BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
στευ να μου κανεις παρεα
κοντρα στον ανατολακης λακης λακης
μπα....νυσταζω.........αχ παλι αγαμητη θα κοιμηθω αποψες.......αντε σε φιλω σταυρωτα.....
στευ να μου κανεις παρεα
Τιιιιιιι???ναι δεν ειμαι η θεα κ η κορμαρα!!
Τιιιιιιι???
Αλλα μου ειχες πει...
ΣΣΣΤ!!!!γ να σε ριξω ηταν μονο....Τιιιιιιι???
Αλλα μου ειχες πει...
δυσκολευομαι λιγο να καταλαβω τι θες να πεις αλλα θα απαντησω με βαση οτι καταλαβα...υπαρχουν ειπα κ πριν γυναικες ολων των ειδων παντου..οπως κ αντρες..δε νομιζω καποιος απο εσας πιστευει πως ολοι οι αντρες ειναι οι καλυτεροι?Tία αυτό που μάλλον θελουμε να πούμε οι συναγωνιστές είναι ότι το time for value κυρίως αλλα και εξίσου και το money for value της ελλεηνίδας είναι αισχρό.
Απο την στιγμή που οι αγορές ανοίξανε η ζήτηση θα κατευθυνθεί σε καλύτερα προϊοντα.
Αλλοίμονο άλλωστε ποιος θέλει να πληρώνει τα γιουγκο για φεράρι...
(Προφανώς και σε αυτόν τον κανόνα ίσως υπάρχουν σημαντικές εξαιρέσεις)
Ζήτω η παγκοσμιοποιήση
Tία αυτό που μάλλον θελουμε να πούμε οι συναγωνιστές είναι ότι το time for value κυρίως αλλα και εξίσου και το money for value της ελλεηνίδας είναι αισχρό.
Απο την στιγμή που οι αγορές ανοίξανε η ζήτηση θα κατευθυνθεί σε καλύτερα προϊοντα.
Αλλοίμονο άλλωστε ποιος θέλει να πληρώνει τα γιουγκο για φεράρι...
(Προφανώς και σε αυτόν τον κανόνα ίσως υπάρχουν σημαντικές εξαιρέσεις)
Ζήτω η παγκοσμιοποιήση
οπως καταλαβαινετε ηταν αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες!διαβασα 4-5... αν απαντησω βλακειες η ειμαι εν τελη εκτος τοπικ ζητω συγγνωμη!θελω απλα να πω πως ειμαι κ γω ελληνιδα!οποτε αυτοματα καποιοι θα με καταταξουν στην κατηγορια ''ελλεηνιδα''.
εχω μια σχεση πολλα χρονια την οποια σεβομαι απολυτα χωρις να εχω σκεφτει ποτε αλλους αντρες!(ουτε εκεινος νομιζω γτ ειμαστε πολυ ερωτευμενοι..)δε με ενδιαφερουν τα χρηματα κ τα δωρα.το αν θα μου κανει κ ποτε ειναι στην διακριτικη κ οικονομικη του ευχερια-λαθος το εγραψα αλλα δε ξερω πως γραφεται-.με νοιαζουν αυτα που μου δινει!εμπιστοσυνη αγαπη κ.τ.λ
φυσικα κ γκρινιαζω καπου καπου..αλλωστε ποιος δε το κανει??!!στους αντρες που ετυχε να μου την πεσουν ομορφα κ ωραια μιλησα ευγενεστατα κ εξηγησα πως εχω σχεση κ δεν ενδιαφερομαι..σε αυτους που χυδαια κ εκνευριστικα επεμειναν πουλησα τρελιτσα αλλα με χιουμορ...δε δινω ποτε ελπιδες γ να ικανοποιησω τον εγωισμο μου..το παιρνω απο τον συντροφο μου..απο οποινδηποτε αλλον μ ειναι περιττο..
ναι δεν ειμαι η θεα κ η κορμαρα!!δεν ειμαι η αντριαννα σκλεναρικοβα!!εχω κυταριτιδα!!γτ οταν βγαινω εξω δε τρωω μια σαλατα γτ ''δε πειναω''!ουτε τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν να εχω 10διαιτολογους κ γυμναστες!μια νορμαλ κοπελα ειμαι...κ φανταζομαι οτι ολοι οι λαοι εχουν ασχημους/ε ,μετριους/ες,κουκλους κ κουκλες...
στις κοπελες η αντρες που εχουν την μυτη ψηλα(ειτε ειναι πανεμορφοι ειτε οχι)δε χρειαζετε απλως να δινετε σημασια!καποια στιγμη θα τους προσγειωσει η ιδια η ζωη...δωστε την προσοχη σας ολη σε ατομα που πραγματικα την αξιζουν...
συγγνωμη αν σας κουρασα...
περαν τουτου θεωρω οτι γ τις κοπελες που ψωνιζονται περαν του φυσιολογικου φταιτε λιγο κ οι αντρες..εχω δει γκομενες που τις παρακαλουσαν γονατιστει γ ενα ραντεβου!!ε συγγνωμη αλλα ειναι λογικο να τονωνεται το εγω της!!!οπως κ το δικο σου/δικο μου κ.λ.π κοιταξτε λιγο τις κοπελες χωρις προκαταληψη κ ισως εκπλαγειτε....
...θεωρω οτι για τις κοπελες που ψωνιζονται περαν του φυσιολογικου φταιτε λιγο κ οι αντρες... εχω δει γκομενες που τις παρακαλουσαν γονατιστοι για ενα ραντεβου!!
ΔΕ το ειπα εγω αυτο γκαντυ μου...εγω μιλησα γ την λογοκρισια ισα ισα...αν πας κ δεις θα δεις οτι αλλη κοπελα το ειπε...γραφεις κ εσυ στο μπουρδελα?οταν ανοιξα θρεντ στο κοσμοπολιταν να πω οτι ξανανοιγει το εσβησαν κ με μπαναραν κ εσυ ειπες σε αλλο θρεντ οτι το θεμα που ανοιξα πηγε εκει που του αξιζει...τωρα κανεις κωλοτουμπα κ ποσταρεις εδω επειδη μπηκαν οι αλλες κ ζηλεψες ? κ καθεσαι κ μας λες μαλακιες περι συμπεριφορων κλπ κ με την ιδια σου τη συμπεριφορα αυτοαναιρεισαι
Nα το πω λίγο πιο κυνικά ίσως.
Κάθε σχέση είναι μια επένδυση.
Επενδύεις για να ευτυχίσεις.
Η επένδυση σε χρήμα και χρόνο σε σχέσεις με ελλεηνίδες είναι χαμένος κόπος.
Η ευτυχία για την οποία κόπιασες δεν πρόκειται να έρθει.
Η ελλεηνίδα είναι μια πριγκηπέσσα.
Ότι να κάνεις για αυτήν είναι λίγο και ποτέ μα ποτέ αρκετό. Της το οφείλεις άλλωστε γιατί είναι μοναδική.
Δεν είναι θέμα προκατάληψης Τία. Για τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα έχουμε και εμείς θέμα. Αλλα σίγουρα οι άντρες που γονατίζουν γυναίκες στα πόδια τους για ραντεβού είναι μάλλον στατιστικό λάθος στο δείγμα, οπότε όπως καλά μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει, το γυναικείο εγώ είναι απείρως αναπτυγμένο υπεβολικότερα των αντρών.
1.ειμαι η λουκριτια του αρκα! 2.ΟΧΙ!!τιποτα απο τα δυο δε προκειται να κανω!!! 3.να με συγχωρειτε αν εγραψα κατι αδιαφορο...Εμεις λουκριτια βοργία κοπέλα μου.. θέλουμε να μάθουμε σε αυτό το φόρουμ λεπτομέρειες για το πως σε γαμάει ο γκόμενος σου και αν προτίθεσαι να παρέχεις υπηρεσίες σε άλλους "συναγωνιστές". Τα υπόλοιπα με τις αγαπούλες δεν μας ενδιαφέρουν.
(σελιδα 675, παραγ 2 στιχος 56, Κατα Ανατολ Ευαγγέλιο, έκδοση 2008, εκδόσεις Μπουρδελα)
Ρε Τομ, με μπερδεψες τωρα...Nα το πω λίγο πιο κυνικά ίσως.
Κάθε σχέση είναι μια επένδυση.
Επενδύεις για να ευτυχίσεις.
Η επένδυση σε χρήμα και χρόνο σε σχέσεις με ελλεηνίδες είναι χαμένος κόπος.
Η ευτυχία για την οποία κόπιασες δεν πρόκειται να έρθει.
Η ελλεηνίδα είναι μια πριγκηπέσσα.
Ότι να κάνεις για αυτήν είναι λίγο και ποτέ μα ποτέ αρκετό. Της το οφείλεις άλλωστε γιατί είναι μοναδική.
Τομιτο,Ακόμη περιμένω να μας πει κάποια κοπέλα την ερμηνεία για την ερευνα που έχει αναρτήσει Συναγωνιστής πριν μερικές σελίδες.