Πως θεωρείτε τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο απέναντι στον συζηγο τους; δεν είναι χυδαίο; και όταν αυτό διαρκέσει αρκετό καιρό εκεί τι κάνεις; η ξενοπηδας η χωρίζεις σωστό; πόσο να αντέξει κάποιος;
Μου εχει τυχει, και μαλιστα απο κοπελα με αρχες, κλπ... Δηλαδη, απο εκει που δεν θα το περιμενες....
Το θεωρω χυδαιο, πραγματικα ανηθικο.
Τι να το κανεις να ειναι κατα τα λοιπα 'ηθικη', αλλα οταν ειναι να 'κατσει' στον αντρα της, να ειναι γεματη 'ξυνιλα' ή να μην του καθεται;
Κι αν ειναι girlfriend την ξαποστελνεις....αν την εχεις παντρευτει ομως και εχεις και παιδια....αντιο ζωη...
Πραγματικα ειναι πολυ χαλια αυτη η κατασταση....
θυμαμαι περιοδους, να ειμαι πχ σε διακοπες, και να μην θελει, με αστειες δικαιολογιες, με πονα το κεφαλι μου, ειμαι κουρασμενη και αλλες πιπες.... μα ειναι δυνατον;;;;;
ή αλλες φορες, να νιωθω λες και ειμαι βιαστης, σε ενα σωμα που απλα υπαρχει και περιμενει στωικα να κανεις 'τη δουλεια σου'....
δεν ειχα ποτε απαιτησεις, να κανει το ενα, να κανει το αλλο, ας εκφραστει η καθεμια οπως μπορει, αλλα δεν μπορει να πηδας 'πτωμα'....
Φρικη φιλε....
νομιζω ειδικα οι ελλεενιδες, πολλες ελλεεινιδες, το εχουν τερματισει αυτο το θεμα...
κι εκει που δεν το ειχα και σε πρωτη προτεραιοτητα το σεξ,
λεω δεν παιζει πλεον απο εδω και περα ετσι,
η αλλη πρεπει να γουσταρει,
και οποια δεν, ας κατσει μονη, ας βρει κανενα σκυλο, ή καποιον αλλον που να γουσταρει....
καριολες....
Αμα θες κυρα μου να μην το δινεις, να κατσεις μονη σου..... παλιοκαριολες...