σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι 30αρηδες μπορεί να έχουν σπίτι και να βγάζουν εκεί τα μάτια τους με κάποια?
Πού να τα βγάλουνε ρε λαλακα,με τους γέρους στο άλλο δωμάτιο
εγω εφαγα γκοστινγκ μετα απο 5 μηνες που βγαιναμε καναμε σεξ κοιμομουνα σπιτι της πηγαιναμε βολτα για ποτο αλλα την εβλεπα δεν ηθελε παραπανω οικιοτητα
το θεμα ειιναι πως δεν με διεγραψε απο φιλο στο φβ απλα διαβαζει τα μηνυματα μου και δεν απανταει
επισης ουτε στο ινστα σταματησε να με ακολουθει απλα δεν βλεπει τις ιστοριες που ανεβαζω ενω παλια της εβλεπε
τι κανω την γραφω στα αρχιδια μου η ζητω εξηγησεις
δυο βδομαδες γινεται αυτο τα χριστουγεννα στο ρεβεγιον καλεσε την παρεα της σπιτι της και εμενα ουτε χρονια πολλα
το θεμα ειναι να ζητησω εξηγησεις γιατι με γραφει μετα απο τοσο καιρο
μιλαγαμε καθε μερα σχεδον με μηνυματα ολο αυτο το καιρο και ξαφνικα σταματησε
γιατι δε με διαγραφει απο φιλο της αν με συχαινεται τοτε??
γιατι δεν καταλαβαινω τη συμπεριφορα της
να πω μονο πως της εριξα ενα ακυρο να παω σπιτι της για ταινια και σεξακι λογικα λιγες μερες πριν σταματησει να μου μιλαει
λετε να επαιξε ρολο??
δε νομιζω γιατι δεν εδειχνε να με γουσταρει και δεν εδειξε να σπαστηκε που της ειπα οτι ειμαι κουρασμενος
βεβαια στην αρχη της προτεινα να συνατηθουμε δεχτηκε κανονισαμε την ωρα και μετα της λεω μετα απο 20 λεπτα να το κανουμε αλλη μερα γιατι καθομαι στο καναπε και ειμαι πολυ κουρασμενος
τι να κανω ρε παιδια
της εχω στειλει πολυ συντομα μηνυματα απο τοτε τυπου γεια τι κανεις ? η που χαθηκες εσυ και δεν μ απανταει
ειναι ασχημο