Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν φταιει η διατροφη τυπε,φταιει η ανατροφή απο την παιδικη ηλικια.
Σαν κοινωνια εχουμε γινει πολυ μη μου απτου στα παιδια και αυτο μονο αρνητικό ειναι.
Ιδιως στα αγορια οι μαναδες καινοι πατεραδες φερονται λες και ειναι κοριτσια,μην πεσει .μην χτυπησει,να παει για πιανο για μπαλετο χορωδια κλπ να παει σε καλο σχολειο να μην μπλεξει κλπ ολα αυτα εχουν αυτες τις επιπτωσεις.
Υπάρχουν και σημερα μαγκακια αλλα λιγα πριν κανα χρονο εδειρα ενα γιατι μου κανε μαγκιες γειτονοπουλο και τωρα με βλεπει και σκυβει το κεφαλι.
Απλα οι γονεις εχουν γινει πολυ υπερπροστατευτικοι με τα παιδια και ιδιαιτερα με τα αγορια γι αυτο και βγαινουν μαλθακα η τρομπαριστα,καιβστη δικη μου ηλικια των 32 τωρα υπηρχαν τετοια αλλα λιγοτερα.
Το αγορι πρεπει να χτυπησει να παιξει ξυλο να μαθει να μην τον πιανουν κοτσο και γενικα να ειναι δραστηριο αλλιως το τρωει η μαρμαγκα σε επαγγελματικο και κοινωνικο τομεα.
Οι γυναικες δεν θα το εκτιμησουν και θα ειναι για μια ζωη λουζερ και μαλακακιας.
Με λιγα λογια οικογενεια και κοινωνια μετατρεψαν τα νεα αγορια ετσι οπως ειναι.
Δεν ειναι τυχαιο οτι κατεβαινουν τα μαχημια οι γυφτοι μεγαλωμενοι στους δρομους και καμακωνουν τα κοριτσια και πολλες απο αυτες τον εχουν φαει απο γυφτο,οποτε φαντασου τους γονεις με καλη ανατροφη στο κοριτσι να τα μπλεξει με γυφτο και να μην ξεκολλαει η και να μεινει εγκυος.
Στις ηλικιες απο 17 μεχρι 22 οι γυφτοι παιζουν τη καλυτερη μπαλα με τις γκομενες.
Συμφωνω σε ολα και να προσθεσω οτι το φαινομενο του "φλωρου" η θυληπρεπη ενφανιζεται κυριως σε πλουσιες περιοχες ΒΠ για παραδειγμα οπου εκει οι κοινωνιες ειναι πιο μη μου απτου οπως λες,αποστυρωμενες και δεν εχουν κανει "βαρυες" αντρικες δουλειες δεν εχουν τρυφτει πολυ με αυτα και το περνανε και στα παιδια τους. ετσι ωστε να δουν και λιγο την αλλη πλευρα της ζωης για αυτο και τα γυφτακια η οι ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει σε πιο αλανιαρικες περιοχες ομως περιστερι,χαιδαρι ειναι πιο αλανια.Οποτε παιζει ρολο και το κοινωνικοοικονομικο στρωμα της καθε περιοχης.Αλλα οτι σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες κορες,ισχιει..η μπορει να ειναι η ιδεα μ δε ξερω. ομως αν ισχιει,σιγουρα θα φταιει η διατροφη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συμφωνω σε ολα και να προσθεσω οτι το φαινομενο του "φλωρου" η θυληπρεπη ενφανιζεται κυριως σε πλουσιες περιοχες ΒΠ για παραδειγμα οπου εκει οι κοινωνιες ειναι πιο μη μου απτου οπως λες,αποστυρωμενες και δεν εχουν κανει "βαρυες" αντρικες δουλειες δεν εχουν τρυφτει πολυ με αυτα και το περνανε και στα παιδια τους. ετσι ωστε να δουν και λιγο την αλλη πλευρα της ζωης για αυτο και τα γυφτακια η οι ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει σε πιο αλανιαρικες περιοχες ομως περιστερι,χαιδαρι ειναι πιο αλανια.Οποτε παιζει ρολο και το κοινωνικοοικονομικο στρωμα της καθε περιοχης.Αλλα οτι σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες κορες,ισχιει..η μπορει να ειναι η ιδεα μ δε ξερω. ομως αν ισχιει,σιγουρα θα φταιει η διατροφη
Β.π μενει ο θειτσος αρα καταλαβαινουμε τι σημαινει.
Αν και ενα πουλακι μου ειπε πως μενει καλλιθεα αλλα τελος παντων θα μεινω στα λεγομενα του β.π.
Φλωρος με ολη τη σημασια της λεξης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Β.π μενει ο θειτσος αρα καταλαβαινουμε τι σημαινει.
Αν και ενα πουλακι μου ειπε πως μενει καλλιθεα αλλα τελος παντων θα μεινω στα λεγομενα του β.π.
Φλωρος με ολη τη σημασια της λεξης
εγω προσωπικα δε ξερω και κανεναν δεξιο που να ειναι "αλανης"...επειδη εχω και φιλους δεξιους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε πειραζει ομως...οσο περισσοτερες πουστρες και φλωρους εχουμε εξω τοσο το καλυτερο για μας..το προβλημα ειναι οτι η ελλεηνιδα δε γουσταρει αντριλα...μαλλον φλωριλα για να περνανε οι μαλακιες της

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τα είπες όλα :respect:

Παιδιά της φαπας όσοι μεγαλώνουν στα "πλούσια" προάστεια...

Θυμάμαι στην τριήμερη στο Λύκειο μου είχαμε πάει Καλάβρυτα, το Λύκειο μου είναι σε περιοχή στο κέντρο της Αθήνας στη κυψέλη.
Μαζί όμως με το Λύκειό μου ήταν και ένα άλλο από το νέο Ηράκλειο Αττικής, το τι φάπες τρώγανε τα βουτυροπαιδα αυτά από μας δεν περιγράφεται ...εμείς τους μοιράζαμε φάπες αβέρτα και αυτοί μας απειλούσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία...για τέτοιους φλώρους μιλάμε...οι δε κοπέλες από το Λύκειό τους όλο μας τριβόντουσαν για κάνα καυλί αλλά στο τέλος φάγανε και αυτές φάπες από τα κορίτσια του σχολείου μας..
ΧΑΧΑΧΑ ...όντως είναι πολύ βουτυροπαιδα εκεί στα Β.π ...φάπα ξάπλα όλοι τους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δε πειραζει ομως...οσο περισσοτερες πουστρες και φλωρους εχουμε εξω τοσο το καλυτερο για μας..το προβλημα ειναι οτι η ελλεηνιδα δε γουσταρει αντριλα...μαλλον φλωριλα για να περνανε οι μαλακιες της

Φλωρίλα,betιλα,μουνοδουλίλα,αν έχει και λεφτά μιλάμε για το τέλειο πακέτο για την ελλεεινίδα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σαμπως οι γυναικες νομιζετε πως τους νοιαζει αν ο αλλος ειναι ΑΝΤΡΑΣ η οχι? απο τη στιγμη που θα σε ρωτησει κατευθειαν την δουλεια σου εκει εχει τελειωσει το ζητημα για το τι ψαχνει...τωρα για το αν εισαι αντρας η μαλακας μαλλον δεν την νοιαζει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Φλωρίλα,betιλα,μουνοδουλίλα,αν έχει και λεφτά μιλάμε για το τέλειο πακέτο για την ελλεεινίδα
ετσι ειναι γαμιουνται με ολους τους αντρες μεχρι τα 30....μετα ψαχνουν ενα μαλακα εκει,οποιον ξεγελασουν. του λενε και οτι εχουν παει μονο με 2-3,τους το παιζουν καλες,αν ο αλλος ειναι απειρος δε θελει και πολυ (απειρος=φλωρος δηλ)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ετσι ειναι γαμιουνται με ολους τους αντρες μεχρι τα 30....μετα ψαχνουν ενα μαλακα εκει,οποιον ξεγελασουν. του λενε και οτι εχουν παει μονο με 2-3,τους το παιζουν καλες,αν ο αλλος ειναι απειρος δε θελει και πολυ (απειρος=φλωρος δηλ)
φρενο απο τα αποδυτηρια στις ξεκωλιαρες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
γελαω και με ολες αυτες τις ΝΟ ONE NIGHT STAND :headbang: ....πετανε αυτη τη μαλακια ετσι για να φορεσουν τη μασκα της σοβαρης οταν βγεις εξω...Ετσι δεν ειχα ξεκωλιασει μια στην αγια παρασκευη? μια φιλολογος,μου ηρθε στο ραντεβου σα τη κωσιονη του σκαι με τετοιο στυλακι...σε 1,5 ωρα την ξεκωλιαζα σε πολυσυχναστο δρομο μεσα στο αμαξι και να μ λεει "αν δεν με γαμουσες θα εσκαγες"....ακομα εχω τα χυσια της στο καθισμα. (μια σταμπουλα)
Ειχε ερθει αποφασισμενη να γαμηθει τυπε
Το φιλολογος δε λεει κατι ισα ισα
Αν η γυναικα παει αποφασισμενη να μη κατσει δε θα κατσει οτι τροπο κι αν επιστρατευσεις η οσο ωραιος αν εισαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σαββατο ειναι η χειροτερη μερα για γκομενακια...βγαινουν και ολοι οι σβερκοι μαζι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσύ θα κατέβεις με την μπέμπα?
Μ ενα αμαξι θα κατεβουμε μπατμαν εκτος και αν θελει να τον παρω με τη μπεμπα.
Μια κοντριτσα στην παραλιακή ειναι μαστ πιστευω να αναψουν τα αιματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σαββατο ειναι η χειροτερη μερα για γκομενακια...βγαινουν και ολοι οι σβερκοι μαζι
Συμφωνω είναι η πιο ακυρη μερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Μιλανε σα μουτσιναδες το χω προσεξει κι εγω
:2funny:
Καποτε ειχα ραντεβου με ενα ημιμπαζο για να το γαμησω και περιμενωντας ζηλευα τα αλλα μουνια κι ελεγα "ρε πουστη χαθηκε ο κοσμος να γαμουσα αυτην κτλ"

Μια εξ αυτων με την μιναρα της με την τακουναρα της,συναντηθηκε με ενα ωραιο εμφανησιακα αγορι
Και εκεινος μολις την ειδε της ειπε "που εισσι βρε κολλητουλα;"
"Ελα Ανθιμε,εχω να σου πω νεα"
"Σε ξερω καλα μωρη παλι πατατα εκανες"
Και ειπα ελεος ΕΛΕΟΣ
Ποσο ποια φιλεναδας ο τυπος;

Κι εγω εχω υπαρξει φιλεναδας οταν ημουν 16 ομως που δεν ειχα χτισει χαρακτηρα και παραλληλα μου ειχαν αυνανισει τον εγκεφαλο οι αμερικανιες που εβλεπα στην τιβι που η κελυ γαμουσε μπραντον ενω πριν πιπωνε ντιλαν και ο στηβ βαρουσε μαλακια
Τώρα τους καταστρέφουν το μυαλό οι προοδευτικές φεμινηστριες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πεμπτη-παρασκευη-κυριακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom