8758 σελίδες και οι ίδιες απόψεις ανακυκλώνονται στην αιωνιότητα.
Και για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη:
- Μια γυναίκα που είναι αγάμητη είναι αγάμητη επειδή έτσι το διάλεγε. Συνήθως ο λόγος είναι ότι έχει υψηλές απαιτήσεις αλλά η ίδια δεν είναι υψηλών απαιτήσεων. Επίσης είναι κάποιες που διαβάζουν όλη μέρα Χρυσηίδα και περιμένουν να ερωτευτούν τρελά και τέλος εκείνες οι 40+ που δε θέλουν να γνωρίσουν κάποιον εκτός τους κύκλου τους γιατί φοβούνται ότι δε θα τον κάνουν παρέα τα άλλα ζευγάρια, μπορεί να είνια επικίνδυνος, τρελός, κτλ κτλ κτλ.
- Αν μια γυναίκα ακόμη και αν είναι η πρώτη ξαδέρφη του Φρέντι Κρούγκερ αποφασίσει να το δώσει χωρίς δεσμεύσεις θα το δώσει. Εύκολα. Εξαιρετικά εύκολα.
Εγώ είμαι ελεύθερος και ψάχνω μέσω tinder (δεν έχω κύκλο γνωριμιών) μέσα στην καραντίνα. Οι πρώτες συναντήσεις είναι με μάσκα στη μούρη, περίπατος, καφές στο χέρι και τέλος. Ειδικά τώρα τα ΣΚ μέχρι τις 5 το απόγευμα και μετά δρόμο. Ό,τι πιο αντιερωτικό, σκέφτομαι να το κόψω. Δε θα γίνω και φιλεναδίτσα ας μιλήσουν με τις κολλητές τους.
Για αυτό ποτέ δε λυπάμαι για γυναίκα που είναι αγάμητη ή δεν είναι ικανοποιημένη από την ερωτική της ζωή. Η μαλακία "οι άντρες δεν την πέφτουν" λέγεται από γυναίκες που μοιράζουν 20 άκυρα τη μέρα. Και μετά σου λένε "μα πώς γίναν έτσι οι άντρες;" Κοίτα πως έγινες εσύ έτσι πρώτα και μετά θα έχεις την απάντηση.