Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ειλικρινά διαολίζομαι όταν διαβάζω νέους ή ανύπαντρους από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να κλαίγονται.Όντας παντρεμένος με γυναίκα μέγαιρα το εν μέσω πανδημίας έχω "φάει" 2 χωρισμένες και 1 παντρεμένη, με επανειλημμενα γαμησια και χωρίς πολλά-πολλά τον τρώγανε σταθερά και οι 3 από κώλο.
Δεν καταλαβαίνω πως διάολο γίνεται να είσαι ανύπαντρος,με νορμάλ εμφάνιση και 5 φράγκα στη τσέπη και να μη γαμάς έστω χωρισμένες που είναι ο πιο εύκολος (και ξέκωλος) στόχος

Κι εγώ έφαγα μια ομελέτα για βραδινό

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Εγώ πάντως βλέπω πολλά ζευγαράκια αλλά και πολλά μπακουρια όταν βγαίνω έξω για βόλτα. Κάτι ψωλο παρέες 5 και 6 άτομα. Οι γκόμενές όλες με ψυχολογικά αλλά κοιτάνε και παίζει το ματάκι τους. Πραγματικά βγαίνω έξω για περπάτημα με καφεδια(κατεβασμένη μάσκα) και όποτε περνάω δίπλα από γκομενάκι πάντα ρίχνει βλέφαρο. Αυτό καθημερινή εν ώρα δουλειας πρωινό η αν πήγαινα φάση για ψώνια δεν το έβλεπα και πολύ. Κάτι μου λέει ότι οι Ελληνίδες φρίκαραν με τον covid και δεν αντέχουν χωρίς πουτσα.

Στο τουιτερ παντως ολες κλαιγονται για το λοκνταουν και για την συνεπακολουθη αγαμια.
Και τα λενε ολα εξω απο τα δοντια μεταξυ αστειου σοβαρου, λογω οτι ειναι ανωνυμο το μεσο.
Και εχει πολυ μουνι το τουιτερ. Στην Ελλαδα εχει περιπου 250.000 καθημερινους ενεργους χρηστες, με πανω απο τους μισους να ειναι γκομενες και συνηθως ενεργες σεξουαλικα ηλικιες. Ακομη και αν δε γαμησει καποιος απο εκει, που δεν ειναι ευκολο εδω που τα λεμε, γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του, μπορει να καταλαβει πολλα για τον τροπο που σκεφτονται και κινουνται τα μουνακια

Σαντ μαν ανοιξε κανα τουιτερ πας και ξεστραβωθεις, να μιλησεις και με καμια γκομενα να στανιαρεις

Το Twitter επειδή το χρησιμοποιώ για πολιτικούς λόγους είναι τίγκα στις απλυτες κορεκτιλες αριστερατζες γκόμενές με στόμα 60αρη νταλικέρη. Απλά μακριά. Όσες γράφουν είναι λεσια και στην μεγάλη τους πλειοψηφία πολιτικοποιμένες. Από ζαιες και κομμούνια μέχρι δαπιτησες που το παίζουν υψηλή κοινωνία.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Στο τουιτερ παντως ολες κλαιγονται για το λοκνταουν και για την συνεπακολουθη αγαμια.
Και τα λενε ολα εξω απο τα δοντια μεταξυ αστειου σοβαρου, λογω οτι ειναι ανωνυμο το μεσο.
Και εχει πολυ μουνι το τουιτερ. Στην Ελλαδα εχει περιπου 250.000 καθημερινους ενεργους χρηστες, με πανω απο τους μισους να ειναι γκομενες και συνηθως ενεργες σεξουαλικα ηλικιες. Ακομη και αν δε γαμησει καποιος απο εκει, που δεν ειναι ευκολο εδω που τα λεμε, γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του, μπορει να καταλαβει πολλα για τον τροπο που σκεφτονται και κινουνται τα μουνακια

Σαντ μαν ανοιξε κανα τουιτερ πας και ξεστραβωθεις, να μιλησεις και με καμια γκομενα να στανιαρεις

Κλαίγονται γιατί δεν μπορούν να βγουν στα μαγαζιά,όχι για την αγαμία

Εξάλλου όποια θέλει να γαμηθεί,γαμιέται απλά μ'ένα τηλέφωνο σε κάποιον απ'τους δεκάδες μαλάκες που έχει καβάτζα

Άσε που οι γαμήσιμες 6αρια και πάνω ποτέ των ποτών δεν μένουν χωρίς σχέση και γαμήσι

Δε υπάρχει πλέον τρόπος να βρεις γκόμενάκι αν δεν έχεις κοινό γνωστό. Με κλειστά τα μαγαζιά και να μην κινείται ούτε σκύλος το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Όσο για τα σοσιαλ... Αν δεν έχεις καλό προφίλ δεν δίνουν σημασία. Οπότε υπομονή να ανοίξουν οι τανες. Από κει και μετά εσκορτ. Ιανουάριο έφαγα 2 άκυρα από πιτσιρίκες γιατί ξεκαθαρίζω πάντοτε από την αρχή ότι δεν θέλω σχέση...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ειλικρινά διαολίζομαι όταν διαβάζω νέους ή ανύπαντρους από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να κλαίγονται.Όντας παντρεμένος με γυναίκα μέγαιρα το εν μέσω πανδημίας έχω "φάει" 2 χωρισμένες και 1 παντρεμένη, με επανειλημμενα γαμησια και χωρίς πολλά-πολλά τον τρώγανε σταθερά και οι 3 από κώλο.
Δεν καταλαβαίνω πως διάολο γίνεται να είσαι ανύπαντρος,με νορμάλ εμφάνιση και 5 φράγκα στη τσέπη και να μη γαμάς έστω χωρισμένες που είναι ο πιο εύκολος (και ξέκωλος) στόχος

Χαλάρωσε τυπε.Αυτα με τις παντρεμένες και τις χωρισμένες είναι τυχερά. Πολύ δύσκολα βρίσκεις τέτοιες γυναίκες. Μόνο σε χώρους τύπου γυμναστήριο, μαθήματα χώρου η αν βγεις έξω για κανα ποτό το βράδυ. Ο 30αρης δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με μία μεγαλύτερη από αυτόν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Το Twitter επειδή το χρησιμοποιώ για πολιτικούς λόγους είναι τίγκα στις απλυτες κορεκτιλες αριστερατζες γκόμενές με στόμα 60αρη νταλικέρη. Απλά μακριά. Όσες γράφουν είναι λεσια και στην μεγάλη τους πλειοψηφία πολιτικοποιμένες. Από ζαιες και κομμούνια μέχρι δαπιτησες που το παίζουν υψηλή κοινωνία.

Εχει πολλες τετοιες, αλλα ειναι απλα ενα ποσοστο. Απο κει και περα εχει παρα πολλες κανονικες, πιο low profile, γενικα εχει καθε καρυδιας καρυδι. Σε καμια περιπτωση δεν το προτεινω για να βρει καποιος γκομενα εκει (χωρις να αποκλειεται). Απλα το θεωρω το κορυφαιο μεσο αυτη τη στιγμη, με διαφορα απο τα αλλα, για πολλους λογους. Και σε καθε περιπτωση το προτεινω σε καποιον σαν το σαντ μαν που κλαιγεται εδω και χρονια και εχει χασει καθε επαφη με το μουνι, ως εναλλακτικη για να ερθει σε μια επαφη με γυναικες.
Και η αληθεια ειναι οτι γινεται του μουνιου το πανηγυρι.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Εχει πολλες τετοιες, αλλα ειναι απλα ενα ποσοστο. Απο κει και περα εχει παρα πολλες κανονικες, πιο low profile, γενικα εχει καθε καρυδιας καρυδι. Σε καμια περιπτωση δεν το προτεινω για να βρει καποιος γκομενα εκει (χωρις να αποκλειεται). Απλα το θεωρω το κορυφαιο μεσο αυτη τη στιγμη, με διαφορα απο τα αλλα, για πολλους λογους. Και σε καθε περιπτωση το προτεινω σε καποιον σαν το σαντ μαν που κλαιγεται εδω και χρονια και εχει χασει καθε επαφη με το μουνι, ως εναλλακτικη για να ερθει σε μια επαφη με γυναικες.
Και η αληθεια ειναι οτι γινεται του μουνιου το πανηγυρι.

Ο Σαντ μαν θα έχει την ευκαιρία μολις τελειώσει το γλέντι του ψωλοιου να γλεντήσει λυσασμενα μουνακια. Οι Ελληνίδες άρχισαν να ζορίζονται. Μολις ανοίξει το πράγμα πρέπει και ο πιο κακομοίρης να φάει ψωμάκι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Εγώ πάντως βλέπω πολλά ζευγαράκια αλλά και πολλά μπακουρια όταν βγαίνω έξω για βόλτα. Κάτι ψωλο παρέες 5 και 6 άτομα. Οι γκόμενές όλες με ψυχολογικά αλλά κοιτάνε και παίζει το ματάκι τους. Πραγματικά βγαίνω έξω για περπάτημα με καφεδια(κατεβασμένη μάσκα) και όποτε περνάω δίπλα από γκομενάκι πάντα ρίχνει βλέφαρο. Αυτό καθημερινή εν ώρα δουλειας πρωινό η αν πήγαινα φάση για ψώνια δεν το έβλεπα και πολύ. Κάτι μου λέει ότι οι Ελληνίδες φρίκαραν με τον covid και δεν αντέχουν χωρίς πουτσα.

Γυναικες πολιτκοποιημενες = διανοητικα καθυστερημενες

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.117
Πόντοι
7.216
Πριν χρησιμοποιήσετε έναν όρο, καλό είναι να κοιτάτε και κάνα λεξικό για το τι σημαίνει. Έχετε γαμησει την ελληνική.:woldman:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Sadman θα ανεβάζω που και που πικάντικα twitter γυναικών να σε φτιάχνω.

Το σημερινό:

"Εχω μεινει με την απορια,πως τοσο ερωτευσιμες ,ξηγημενες κ μουναρες μενουμε μπακουρ"

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.707
Πόντοι
1.446
Και εγω εχω μεινει με την απορεια ...

Πιστευεται τις μαλακιες των γυναικων....?

Ειδεικα οι Ελλε-ι-νιδες το εχουν κανει επιστημη ...

Με τις φιλες τους λενε οτι ...
δεν υπαρχουν ανδρες

Οταν την προσεγγισεις ... κοιταει το κινητο...

Μουφα ... κλαψα ... δηθενια ...

αλλα οι μαλακες ξυπνησαν και δεν τσιμπανε πλεον...!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Το σημερινό:

"Εχω μεινει με την απορια,πως τοσο ερωτευσιμες ,ξηγημενες κ μουναρες μενουμε μπακουρ"

Τί πικάντικα,τρολάρουν κι εσυ κάθεσαι και τα διαβάζεις

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
Και εγω εχω μεινει με την απορεια ...

Πιστευεται τις μαλακιες των γυναικων....?

Ειδεικα οι Ελλε-ι-νιδες το εχουν κανει επιστημη ...

Με τις φιλες τους λενε οτι ...
δεν υπαρχουν ανδρες

Οταν την προσεγγισεις ... κοιταει το κινητο...

Μουφα ... κλαψα ... δηθενια ...

αλλα οι μαλακες ξυπνησαν και δεν τσιμπανε πλεον...!

Οι περισσότερες γυναίκες την Δευτέρα θέλουν κάτι διαφορετικό από την Παρασκευή, αυτό για τα σοβαρά θέματα.

Για τα trivial αλλάζουν γνώμη ακόμα και την ίδια ημέρα.

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1

Το σημερινό:

Κάτι από τα τρία δεν θα ισχύει. Ίσως και τα τρία :2funny:

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Sadman θα

Εψαξα το tweet να δω τη λεγαμενη μουναρα... εχει προβλημα αυτογνωσιας :confused::confused::confused:

Μπορεί να μην έχει καθρέφτη στο σπίτι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Το σημερινό:

κατι μου λεει οτι θα ειναι σαν γαμω την παναγια της
χειριστικη στριγκλα και τσοκαρο

κλαψε θηλυκε σαντμαν/εμπερορ κλπ :2on1:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Αν ειναι κατωτερη οικονομικα αλλα και σε εμφανιση εσυ που την παντρευτηκες εισαι κακογουστος...αν δεν βλεπεσαι ειστε ταιριαστο ζευγαρι...αν βλεπεσαι τοτε εχεις προβλημα ορασης και εχεις συνειδητοποιησει οτι δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα καλυτερο σε καμμια πτυχη της ζωης σου και καταντας να πεθαινεις καθε μερα και απο λιγο.Ο ορισμος της μιζεριας...και θα βρεις καποια να ζμπρωχνεις οταν θα εκπεμπεις αποτυχια;Χλωμο...

Φίλε, αυτό είναι σχετικό πάντα και με τα γούστα της κοινωνίας. Να θυμόμαστε πάντα ότι το τι θεωρεί η κοινωνία κατώτερη εμφάνιση δεν είναι πάντα του γούστου του αντρός. Το παράδειγμα στις φωτό

82f.png

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

το παραδειγμα δεν ισχυει...οταν την πρωτογνωρισε η τυπισσα ηταν μουναρα....τωρα μετα απο 30 χρονια και με παιδια, στα αρχιδια του αν παχυνε...λεφτα εχει, εμφανισιμος ειναι, θα ξενογαμαει αβερτα...
0cba6bfb99e83f8964682c7b78bdab93.jpg

Keely-Shaye-%E2%80%93-Woman-Extraordinaire.jpg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Πάντως η ταλαιπωρία στο βλέμμα δεν κρύβεται...είναι αυτό που λέμε « δένομαι με σχοινιά στο στρώμα για να κοιμηθώ παιδια....Μεγαλη κατηφόρα..”

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656

Το σημερινό:

Θα σου απαντήσω εγώ. Επειδή αυτή η περιγραφή ανταποκρίνεται στις φαντασιώσεις αυτής που το έγραψε, ενώ στην πραγματικότητα είναι ξινές, ασεξουαλικές και νομίζουν ότι τους αξίζει μόνο το 5% του αντρικού πληθυσμού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom