trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Νομιζω ολες οι γυναικες ιδια συμπεριφορά έχουν
Οι λούγκρες των τσοντοσινεμά .... όλο σε γαμήσια μεταξύ ανδρών πάει ο νούς τους !!!!!!!!
εξ ιδίων ....
γλώττα λανθάνουσα ....
κτλ κτλ κτλ !!!!!!
Ωραία μέρα σήμερα για χριστουγεννιάτικο μπανάκι,Κabourdidi περιμένουμε ιστορία
Κρίμα που δεν μπορώ να παω Σαλόνικα,τα μουνάκια θα'χουν ξεχυθεί παραλία
ται μεσα max.
Αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι και τις 3 μερες οταν εφευγα και πετυχαινα γκομενες περπατωντας στο δρομο με κοιταγαν ΟΛΕΣ εντονα στα ματια το οποιο με εξεπληξε. Δε μου συνεβαινε μεχρι το νοεμβρη ενω τωρα αυτο εγινε και τις 3 μερες. Μαλιστα αυτο συνεβαινε μονο οταν γυρναγα. Ειτε η σταση του σωματος ειχε αλλαξει απ'το κολυμπι, ειτε το χρωμα του ματιου... προσπαθησα να το εξηγησω και μια θεωρια που ειχα ηταν η εξης... επειδη το σωμα μπαινει σε survival mode λογω του κρυου, το βλεμα ζωντανευει πολυ περισσοτερο... εβγαλα σελφι για να καταλαβω τι συμβαινει και ειδα οτι το ματι μου ηταν πιο συσταλμενο λογω της εκθεσης στον ηλιο και ετσι φαινονταν πολυ πιο εντονα απ'το κανονικο το χρωμα της ιριδας. Ακομα και στη σκια πλεον εβλεπα πολυ μεγαλυτερο κομματι της ιριδας απ'οτι κανονικα. Τωρα ισως ηταν η ενταση στο βλεμα, ισως η ιριδα, ισως η σταση του σωματος, παντως κατι γινονταν που δεν εχω καταληξει. Κατι γινεται παντως που αξιζει διερευνησης...
Εκανα στις 23/12 (1+1 ωρα), 24/12 (1+1 ωρα) και 25/12 (1 φορα μονο αλλα 1μιση ωρα οπου βγηκα και δεν ενιωθα τα ποδια καθολου). 23 δεν ειχε αερα ουτε κυμα οποτε η στασιμοτητα των νερων τα εκανε υποφερτα, 24 ειχε βαλει λιγο αερα και κυματακι οποτε παγωσε το νερο, 25 ειχε βαλει λιγο παραπανω αερα και με μεγαλυτερο κυμα... Το νερο ηταν γαμησε τα, παγωνες.
Σημερα δεν πηγα γιατι το ειδα φυσαγε λιγο οποτε υπεθεσα θα εχει κυμα αλλα οντως και εδω ειχε καλη μερα.
Αστειο σκηνικο μου τυχε στις 23... εγω κλασικα για να μεγιστοποιησω τη D και να εχω ομοιομορφια χρωματος και οχι διχρωμιες, κολυμπαω με το μαγιω στο χερι εφοσον δεν εχει κοσμο (μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου κολυμπανε και αυτοι για λιγο). Το uv index το μεσημερι ειναι γυρω στο 2... ειναι μια χαρα. Φευγεις ελαφρα ροδοκοκκινισμενος αμα κατσεις 2-3 ωρες στον ηλιο 12-15:00...
Τεσπα εκει που κολυμπαγα σε καποια φαση βλεπω ενα κεφαλι μπαινοβγαινε στη θαλασσα με γυαλια απο αριστερα μου στα 30 μετρα, ηταν μια τυπισσα, καπου 25 την εκανα... ε πρεπει να δε οτι δε φοραγα κατι απο κατω και περασε σχετικα διπλα μου ενω κανονικα επρεπε να μπει ευθεια και οχι διαγωνια. Οκ αυτο μου χει ξανατυχει αλλα αυτη εκανε το εξης... μπηκε προς τα μεσα και ξαναβγηκε προς τα εξω με αλλη πορεια (γιατι εγω ειχα μετατοπιστει αφου κολυμπαγα παραλληλα με τη παραλια) ωστε να περασει παλι κοντα μου... μετα αφου βγηκε προς τα εξω ξαναμπηκε προς τα μεσα για να περασει παλι μπροστα μου, ξαναβγηκε παλι περνοντας απο μπροστα μου, και μετα αυτο το κανε αλλη μια. Τη 3η φορα (5η διελευση) που εμπαινε ειχαμε οπότε ειχε θεαμα να βλεπει για την 5η και 6η. Δε περιμενα οτι αυτο ειναι εφικτο με το νερο γυρω στους 16.5 και εγω να εχω ηδη παγωσει λογω της ωρας που εχω κατσει μεσα... μαλιστα ενιωθα και πονο. Περιεργη αισθηση, πρωτογνωρη.
24/12 ηταν ενα ωραιο καυλακι στη παραλια αλλα ΓΑΜΗΘΗΚΕ στις σελφις ολη την ωρα... πρεπει να βγαλε πανω απο 200-300. Ηρθε, μπηκε κανα 10λεπτο στο νερο, βγηκε και πλακωθηκε στις σελφις... Ηταν και μια που ηρθε κολυμπαγε διπλα μου σε φαση να κανουμε παρεα αλλα ενω ειχε νορμαλ σωμα, φατσα ηταν 5αρι και προσεδιδε περιεργα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας. Ουτε αυτη καθησε πολυ, γενικα 10-15-20 λεπτα αυτες καθονται μεσα max.
25/12 λογω αερα και κυματος πολυ λιγοτερος κοσμος, υποθετω ετσι θα ταν και σημερα.
Αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι και τις 3 μερες οταν εφευγα και πετυχαινα γκομενες περπατωντας στο δρομο με κοιταγαν ΟΛΕΣ εντονα στα ματια το οποιο με εξεπληξε. Δε μου συνεβαινε μεχρι το νοεμβρη ενω τωρα αυτο εγινε και τις 3 μερες. Μαλιστα αυτο συνεβαινε μονο οταν γυρναγα. Ειτε η σταση του σωματος ειχε αλλαξει απ'το κολυμπι, ειτε το χρωμα του ματιου... προσπαθησα να το εξηγησω και μια θεωρια που ειχα ηταν η εξης... επειδη το σωμα μπαινει σε survival mode λογω του κρυου, το βλεμα ζωντανευει πολυ περισσοτερο... εβγαλα σελφι για να καταλαβω τι συμβαινει και ειδα οτι το ματι μου ηταν πιο συσταλμενο λογω της εκθεσης στον ηλιο και ετσι φαινονταν πολυ πιο εντονα απ'το κανονικο το χρωμα της ιριδας. Ακομα και στη σκια πλεον εβλεπα πολυ μεγαλυτερο κομματι της ιριδας απ'οτι κανονικα. Τωρα ισως ηταν η ενταση στο βλεμα, ισως η ιριδα, ισως η σταση του σωματος, παντως κατι γινονταν που δεν εχω καταληξει. Κατι γινεται παντως που αξιζει διερευνησης...
Απο μουνια στη παραλια ειχαν σκασει κατι φοιτητες ισπανοι και τα φοιτητογκομενακια τους ηταν πολυ εκφυλα με μαγιο γαμησε τα... ολος ο κωλος εξω. Ελληνιδες ειδα αρκετες αλλα μεχρι 7αρια... Και ενας τυπακος με μια τυπισσα (ο τυπος ντυμενος η τυπισσα θα μπαινε για κολυμπι) γυρω στα 19-20, ενω περπαταγα περα δωθε τη παραλια να στεγνωσω, τους βλεπω να πλησιαζουν προς τη θαλασσα, βλεπω τη τυπισσα να κανει κινηση να μπει στη θαλασσα και περναει μπροστα μου στο ουτε 1 μετρο, ενω μπορουσε να περιμενει να περασω μπροστα της, δεν ειχε λογο να βιαστει να περπατησει προς τη θαλασσα... Ηθελε να δειχτει... Το μαγιω της ηταν ολοσωμο αλλα με ανοιχτο πολυ μπροστα στο κοψιμο για να φαινονται τα βυζια και απο πισω ο κωλος ηταν Θ Ε Ϊ Κ Ο Σ. Επαθα ζημια. Ο τυπακος εντωμεταξυ δε πρεπει να τη γαμαγε, μαλλον φιλος - κολλητος ηταν.
ται μεσα max.
Ρε τύπε όταν στον δρόμο σε κοιτάνε κάποιες στα μάτια,τί σημαίνει;Ψάχνονται ή βλέπουν αν τις κοιτάς κι εσύ;
Το παρατηρώ κι εγώ τώρα με τις μάσκες.
Ε ρε τι σκηνικα παιζουνε στις παραλιες. Προβλεπω να μαζευονται οσοι πυφοροι διαβαζουν και να βγαινουν απο το νερο με μαραμενη απο το κρυο μπουμπου
Και μιλάμε για 28/12,Ιούλιο Αύγουστο έχουμε υποβρύχια τσιμπούκια σε κάθε απλωτή...
Που διαδραματιζονται ολα αυτα τυπε; Νοτιοανατολικη Αττικη να υποθεσω;
Ρε τύπε όταν στον δρόμο σε κοιτάνε κάποιες στα μάτια,τί σημαίνει;Ψάχνονται ή βλέπουν αν τις κοιτάς κι εσύ;
Το παρατηρώ κι εγώ τώρα με τις μάσκες.
to ghosting ξεκινησε απο το εξωτερικο και εχει ερθει και εδω...το κανουν περισσοτερο οι γυναικες και σιγα σιγα παιρνει μεγαλες διαστασειςΑυτή η εξαφάνιση είναι καραγκιοζιλίκι πάντως.
Έλα μου που οι γκόμενες με αυτούς κολλάνε όμως
Τι εστί ghosting?to ghosting ξεκινησε απο το εξωτερικο και εχει ερθει και εδω...το κανουν περισσοτερο οι γυναικες και σιγα σιγα παιρνει μεγαλες διαστασειςΑυτή η εξαφάνιση είναι καραγκιοζιλίκι πάντως.
το εξηγησε ωραια ο Τζιμμε την υποσημειωση οτι δεν σου εξηγει καν απλα εξαφανιζεται εντελωςΤι εστί ghosting?to ghosting ξεκινησε απο το εξωτερικο και εχει ερθει και εδω...το κανουν περισσοτερο οι γυναικες και σιγα σιγα παιρνει μεγαλες διαστασειςΑυτή η εξαφάνιση είναι καραγκιοζιλίκι πάντως.
Τι εστί ghosting?to ghosting ξεκινησε απο το εξωτερικο και εχει ερθει και εδω...το κανουν περισσοτερο οι γυναικες και σιγα σιγα παιρνει μεγαλες διαστασειςΑυτή η εξαφάνιση είναι καραγκιοζιλίκι πάντως.