Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εγω να πω την αληθεια κανενας απο τον κυκλο μου ακομα και γνωστοι 30 και πανω δεν μενουν με τους γονεις τους..μπορει να εχουν πεσει οι μισθοι και να παιρνουν 700 ευρω αλλα μενουν μονοι τους..

Με ταπεράκια και πληρωμένα ΔΕΗ,κοινόχρηστα απ'το μπαμπά;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Φυλοβιε αυτες τις μαλακιες τις λες απο την πολυετη παρουσια σου στο εξωτερικο?

Γιατι σε 4 χωρες εχω μεινει σε μια χαρα σπιτια. Εξω να εχει χιονι και εγω να μην εχω ανοιξει καν καλοριφερ.

Και τις πιπες που λετε για τα ενοικια , ναι ειναι ακριβα αλλα και οι μισθοι ειναι σε αλλο επιπεδο.
χειροτερα ειναι Γκριχελαντ μαν..μισθοι εδω μεσο ορο ιδιωτικο τομεα 700-750 ευρω και ενοικια δυσκολα να βρεις γκαρσονιερουλες και δυαρακια κατω απο 300

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Γιατι σε 4 χωρες εχω μεινει σε μια χαρα σπιτια. Εξω να εχει χιονι και εγω να μην εχω ανοιξει καν καλοριφερ.

Και τις πιπες που λετε για τα ενοικια , ναι ειναι ακριβα αλλα και οι μισθοι ειναι σε αλλο επιπεδο.

Απορώ τι σε νοιάζει εσένα αν οι έλληνες στην ελλάδα, ζούνε με τη μάνα τους ή με τη γιαγιά τους ;;;

Εσύ, έφυγες, ζεις σε σπίτι που νοικιάζεις , δεν μένεις με τη μάνα σου ..... κάνεις αυτό που γουστάρεις ...
ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;;;;

Τα σπίτια στην αγγλία εεεεεεεε ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ τι να κάνουμε ..........

Εκτός κι αν μιλάμε στο λονδίνο για σπίτι των 5000 λιρών το μήνα ....
ή αλλού των 3000 λιρών το μήνα ....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
χειροτερα ειναι Γκριχελαντ μαν..μισθοι εδω μεσο ορο ιδιωτικο τομεα 700-750 ευρω και ενοικια δυσκολα να βρεις γκαρσονιερουλες και δυαρακια κατω απο 300
[/quote]
Μόνο κέντρο,Πατήσια και πέριξ αλλά εκεί θα έχεις άλλα θέματα μετά:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Προφανως και ειναι χειροτερα, αλλα το κλασικο επιχειρημα των κλαρινων εδω μεσα ειναι οτι παμε εξωτερικο και τα σκαμε στους σπιτονοικοκυρηδες. Η απλα παιρνουμε και δικο μας σπιτι και καποια στιγμη γυρναμε Ελλαδα και τσεπωνουμε νοικι.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Πάνω από 900e ειναι μισθός ελβετίας για την Ελλάδα :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756

Προφανως και ειναι χειροτερα, αλλα το κλασικο επιχειρημα των κλαρινων εδω μεσα ειναι οτι παμε εξωτερικο και τα σκαμε στους σπιτονοικοκυρηδες. Η απλα παιρνουμε και δικο μας σπιτι και καποια στιγμη γυρναμε Ελλαδα και τσεπωνουμε νοικι.
:grin:μια και εισαι εξωτερικο θυμηθηκα και αυτο...το μεγιστο επιχειρημα των πολλων βλαμμενων..οτι Ελλαδα εχει ζωη κλπ..ΠΑΠΑΡΙΑ..2 μερες την βδομαδα λογω οικονομικης ανεχειας των περισσοτερων..το μονο που ειναι καλυτερα εδω ειναι ο ηλίος και η θαλασσα τιποτα αλλο:)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Απορώ τι σε νοιάζει εσένα αν οι έλληνες στην ελλάδα, ζούνε με τη μάνα τους ή με τη γιαγιά τους ;;;

Εσύ, έφυγες, ζεις σε σπίτι που νοικιάζεις , δεν μένεις με τη μάνα σου ..... κάνεις αυτό που γουστάρεις ...
ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;;;;

Τα σπίτια στην αγγλία εεεεεεεε ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ τι να κάνουμε ..........

Εκτός κι αν μιλάμε στο λονδίνο για σπίτι των 5000 λιρών το μήνα ....
ή αλλού των 3000 λιρών το μήνα ....

Τυπε εδω ειναι φορουμ, ο καθενας λεει την αποψη του σχετικα με το καθε θεμα. Αν δε γινοταν αυτο, το θρεντ θα ειχε 20 σελιδες οχι 8000.

Οπως εχουμε και σενα που λες συνεχεια για τα τσοντοσινεμα και το μπαροκ εχουμε και μενα που προσφερω μια αποψη. Η οποια παιζει να ειναι και πιο χρησιμη να σου πω την αληθεια.

Τι πως να το κανουμε? εχεις παει? εχεις μεινει εκει?ποτε? που εμεινες? πως βρηκες το σπιτι. Εκτος αν το ακουσες στο καφενειο απο κανεναν που πηγε και δουλεψε κεμπαμπ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
και ήλιο και θάλασσα έχει και αλλού στον κόσμο ........

αλλά υπάλληλος στην ευρώπη .... δεν είναι και το απόλυτο όνειρο ζωής εδώ που τα λέμε ....

άσε που οι περισσότεροι έλληνες υπάλληλοι στο ΗΒ δεν έχουν ούτε το φιέστα που έχει ο μέσος ινδός ή πάκης ....

και το υπαλληλικό ωράριο εδώ που τα λέμε .... ούτε αυτό είναι όνειρο ζωής .....

μπορεί πολλές φορές να δούλευα ως επαγγελματίας ώρες που δεν δουλεύει κανένας άλλος ....

αλλά το ότι μπορούσα αν ήθελα ένα πρωινό καθημερινής να πάω να γαμήσω μια πουτάνα ή τη γυναίκα ενός κερατά υπαλλήλου ....

είναι αξία ανεκτίμητη !

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Μόνο κέντρο,Πατήσια και πέριξ αλλά εκεί θα έχεις άλλα θέματα μετά:confused: [/quote]δεν πας εκει να μεινεις με τιποτα:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

:grin:μια και εισαι εξωτερικο θυμηθηκα και αυτο...το μεγιστο επιχειρημα των πολλων βλαμμενων..οτι Ελλαδα εχει ζωη κλπ..ΠΑΠΑΡΙΑ..2 μερες την βδομαδα λογω οικονομικης ανεχειας των περισσοτερων..το μονο που ειναι καλυτερα εδω ειναι ο ηλίος και η θαλασσα τιποτα αλλο:)

Ε πως ειναι κι αλλα...

Πιτογυρα
Ουζαρες
Φρεντα εσπρεσσα
Σουπερλικ
Ξεκωλιαρες παντου (δρομο παραλια μπουζουκια μαγαζια κλπ)

:grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
και ήλιο και θάλασσα έχει και αλλού στον κόσμο ........

αλλά υπάλληλος στην ευρώπη .... δεν είναι και το απόλυτο όνειρο ζωής εδώ που τα λέμε ....

άσε που οι περισσότεροι έλληνες υπάλληλοι στο ΗΒ δεν έχουν ούτε το φιέστα που έχει ο μέσος ινδός ή πάκης ....

και το υπαλληλικό ωράριο εδώ που τα λέμε .... ούτε αυτό είναι όνειρο ζωής .....

μπορεί πολλές φορές να δούλευα ως επαγγελματίας ώρες που δεν δουλεύει κανένας άλλος ....

αλλά το ότι μπορούσα αν ήθελα ένα πρωινό καθημερινής να πάω να γαμήσω μια πουτάνα ή τη γυναίκα ενός κερατά υπαλλήλου ....

είναι αξία ανεκτίμητη !
Λακη οσους ξερω που δουλευουν εξωτερικο ακομα και υπαλληλοι ειναι πολυ καλυτερα απο εδω...ειλικρινα αν ημουν νεοτερος θα την ειχα κοπανησει χαλαρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μόνο κέντρο,Πατήσια και πέριξ αλλά εκεί θα έχεις άλλα θέματα μετά:confused: δεν πας εκει να μεινεις με τιποτα:confused:
[/quote]

Για άνδρες λες ;;;

Δηλαδή αν πάω εγώ προσωπικά να μείνω οπουδήποτε στην ελλάδα .... λες να με πειράξει κανείς ;;;;;;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Τυπε μιλανε για ζωη στην Ελλαδα ολα τα μαμοθρεφτα. Και οσοι ειναι εξω, ψωλαδες ειναι που λεει και ο ΚΜΑΝ, τους λειπει η Ελλαδα.

Αθηνα δουλευα ΒΠ, μια ωρα στο δρομο να παω, μια να γυρισω.Κολαση σε περιπτωση απεργειων, να κανω 2 ωρες να φτασω.

Μπυρα να βγω εξω 6 ευρω,εκτος αν πας σε καφενειο.

Εξωτερικο το αλκοολ ειναι το ιδιο ακριβο η φτηνοτερο (εως πολυ φτηνοτερο). Μετακινησεις κατα πολυ ευκολοτερες/γρηγοροτερες.

Το αλλο που λενε ειναι ο καιρος και η θαλασσα, οταν δουλευεις ποσο προλαβαινεις να πας.Ασε που οι διακοπες στην ελλαδα ειναι 1-3 βδομαδες λιγοτερες το χρονο σε σχεση με εξωτερικο. Για ωραριο δε συζηταμε καν.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Πατήσια και σε εκείνες τις περιοχές, μετά τις 7 το απόγευμα δεν κυκλοφορείς, μόνο αν είσαι τρελός.. :idiot:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι 30αρηδες μπορεί να έχουν σπίτι και να βγάζουν εκεί τα μάτια τους με κάποια?

Πού να τα βγάλουνε ρε λαλακα,με τους γέρους στο άλλο δωμάτιο

εγω εφαγα γκοστινγκ μετα απο 5 μηνες που βγαιναμε καναμε σεξ κοιμομουνα σπιτι της πηγαιναμε βολτα για ποτο αλλα την εβλεπα δεν ηθελε παραπανω οικιοτητα

το θεμα ειιναι πως δεν με διεγραψε απο φιλο στο φβ απλα διαβαζει τα μηνυματα μου και δεν απανταει

επισης ουτε στο ινστα σταματησε να με ακολουθει απλα δεν βλεπει τις ιστοριες που ανεβαζω ενω παλια της εβλεπε

τι κανω την γραφω στα αρχιδια μου η ζητω εξηγησεις

δυο βδομαδες γινεται αυτο τα χριστουγεννα στο ρεβεγιον καλεσε την παρεα της σπιτι της και εμενα ουτε χρονια πολλα

το θεμα ειναι να ζητησω εξηγησεις γιατι με γραφει μετα απο τοσο καιρο

μιλαγαμε καθε μερα σχεδον με μηνυματα ολο αυτο το καιρο και ξαφνικα σταματησε

γιατι δε με διαγραφει απο φιλο της αν με συχαινεται τοτε??

γιατι δεν καταλαβαινω τη συμπεριφορα της

να πω μονο πως της εριξα ενα ακυρο να παω σπιτι της για ταινια και σεξακι λογικα λιγες μερες πριν σταματησει να μου μιλαει

λετε να επαιξε ρολο??

δε νομιζω γιατι δεν εδειχνε να με γουσταρει και δεν εδειξε να σπαστηκε που της ειπα οτι ειμαι κουρασμενος

βεβαια στην αρχη της προτεινα να συνατηθουμε δεχτηκε κανονισαμε την ωρα και μετα της λεω μετα απο 20 λεπτα να το κανουμε αλλη μερα γιατι καθομαι στο καναπε και ειμαι πολυ κουρασμενος

τι να κανω ρε παιδια

της εχω στειλει πολυ συντομα μηνυματα απο τοτε τυπου γεια τι κανεις ? η που χαθηκες εσυ και δεν μ απανταει

ειναι ασχημο

τύπε πολυ προβληματισμένο σε κοβω. ο παλιος πουσι βάγκον που διαβάζαμε, θα εκανε σκασια στο σπιτι της με μπλουζακι πουσι βάγκον να τηνε σκουπιδιασει και να τηνε γαμησει απαξιωτικά. :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λακη οσους ξερω που δουλευουν εξωτερικο ακομα και υπαλληλοι ειναι πολυ καλυτερα απο εδω...ειλικρινα αν ημουν νεοτερος θα την ειχα κοπανησει χαλαρα

Ρε τύπε .... γιατί εγώ βλέπω κάτι τύπους που ψάχνουν κανένα συνταξιούχο δάσκαλο να τους κεράσει καφέδες και σουβλάκια όποτε έρχονται στην ελλάδα ;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Μόνο κέντρο,Πατήσια και πέριξ αλλά εκεί θα έχεις άλλα θέματα μετά:confused: δεν πας εκει να μεινεις με τιποτα:confused:

Για άνδρες λες ;;;

Δηλαδή αν πάω εγώ προσωπικά να μείνω οπουδήποτε στην ελλάδα .... λες να με πειράξει κανείς ;;;;;; [/quote]πηγαινε να μεινεις πλατεια Αττικης,κατω Πατησια,Μενιδι,Λιοσια σε καποια κομματια απο τις 2 τελευταιες ,ελευσινα,Ασπροπυργο και ελα να μου πεις μετα:)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756

Τυπε μιλανε για ζωη στην Ελλαδα ολα τα μαμοθρεφτα. Και οσοι ειναι εξω, ψωλαδες ειναι που λεει και ο ΚΜΑΝ, τους λειπει η Ελλαδα.

Αθηνα δουλευα ΒΠ, μια ωρα στο δρομο να παω, μια να γυρισω.Κολαση σε περιπτωση απεργειων, να κανω 2 ωρες να φτασω.

Μπυρα να βγω εξω 6 ευρω,εκτος αν πας σε καφενειο.

Εξωτερικο το αλκοολ ειναι το ιδιο ακριβο η φτηνοτερο (εως πολυ φτηνοτερο). Μετακινησεις κατα πολυ ευκολοτερες/γρηγοροτερες.

Το αλλο που λενε ειναι ο καιρος και η θαλασσα, οταν δουλευεις ποσο προλαβαινεις να πας.Ασε που οι διακοπες στην ελλαδα ειναι 1-3 βδομαδες λιγοτερες το χρονο σε σχεση με εξωτερικο. Για ωραριο δε συζηταμε καν.
υσχυουν οσα λες μου τα εχουν πει πολλακις και γνωστοι μου....δυστυχως το αφηγημα της ζωαρας εδω δεν υφισταται εδω και αρκετα χρονια..απο αρχη μνημονιου και μετα συγκεκριμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom