1)Καταρχάς δεν είμαι εμμονικός. Απλά προτιμάω το σουβλάκι απο την πίτσα. Είναι και φθηνότερο με 5 ευρώ παίρνω 2 τυλιχτά καλαμάκι κοτόπουλο,τζατζίκι,ντομάτα,κρεμμύδι,μαρούλι και την βγάζω 1-2 φορές το μήνα. Φυσιολογικός είμαι 1.77 72-73 κιλά.
2)Με 2-3 χιλιάρικα παίρνεις ερήπιο. Δεν αξίζει, να πάρω κάτι που θέλει 4-5 χιλιάρικα ανακατασκευή και να με ξαφρίζουν στα συνεργεία οι απατεώνες οι μηχανικοί. Πάω και παίρνω ένα aygo με 10χιλιάρικα αλλά θα προτιμούσα κάτι σε ηλεκτρικό. Η αγορά των ηλεκτρικών δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Εχω κάποια λεφτά αλλά δεν θέλω να μηδενίσω και να μείνω ξυπόλητος + 2 χιλιάρικα το χρόνο συντήρηση,δεν με παίρνει.
3)Με γυναίκες 3άρια-4άρια δεν ασχολούμαι, γιατί αυτές στην Ελλάδα είναι προσεγγισιμες ,απο εκεί και πάνω ξεκινάνε να συμπεριφέρονται σαν μαλακισμένες. Δεν θα κάτσω να χαλάσω και λεφτά για 3άρι μπάζο. Τα λεφτά ξοδεύονται εύκολα με αίμα βγαίνουν. Η μαλακία μου έρχεται οικονομικά. Και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό που μου αντιστοιχεί. Μου αντιστοιχεί 7άρι ξανθιά , όχι τρελή, όχι φεμινιστρια. Στην ζωή μας πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.
4)Οι σχολές χορού δεν μου αρέσουν,δεν μου αρέσει να χορεύω.