argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.380
- Πόντοι
- 9.297
Οτι με τις επιλογες που κανει ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!Δηλαδή?
Οτι με τις επιλογες που κανει ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!Δηλαδή?
αυτο νομιζω ειναι σωστο.εγω προτιμαω να μεινω μπακουρι απο το να εχω μια να μου σπαει το πουτσο ολη μερα-ολη νυχτα
Ρε σαντ έτσι περνάς τον χρόνο σου? Διαβάζοντας τις πίπες του λίφο? Πέρασέ τον πιο δημιουργικά ρε ψηλέhttps://www.lifo.gr/lifoland/confessions/gamos-109
...τέλος του χρόνου παντρευομαι (είμαι γυναίκα στα 28)και έχω πελαγώσει...όταν μου έκανε την πρόταση πριν 1.5 χρόνο ήμουν ακόμα ερωτευμένη..τους τελευταίους μήνες νιωθω ότι έχω βαρεθεί κάπως..υπάρχουν στιγμές που περνάμε καλά και χαίρομαι που είμαστε μαζί και υπάρχουν άλλες στιγμές που σκέφτομαι ότι δεν θα αντέξω μ έναν άνθρωπο για όλη μου τη ζωή.. νιώθω ότι είναι πλέον αργά για να κάνω πίσω.Ειμαι μπερδεμένη ,δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω αυτή τη στιγμή . Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε..κι όμως ούτε αυτό μου δίνει δύναμη να το ληξω..γιατί απλά περιμένω να δω αν περνάω απλά μια φάση,αν μ έχει αγχώσει απλά η ιδέα ή αν όντως βαρέθηκα.
Κορόιδο γαμπρέ
Kαι τι κάνεις γι αυτο?Τί καυλόμουνα κυκλοφορούν Θεσσαλονίκη,αυτές οι πιτσιρίκες με τα κολλητά τους μας έχουν στραβώσει
Αυτος γαμεί τουλαχιστονΚορόιδο γαμπρέ
Αυτος γαμεί τουλαχιστον
Όπου γράφουν πίπες, μπορεί να κάνουν και πίπες, μερικές φορές. Ο χρόνος εάν πέρασε δημιουργικά, αυτό φαίνεται αφού περάσει πρώτα λίγος χρόνος.Ρε σαντ έτσι περνάς τον χρόνο σου? Διαβάζοντας τις πίπες του λίφο? Πέρασέ τον πιο δημιουργικά ρε ψηλέ
Πας καλά ρε τύπεΜε ψιλο γουσταρει μια αλβανιδα 22 χρονων! μεγαλωσε εδω..αρα εχει νοτροπια ελληνιδας.
πολυ ωραιο μωρο!..αλλα δεν πολυ ψηνομαι να κανω φαση..ισως λογο καταγωγης της..ειναι και η διαφορα ηλικιας...
Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι οι πιτσιρικάδες,πολλοί ,μιλάνε με γκεουλιστικη φωνή χωρίς να είναι γκει.
όπως είπε και κάποιος γίνονται οι άντρες ,γυναίκες
Μιλανε σα μουτσιναδες το χω προσεξει κι εγωΑυτό που έχω προσέξει είναι ότι οι πιτσιρικάδες,πολλοί ,μιλάνε με γκεουλιστικη φωνή χωρίς να είναι γκει.
ναι...και πολλες κορες.Οι μισοι παντρεμενοι φιλοι μ εχουν κορες.Πολλοι αντρες μιλανε σα πουστηδες ενω δεν ειναι (καποιοι ειναι)...λετε να φταιει η διατροφη?Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι οι πιτσιρικάδες,πολλοί ,μιλάνε με γκεουλιστικη φωνή χωρίς να είναι γκει.
τυπε τρουμπα κελυ ητανε για ερωτεσ και παραμυθα να πουμε. ενα ηταν το μουνετο που στραγιξε το σπερμα. η βαλερι φοβερη με πιασιματα και φατσα καυλοραμπαν για να της χυσεις τα ματοκλαδα και μετα να την κερασεις παγωτο να πουμεΜιλανε σα μουτσιναδες το χω προσεξει κι εγω
Καποτε ειχα ραντεβου με ενα ημιμπαζο για να το γαμησω και περιμενωντας ζηλευα τα αλλα μουνια κι ελεγα "ρε πουστη χαθηκε ο κοσμος να γαμουσα αυτην κτλ"
Μια εξ αυτων με την μιναρα της με την τακουναρα της,συναντηθηκε με ενα ωραιο εμφανησιακα αγορι
Και εκεινος μολις την ειδε της ειπε "που εισσι βρε κολλητουλα;"
"Ελα Ανθιμε,εχω να σου πω νεα"
"Σε ξερω καλα μωρη παλι πατατα εκανες"
Και ειπα ελεος ΕΛΕΟΣ
Ποσο ποια φιλεναδας ο τυπος;
Κι εγω εχω υπαρξει φιλεναδας οταν ημουν 16 ομως που δεν ειχα χτισει χαρακτηρα και παραλληλα μου ειχαν αυνανισει τον εγκεφαλο οι αμερικανιες που εβλεπα στην τιβι που η κελυ γαμουσε μπραντον ενω πριν πιπωνε ντιλαν και ο στηβ βαρουσε μαλακια
Δεν φταιει η διατροφη τυπε,φταιει η ανατροφή απο την παιδικη ηλικια.ναι...και πολλες κορες.Οι μισοι παντρεμενοι φιλοι μ εχουν κορες.Πολλοι αντρες μιλανε σα πουστηδες ενω δεν ειναι (καποιοι ειναι)...λετε να φταιει η διατροφη?
Ένας από τους λόγους που πάει μαζί του η μικρή είναι ακριβώς ότι ΔΕΝ έχει μυαλό 18χρονου...
Προμοτορα θα βγουμε ενα σαββατοβραδο να χτυπησουμε γκομενακια.Γοητεύονται, δεν είναι τόσο ότι ψάχνουν...
Θα ερθω με βερμουδα και τ σερτ και γυαλια ηλιου εσυ ντυσου οπως θες κουστουμάτα.Θα αποτελέσουμε εξαίρετο δίδυμο...
θα τον πυροβολησουν οι πορτιερηδες στα 20 μετρα και μετα θα μπει αμπελαλε η φατσα του σαν επικυρηγμενος σε ολη την ΠοσειδωνοςΘεάρεστο...
Οι γκόμενες το εκτιμούν δεόντως