Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
γιατι τι ειναι θα ατιμασει και καλα τη χωρα της αν μπλεξει με ελληνα?
Είναι άπιστη και πόρνη και κινδυνεύει με λιθοβολισμό. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Είπαμε η γυναίκα είναι αντικείμενο και μάλιστα άχρηστο. Ο μοναδικός της ρόλος είναι να τεκνοποιεί. Δεν επιτρέπεται να έχει καμιά ελευθερία βουλήσεως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το μυστικό είναι ότι δεν ξεκίνησε στα 30. Παντα έκανε κάποιο άθηλημα, από 15 χρονών. Αυτό είναι που τον διατηρεί. Δεν είναι θέμα μαγκιάς. Το αντίθετο θα έλεγα, αν ήταν "μάγκας" θα είχε κόψει και το τσιγάρο που κάνει από τα 13 του! Αλλά δεν μπορεί με τίποτα! Το έχει ελαττώσει βέβαια στα 6-7 τσιγάρα την ημέρα, αλλά... είναι 75!

Το να γυρνάς στα κλαμπ να τσιμπάς κωλαράκια δεν σε κάνει να μην πέσεις! Για μένα ο αθλητισμός είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος για να έχει υγεία. Και το έχω ζωντανό παράδειγμα μπροστά μου. Αν δεν παίξει μια μέρα, τρελαίνεται. Με την καραντίνα είχε πήξει!!!!

Προφανώς και δεν ήταν στο χέρι σου και γι' αυτό είπα πως είναι λυπηρό...
το ξερω οτι με τον αθλητισμο παραμενει νεος και υγιης καποιος,καταρχην το βλεπω και απο τον εαυτο μου οταν μπαινω σε διαδικασια με προπονησεις το πως νιωθω σε σχεση με περιοδους που δε γυμναζομουν.Απλα σε αυτες τιε ηλικες ανω των 60 θελει μια προσοχη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Είναι άπιστη και πόρνη και κινδυνεύει με λιθοβολισμό. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Είπαμε η γυναίκα είναι αντικείμενο και μάλιστα άχρηστο. Ο μοναδικός της ρόλος είναι να τεκνοποιεί. Δεν επιτρέπεται να έχει καμιά ελευθερία βουλήσεως.
μισο λεπτακι ρε φιλε...αν γνωρισω εγω μια τουρκαλα και κανω κατι σοβαρο γαμο πχ,αν παει στη χωρα της κινδυνευει με λιθοβολισμο ως απιστη και πορνη?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Έτσι όμως νιώθεις ότι ανήκεις στην κοινωνία

Αν η μόνη σου έξοδος από το σπίτι είναι για δουλειά,για μπουρδελότσαρκα και για να πιείς μπύρες με κάποιον μπακουροφίλο σου,τότε ουσιαστικά είσαι εκτός.Σε όποιους τους αρέσει αυτό,κανένα πρόβλημα,απλά δεν αρέσει σε μένα.
Εσύ δεν προσπαθείς για τίποτα απολύτως και τα θες όλα στο πιάτο.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
1)Καταρχάς δεν είμαι εμμονικός. Απλά προτιμάω το σουβλάκι απο την πίτσα. Είναι και φθηνότερο με 5 ευρώ παίρνω 2 τυλιχτά καλαμάκι κοτόπουλο,τζατζίκι,ντομάτα,κρεμμύδι,μαρούλι και την βγάζω 1-2 φορές το μήνα. Φυσιολογικός είμαι 1.77 72-73 κιλά.
2)Με 2-3 χιλιάρικα παίρνεις ερήπιο. Δεν αξίζει, να πάρω κάτι που θέλει 4-5 χιλιάρικα ανακατασκευή και να με ξαφρίζουν στα συνεργεία οι απατεώνες οι μηχανικοί. Πάω και παίρνω ένα aygo με 10χιλιάρικα αλλά θα προτιμούσα κάτι σε ηλεκτρικό. Η αγορά των ηλεκτρικών δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Εχω κάποια λεφτά αλλά δεν θέλω να μηδενίσω και να μείνω ξυπόλητος + 2 χιλιάρικα το χρόνο συντήρηση,δεν με παίρνει.
3)Με γυναίκες 3άρια-4άρια δεν ασχολούμαι, γιατί αυτές στην Ελλάδα είναι προσεγγισιμες ,απο εκεί και πάνω ξεκινάνε να συμπεριφέρονται σαν μαλακισμένες. Δεν θα κάτσω να χαλάσω και λεφτά για 3άρι μπάζο. Τα λεφτά ξοδεύονται εύκολα με αίμα βγαίνουν. Η μαλακία μου έρχεται οικονομικά. Και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό που μου αντιστοιχεί. Μου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά , όχι τρελή, όχι φεμινιστρια. Στην ζωή μας πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.
4)Οι σχολές χορού δεν μου αρέσουν,δεν μου αρέσει να χορεύω.
τύπε με αυτά που περιέγραψες σοβαρολογείς ότι σου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά?μάλλον τρολάρεις οπότε οκ.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
μισο λεπτακι ρε φιλε...αν γνωρισω εγω μια τουρκαλα και κανω κατι σοβαρο γαμο πχ,αν παει στη χωρα της κινδυνευει με λιθοβολισμο ως απιστη και πορνη?
Σε συμφέρει. Δεν θα πας ποτέ στα πεθερικά.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ενοείται εκτός αν γίνεις μουσουλμάνος :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
τύπε με αυτά που περιέγραψες σοβαρολογείς ότι σου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά?μάλλον τρολάρεις οπότε οκ.
Κ ομως εχει 7αρια που τα εχουν με τετοιους το πιστευεις η οχι...

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Έχετε μαύρα μεσάνυχτα απ'οτι βλέπω για εμάς. Καλύτερα για να τελειώνουμε γρήγορα μαζί σας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε φταις εσυ που βγαζεις αυτη τη γλωσσα.Δεν τα βαζω μαζι σου.Ομως μου κανει εντυπωση που δε βλεπω κανεναν αριστερο η δεξιο "καυλωμενο" να περνει θεση για τις εξυπναδες που πετας

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Κοίταξε να δείς κυρίως 8άρια και 9άρια κοιτάω. Επειδή όμως κατα βάθος είμαι καλός άνθρωπος θα περιλθάψω και το 7άρι. Αν είναι ταπεινή και σεμνή θα κάνω και λίγο τα στραβά μάτια.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
δε φταις εσυ που βγαζεις αυτη τη γλωσσα.Δεν τα βαζω μαζι σου.Ομως μου κανει εντυπωση που δε βλεπω κανεναν αριστερο η δεξιο "καυλωμενο" να περνει θεση για τις εξυπναδες που πετας
Dont feed the troll.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.
2)Δεν με βολεύουν οι φακοί.
3)Δεν έχω τόση αραίωση απλά τα κόβω κοντά.
4)Μια slk βοηθάει. Ναί. Δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Με το ποδήλατο και τα μμμ μετακινούμε. Στα 30+ δεν βρίσκεις με την καμία γκόμενα έτσι,τουλάχιστον που να αξίζει να ασχοληθείς.
για αυτο το κρατος πρεπει να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων :sunglasses:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
1)Καταρχάς δεν είμαι εμμονικός. Απλά προτιμάω το σουβλάκι απο την πίτσα. Είναι και φθηνότερο με 5 ευρώ παίρνω 2 τυλιχτά καλαμάκι κοτόπουλο,τζατζίκι,ντομάτα,κρεμμύδι,μαρούλι και την βγάζω 1-2 φορές το μήνα. Φυσιολογικός είμαι 1.77 72-73 κιλά.
2)Με 2-3 χιλιάρικα παίρνεις ερήπιο. Δεν αξίζει, να πάρω κάτι που θέλει 4-5 χιλιάρικα ανακατασκευή και να με ξαφρίζουν στα συνεργεία οι απατεώνες οι μηχανικοί. Πάω και παίρνω ένα aygo με 10χιλιάρικα αλλά θα προτιμούσα κάτι σε ηλεκτρικό. Η αγορά των ηλεκτρικών δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Εχω κάποια λεφτά αλλά δεν θέλω να μηδενίσω και να μείνω ξυπόλητος + 2 χιλιάρικα το χρόνο συντήρηση,δεν με παίρνει.
3)Με γυναίκες 3άρια-4άρια δεν ασχολούμαι, γιατί αυτές στην Ελλάδα είναι προσεγγισιμες ,απο εκεί και πάνω ξεκινάνε να συμπεριφέρονται σαν μαλακισμένες. Δεν θα κάτσω να χαλάσω και λεφτά για 3άρι μπάζο. Τα λεφτά ξοδεύονται εύκολα με αίμα βγαίνουν. Η μαλακία μου έρχεται οικονομικά. Και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό που μου αντιστοιχεί. Μου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά , όχι τρελή, όχι φεμινιστρια. Στην ζωή μας πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.
4)Οι σχολές χορού δεν μου αρέσουν,δεν μου αρέσει να χορεύω.
εσενα θα σου αντιστοιχουσε μια ασιατισσα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
ειχα βγει με μια τουρκαλα μια φορα εδω απο το τιντερ ηταν απο τις λιγες ομολογω που με τιποτα δε καθοταν για σεξ...παρολο που στο μαγαζι της ειχα ριξει το χαμουρεμα της ζωη της..
ομοιοπαθής...πολύ συντηρητικές, αλλά στο τέλος την κατάφερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom