athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
να μην εισαι πολυ κοντα του γιατι αλλιως θα την πατησεις και εσυΜην πάρουν κι εμένα τα σκάγια...
να μην εισαι πολυ κοντα του γιατι αλλιως θα την πατησεις και εσυΜην πάρουν κι εμένα τα σκάγια...
Συμφωνω σε ολα και να προσθεσω οτι το φαινομενο του "φλωρου" η θυληπρεπη ενφανιζεται κυριως σε πλουσιες περιοχες ΒΠ για παραδειγμα οπου εκει οι κοινωνιες ειναι πιο μη μου απτου οπως λες,αποστυρωμενες και δεν εχουν κανει "βαρυες" αντρικες δουλειες δεν εχουν τρυφτει πολυ με αυτα και το περνανε και στα παιδια τους. ετσι ωστε να δουν και λιγο την αλλη πλευρα της ζωης για αυτο και τα γυφτακια η οι ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει σε πιο αλανιαρικες περιοχες ομως περιστερι,χαιδαρι ειναι πιο αλανια.Οποτε παιζει ρολο και το κοινωνικοοικονομικο στρωμα της καθε περιοχης.Αλλα οτι σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες κορες,ισχιει..η μπορει να ειναι η ιδεα μ δε ξερω. ομως αν ισχιει,σιγουρα θα φταιει η διατροφηΔεν φταιει η διατροφη τυπε,φταιει η ανατροφή απο την παιδικη ηλικια.
Σαν κοινωνια εχουμε γινει πολυ μη μου απτου στα παιδια και αυτο μονο αρνητικό ειναι.
Ιδιως στα αγορια οι μαναδες καινοι πατεραδες φερονται λες και ειναι κοριτσια,μην πεσει .μην χτυπησει,να παει για πιανο για μπαλετο χορωδια κλπ να παει σε καλο σχολειο να μην μπλεξει κλπ ολα αυτα εχουν αυτες τις επιπτωσεις.
Υπάρχουν και σημερα μαγκακια αλλα λιγα πριν κανα χρονο εδειρα ενα γιατι μου κανε μαγκιες γειτονοπουλο και τωρα με βλεπει και σκυβει το κεφαλι.
Απλα οι γονεις εχουν γινει πολυ υπερπροστατευτικοι με τα παιδια και ιδιαιτερα με τα αγορια γι αυτο και βγαινουν μαλθακα η τρομπαριστα,καιβστη δικη μου ηλικια των 32 τωρα υπηρχαν τετοια αλλα λιγοτερα.
Το αγορι πρεπει να χτυπησει να παιξει ξυλο να μαθει να μην τον πιανουν κοτσο και γενικα να ειναι δραστηριο αλλιως το τρωει η μαρμαγκα σε επαγγελματικο και κοινωνικο τομεα.
Οι γυναικες δεν θα το εκτιμησουν και θα ειναι για μια ζωη λουζερ και μαλακακιας.
Με λιγα λογια οικογενεια και κοινωνια μετατρεψαν τα νεα αγορια ετσι οπως ειναι.
Δεν ειναι τυχαιο οτι κατεβαινουν τα μαχημια οι γυφτοι μεγαλωμενοι στους δρομους και καμακωνουν τα κοριτσια και πολλες απο αυτες τον εχουν φαει απο γυφτο,οποτε φαντασου τους γονεις με καλη ανατροφη στο κοριτσι να τα μπλεξει με γυφτο και να μην ξεκολλαει η και να μεινει εγκυος.
Στις ηλικιες απο 17 μεχρι 22 οι γυφτοι παιζουν τη καλυτερη μπαλα με τις γκομενες.
Β.π μενει ο θειτσος αρα καταλαβαινουμε τι σημαινει.Συμφωνω σε ολα και να προσθεσω οτι το φαινομενο του "φλωρου" η θυληπρεπη ενφανιζεται κυριως σε πλουσιες περιοχες ΒΠ για παραδειγμα οπου εκει οι κοινωνιες ειναι πιο μη μου απτου οπως λες,αποστυρωμενες και δεν εχουν κανει "βαρυες" αντρικες δουλειες δεν εχουν τρυφτει πολυ με αυτα και το περνανε και στα παιδια τους. ετσι ωστε να δουν και λιγο την αλλη πλευρα της ζωης για αυτο και τα γυφτακια η οι ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει σε πιο αλανιαρικες περιοχες ομως περιστερι,χαιδαρι ειναι πιο αλανια.Οποτε παιζει ρολο και το κοινωνικοοικονομικο στρωμα της καθε περιοχης.Αλλα οτι σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες κορες,ισχιει..η μπορει να ειναι η ιδεα μ δε ξερω. ομως αν ισχιει,σιγουρα θα φταιει η διατροφη
Δεν μπορω να κρυφτω απο πισω σου ρε προμοτορα ολο μου το κεφαλι ακαλυπτο.Μην πάρουν κι εμένα τα σκάγια...
εγω προσωπικα δε ξερω και κανεναν δεξιο που να ειναι "αλανης"...επειδη εχω και φιλους δεξιουςΒ.π μενει ο θειτσος αρα καταλαβαινουμε τι σημαινει.
Αν και ενα πουλακι μου ειπε πως μενει καλλιθεα αλλα τελος παντων θα μεινω στα λεγομενα του β.π.
Φλωρος με ολη τη σημασια της λεξης
Αν ησουν 1.80 με καλυπτεςΔεν εχω θέμα, μπες μπροστά
Τα είπες όλαΣυμφωνω σε ολα και να προσθεσω οτι το φαινομενο του "φλωρου" η θυληπρεπη ενφανιζεται κυριως σε πλουσιες περιοχες ΒΠ για παραδειγμα οπου εκει οι κοινωνιες ειναι πιο μη μου απτου οπως λες,αποστυρωμενες και δεν εχουν κανει "βαρυες" αντρικες δουλειες δεν εχουν τρυφτει πολυ με αυτα και το περνανε και στα παιδια τους. ετσι ωστε να δουν και λιγο την αλλη πλευρα της ζωης για αυτο και τα γυφτακια η οι ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει σε πιο αλανιαρικες περιοχες ομως περιστερι,χαιδαρι ειναι πιο αλανια.Οποτε παιζει ρολο και το κοινωνικοοικονομικο στρωμα της καθε περιοχης.Αλλα οτι σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες κορες,ισχιει..η μπορει να ειναι η ιδεα μ δε ξερω. ομως αν ισχιει,σιγουρα θα φταιει η διατροφη
δε πειραζει ομως...οσο περισσοτερες πουστρες και φλωρους εχουμε εξω τοσο το καλυτερο για μας..το προβλημα ειναι οτι η ελλεηνιδα δε γουσταρει αντριλα...μαλλον φλωριλα για να περνανε οι μαλακιες της
ετσι ειναι γαμιουνται με ολους τους αντρες μεχρι τα 30....μετα ψαχνουν ενα μαλακα εκει,οποιον ξεγελασουν. του λενε και οτι εχουν παει μονο με 2-3,τους το παιζουν καλες,αν ο αλλος ειναι απειρος δε θελει και πολυ (απειρος=φλωρος δηλ)Φλωρίλα,betιλα,μουνοδουλίλα,αν έχει και λεφτά μιλάμε για το τέλειο πακέτο για την ελλεεινίδα
φρενο απο τα αποδυτηρια στις ξεκωλιαρεςετσι ειναι γαμιουνται με ολους τους αντρες μεχρι τα 30....μετα ψαχνουν ενα μαλακα εκει,οποιον ξεγελασουν. του λενε και οτι εχουν παει μονο με 2-3,τους το παιζουν καλες,αν ο αλλος ειναι απειρος δε θελει και πολυ (απειρος=φλωρος δηλ)
Ειχε ερθει αποφασισμενη να γαμηθει τυπεγελαω και με ολες αυτες τις ΝΟ ONE NIGHT STAND ....πετανε αυτη τη μαλακια ετσι για να φορεσουν τη μασκα της σοβαρης οταν βγεις εξω...Ετσι δεν ειχα ξεκωλιασει μια στην αγια παρασκευη? μια φιλολογος,μου ηρθε στο ραντεβου σα τη κωσιονη του σκαι με τετοιο στυλακι...σε 1,5 ωρα την ξεκωλιαζα σε πολυσυχναστο δρομο μεσα στο αμαξι και να μ λεει "αν δεν με γαμουσες θα εσκαγες"....ακομα εχω τα χυσια της στο καθισμα. (μια σταμπουλα)
τυπε σοκολ σοφη η κουβεντα σου. θυμισες την ψυχουλα τον καραμανηφρενο απο τα αποδυτηρια στις ξεκωλιαρες
Εσύ θα κατέβεις με την μπέμπα?Προμοτορα θα βγουμε ενα σαββατοβραδο να χτυπησουμε γκομενακια.
Παρε τη сla και παμε κατω παραλιακη.
Μ ενα αμαξι θα κατεβουμε μπατμαν εκτος και αν θελει να τον παρω με τη μπεμπα.Εσύ θα κατέβεις με την μπέμπα?
Συμφωνω είναι η πιο ακυρη μερα.σαββατο ειναι η χειροτερη μερα για γκομενακια...βγαινουν και ολοι οι σβερκοι μαζι
Τώρα τους καταστρέφουν το μυαλό οι προοδευτικές φεμινηστριες...Μιλανε σα μουτσιναδες το χω προσεξει κι εγω
Καποτε ειχα ραντεβου με ενα ημιμπαζο για να το γαμησω και περιμενωντας ζηλευα τα αλλα μουνια κι ελεγα "ρε πουστη χαθηκε ο κοσμος να γαμουσα αυτην κτλ"
Μια εξ αυτων με την μιναρα της με την τακουναρα της,συναντηθηκε με ενα ωραιο εμφανησιακα αγορι
Και εκεινος μολις την ειδε της ειπε "που εισσι βρε κολλητουλα;"
"Ελα Ανθιμε,εχω να σου πω νεα"
"Σε ξερω καλα μωρη παλι πατατα εκανες"
Και ειπα ελεος ΕΛΕΟΣ
Ποσο ποια φιλεναδας ο τυπος;
Κι εγω εχω υπαρξει φιλεναδας οταν ημουν 16 ομως που δεν ειχα χτισει χαρακτηρα και παραλληλα μου ειχαν αυνανισει τον εγκεφαλο οι αμερικανιες που εβλεπα στην τιβι που η κελυ γαμουσε μπραντον ενω πριν πιπωνε ντιλαν και ο στηβ βαρουσε μαλακια