Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
ναι αλλα σε γενικες γραμμες? τι ισχιει?
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα φιλε μου

Πως δεν υπαρχουν γενικες γραμμες...

Εχω ενα φιλο που ειναι αντικειμενικα πολυ ωραιος(γαλανοματης,ωραια σωμα,καλο γουστο στο ντυσιμο κτλ) επιπεδου Αλαιν Ντελον με καλο κοινωνικο και οικονομικο στατους και οταν τκν γνωριζεις λες "αυτος θα εχει οποια θελει"
ΚΑΙ ΟΜΩΣ δυσκολευεται παρα πολυ να βρει να γαμησει καποια.
Κι αν του κατσει κατι καλο,θα περασει πολυς καιρος να ξαναεχει την ιδια τυχη.
Βγαλε ακρη.
EDIT:Αν όμως πρέπει να τοποθετηθώ σε γενικές γραμμές οι ωραίοι και οι ωραίες σπάνια κάνουν κάτι μαζί.
Κανόνας ειναι γκομεναρες με μετριους καρτουνιστικους τυπους της σειρας

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα φιλε μου

Πως δεν υπαρχουν γενικες γραμμες...

Εχω ενα φιλο που ειναι αντικειμενικα πολυ ωραιος(γαλανοματης,ωραια σωμα,καλο γουστο στο ντυσιμο κτλ) επιπεδου Αλαιν Ντελον με καλο κοινωνικο και οικονομικο στατους και οταν τκν γνωριζεις λες "αυτος θα εχει οποια θελει"
Βγαλε ακρη.
εγω παντως επειδη σε γενικες γραμμες ειμαι εμφανισημος,μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ με τις γυναικες.Βεβαια οκ αν εισαι μαλακας,εισαι μαλακας ολα παιζουν ρολο ειναι πολλα στη μεση με τις γυναικες. λεφτα,χαρακτηρας,στυλ..τα παντα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
εγω παντως επειδη σε γενικες γραμμες ειμαι εμφανισημος,μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ με τις γυναικες.Βεβαια οκ αν εισαι μαλακας,εισαι μαλακας ολα παιζουν ρολο ειναι πολλα στη μεση με τις γυναικες. λεφτα,χαρακτηρας,στυλ..τα παντα
Καποιος εδω μεσα σωστα ειχε γραψει πως οπως πχ ο πιλοτος πεταει το αεροπλανο απο Αθηνα Νεα Υορκη για πλακα ως ρουτινα ενω για μενα και για σενα ειναι αδυνατο η ειναι πολυ δυσκολο ετσι ειναι και με τις γκομενες
Καποιοι απλα το χουν.
Δεν ξερω αν παιζει ρολο η εμφανιση σου φιλε η οτι εισαι "μαγκας"και διεκδικητης που δε βγαζει ανασφαλεια,αλλα ουτε και το αλλο το παληκαρι ηταν μαλακας.Τουναντιον εξυπνος,ευφραδης με χιουμορ και τροπους.
Η το χεις η δε το χεις λοιπον.

Κι αν ενας Γουντυ Αλεν το παει το αεροσκαφος Νεα Υορκη,αυτος θα ειναι ο νικητης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πχ θυμαμαι μεχρι να αρχιζω να στροφαρω με τις γυναικες ειχα χασει πολλες πιτσιρικας. Και απο γυναικες που μου μιλαγανε μονες τους στα μαγαζια τρεμανε τα ποδια μ και δεν ηξερα και τι να πω.εχανα και πολλα τετατετ σε ραντεβου γιατι παλι δεν ηξερα πως να το χειριστω...(διαφορα σημαδια,ποτε να χωθω)...οκ εκει δεν μου φταιγανε αυτες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπαρα μου επειδη οι γκομενες ειναι αστα να πανε στο μυαλο...συχνα συμβαινει ενας ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ να τρωει γκομενα απο εναν ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕ Ι
Οποτε μια αντικειμενικα "κακη" εικονα εμφανισης ας μην ειναι λογος παραδοσης οπλων ανευ μαχης...

Ναι γιατί στην Ελλάδα αν ο Γουντι έχει τις παρέες και ο Τζωρτζ όχι,θα γαμάει ο Γούντι.Για τις ελλεεινίδες η παρέα είναι στα δυο πρώτα μαζί με το οικονομικό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ναι γιατί στην Ελλάδα αν ο Γουντι έχει τις παρέες και ο Τζωρτζ όχι,θα γαμάει ο Γούντι.Για τις ελλεεινίδες η παρέα είναι στα δυο πρώτα μαζί με το οικονομικό
εμενα οι παρεες δεν μ βγηκανε ποτε σε καλο απο θεμα γυναικων

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βγαλε ακρη.
EDIT:Αν όμως πρέπει να τοποθετηθώ σε γενικές γραμμές οι ωραίοι και οι ωραίες σπάνια κάνουν κάτι μαζί.
Κανόνας ειναι γκομεναρες με μετριους καρτουνιστικους τυπους της σειρας

Το σύνηθες έξω είναι εμφανίσιμος με μπάζο και εμφανίσιμη με μέτριο,κοντύτερο κλπ

Τις προάλλες είχα πετύχει σε φανάρι τύπο σε μηχανάκι με σκατόφατσα και πίσω του είχε μια ξανθιά με προσωπάρα που είχε τρελαθεί να τον φιλάει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ας κανω μια αποπειρα να σκιαγραφησω τον ανδρα που το χει με τις γυναικες και εκεινον που δεν το χει
-Ανδρας που το χει:Ηδη απο τα 10-12 μη σου πω πιο νωρις εχει μαθει να συνυπαρχει με κοπελες στην παρεα του.
Στα 10 θα περπατησει χερακι χερακι στα 12 θα δωσουν φιλακι.
Στα 14-17 θα ειναι ο τυπος που εχει γκομενα(στη δικη μου γενια ηταν ενας-δυο ανα ταξη τωρα ειναι πιο πολλοι)
Θα χει γαμησει γκομενα πριν τα 18 του ενω θα ακουει για αλλους που στα 20 ειναι παρθενοι και θα γουρλωνουν τα ματια του

Λιγο μαγκακος,λιγο αλητειας,τυπακι,οχι κουκλος αλλα βλεπεται.
Στη μετελειτα ζωη του στα 20-25 ειναι ο τυπας που γνωριζει κατα βουληση ευκολα γκομενες εχει τις παρεες και τον τροπο και μπορει να αλλαζει καθε μηνα και αλλη
Στα 30 νοιωθει χορτασμενος και παντρευεται μαλλον.
Αλλα κι αν δε το κανει συνεχιζει ακαθεκτος να παιζει μπαλιτσα απο παντου ειτε ειναι διευθυντης σε εταιρεια ειτε απλο στελεχος.

Παμε στον "δε γαμαω" τυπο.

Κλειστο παιδι,με ενα η αντε δυο κολλητους στο σχολειο και αποξενωμενος απο το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.
Ειναι αριστος μαθητης,γιατι κρυβεται απο τη ζωη πισω απο τα βιβλια του

Εχει μια μετρια καταθλιπτικη διαθεση και η κοινωνικη απορριψη απο cool κατηγοριες παιδιων του κοστιζει πολυ

Ειναι ντροπαλος και ευαισθητος δεν νοιωθει σιγουρια για τον εαυτο του και θα ευχοταν οι γκομενες να ηταν ασκησεις τριγωνομετριας γιατι τοτε την "ειχε" τη φορμουλα προσεγγισης τους.
Κινδυνευει σοβαρα να μεινει παρθενος και μετα τα 20 κατι που εχει σοβαρες επιπτωσεις και τραυματιζει την ψυχολογια του
Ωστοσο μετα κοπων και βασανων καποια θα τους κατσει με την οποια θα μεινουν για καιρο
Για να πανε στην επομενη ισως περασει καμμια 5 ετια,ισως την παντρευτουν κιολας για να μη μεινουν μονοι στη ζωη.

Αν τελικα μεινουν μονοι βιωνουν ολες τις αρνητικες συνεπειες της αποξενωσης τους με αποτελεσμα μια υποβαθμισμενη ποιοτητα ζωης.

Αυτο το φαινομενο καταντα φαυλος κυκλος γιατι αναπαραγει μια "αρνητιλα" που "βρωμάει" από χιλιόμετρα και απωθεί τις γυναίκες

Αυτα ειναι τα δυο ακρα κατα τη γνωμη μου και οι πιο πολλοί από μας είμαστε κάπου ανάμεσα...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:
Τύπε νηματοθέτη,ολοφάνερα έχεις ροπή προς την κατηγορία "δε γαμάω"

Κι αυτό γιατί "το δεσες" επειδη η ανασφαλης καριολας που βγηκες θελησε να ζητιανεψει αυτοεκτιμηση

Κακως το πηρες τοσο κατακαρδα

Παρακατω αφηγεισαι μια φαινομενικα εκ διαμετρου αντιθετη ιστορια στην οποια ρομαντικα κερδισες την ευνοια μιας γυναικας και κανατε μακροχρονια σχεση.

Χαρακτηριστικα κατηγοριας κλειστου ευαισθητου ανθρωπου που δε δημιουργει συχνα ευκαιριες για τον εαυτο του

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Υπάρχει και η τύχη.Μπορεί ένας πχ να ήταν ντροπαλός στο σχολείο αλλά να του την έπεσε γκόμενα στο πρώτο έτος στη σχολή του και να τον άλλαξε εντελώς.Άλλος μπορεί να μην είχε αυτή την τύχη και να παρέμεινε έτσι και στη σχολή.Εκεί θέλει μπουρδέλο οπωσδήποτε.Αλλά και το μπουρδέλο από μόνο του δεν σε κάνει κοινωνικό,θέλεις πάλι τύχη να βρεις άτομα που έχετε κάποια κοινά,κοπέλες που να σου δείχνουν κι αυτές ενδιαφέρον και όχι να τους δείχνεις μόνο εσύ,γενικά είναι πολλά μικρά πράγματα που παίζουν ρόλο για το τί είδους εξέλιξη θα έχεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Με ψιλο γουσταρει μια αλβανιδα 22 χρονων! μεγαλωσε εδω..αρα εχει νοτροπια ελληνιδας.
πολυ ωραιο μωρο!..αλλα δεν πολυ ψηνομαι να κανω φαση..ισως λογο καταγωγης της..ειναι και η διαφορα ηλικιας...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Με ψιλο γουσταρει μια αλβανιδα 22 χρονων! μεγαλωσε εδω..αρα εχει νοτροπια ελληνιδας.
πολυ ωραιο μωρο!..αλλα δεν πολυ ψηνομαι να κανω φαση..ισως λογο καταγωγης της..ειναι και η διαφορα ηλικιας...
σωπα μωρε...σιγα θα τη παντρευτεις?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως είναι και μερικοί που ξέρουν πολλές γκόμενες,βγαίνουν μαζί τους κλπ αλλά δεν πηδάνε καμία.Οι τύποι κανονικοί,όχι πούστηδες.

'Ρε Μήτσο,αυτό το μωρό που μιλάτε στο fb τί είναι;Το πηδάς;

'Όχι ρε,φίλη μου απ'τη δουλειά είναι.Μιλάμε για φαγητά και για ζώδια κάθε βράδυ'

'Εκείνο το μελαχρινό τούμπανο που είστε μαζί στη φώτο στο τάδε μαγαζί,μ'εκείνο παίζει τίποτα;

'Α την Μαρία λες,όχι μωρέ συμφοιτητές ήμασταν,γουστάρει τον μπαρμαν του μαγαζιού και θέλει να τον κάνει να ζηλέψει'

'Εκείνη η ξανθούλα που είστε σχεδόν αγκαλιά,μη μου πεις ότι και μ'εκείνη δεν παίζει τίποτα;'

'Χα χα,λες τη Νατάσα την Ρωσίδα,η κομμώτρια μου είναι,όλο μου λέει βρες μου κανα παιδί να μου γνωρίσεις'

Ξεφτίλες:2funny::2funny::2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πάντως είναι και μερικοί που ξέρουν πολλές γκόμενες,βγαίνουν μαζί τους κλπ αλλά δεν πηδάνε καμία.Οι τύποι κανονικοί,όχι πούστηδες.

'Ρε Μήτσο,αυτό το μωρό που μιλάτε στο fb τί είναι;Το πηδάς;

'Όχι ρε,φίλη μου απ'τη δουλειά είναι.Μιλάμε για φαγητά και για ζώδια κάθε βράδυ'

'Εκείνο το μελαχρινό τούμπανο που είστε μαζί στη φώτο στο τάδε μαγαζί,μ'εκείνο παίζει τίποτα;

'Α την Μαρία λες,όχι μωρέ συμφοιτητές ήμασταν,γουστάρει τον μπαρμαν του μαγαζιού και θέλει να τον κάνει να ζηλέψει'

'Εκείνη η ξανθούλα που είστε σχεδόν αγκαλιά,μη μου πεις ότι και μ'εκείνη δεν παίζει τίποτα;'

'Χα χα,λες τη Νατάσα την Ρωσίδα,η κομμώτρια μου είναι,όλο μου λέει βρες μου κανα παιδί να μου γνωρίσεις'

Ξεφτίλες:2funny::2funny::2funny:
γκομενοβοσκοι ειναι ολοι αυτοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και η πλακα ειναι οτι δεν αφηνουν και αλλους να πλησιασουν ...δε γαμανε που δε γαμανε αυτοι,δεν αφηνουν και τους αλλους να παιξουν μπαλα...εγω αυτον τον ρολο δε θα ηθελα ποτε να τον παιξω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
και η πλακα ειναι οτι δεν αφηνουν και αλλους να πλησιασουν ...δε γαμανε που δε γαμανε αυτοι,δεν αφηνουν και τους αλλους να παιξουν μπαλα...εγω αυτον τον ρολο δε θα ηθελα ποτε να τον παιξω

Για τις γυναίκες αυτοί είναι οι χρήσιμοι μαλάκες,σου λέει ο άλλος όταν βλέπει άντρα στην παρέα δεν θα μας την πέσει

Για εμας είναι οι ΑΡΧΙμαλάκες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για τις γυναίκες αυτοί είναι οι χρήσιμοι μαλάκες,σου λέει ο άλλος όταν βλέπει άντρα στην παρέα δεν θα μας την πέσει

Για εμας είναι οι ΑΡΧΙμαλάκες
ακου λογικη ρε μλκ.."δε θα μας τη πεσει" κατσε βαλε δαχτυλακι μωρη πατσαβουρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Γι'αυτό κι εγώ είπα 'γαμάνε'.

Εξάλλου οι άντρες πλέον έχουν γίνει γυναίκες,σχέση ψάχνουν αντί για σεξ
Η τελευταια παραγραφος αντικατοπτριζει το δραμα του μεσου " καθωσπρεπει" συγχρονου ανδρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom