Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
εγω προτιμαω να μεινω μπακουρι απο το να εχω μια να μου σπαει το πουτσο ολη μερα-ολη νυχτα
αυτο νομιζω ειναι σωστο.
πλουσιος να εισαι, ετσι και παντρευτεις μαλακια θα κανεις .
φτωχος να εισαι αμα παντρευτεις 10 φορες μαλακια θα κανεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Ολοι θα ηθελαν να ειναι στην θεση μας...να μην δινουν λογαριασμο που πανε και τι κανουν και το κυριοτερο...ΜΕ ΠΟΙΕΣ το κανουν.
Μας ζηλευουν ρε...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/gamos-109

...τέλος του χρόνου παντρευομαι (είμαι γυναίκα στα 28)και έχω πελαγώσει...όταν μου έκανε την πρόταση πριν 1.5 χρόνο ήμουν ακόμα ερωτευμένη..τους τελευταίους μήνες νιωθω ότι έχω βαρεθεί κάπως..υπάρχουν στιγμές που περνάμε καλά και χαίρομαι που είμαστε μαζί και υπάρχουν άλλες στιγμές που σκέφτομαι ότι δεν θα αντέξω μ έναν άνθρωπο για όλη μου τη ζωή.. νιώθω ότι είναι πλέον αργά για να κάνω πίσω.Ειμαι μπερδεμένη ,δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω αυτή τη στιγμή . Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε..κι όμως ούτε αυτό μου δίνει δύναμη να το ληξω..γιατί απλά περιμένω να δω αν περνάω απλά μια φάση,αν μ έχει αγχώσει απλά η ιδέα ή αν όντως βαρέθηκα.

Κορόιδο γαμπρέ :2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.710
Πόντοι
4.546
https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/gamos-109

...τέλος του χρόνου παντρευομαι (είμαι γυναίκα στα 28)και έχω πελαγώσει...όταν μου έκανε την πρόταση πριν 1.5 χρόνο ήμουν ακόμα ερωτευμένη..τους τελευταίους μήνες νιωθω ότι έχω βαρεθεί κάπως..υπάρχουν στιγμές που περνάμε καλά και χαίρομαι που είμαστε μαζί και υπάρχουν άλλες στιγμές που σκέφτομαι ότι δεν θα αντέξω μ έναν άνθρωπο για όλη μου τη ζωή.. νιώθω ότι είναι πλέον αργά για να κάνω πίσω.Ειμαι μπερδεμένη ,δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω αυτή τη στιγμή . Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε..κι όμως ούτε αυτό μου δίνει δύναμη να το ληξω..γιατί απλά περιμένω να δω αν περνάω απλά μια φάση,αν μ έχει αγχώσει απλά η ιδέα ή αν όντως βαρέθηκα.

Κορόιδο γαμπρέ :2funny:
Ρε σαντ έτσι περνάς τον χρόνο σου? Διαβάζοντας τις πίπες του λίφο? Πέρασέ τον πιο δημιουργικά ρε ψηλέ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τί καυλόμουνα κυκλοφορούν Θεσσαλονίκη,αυτές οι πιτσιρίκες με τα κολλητά τους μας έχουν στραβώσει
Kαι τι κάνεις γι αυτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτος γαμεί τουλαχιστον

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Ρε σαντ έτσι περνάς τον χρόνο σου? Διαβάζοντας τις πίπες του λίφο? Πέρασέ τον πιο δημιουργικά ρε ψηλέ
Όπου γράφουν πίπες, μπορεί να κάνουν και πίπες, μερικές φορές. Ο χρόνος εάν πέρασε δημιουργικά, αυτό φαίνεται αφού περάσει πρώτα λίγος χρόνος.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Με ψιλο γουσταρει μια αλβανιδα 22 χρονων! μεγαλωσε εδω..αρα εχει νοτροπια ελληνιδας.
πολυ ωραιο μωρο!..αλλα δεν πολυ ψηνομαι να κανω φαση..ισως λογο καταγωγης της..ειναι και η διαφορα ηλικιας...
Πας καλά ρε τύπε

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι οι πιτσιρικάδες,πολλοί ,μιλάνε με γκεουλιστικη φωνή χωρίς να είναι γκει.

όπως είπε και κάποιος γίνονται οι άντρες ,γυναίκες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι οι πιτσιρικάδες,πολλοί ,μιλάνε με γκεουλιστικη φωνή χωρίς να είναι γκει.

Και η πλάκα είναι ότι αυτοί έχουν κάτι καυλάκια γκόμενες που τραβάμε τα μαλλιά μας οι μεγαλύτεροι

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296

Μιλανε σα μουτσιναδες το χω προσεξει κι εγω
:2funny:
Καποτε ειχα ραντεβου με ενα ημιμπαζο για να το γαμησω και περιμενωντας ζηλευα τα αλλα μουνια κι ελεγα "ρε πουστη χαθηκε ο κοσμος να γαμουσα αυτην κτλ"

Μια εξ αυτων με την μιναρα της με την τακουναρα της,συναντηθηκε με ενα ωραιο εμφανησιακα αγορι
Και εκεινος μολις την ειδε της ειπε "που εισσι βρε κολλητουλα;"
"Ελα Ανθιμε,εχω να σου πω νεα"
"Σε ξερω καλα μωρη παλι πατατα εκανες"
Και ειπα ελεος ΕΛΕΟΣ
Ποσο ποια φιλεναδας ο τυπος;

Κι εγω εχω υπαρξει φιλεναδας οταν ημουν 16 ομως που δεν ειχα χτισει χαρακτηρα και παραλληλα μου ειχαν αυνανισει τον εγκεφαλο οι αμερικανιες που εβλεπα στην τιβι που η κελυ γαμουσε μπραντον ενω πριν πιπωνε ντιλαν και ο στηβ βαρουσε μαλακια

• Χαχα
Αντιδράσεις: veneto
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

ναι...και πολλες κορες.Οι μισοι παντρεμενοι φιλοι μ εχουν κορες.Πολλοι αντρες μιλανε σα πουστηδες ενω δεν ειναι (καποιοι ειναι)...λετε να φταιει η διατροφη?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Ο Μουτσινας κι ενα σωρο πουσταρια που εμφανιζονται μερα νυχτα στη tv και στο youtube

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.643
Πόντοι
3.556
Μιλανε σα μουτσιναδες το χω προσεξει κι εγω
:2funny:
Καποτε ειχα ραντεβου με ενα ημιμπαζο για να το γαμησω και περιμενωντας ζηλευα τα αλλα μουνια κι ελεγα "ρε πουστη χαθηκε ο κοσμος να γαμουσα αυτην κτλ"

Μια εξ αυτων με την μιναρα της με την τακουναρα της,συναντηθηκε με ενα ωραιο εμφανησιακα αγορι
Και εκεινος μολις την ειδε της ειπε "που εισσι βρε κολλητουλα;"
"Ελα Ανθιμε,εχω να σου πω νεα"
"Σε ξερω καλα μωρη παλι πατατα εκανες"
Και ειπα ελεος ΕΛΕΟΣ
Ποσο ποια φιλεναδας ο τυπος;

Κι εγω εχω υπαρξει φιλεναδας οταν ημουν 16 ομως που δεν ειχα χτισει χαρακτηρα και παραλληλα μου ειχαν αυνανισει τον εγκεφαλο οι αμερικανιες που εβλεπα στην τιβι που η κελυ γαμουσε μπραντον ενω πριν πιπωνε ντιλαν και ο στηβ βαρουσε μαλακια
τυπε τρουμπα κελυ ητανε για ερωτεσ και παραμυθα να πουμε. ενα ηταν το μουνετο που στραγιξε το σπερμα. η βαλερι φοβερη με πιασιματα και φατσα καυλοραμπαν για να της χυσεις τα ματοκλαδα και μετα να την κερασεις παγωτο να πουμε:takethis::takethis::takethis:

φημες λενε τυπε οτι ο στηβ ειχε γυαλισει ολα τα πομολα του με την ροδελα του :gay::confused::confused::confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι...και πολλες κορες.Οι μισοι παντρεμενοι φιλοι μ εχουν κορες.Πολλοι αντρες μιλανε σα πουστηδες ενω δεν ειναι (καποιοι ειναι)...λετε να φταιει η διατροφη?
Δεν φταιει η διατροφη τυπε,φταιει η ανατροφή απο την παιδικη ηλικια.
Σαν κοινωνια εχουμε γινει πολυ μη μου απτου στα παιδια και αυτο μονο αρνητικό ειναι.
Ιδιως στα αγορια οι μαναδες καινοι πατεραδες φερονται λες και ειναι κοριτσια,μην πεσει .μην χτυπησει,να παει για πιανο για μπαλετο χορωδια κλπ να παει σε καλο σχολειο να μην μπλεξει κλπ ολα αυτα εχουν αυτες τις επιπτωσεις.
Υπάρχουν και σημερα μαγκακια αλλα λιγα πριν κανα χρονο εδειρα ενα γιατι μου κανε μαγκιες γειτονοπουλο και τωρα με βλεπει και σκυβει το κεφαλι.
Απλα οι γονεις εχουν γινει πολυ υπερπροστατευτικοι με τα παιδια και ιδιαιτερα με τα αγορια γι αυτο και βγαινουν μαλθακα η τρομπαριστα,καιβστη δικη μου ηλικια των 32 τωρα υπηρχαν τετοια αλλα λιγοτερα.
Το αγορι πρεπει να χτυπησει να παιξει ξυλο να μαθει να μην τον πιανουν κοτσο και γενικα να ειναι δραστηριο αλλιως το τρωει η μαρμαγκα σε επαγγελματικο και κοινωνικο τομεα.
Οι γυναικες δεν θα το εκτιμησουν και θα ειναι για μια ζωη λουζερ και μαλακακιας.
Με λιγα λογια οικογενεια και κοινωνια μετατρεψαν τα νεα αγορια ετσι οπως ειναι.
Δεν ειναι τυχαιο οτι κατεβαινουν τα μαχημια οι γυφτοι μεγαλωμενοι στους δρομους και καμακωνουν τα κοριτσια και πολλες απο αυτες τον εχουν φαει απο γυφτο,οποτε φαντασου τους γονεις με καλη ανατροφη στο κοριτσι να τα μπλεξει με γυφτο και να μην ξεκολλαει η και να μεινει εγκυος.
Στις ηλικιες απο 17 μεχρι 22 οι γυφτοι παιζουν τη καλυτερη μπαλα με τις γκομενες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ένας από τους λόγους που πάει μαζί του η μικρή είναι ακριβώς ότι ΔΕΝ έχει μυαλό 18χρονου...

Ναι καλά

Είναι τόσο ώριμες οι τωρινές 18χρονες που ψάχνουν για μυαλό

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα αποτελέσουμε εξαίρετο δίδυμο... :embarrased:
Θα ερθω με βερμουδα και τ σερτ και γυαλια ηλιου εσυ ντυσου οπως θες κουστουμάτα.
Παντα στα ναιτ κλαμπς μπαινω με γυαλι ηλιου

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.940
Πόντοι
12.756
Θεάρεστο...
Οι γκόμενες το εκτιμούν δεόντως :confused:
θα τον πυροβολησουν οι πορτιερηδες στα 20 μετρα και μετα θα μπει αμπελαλε η φατσα του σαν επικυρηγμενος σε ολη την Ποσειδωνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom