανουν φασον..γενικα ειμαι φαν ομως και ρισπεκταρω γκομενες που εχουν ομορφα και οχι συνηθισμενα τατουη τριανταφυλλα σε ολο το δεξι η αριστερο χερι
η κατι στιχους
η φατσες αγοριων η κοριτσιων
παμε κατα διαολου ολοταχως
δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει ενα τατουαζ εντωμεταξυ...σου λενε το κανω για μενα. (οχι για μουρη)η τριανταφυλλα σε ολο το δεξι η αριστερο χερι
η κατι στιχους
η φατσες αγοριων η κοριτσιων
η φατσες απο ζωα
παμε κατα διαολου ολοταχως
Υποτιθεται οτι ειναι κατι που σημαινει πολλα...μαλακιες...στην μικρη και αποβλακωμενη απο κινητο ζωουλα τους τι κριτηριο εχουν αραγε για να το κρινουν αυτο;δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει ενα τατουαζ εντωμεταξυ...σου λενε το κανω για μενα. (οχι για μουρη)
Και για μενα "σημαινουν πολλα" καποια πραγματα στη ζωη μ τι πρεπει να κανω δηλ τον πινακα?Υποτιθεται οτι ειναι κατι που σημαινει πολλα...μαλακιες...στην μικρη και αποβλακωμενη απο κινητο ζωουλα τους τι κριτηριο εχουν αραγε για να το κρινουν αυτο;
και καπως ετσι ξεμενει με τον γατο της στα 45 τηςδε πειραζει ομως...οσο περισσοτερες πουστρες και φλωρους εχουμε εξω τοσο το καλυτερο για μας..το προβλημα ειναι οτι η ελλεηνιδα δε γουσταρει αντριλα...μαλλον φλωριλα για να περνανε οι μαλακιες της
Πού ειναι ο ditis13 να μιλησει παλι για boomerομετρο?
Καλως το παλικαρι.Κάνω την βραδινή μου γυμναστικούλα τώρα, μη λέμε πάλι τα ίδια...τουλάχιστον πιάνεις τις boomerίστικες απόψεις εύκολα πλέον
Καλως το παλικαρι.
Ειδες, προοδευω, δεν ειμαι εντελως καμμενος
Το ελληνικό έθνος έχει τελειώσει δεκαετίες τώρα. Τυπικά ψηφίζουμε κάποιοι ακροδεξιά κόμματα αλλά αυτό είναι περισσότερο για την τιμή των όπλων. Στην πραγματικότητα η αλλοίωση που προήλθε 400 χρόνια οθωμανικού ζυγού είναι μη αντιστρέψιμη. Τρομερά χαμηλό επίπεδο πολιτών,αφρικάνικο κράτος είναι στην ουσία η Ελλάδα.2 βραδια κυκλοφορησα κεντρο ΑΘηνα και ειδα πολλα ασπρομαυρα ζευγαρια, κατω απο 30 προοδευουμε!
Γενικα το κεντρο ομως χαλι μαυρο, ολο τρυπιοι κυκλοφορουν απ ολες τις φυλες
μοδα ειναι δυσκολα θα ξεπεραστειδε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει ενα τατουαζ εντωμεταξυ...σου λενε το κανω για μενα. (οχι για μουρη)
και βαζει και τον γατο της στο τιντερ...λες και αν δω εγω μια γατα αντι για γυναικα,θα καυλωσωκαι καπως ετσι ξεμενει με τον γατο της στα 45 της
ή κανει εξωσωματικη
ή υιοθεσια
ή πιανει τον αντρα της να γαμιεται με αλλον αντρα...