Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 868 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.956

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Μηνύματα
364
Like
407
Πόντοι
21
Για σπιτι και οικογενεια οι Ελληνιδες ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι,γιατί όσοι ψάχνονται εκτός παρεών,είναι όλοι βιαστές και ανώμαλοι

Αυτή είναι η λογική της ελλεεινίδας :vomit:

Βέβαια,αν είναι κανας μπαρμαν,καμπριολάκιας ή ομπρελάς στο μπιτς μπαρ...εκεί κάνουν τα στραβά μάτια

 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βέβαια,αν είναι κανας μπαρμαν,καμπριολάκιας ή ομπρελάς στο μπιτς μπαρ...εκεί κάνουν τα στραβά μάτια

Mιλώντας για μπαρμαν κλπ παραδέχεσαι εμμέσως πόσο μετρά η εμφάνιση.
Ενώ εσύ δεν περιποιείσαι την δική σου.

Θα σου πω το εξής:Κάποιος και να είναι ωραίος μόνο,βρίσκει εύκολα ωραίες.Και μάλιστα πιο εύκολα από εκείνον που έχει άλλα χαρίσματα αλλά υστερεί σε εμφάνιση.
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ναι,γιατί όσοι ψάχνονται εκτός παρεών,είναι όλοι βιαστές και ανώμαλοι

Αυτή είναι η λογική της ελλεεινίδας :vomit:

Βέβαια,αν είναι κανας μπαρμαν,καμπριολάκιας ή ομπρελάς στο μπιτς μπαρ...εκεί κάνουν τα στραβά μάτια

ρε σαντ το πιστεύεις πραγματικά αυτό που έγραψες?

Εσύ τι πιστεύεις?Όλα είναι πιθανά να τα ακούσεις από αυτόν.
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.508
Πόντοι
2.356
Τι να σου πω τυπε δε ξερω, εχω χρονια να ασχοληθω. Εχω ομως δυο παραδειγματα ελληνιδων εδω που ειμαι που δε ξεχνιουνται.

Μια που γαμιεται με πακηδες (εξακριβωμενο και επιβεβαιωμενο)
Μια που εχει γαμηθει με πουστη (μπαισεξουαλ δηλωνει αυτος)


Και ρωταω τωρα, μας πειραζει να φαμε χυλοπιτα απο τετοιες γυναικες? Σαν τιτλος τιμης μου κανει. Οταν ημουν μικροτερος ναι οκ, σιγουρα απογοητευση κλπ, πλεον τι να κατσω να ασχοληθω με τα σκουπιδια?

Ασε τους πυρφορους για αυτο

το προβλημα δεν ειναι να φας χυλοπιτα, ειναι να ΜΗΝ φας και μετα να στο παιζει κυρια και δυσκολη και ρομαντικχια/ησυχουλα με τα χυσια του πακη ακομα νωπα :tooth:
Και η απολυτη καταστροφη να την παντρευτεις και να σε χαιρετανε στα φαναρια τα πακια (ή οι μαυροι με τα βραχιολακια ή οι πρωην παρτουζοσυναδελφοι) :2funny:
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.110
Κριτικές
33
Like
7.346
Πόντοι
4.746
Αυξηση της στρατιωτικης θητειας για τους Ελληνες.. 0μως οι ελλεεινιδες παλι στο απυροβλητο - και αντιμετωπιζονται για αλλη μια φορα σαν ιερες αγελαδες- Η ισοτητα που ειναι;; :confused:
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τρελε, λες για εμφανιση. Δε πιστευω οτι μετραει. Με καμια Γαλλιδα μπορει με ελληνιδες οχι τοσο (δε λεμε να εισαι σαν τον μπατσελορ η το σπαλιαρα, λεμε να εισαι απλα δυνατος).

Αυτο που παιζει για τις ελληνιδες ειναι αν εισαι "ωραιος τυπος" με βαση τα δικα τους γουστα (τα οποια ειναι περα βρεχει). Εγω μια χαρα ωραιος ειμαι (οχι σπαλιαρας), με σπουδες, συμπαθητικη δουλεια ειχα, δε γαμαγα ομως Ελλαδα.

Εκατσα ενα μηνα Αθηνα φετος το καλοκαιρι, με συν πεντε κιλα απο τοτε που ημουν στο ζενιθ αλλα με μπολικα χιλιαρικα παραπανω και μεγαλη αυτοπεποιθηση (λογω μουνιων που ριχνω εξωτερικο). Ενα σκασμος πρωην φλερτ μου (που για το χι ψι λογο δεν ημουν ικανοποιητικος πριν σχεδον μια δεκαετια) βγηκαν μαζι μου και θελανε να τις παρω. Να σου δειξω μηνυματα απο γκομενες που παλια μου το παιζαν δυσκολες να μου λενε αχ σε ειδα στον υπνο μου και καναμε το ταδε. Σε βαθμο που νομιζα οτι ειναι συννενοημενες μεταξυ τους να λενε τα ιδια. Να αυτοπροσκαλουνται να ερθουν να με δουν.

Εσωτερικα ειμαι ο ιδιος ανθρωπος. Το ιδιο γκρινιαρης σε καποια πραγματα το ιδιο μαλθακος σε αλλα. Απλα ειχα ενα στυλακι σε εχω χεσμενη και δοξα τω θεω που εφυγα και γαμαω γκομενακια και τι δευτερη που ειναι η μεση ελλεηνιδα. Θα το εκανα αυτο ποτε σε Σλοβακα, Ιταλιδα, Γερμανιδα και θα μου καθοτανε? Δε νομιζω. Μηδεν αξιοπρεπεια τα ζωα.Θα μου πεις μυριστηκαν λεφτα? Οχι ειναι ολο το πακετο, ακομα και 35 να ειναι η αλλη, να τη φτυνουν, πιστευει πως αξιζει τα παντα. Η Ελληνικη οικογενεια δε διδασκει στα παιδια της ταπεινοτητα.

Βλαχες τελειως. Πραγματικα λυπαμαι τους 30+ (και ειναι πολλοι) που βολευτηκαν με μια, ζουν με γονεις και ειναι ταξιτζηδες/αγαπουληδες λογω αναγκης.

Και για το κυνηγι που ειπαν καποιοι. Μεχρι τα 25 μου περιπου ετρεχα συνεχεια πισω απο ελλεηνιδες, ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ δε μου εκατσε. ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ. Απο τοτε κυνηγησα δυο γκομενες (ξενες, μουναρες και οι δυο). Εκανα και σχεση. ΔΕΝ αξιζε. Μαλακισμενες, μικρες πριγκιπισσες που πιστευω θα ανοιξουν ποδια σε καποιον που θα φτυσει καλα. Υπαρχουν και ξενες βλαμενες πιστεψτε το.

Δεν με στενοχωρησε τοσο η φαση με αυτες οσο με τις ελληνιδες. Ο λογος ηταν οτι με τις ελληνιδες επαιζα σε ενα ταμπλο ενω με τις ξενες πηδαγα και αλλες (και οταν η μια το εμαθε μου εκατσε το ζωον). Μιας και εχουμε το ενστικτο του κυνηγου , πρεπει να το εχουμε με ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ετσι δε δενομαστε συναισθηματικα (γιατι ειμαστε πιο φιλοτιμα οντα απο τις γυναικες) και εκπληρωνουμε το ενστικτο μας. Και αν βρουμε μια που ειναι προθυμη να μας κατσει ευκολα ειμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ (δεν ειμαστε σαν τις γυναικες). Σε πολλες περιπτωσεις εχω πει σε γκομενα που με γουσταρε οτι εγω απλα να γαμησω θελω και δεν ειμαι σ φαση για σχεση. Μπορει να ξενερωσει λιγο αλλα και παλι θα σας κατσει. Πιστεψτε με τυποι.


Οταν κατεβω στις εκλογες θα κανω υποχρεωτικο το ερασμους στα μουνολιβαδα σε ολους/ολες (να τους πεσει και λιγο η μυτη). Θα ειναι το βασικο προγραμμα των προβατων.
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τρελε, λες για εμφανιση. Δε πιστευω οτι μετραει. Με καμια Γαλλιδα μπορει με ελληνιδες οχι τοσο (δε λεμε να εισαι σαν τον μπατσελορ η το σπαλιαρα, λεμε να εισαι απλα δυνατος).

Το λεω για τον Σαντ Μαν και τον έμπερορ,που αρνούνται να φροντίσουν την εικόνα τους.
Για την αρχή τουλάχιστον,μετράει.Σαν πρώτη εντύπωση.
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μια εμφανιση προσελκυει, αλλα η μονη χωρα στην οποια εχω δει τοση δυσαναλογια ομορφιας στα ζευγαρια ειναι η Ελλαδα. Καθως και στις ρωσιδες γκομενες.

Εχω δει σε διακοπες Ρωσιδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ με παππουδες η κοιλαραδες πενηνταρηδες. Εκει ξερουμε τι παιζει.

Η αλλη χωρα ειναι η Ελλαδα. Ελληνιδες με πακηδες, ελληνιδες με μπαισεξουαλ, ελληνιδες με χοντρους, ελληνιδες με κοντους, ελληνιδες με καραφλες και μουσια.Και δεν ειναι ο εσωτερικος κοσμος. Ειναι ανασφαλεια και η θεληση να ελεγξουν τον αλλον. Σε ολες τις αλλες χωρες οι γκομενες εχουν τον αντιστοιχο γαμια. Δε θα δεις γερμανιδα με τουρκο η χοντρελα. αντε να δεις 8αρι με 7αρι το μινιμουμ. Ελλαδα βλεπεις 8αρια με 4αρια. Και αντιστοιχα, δεν ξερω πολλους ξενους που να βολευονται με πατσαβουρες.

Οσο για σαντμαν, εμπερορ. Δε ξερω πως μοιαζουν οι τυποι , μπορει να ειναι σαν αναποδο γαμωτο. Αν φτιαξουν πρεπει να φτιαξουν για τη παρτη τους οχι για τα μουνια. Δε νομιζω οτι η εμφανιση θα τους δωσει μουνια στο Ελλαντα. Αλλα μπορει να τους δωσει ωθηση/αυτοπεποιθηση να γαμησουν τιποτα τουριστριες (που και παλι κατι ειναι).

Αν ειχα μεινει στη Ελλαδα θα εβλεπα τις εξης προοπτικες (απο παλιους φιλους)

Τη ζωη του Σ. που ειναι 32 χρονων, παντρεμενος, με παιδι, με την ιδια γκομενα απο τα 19
Τη ζωη του Α, επισης 32 χρονων, αγαμητος απο γκομενα απο την εποχη των δεινοσαυρων (ο οποιος παιζει και να μας διαβαζει τωρα ενω ψαχνει που θα αδειασει τα μπαλακια του-και παιζει να εχει γινει πικεριστης, αν δεν ειναι ο ιδιος ο πικερ)
Τη ζωη του Γ.- 34, που την πεφτει σε ολες και ετρεχε για χρονια πισω απο τη Σ που γουσταρε στρατιωτικους, αλλα τωρα μπορει και να τον θελει (μιας και εχει χωθει δημοσιο)
Η τη ζωη του Χ- 35 (που ειναι ιδιος ο Σαντμαν στα λεγομενα) ο οποιος δε μιλαει σε γκομενες και δε γουσταρει πουτανες και τα βλεπει ολα μαυρα. και θελει ΨΥΧΟΛΟΓΟ.

Ολοι οι παραπανω ειναι πραγματικα προσωπα, μια χαρα νορμαλ ανθρωποι, κανονικη εμφανιση,πτυχια, μεταπτυχιακα, δουλεια. Κοινο σημειο, πληρης αποτυχια στα μουνια.

Κανεις τους δεν ειναι ο σπαλιαρας,κανεις δεν εχει μπρατσουκλες.


Αλλα ρωτω κυριοι. Τι εχουν οι ελληνιδες?

Φατσα? Που μοσχαροτουρκοφερνουν και θελουν 10 κιλα μεικ απ?
Γυμναστικη? Που ειναι μονιμως με τσιγαρα και πατσοκοιλια? Χωρια την κυτταριτιδα
Κωλους? Που αν γινει πολεμος με τους τουρκους και χρειαστουμε ελικοδρομια, εχουμε το κωλο της μεσης μαριας απο το αιγαλεω?

Μπηκαμε σε ενα τρυπακι (λογω κωστοπουλου) να εχουμε καλο αμαξι, καλο σωμα, λεφτα στα μαγαζια, να εχουμε "ταμπ" σε τουλαχιστον 3 μπαρακια (ολα αυτα αποσπασματα απο μαξιμ και μενς χελθ που διαβαζα και εγω μικροτερος), οταν η μεση φοραδα δε ξερει ουτε τραχανα να απλωσει.

Οπως ειπαμε,

Παιζουμε με πολλες
Ειμαστε σωστοι με οσες μας γουσταρουν (και ας ειναι φωκιες με μουστακι)
Δε πυρφοριαζουμε
Πουλαμε τρελα στις γκομενες. Οτι μαλακια μας ερχεται την πεταμε (υποθετοντας οτι δεν ειναι και τα πρωτα μυαλα)
Πορνομεταναστευουμε

ΥΓ. Που εισαι ΣΑΒΒΙΔΗ να διδαξεις τζαμπα. Σε φαγαν τα κυκλωματα των εγκαθετων της Μαν Σιτυ.
 

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.948
Κριτικές
27
Like
2.387
Πόντοι
6.955
Είμαι πραγματικά γοητευμένος από αυτά που έγραψε το kakiasmenoprobato!

Δυο θέσεις να καταθέσω κι εγώ ως 40+ άνδρας.
- Τα τελευταία 20 χρόνια οι Ελληνίδες δίνονταν όλο και πιο δύσκολα στους άνδρες με επίπτωση σε εμάς να νιώθουμε άσχημα συναισθηματικά, να χάνουμε κοινωνικές εμπειρίες και πάνω στην απελπισία μας να τις κυνηγάμε και να χάνουμε την γοητεία μας. Να θυμάστε πως ο διαθέσιμος άνδρας χάνει την γοητεία του στα μάτια των γυναικών διότι εκπέμπει απελπισία.
- Η συχνή συνεύρεση με πουτάνες μεταβάλει προς το καλύτερο την ενέργεια που εκπέμπουμε. Μας κάνει να δείχνουμε χορτάτοι, ανεξάρτητοι κι όχι απελπισμένοι. Γαμάτε αβέρτα πουτάνες νέοι και θα φτιάξει η διάθεση σας.... κι όταν μεγαλώσετε λίγο θα δείτε πως ούτε για σχέση δεν θα τις θέλετε τις Ελληνίδες...μόνο γαμήσι!
 

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.486
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι ότι πολλές γαμιούνται κυρίως από τον κύκλο τους.

Είμαι όμορφος, οικονομικά ευκατάστατος και με 2 μεταπτυχιακά...υπάρχουν πολλές καλές γκόμενες που δεν μπορώ να πηδήξω γιατί πολύ απλά δεν γουστάρουν ή δεν με ξέρουν και είναι οκ.

Από τα πεσίματα είτε online είτε έξω το πάω πολύ σιγά...σαν να μην νοιάζομαι....αυτό τις καυλώνει και μου πετάνε κάτι του στυλ "δεν είσαι σαν τους άλλους κτλ"
Γενικά δεν πρέπει να δείχνεις ότι είσαι πεινασμένος αλλιώς την έχασες.
Η γκόμενα θέλει να της δείξεις ότι είναι μοναδική και να την κυνηγήσεις στην αρχή..για 1-2 βδομάδες...όσο δύσκολη και να είναι μετά θα σε κυνηγάει αυτή. Έχω γκόμενα που ήρθε από Σαλόνικα μόνο για να με δει και με κερνούσε όλη την ώρα.
Στον σαβούρη ή αυτόν που δεν θέλει η ελληνίδα θα το παίξει ντίβα...αλλά γι αυτόν που γουστάρει θα γίνει χαλί....
Πλέον πηδάω σχετικά εύκολα 7-8άρακια.
9-10 είναι αρκετά δύσκολα και συνήθως είναι οι γκόμενες που θα σου βγάλουν καρκίνο γιατί έχουν σάπια προσωπικότητα οπότε η όλη διαδικασία δεν αξίζει....την έχω πάθει και έχω μάθει.

Σιγα ρε ...Μπραντ Πιτ κι εσυ!
 

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.486
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.067
Κριτικές
10
Like
13.073
Πόντοι
3.846
Το έχω ξαναγράψει σε αυτό το νήμα και θα το πιστεύω μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ. Δυστυχώς από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (42 σήμερα) ισχύον ψηλά χαμηλά τα ίδια. Οι Ελληνίδες δεν ωριμάζουν ποτέ. Θέλουν να έχεις την εμφάνιση, να είσαι και μονογαμικός. Να είσαι και φραγκάτος και πετυχημένος επαγγελματικά, να έχεις και χρόνο μόνο για αυτές. Να είσαι και καλό παιδί, να έχει και η σχέση σας σκαμπανεβάσματα. Να πηδηχτούν με τον πρώην τους ενώ τα έχουν με άλλον, να μη σημαίνει όμως και τίποτα.
Νομίζουν ότι η ζωή είναι σενάριο τηλεοπτικού σίριαλ και την πληρώνουμε εμείς.
- Τα φτιάχνει η άλλη με το μπάρμαν στο πιπινοκλαμπ και μετά κλαίγεται γιατί την κεράτωσε (μα φαινόνταν τόσο διαφορετικός από τους άλλους)
- Μπλέκει με ένα καραγκιόζη εναλλακτικό που την πίνει όλη μέρα και μετά τον διώχνει γιατί δεν ταιριάζανε (πίστευα ότι θα άλλαζε ζωή μαζί μου)
- Τα φτιάχνει με ένα ψυχοπαθή ,υστερικό ζηλιάρη που της ρίχνει μπουκέτα και φεύγει τρέχοντας (είχα μείνει πολύ καιρό μόνη μου)

Δεν την πέφτουν οι άντρες, όταν την πέφτεις "γεμίσαμε λιγούρια, δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε".
Τρώνε 3 κέικ σοκολάτα με το ταψί μαζί βλέποντας Άγριες Μέλισσες και μετά είναι οι άντρες επιφανειακοί που κοιτάνε μόνο την εξωτερική εμφάνιση.

Αν κάποιος άντρας θεωρεί το γάμο αυτοσκοπό ή ντρέπεται να κυκλοφορεί χωρίς γυναίκα δίπλα του, ας το κάνει. Μετά που θα περιμένουμε στο ίδιο σαλόνι για να γαμήσουμε όμως, μην πει ότι δεν τον προειδοποιήσαμε.
 

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Μηνύματα
2.556
Κριτικές
5
Like
2.530
Πόντοι
736
Πολύ ωραία η συζητησή σας. Νομίζω η μαγική λέξη για να τον χώνεις αβέρτα σε Ελληνίδες και ξένες είναι "τσαχπίνης". Όσο μπανάλ και κενή και αν ακούγεται η συγκεκριμένη λέξη, είναι η λέξη κλειδί για ξέγνοιαστια και εύκολα γαμήσια. Είναι η άλλη κούκλα ψηλή και με 10 πτυχία; Αν είσαι κοντός κοιλαράς αλλά "τσαχπίνης" θα της τον χώσεις. Οι γυναίκες είναι τόσο επιλεκτικές και τόσο επιφυλακτικές που μόνο με τσαχπινιά γλυστράς κάτω από την χαραμάδα της σφαλισμένης πόρτας τους. Εγώ ποτέ δεν υπήρξα τσαχπίνης, η τσαχπινιά στον άντρα είναι επίκτητη και θέλει δουλειά. Όποτε όμως - τυχαία - είχα πιει λίγο παραπάνω ή μου ήρθε θεία φώτιση τσαχπινιάς, γάμησα. Ο τσαχπίνης θα τον χώσει στα κρυφά, σε ένα ξενοδοχείο, ή σε μία νυχτερινή επίσκεψη στο σπίτι της ενδιαφερόμενης. Δεν είναι κάποιος για τον οποίο η γκόμενα θα μιλήσει ανοιχτά ή θα μοιράζεται στα social media φωτογραφίες μαζί του. Δεν είναι ωραίος, γιατί αν είναι ωραίος, η γυναίκα σηκώνει διαφορετικά "τείχη" που η τσαχπινιά δεν μπορεί να τα ρίξει. Ο τσαχπίνης ποτέ δεν θα ρωτήσει, δεν θα ψάξει να την βρει, δεν θα δυσανασχετήσει. Απλά με χαριτωμενιές, χιούμορ και "καλή καρδιά" θα είναι πάντα στο shortlist της μουνάρας που της ήρθε όρεξη για γαμήσι. Η τσαχπινιά είναι επίσης ένα πολύ καλό φίλτρο, οι γυναίκες που δεν "τσιμπάνε" σε έναν "τσαχπίνη" άντρα είναι συνήθως αδιάφορες στο σεξ ή "σπάνε αρχίδια" στην γενική τους συμπεριφορά. Μοναδική λεπτομέρεια για να είσαι ο τέλειος τσαχπίνης: να έχεις σχετικά μεγάλο και χοντρό καυλί που θα τους ξετινάζει την μουνάρα
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Μηνύματα
298
Like
202
Πόντοι
21
Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι ότι πολλές γαμιούνται κυρίως από τον κύκλο τους.

Είμαι όμορφος, οικονομικά ευκατάστατος και με 2 μεταπτυχιακά...υπάρχουν πολλές καλές γκόμενες που δεν μπορώ να πηδήξω γιατί πολύ απλά δεν γουστάρουν ή δεν με ξέρουν και είναι οκ.

Από τα πεσίματα είτε online είτε έξω το πάω πολύ σιγά...σαν να μην νοιάζομαι....αυτό τις καυλώνει και μου πετάνε κάτι του στυλ "δεν είσαι σαν τους άλλους κτλ"
Γενικά δεν πρέπει να δείχνεις ότι είσαι πεινασμένος αλλιώς την έχασες.
Η γκόμενα θέλει να της δείξεις ότι είναι μοναδική και να την κυνηγήσεις στην αρχή..για 1-2 βδομάδες...όσο δύσκολη και να είναι μετά θα σε κυνηγάει αυτή. Έχω γκόμενα που ήρθε από Σαλόνικα μόνο για να με δει και με κερνούσε όλη την ώρα.
Στον σαβούρη ή αυτόν που δεν θέλει η ελληνίδα θα το παίξει ντίβα...αλλά γι αυτόν που γουστάρει θα γίνει χαλί....
Πλέον πηδάω σχετικά εύκολα 7-8άρακια.
9-10 είναι αρκετά δύσκολα και συνήθως είναι οι γκόμενες που θα σου βγάλουν καρκίνο γιατί έχουν σάπια προσωπικότητα οπότε η όλη διαδικασία δεν αξίζει....την έχω πάθει και έχω μάθει.

Κυνηγητο για 1-2 βδομαδες ; Το θεωρω μεγαλη μαλακια να κυνηγας γκομενα. Δεν εχει κανενα νοημα για μενα.
Ποτε στη ζωη μου δεν κυνηγησα γκομενα. Προσωπικα, προσεγγιζω, φλερταρω και στο τελος ζηταω με καταφατικο τροπο στοιχεια επικοινωνιας.
Συνηθως με παει μια προς μια. Μια απορριψη και μετα μια αποτυχια. Δυστυχως δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο γιατι δουλευω πολλες ωρες ημερησιως αλλα δεν εχω παραπονο και ειμαι ενας αντρας 6αρι, 44 χρονων.

Όταν λέω κυνηγητό (Online κυρίως) εννοώ να της στείλω πρώτος, να ζητήσω τηλέφωνο και να προτείνω να βγούμε. Μετά από 1-2 βδομάδες γουστάρουν αρκετά που τα κάνουν από μόνες τους.
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Μηνύματα
298
Like
202
Πόντοι
21
Ο καθένας όπως μπορεί αλλά έχω την εντύπωση πως το online κυνήγι είναι φοβερά αργό, πολύ κουραστικό
δεν μας τονώνει καθόλου και τελικά έχει (αν έχει) απειροελάχιστα αποτελέσματα.
Δεν λέω, έχει μια ας πούμε τυπική (ευτελής κι αναμενόμενη όμως) προετοιμασία, την ίδια στιγμή όμως που η γκόμενα
που πλευρίζουμε μπορεί να λυγίζει από κάποιον ο οποίος της την πέφτει ζωντανά σε χρόνο dt.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου έρχεται άσχημα να περιμένω την όποια τύπισσα στην οθόνη αφού στην τελική
για να πάρω το οκ, θα πρέπει να την δω έξω. Με τρελλαίνει επίσης αυτό το μαλακιστήρι να στέκομαι σαν lego κάνοντας like
και τρώγοντας χρόνο για κάτι που και πάλι μόνο ζωντανά θα μετρήσει σαν επιτυχία.

:confused:

Είναι και αν πχ δεν έχεις καλό προφίλ δεν αξίζει καν να ασχοληθείς... Συνήθως online θα ρίξεις χειρότερα μουνιά και είναι αρκετά πιο δύσπιστες.
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Μηνύματα
298
Like
202
Πόντοι
21
Το να κανει σοβαρη σχεση μια κοπελα ευκολοτερα μεσα απο γνωστους παρα με καποιον που δεν τον γνωριζει απο πριν ειναι απολυτα λογικο και εγκειται στη λογικη των συστασεων. Οπως πιο ευκολα θα νοικιασεις το σπιτι σου, θα παρεις καποιον στη δουλεια σου κλπ αν ξερεις καποιον που θα σου πει 2 καλες κουβεντες για αυτον (συστασεις) παρα καποιον τελειως ξενο, ετσι ειναι και στις σχεσεις.
Καλα τα μπρατσα, οι κοιλιακοι, το ντυσιμο, η εμφανιση, και ολα τα συναφη, αλλα επειδη εξω κυκλοφορουν ανωμαλοι, ναρκομανεις, κλεφτες, καθικια, τζογαδοροι, φασαριοζοι, καταδικοι, βιαστες, σατανιστες, κλπ, κλπ, κλπ ειναι λογικο μια γκομενα να ακουσει απο καποιον 2 κουβεντες (τουλαχιστον οτι δεν εισαι κατι απο ολα αυτα, η ακομα καλυτερα οτι εισαι καλο παιδι, κλπ) πριν προχωρησει παρα κατω

Προφανώς. Ο σαντμαν κάνει μπαμ ότι δεν έχει αλληλεπιδράσει με γυναίκα ΠΟΤΕ ΤΟΥ από την απάντηση του στο ποστ σου. Όλες οι γυναίκες φοβούνται μήπως ο άλλος ειδικά αν είναι άγνωστος είναι τπτ ανώμαλος. Ειδικά Ελλάδα παρόλο που πχ δεν είμαστε Αμερική είναι ακόμα πιο σφιχτές στην αρχή. Γι αυτό λέτε πολλοί και ισχύει ως έναν βαθμό ότι το social proof και γενικά το status (να είσαι κάπως γνωστός) παίζει ρόλο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom