Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.607
Πόντοι
12.756
Εγω παντως που ειμαι 40+ με ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, δηλωνω οτι τον προσεχη Απριλη μπαινω στον...4ο(!) χρονο που δεν εχω βγαλει τα ματια μου με καμια γυναικα... ουτε καν εχω ...αγγιξει το χερι η εχω σταθει διπλα η εχω μυρισει το αρωμα καποιας...:confused:

Τι φταιει; Μη μου πειτε τα κιλα γιατι ακομα και τωρα που κακογερασα ετσι στο προσωπο ειμαι ανωτερος του 95% των ψωλων στην ελλαδα... και πλουσιο πυκνο και ακομα σκουρο μαλλι εχω και 1:86 ειμαι και φαρδιες πλατες εχω που αντισταθμιζει λιγο τη κοιλιτσα και γενικα σκαρι γυμναστηριακου γιατι απο τα 18 μου ως τα 43 ελιωνα ατα γυμναστηρια και απλα τα τελευταια τρια χρονια μετα τη συμφορα που με βρηκε εγκατελειψα, αρχισα μουρλοχαπα κι εβαλα 30+ κιλα :confused:

Παντως και στα καλα μου χρονια που μουν αδυνατος γυμνασμενος παλι ζοριζομουν να βρω γυναικα... οχι αυτο το απολυτο μηδεν που ζω τωρα αλλα εφτυνα αιμα να κανω μια σχεση μια φορα το χρονο κι αν!

Τι στο μπουτσο φταιει;

Ελπιζω αν υπαρχει αλλη ζωη να ανταμειφθω εκει :confused:
οι γυναικες μυριζονται απο χιλιομετρα αυτον που θελει να γαμησει και να κανει σχεση απεγνωσμενα:wink:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μπα δεν ασχολουμαι πια... τις εγκατελειψα... αλλωστε και...τεχνικα εχω πλεον προβλημα! Δεν κανει...κουκου πια:confused:

Εχω δηλωσει οτι τον απριλη του 23 που συμπληρωνω 5 χρονια απολυτης αγαμιας θα παω αγιο ορος να μονασω... :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
:bounce-glasses:

τυπε καραμανη στα 10 χρονια κρεμασε μια ταμπελα απο εξω τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μπα δεν ασχολουμαι πια... τις εγκατελειψα... αλλωστε και...τεχνικα εχω πλεον προβλημα! Δεν κανει...κουκου πια:confused:

Εχω δηλωσει οτι τον απριλη του 23 που συμπληρωνω 5 χρονια απολυτης αγαμιας θα παω αγιο ορος να μονασω... :confused:

Εκεί θα γαμήσεις σίγουρα...:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Εκεί θα γαμήσεις σίγουρα...:confused:

Ναι... με το κωλο! :( :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.607
Πόντοι
12.756

εγω πιστευω θα ισιωσεις:wink:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546

Ναι, αλλά μέχρι τον Απρίλη του 23 μπορεί να έχεις βρει το φως το αληθινό....από ότι έχω δει και έχω ζήσει, για όλους έχει η ζωή κάτι να δώσει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Πολυ αισιοδοξο το οτι 30αρηδες μενουν με τους γονεις τους.
Εδω οι μισοι+ στο σαητ, σε ηλικια 45+ μενουν απο πανω/απο κατω/διπλα στο πατρικό τους, με μαμα κ μπαμπα, το φαγακι ζεστο ετοιμο,το σπιτι γενικη καθαριοτητα μια φορα την εβδομαδα, ενοικιο δεν πληρωνουν ,το σπιτι αποκτηθηκε στα καλα χρόνια του πασοκ, περιμενουν να μπει η σύνταξη για να περασουν κτεο το αμαξι ή να πανε στις πουτανες....

....κι εδω στο σαητ το παιζουν μπρουκληδες ,με βαριά περπατησιά ,και ανεξαρτητοι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Πολυ οπορτουνιστικο το οτι 30αρηδες μενουν με τους γονεις τους.
Εδω οι μισοι+ στο σαητ, σε ηλικια 45+ μενουν απο πανω/απο κατω/διπλα στο πατρικό τους, με μαμα κ μπαμπα, το φαγακι ζεστο ετοιμο,το σπιτι γενικη καθαριοτητα μια φορα την εβδομαδα, ενοικιο δεν πληρωνουν ,το σπιτι αποκτηθηκε στα καλα χρόνια του πασοκ, περιμενουν να μπει η σύνταξη για να περασουν κτεο το αμαξι ή να πανε στις πουτανες....

....κι εδω στο σαητ το παιζουν μπρουκληδες ,με βαριά περπατησιά ,και ανεξαρτητοι
καλα συγνωμη ρε τυπε που εφυγα απο το σπιτι στα 20 και σου χαλασα τα στατιστικα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εσύ πολύ άργησες,όλη η Ελλάδα σπουδάζει,δουλεύει και ζει ανεξάρτητη απ'τα 18 :P

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Σημερα το πρωι καθως κουρευομουν σε ενα κομμωτηριο στο κεντρο της Αθηνας, οι αλβανεζες κομμωτριες που ηταν μεσα στην τρελη χαρα, ηλικιες απο 25-30, ελεγαν.. <<εμεις ειμαστε πολυ εργατικα κοριτσια και σεξυ -και τα χρηματα που βγαζουμε.. τα δινουμε στους αντρες μας για να ειναι χαρουμενοι- και αυτοι με την σειρα τους να μας κανουν -ευτυχισμενες..>> :rolleyes: Ακουσον ..ακουσον.. θα το ελεγε ποτε αυτο μια ελλεεινιδα?? :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πολυ αισιοδοξο το οτι 30αρηδες μενουν με τους γονεις τους.

Τι ακριβώς μας λετ τύπε ;
Ότι όσοι δεν έφυγαν από την ελλάδα να γίνουν γκαστερμπάϊτερ , είναι βλάκες ;;;

Και οι γκαστερμπάϊτερ γαμούν και δέρνουν ;;;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Εσύ πολύ άργησες,όλη η Ελλάδα σπουδάζει,δουλεύει και ζει ανεξάρτητη απ'τα 18 :P
στα 18 μπορει να μην εισαι ανεξαρτητος και να σου κολανε και τιποτα οι γεροι
αλλα αν στα 30 μενεις στο πατρικο και 10.000 το μηνα να βγαζεις σιγουρα δεν εισαι ανεξαρτητος

δεν μπορω να το κανω κρεμα να παει κατω αμασητο βαριεμαι και στα παπαρια μου
αλλες προτεραιοτητες ο καθενας για εμενα ηταν να εχω το σπιτι μου να κανω οτι γουσταρω για αλλους ειναι το τοστακι της μαμας το πρωι και καληνυχτα στο κουτελο το βραδυ

αυτα...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σημερα το πρωι καθως κουρευομουν σε ενα κομμωτηριο στο κεντρο της Αθηνας, οι αλβανεζες κομμωτριες που ηταν μεσα στην τρελη χαρα, ηλικιες απο 25-30, ελεγαν.. <<εμεις ειμαστε πολυ εργατικα κοριτσια και σεξυ -και τα χρηματα που βγαζουμε.. τα δινουμε στους αντρες μας για να ειναι χαρουμενοι- και αυτοι με την σειρα τους να μας κανουν -ευτυχισμενες..>> :rolleyes: Ακουσον ..ακουσον.. θα το ελεγε ποτε αυτο μια ελλεεινιδα?? :confused:

Πάνω από 1.50 ήταν καμία ;

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326

Πάνω από 1.50 ήταν καμία ;

οι 25-30 αλβανεζες ειναι 2η γενια στην ελλαδα με γονεις κοντα στα 60 που ειναι καποια χρονια (αρκετα) στην ελλαδα
αλβανοι αυτης της ηλικιας ειναι με τις γυναικες τους ,πριν ερθουν στην ελλαδα ,ειναι οικογενειαρχες ,τις φερονται σωστα και ειναι αγαπημενοι
και με μισθο 800 τον μηνα παλι δεν τον παρατανε
το βλεπω αυτο που αναφερω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

οι 25-30 αλβανεζες ειναι 2η γενια στην ελλαδα με γονεις κοντα στα 60 που ειναι καποια χρονια (αρκετα) στην ελλαδα
αλβανοι αυτης της ηλικιας ειναι με τις γυναικες τους ,πριν ερθουν στην ελλαδα ,ειναι οικογενειαρχες ,τις φερονται σωστα και ειναι αγαπημενοι
και με μισθο 800 τον μηνα παλι δεν τον παρατανε
το βλεπω αυτο που αναφερω

800 μια χαρά είναι ρε φίλε,τί να τον παρατήσουν;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πού να τα βγάλουνε ρε λαλακα,με τους γέρους στο άλλο δωμάτιο
30ρης και μενει με τους γονεις...

και θελει γκομενα τωρα αυτος

trainwreck-digital-dj-tips-1204x642.jpg

Τυπε μην εισαι αδικος, και οι γκομενες ετσι ειναι και χειροτερες με χαρτζιλικι απο πατερα.

Το οτι ειναι ξεφτιλα ειναι, αλλα ας μη τα ριχνουμε ολα στους αντρες και οι τσουπες σκατα ειναι.

Υπαρχουν ομως και καποιοι που προτιμουν να μεινουν με γονεις και να ριξουν τα γκαφρα τους σε αμαξι. Τεσπα

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Είναι ψευδής ο ισχυρισμός περι ανεξαρτησίας των ανδρών.
Πρώτον δεν υπάρχει η δυνατότητα στους νεους άντρες να μένουν μόνοι τους,
δεύτερον, δεν υπάρχει ιστορική παράδοση σε αυτό το πράγμα, δεδομένου ότι
πάντοτε ο άντρας έμενε στο πατρικό του, στο οποίο ερχόταν και η σύζυγος
και μαζί ανελάμβαναν τις δουλειές του σπιτιού, τις αγροτικές εργασίες κλπ.
Τώρα πλέον που δεν συμβαίνει αυτό, δλδ ο άνθρωπος έφυγε απ' τα χωριά και αστικοποιήθηκε,
ένας νέος ώστε να μπορέσει να ανεξαρτητοποιηθεί, να φύγει απ' τους γονείς του να νοικιάσει μόνος του,
να πληρώνει αυτοκίνητα κλπ, θα πρέπει να φτύσει αίμα στη δουλειά, και αυτή να είναι σταθερή και να κερδίζει καλά χρήματα.
Όσοι, ηλικιακά σήμερα είναι απο 30+ μέχρι 40+, ανήκουν στη χαμένη γενιά, γιατί πρώτον όταν βγήκαν στην αγορά εργασίας αυτή είχε κτυπηθεί
απ' την κρίση του 2010 και τα μνημόνια, και μέχρι να εξομαλυνθούν τα πράγματα και να μπουν σε μια σειρά, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν
μια νέα κρίση αυτή τη φορά, και υγειονομική και οικονομική, ίσως και χειρότερη απ' την περασμένη κρίση. :confused:
Όταν θα μπορέσουν πάλι να μπουν σε μια σειρά, το τραίνο της ζωής θα έχει φτάσει στα 50 ή και 60+ :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom