Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 868 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.956

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Μηνύματα
364
Like
407
Πόντοι
21
Τα καλυτερα γαμησια τα κανουν οι αλβανεζες
Φυσικα αλλα μεχρι εκαι,οι Ελληνιδες επονται που και αυτες ομως ειναι φωτια οταν το θελουν.
Οπως εχει δηλωσει και ο Τομ Χανκς δεν μπορω να καταλαβω πως οι Ελληνες παντρευονται μη Ελληνιδες,ταιριαζουμε σε ολα μονο με αυτες.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χρυσός κανόνας : όσο πιο πολλά δώσεις, τόσο πιο σκατά θα περάσεις. Εξαιρούνται ίσως οι παντρεμένες.

Αργυρός κανόνας : όταν τις γαμάς, τις γαμάς πότε ανώμαλα, πότε άγρια, πότε με έρωτα και πότε 3 σε 1. Δεν εξαιρείται καμία.

Χάλκινος κανόνας : Με τον καιρό όλα απονευρώνονται και συνήθως φταίει η κυκλοθυμία τους. Δεν εξαιρείται ούτε η εξαίρεση.

Θα τα λέτε 3 φορές πριν πάτε για νάνι κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Κανείς δεν τις καταλαβαίνει, ούτε κι οι ίδιες τον εαυτό τους.

Θέλει και τύχη που θα πέσετε!

:hi:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η δικια μ θελει να ξυρισω μουστακι


αρχισε τα νερα παλι

 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα ο Τομ Χανκς ειναι σαν να δουλευει σε ψωμαδικο. Ειναι ο Τομ Χανκς ειναι γαμιας οσκαρικος και εχει ελληνοαμερικανα γκομενα.

Ας ρωτησει και τον φτωχο πλην τιμιο Ελληνα Θωμα Χανκακη απο το Αιγαλεω ποσο και αν γαμαει.
 

ironmaiden123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Μηνύματα
12
Κριτικές
16
Like
603
Πόντοι
990
Χαιρετίζω άπαντες καθότι με "αναγκάσατε" να δημιουργήσω λογαριασμό και να καταθέσω τη γνώμη μου γιατί το θέμα είναι πράγματι πολύ πολύ σοβαρό....

Καταρχάς να συστηθώ..35 χρονών, πτυχιούχος σχολής με βάση εισαγωγής τα 18.500 μόρια και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων...

Εμφανισιακά ( δεν περιαυτολογώ γιατί όπως εύστοχα ανέφερε ένας προλαλήσας διατηρώ μια ταπεινοφροσύνη σε αντίθεση με τις γυναίκες, αλλά καταθέτω αυτά που μου έχουν πεί άντρες και γυναίκες ) είμαι άνω του 9.. Και πρόσωπο και σώμα καθότι απο τότε που με θυμάμαι γυμνάζομαι ( τέννις, ποδόσφαιρο, κολύμβηση ), ενώ τα σχόλια απο τις γυναίκες τόσο για το προσωπό μου, όσο για το σώμα μου είναι τουλάχιστον εγκωμιαστικά..

Στο δια ταύτα τώρα...

Έχω συναναστραφεί με δεκάδες γυναίκες, έχω κάνει αρκετές σχέσεις δυστυχώς εφήμερες ( και λέω δυστυχώς γιατί ΔΕΝ κάνουν καλό οι πολλές σχέσεις) και μόνο μια διαρκείας με μια πανέμορφη κοπέλα με την οποία συζούσα για 1,5 χρόνο και όδευε προς γάμο αλλά όταν εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα στη σχέση μας, η ίδια εξαφανίστηκε.Μετα επανεμφανίστηκε ΜΟΝΟ για το πήδημα για κανένα 4μηνο και ύστερα εξαφανίστηκε δια παντός.Αυτό έγινε μεταξυ 2013-2015, κι απο τότε ψάχνω να βρώ μια γυναίκα της προκοπής για κάτι σοβαρό και δεν βρίσκω καθότι απο τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει εκθετικά...

1) Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα εξωτερικά, τόσο πιο άσχημη είναι εσωτερικά. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΝΟΜΟΣ....Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και πλέον δε νομίζω οτι υπάρχουν..Η όμορφη γυναίκα στηρίζεται μόνο στο εξωτερικό δώρο που της δόθηκε και δεν καλλιεργεί τον εσωτερικό της κόσμο, με αποτέλεσμα να είναι ένας κενός άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρει να συμπεριφερθεί, δεν έχει ενσυναίσθηση, οπότε δεν μπορεί να κατανοήσει τι εστί σοβαρή σχέση,γάμος,οικογένεια κτλ κτλ..Το κακό πλέον είναι οτι κι οι μέτριες αλλά ακόμα κι οι άσχημες εξωτερικά, είναι το ίδιο άσχημες κι εσωτερικά..Με όσες όμορφες γυναίκες έμπλεξα, απο ένα σημείο κ μετά δεν είχα τι να πώ.Ήταν τελείως επιφανειακές και δεν είχαν συναισθήματα..Το sex πλεον ήταν μαζι τους διεκπαιρεωτική πράξη, εφήμερη ευχαρίστηση..

2) Υπάρχει άκρατος ναρκισσιμός κι εγωπάθεια, τα οποία ναι μεν διασπείρονται μέσω ΜΜΕ αλλά το γεγονός οτι δεν υπάρχει εσωτερικός κόσμος, παιδεία και κριτική ικανότητα απο τις γυναίκες, τις οδηγεί να υιοθετούν ακρίτως κι αβούλως αυτά που τους πλασσάρονται, χωρίς να μπορούν να δούν μέσο- και μακροπρόθεσμα οτι αυτοκαταστρέφονται και μαζί καταστρέφουν και την κοινωνία, καθότι βαρόμετρο της κοινωνίας ειναι η γυναίκα κι όχι ο άνδρας..

3) Το instagram έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στο παγκόσμιο στερέωμα σε γυναικείο επίπεδο..Στη σημερινή κοινωνία κρίνεσαι πλέον απο το ratio ακόλουθοι/ακολουθώ...Όσο αυξάνεται ο αριθμός του κλάσματος, τόσο πιο κοινωνικά αποδεκτός είσαι. Οπότε πρέπει να βγάλεις την προσωπική σου ζωή, να εισαι προκλητικός, να τα πετάξεις όλα έξω κτλ κτλ .. Με αποτέλεσμα να έχουν γίνει οι περισσότερες πόρνες του instagram, ενώ είναι δεδομένο οτι θα ανεβάσουν την προσωπική τους ζωή στο instagram 24 ώρες το 24ωρο..καθότι πολλές πλέον πληρώνονται γι'αυτό....Όταν γνωρίσετε κάποια, κοιταξτε το instagram της..Απο κει θα καταλάβετε τι κουμάσι είναι, γιατί ενώ μπορεί να κρυφτεί στην προσωπική της σχέση, στο instagram δεν κρύβεται με τίποτα..

4) Δεν υπάρχει για τις γυναίκες το ΕΜΕΙΣ σε μια σχέση.Θέλουν το ΕΜΕΙΣ εκεί που τις συμφέρει αλλά κυρίως το ΕΓΩ...Θέλουν δλδ προσωπικό χρόνο, θέλουν χρόνο με τις φίλες τους, θέλουν χρόνο για τη δουλειά τους, για τη γυμναστικής τους και τα χόμπι τους και μετά απ όλα αυτά θέλουν κι εσένα για όσο χρόνο τους έχει απομείνει για να αισθανονται μια σταθερότητα και μια ασφάλεια ,μέσα στην απόλυτη ανασφαλειά τους..Ετσι ΔΕΝ οικοδομείται σχέση όμως..Τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ( 20-35 ) θέλουν να τα περάσουν όπως αυτές νομίζουν οτι είναι καλύτερα ( όπως επιτάσσει ο κοινωνικός καθωσπρεπισμός δλδ ) κι οχι όπως πραγματικά θα περνούσαν σε μια σχέση που θα ήταν απόρροια αγάπης..Ποτέ τους δεν έχουν βιώσει αγάπη, παρότι ο άνδρας μπορει να την έδωσε απλόχερα, οπότε ΔΕΝ μπορούν επουδενί να κατανοήσουν τι εστί αγάπη, κι ούτε μπορούν να δώσουν αγάπη

5) Υπάρχει μια διαταραχή ( ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ), απο την οποία πάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών...Το είδωλο τους είναι ο εαυτός τους. Δεν μπορούν να αγαπήσουν κάποιον άλλον, είναι πλέον αδύνατον.Κοιτάζονται στον καθρέφτη κι είναι ερωτευμένες κυριολεκτικά. Οπότε δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές σχέσεις.Οι σχέσεις που κάνουν είναι είτε εφήμερες , είτε μακροχρόνιες οι οποίες όμως δεν στηρίζονται στην αγάπη αλλά στην ανάγκη, οπότε και με τις πρώτες δυσκολίες αυτές οι σχέσεις διαλύονται..Και πάντα με άντρες τους οποίους ξέρουν οτι μπορούν να ποδηγετήσουν..Μου έχει τύχει πάνω στο sex η γυναίκα να μου πει "εισαι πολύ δυναμικός και δεν μπορώ να το διαχειριστώ"..

6) Οι γυναίκες έχουν fuck buddies, δεν χρειάζονται σύμφωνα με τη λογική τους μια σοβαρή και σταθερή σχέση...Όταν η ανάγκη για sex είναι αδήριτη, και δεν είναι εννοείται σε σχέση, παίρνουν τον fuck buddy τηλέφωνο, βρίσκονται, πηδιούνται και όλα καλά.....( μου έτυχε πριν απο 2 μήνες με μία ψωνάρα που θέλησε να με κάνει fuck buddy της, αλλά δεν ενέδωσα και διατήρησα την αξιοπρέπειά μου )

7) Οι γυναικές έχουν διπλή προσωπικότητα....Είναι άλλος άνθρωπος όταν συνομιλείς μαζί της face to face κι άλλος άνθρωπος όταν ανοίγεται διάπλατα μπροστά της η δύναμη του διαδικτύου.Μπαίνει μέσα σ΄αυτον τον κόσμο, γίνεται ενα avatar και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα...Διχασμένες προσωπικότητες έχουν γίνει

8) Όταν βγαίνει έξω μια γυναίκα ΔΕΝ θα κοιτάξει τους άντρες, αλλά τις γυναίκες...Θέλει να ξέρει οτι είναι η καλύτερη κι η πιο εντυπωσιακή απο όλες και θέλει να ξέρει οτι όλοι την κοιτάνε.Και θα βαφτει σαν κλοουν και θα φορεσει ο,τι πιο γελοιο κι εκκεντρικο ή προκλητικό υπάρχει.Οπότε αν τα βλέμματα διασταυρώνονται με κάποιους άνδρες, δεν είναι γιατι ενδιαφέρονται γι αυτούς αλλά γιατι θέλουν να ξέρουν οτι τις κοιτανε. Ένω οταν εμεις βγαίνουμε κοιτάμε ΜΟΝΟ γυναίκες για ευνόητους λόγους..

9) Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να πάρουν την επιβεβαίωση για να ξέρουν οτι ο κόσμος ασχολείται μαζί τους κι ότι έχουν πέραση..

10) Οι γυναικές όταν είναι σε σχέση αισθάνονται αυτομάτως οτι καταπιέζονται. Είτε γιατί θα πρέπει να σε πάρουν το πρωί να σου πούν καλημέρα, είτε γιατί θα πρέπει να σου πουν πού θα πάνε και με ποιόν, είτε γιατί ο χρόνος που περνούν μαζί σου είναι τροχοπέδι στον προσωπικό τους χρόνο...Οπότε θα κάνουν ελεύθερες σχέσεις ( fuck buddies κτλ κτλ )

11) Η γυναίκα πλέον πορεύεται πρακτικά μόνη της.Μπήκαν στο κεφάλι της με την πλύση εγκεφάλου και την έπεισαν οτι ΔΕΝ χρειάζεται πλεον τους άνδρες, καθότι το πατριαρχικό μοντέλο απέτυχε..Έχει την καριέρα της, τα χρηματά της, το σπίτι της, τα παιδιά της ( προσέξτε τι λέω, τα παιδιά ΤΗΣ ), τη γυμναστική της, τα χόμπι της, τις φίλες της, το δικό της κόσμο στο διαδίκτυο και το αιδοίο της το οποίο θα το πουλήσει πολύ ακριβά !!!!!!! Ο άνδρας είναι ο σπερματοδότης, τα παιδιά είναι δικά ΤΗΣ , αν ο άνδρας την πολυπρήζει τον χωρίζει, του παίρνει τα παιδιά και μια ωραία διατροφή καθότι το ανθελληνικό κράτος και το νομικό σύστημα θεωρούν οτι ειναι αξιωματικό να έχει η μάνα τα παιδιά, όσο ανίκανη κι επικίνδυνη αν είναι..

12) ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. Έχουν γίνει πλέον σαν εκτρώματα και δεν το καταλαβαίνουν..Αλλάζουν μύτες,χείλια,βυζιά,κώλους και δεν τις αναγνωρίζεις...Η φύση παρότι έχει προνοήσει, αυτές προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάνε ενάντια. Το τραγικό είναι οτι ο άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου υφίσταται διαρκώς αλλαγές που συμβαδίζουν και συνάδουν με την ηλικία, ενώ τα πλαστικά είναι ξένα σώματα τα οποία δεν ακολουθούν τις φυσιολογικές αλλαγές με αποτέλεσμα μετά απο 10-15 χρόνια να τις βλέπεις και να τις λυπάσαι..

13) Ισότητα υπάρχει μόνο εκεί που τις συμφέρει....


Που οφείλονται όλα αυτα????

Μα στο σύστημα "παιδείας", καθότι μόνο παιδεία δεν μεταλαμπαδεύει...Απο μικρές στο κουρμπέτι...Φαντάζομαι όλοι έχετε δεί 12χρονα και 13χρονα στο δρόμο πώς ντύνονται, πώς μιλάνε, πώς περπατάνε και γενικά πώς συμπεριφέρονται....Πορνίδια.Φανταστείτε πώς θα είναι στα 25 τους..Εννοείται φταίνε κι οι οικογένειες, οι οποίες δυστυχώς είναι διαλυμένες.Τα παιδιά μεγαλώνουν πρακτικά μόνα τους γιατί η μάνα λείπει στη δουλεία όλη μέρα κι είναι με τη ρουμάνα, την αλβανίδα ή τη φιλιπινέζα.Η μόνη τους παρέα λοιπόν είναι το internet κι η τηλεόραση...

Υπάρχει λύση ???? Δε ξέρω αν υπάρχει λύση αλλά κατά τη γνώμη μου 2 ενδεχόμενα υπάρχουν:

1) Να αλλάξει το σύστημα παιδείας άρδην....αλλά για να αλλάξει το σύστημα παιδείας πρέπει να αλλάξει το πολιτειακό σύστημα, δλδ να φύγουμε απο την κοινοβουλευτική "δημοκρατία" και να πάμε σε άλλο σύστημα, αξιακό, ανθρωποκεντρικό .Αλλά για να γίνει αυτό μάλλον πρέπει να παμε στο Νο2 το οποίο είναι το κάτωθι, γιατί τα λαμόγια που μας κυβερνούν, απο την εποχή που δολοφονήσαν τον Καποδίστρια, δε θα αφήσουν εύκολα τα ινία

2) Βίαιη αλλαγή ( είτε με πόλεμο είτε λόγω μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων που οδηγούν σε κοινωνική επανάσταση) κι αναθεώρηση των αξιών, των ιδανικών κτλ κτλ..

Ως τότε:

Ιώβειος υπομονή κι ολύμπια ψυχραιμία..ΔΕΝ πρέπει επουδενί να γίνουμε σαν αυτές, υπάρχει πολύ έμφυτο μίσος μέσα τους καθότι έχουν χειραγωγηθεί άριστα απο φεμινιστικά κινήματα,ΜΜΕ, πόρνες ψυχολόγους και δημοσιογράφους,influencers, δικαιώματα της γυναίκας κτλ κτλ..Δεν τους κάνουμε τη χάρη, δεν ασχολούμαστε μαζί τους, ούτε τις παρακαλάμε για το οτιδήποτε γιατί αυτές τρέφονται μέσα απο αυτό, κρατάμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας κι αν βρούμε κάποια γυναίκα της προκοπής στην πορεία, δεν την αφήνουμε.Και να είστε σίγουροι οτι κι οι εναπομείνασες γυναίκες που ακόμα κρατάνε τις αξίες και τα ιδανικά τους, κυνηγάνε κι αυτές πλέον τους άνδρες που αξίζουν γιατί δυστυχώς κι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών έχει χαλάσει.....Αλλά αν στις 1000 γυναίκες βρεις 1 της προκοπής, στους 1000 άνδρες θα βρεις 20-30..

Η γνώμη μου πλέον είναι οτι οι πολλές σεξουαλικές σχέσεις είναι καταστροφή για τον ψυχισμό ενός ατόμου, απο τον δικό μου εαυτό αυτά είδα. Καταστράφηκα ψυχικά και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου ένα ένα. Μεγάλο ψέμμα αυτό που λένε οτι πρέπει να ζήσεις πολλές εμπειρίες για να ωριμάσεις και να ξέρεις τι θα επιλέξεις........ Κι επίσης το sex που γίνεται νωρίς σε μια σχέση είναι σκέτη καταστροφή για τη σχέση, επίσης προσωπική εμπειρία. Μετά ζείς μόνο γι'αυτό, περιμένεις την ώρα και τη στιγμή που θα κάνεις sex...Μόνο αυτό σ ενδιαφέρει..Νομίζεις οτι αγαπάς κι οτι εισαι ερωτευμένος αλλα ΔΕΝ εισαι ..Η αλήθεια είναι οτι έχουμε φτάσει σε τέτοια μοναξιά ( που έλεγε κι ο Ντοστογιέφσκι ), που προσπαθείς να πιαστείς απο κάπου και να νιώσεις ένα χάδι, μια αγκαλιά κτλ κτλ...Όσο κίβδηλα είναι όμως οι αγκαλιές και τα χάδια με τις ελληνίδες, άλλο τόσο είναι και με τις ξένες ιερόδουλες...Οπότε μην παρασυρόμαστε σε ατραπούς που δεν έχουν διέξοδο..Εντάξει, αν καμιά φορά είναι αδήριτη ανάγκη,το καταλαβαίνω, άνθρωποι είμαστε.Αλλά να μην ζούμε κι εμείς σε ενα πλασματικό κόσμο που βλέπουμε αγάπες εκει που δεν υπάρχουν και βλέπουμε και τις γυναίκες ως κρέατα προς σφαγή. Γιατι θα τύχει να γνωρίσουμε καμία της προκοπής και θα τη χάσουμε απο δική μας αχόρταγη σεξουαλική συμπεριφορά. Μη μας κοιτάει στα μάτια κι εμείς κοιτάμε τα βυζιά της και τον κώλο της....

Εχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας στη κατάντια των γυναικών..
 

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Μηνύματα
364
Like
407
Πόντοι
21
Απο το ιδιο πανι ειμαστε κομμενοι,ιδιοι πατεραδες-μαναδες-αδερφες εχουμε.Καθρεπτης τους εαυτου μας ειναι αυτοι,
Για γαμο μονο Ελληνιδες και για βραχυχρονια σχεση Ρωσιδες κατα το πλειστον,ειμαστε παραξενος και ιδιαιτερος λαος με τον καφε για εθνικο σπορ.
Πουθενα αλλου δεν θα δεις τοσες καφετεριες συνεχως γεματες απο το πρωι εως το βραδυ
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω την εντυπωση οτι η κοπελια που νταραβεριζομαι τωρα με θελει μονο για σεξ


εγω νιωθω πραματα βεβαια για αυτη αλλα αυτη μαλλον μονο το γαμησι σκεφτεται


τι σκατα να κανω ??
 

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Μηνύματα
28.025
Like
10.181
Πόντοι
2.606
εχω την εντυπωση οτι η κοπελια που νταραβεριζομαι τωρα με θελει μονο για σεξ


εγω νιωθω πραματα βεβαια για αυτη αλλα αυτη μαλλον μονο το γαμησι σκεφτεται


τι σκατα να κανω ??

θες να σε αποκαταστήσει? :coffee:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω την εντυπωση οτι η κοπελια που νταραβεριζομαι τωρα με θελει μονο για σεξ


εγω νιωθω πραματα βεβαια για αυτη αλλα αυτη μαλλον μονο το γαμησι σκεφτεται


τι σκατα να κανω ??

θες να σε αποκαταστήσει? :coffee:

θελω να ειμαστε μαζι απλα τα χρονια περνανε και ειναι πολυ καλο ατομο περα απο τα γνωστα γυναικεια εχει καλα και θετικα προσοντα και καλους τροπους ευγενεια και ενα περιεργο τοσο καιρο δεν εχουμε μιλησει ασχημα αυτο το τονιζω διοτι ειμαι μεγαλος μαλακας στις σχεσεις μου και κανω τσακωμους αλλα με αυτη ολα πανε ρολοιο σεβασμος ο ενας στο αλλον και αγαπη
 

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Μηνύματα
2.255
Like
1.328
Πόντοι
216
Ε αφου περνας καλα τι θες τοτε οι γυναικες πρεπει να κυνηγανε για κατι σταθερο οι αντρες πρεπει να κυνηγανε την ελευθερια τους
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βασικά πράγματα ... που όταν ήμουν νέος δεν τα ήξερα.

1)ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Πρέπει να μάθεις πως αντιδράνε σε συγκεκριμένα ερεθίσματα, με τι τσιμπάνε, τις τις δαιμονίζει , πως τις διώχνεις,
πως τις έλκεις ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ.

2)Δεν σε νοιάζει τι θέλουν . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ... ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.

3)Δεν κυνηγάς ποτέ μία. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Ο μάγκας , έχει κάνει αγώνα, παραμύθα , προσπάθεια ... πολλά ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΣΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ....
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

Από αυτές τρως.

Αν πεις ότι θα κάνεις αγώνα για να ρίξεις μια συγκεκριμένη , ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .... αυτοκτόνα.
Έχεις αποτύχει και δεν το έμαθες. Κάποιος άλλος θα τη φάει εύκολα ή ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ . ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ , ΕΧΑΣΕΣ.

Next .

4)Δεν μένεις αγάμητος. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ .... ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και μάντεψε !!!!!! Δεν σε θέλουν ούτε οι 40ρες παρθένες. Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ . ΠΟΤΕ, ΚΑΜΙΑ , ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Επάνω σε αυτό .... ειδικά στην ελλάδα .... από μετάξι μέχρι ct .... έχει πολύ υλικό για να είσαι άνδρας και να χύνεις όπως πρέπει !
ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΑΓΑΜΙΑ.

5)ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. Αν σε βάλουν σε αυτό το τριπάκι , έχεις ξοφλήσει για τη συγκεκριμένη γυναικεία παρέα.
ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ.

Οι λύκοι δεν ζητάνε συγνώμη που τρώνε γίδια και πρόβατα. Τα λιοντάρια δεν ζητάνε συγνώμη που ξεσκίζουν τις αντιλόπες.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΝΙ .
ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο ... ΑΝΔΡΑΣ !!!!

Γαμάς, γαμάς , γαμάς.

6)ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑ , ΑΔΕΛΦΗ και άντε μικρές ξαδελφούλες και κάποιες κολλητές που γνώρισες πριν πας στο δημοτικό ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΟ.
Αλλιώς να πάνε με τις φίλες τους.

Με άνδρες φίλους πρέπει να δείχνεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΦΙΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

Αν σε θέλουν για κάτι άλλο ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ,
ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥΣ. Να πάνε στα τσακίδια , στο διάολο .... όπου θέλουν !

ΔΕΝ ΘΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ.Για τίποτε. Ούτε καλημέρα δεν τους λες.
Δεν καταδέχεσαι .

7) ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΑΤΑ ΧΟΜΠΥ, ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΡΩΣ , ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ.
Δεν κάθεσαι να περιμένεις την κάθε καριόλα.
Δεν είσαι σαν αντικείμενο στο ράφι της, να το χρησιμοποιεί όπως θέλει !

Πάει κάπου και λείπει ώρες ;; ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .......

ή ότι θα πιείς μια 12αδα μπουκάλια με τους φίλους σου και θα κοιμάσαι 3 μέρες.

ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ.

Μην σε έχουν για δεδομένο , για τύπο που τις περιμένει ... και τις περιμένει ... και τις περιμένει ......

ΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ... ΕΦΥΓΑΝ !!!!
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Χαιρετίζω άπαντες καθότι με "αναγκάσατε" να δημιουργήσω λογαριασμό και να καταθέσω τη γνώμη μου γιατί το θέμα είναι πράγματι πολύ πολύ σοβαρό....

Καταρχάς να συστηθώ..35 χρονών, πτυχιούχος σχολής με βάση εισαγωγής τα 18.500 μόρια και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων...

Εμφανισιακά ( δεν περιαυτολογώ γιατί όπως εύστοχα ανέφερε ένας προλαλήσας διατηρώ μια ταπεινοφροσύνη σε αντίθεση με τις γυναίκες, αλλά καταθέτω αυτά που μου έχουν πεί άντρες και γυναίκες ) είμαι άνω του 9.. Και πρόσωπο και σώμα καθότι απο τότε που με θυμάμαι γυμνάζομαι ( τέννις, ποδόσφαιρο, κολύμβηση ), ενώ τα σχόλια απο τις γυναίκες τόσο για το προσωπό μου, όσο για το σώμα μου είναι τουλάχιστον εγκωμιαστικά..

Στο δια ταύτα τώρα...

Έχω συναναστραφεί με δεκάδες γυναίκες, έχω κάνει αρκετές σχέσεις δυστυχώς εφήμερες ( και λέω δυστυχώς γιατί ΔΕΝ κάνουν καλό οι πολλές σχέσεις) και μόνο μια διαρκείας με μια πανέμορφη κοπέλα με την οποία συζούσα για 1,5 χρόνο και όδευε προς γάμο αλλά όταν εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα στη σχέση μας, η ίδια εξαφανίστηκε.Μετα επανεμφανίστηκε ΜΟΝΟ για το πήδημα για κανένα 4μηνο και ύστερα εξαφανίστηκε δια παντός.Αυτό έγινε μεταξυ 2013-2015, κι απο τότε ψάχνω να βρώ μια γυναίκα της προκοπής για κάτι σοβαρό και δεν βρίσκω καθότι απο τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει εκθετικά...

1) Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα εξωτερικά, τόσο πιο άσχημη είναι εσωτερικά. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΝΟΜΟΣ....Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και πλέον δε νομίζω οτι υπάρχουν..Η όμορφη γυναίκα στηρίζεται μόνο στο εξωτερικό δώρο που της δόθηκε και δεν καλλιεργεί τον εσωτερικό της κόσμο, με αποτέλεσμα να είναι ένας κενός άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρει να συμπεριφερθεί, δεν έχει ενσυναίσθηση, οπότε δεν μπορεί να κατανοήσει τι εστί σοβαρή σχέση,γάμος,οικογένεια κτλ κτλ..Το κακό πλέον είναι οτι κι οι μέτριες αλλά ακόμα κι οι άσχημες εξωτερικά, είναι το ίδιο άσχημες κι εσωτερικά..Με όσες όμορφες γυναίκες έμπλεξα, απο ένα σημείο κ μετά δεν είχα τι να πώ.Ήταν τελείως επιφανειακές και δεν είχαν συναισθήματα..Το sex πλεον ήταν μαζι τους διεκπαιρεωτική πράξη, εφήμερη ευχαρίστηση..

2) Υπάρχει άκρατος ναρκισσιμός κι εγωπάθεια, τα οποία ναι μεν διασπείρονται μέσω ΜΜΕ αλλά το γεγονός οτι δεν υπάρχει εσωτερικός κόσμος, παιδεία και κριτική ικανότητα απο τις γυναίκες, τις οδηγεί να υιοθετούν ακρίτως κι αβούλως αυτά που τους πλασσάρονται, χωρίς να μπορούν να δούν μέσο- και μακροπρόθεσμα οτι αυτοκαταστρέφονται και μαζί καταστρέφουν και την κοινωνία, καθότι βαρόμετρο της κοινωνίας ειναι η γυναίκα κι όχι ο άνδρας..

3) Το instagram έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στο παγκόσμιο στερέωμα σε γυναικείο επίπεδο..Στη σημερινή κοινωνία κρίνεσαι πλέον απο το ratio ακόλουθοι/ακολουθώ...Όσο αυξάνεται ο αριθμός του κλάσματος, τόσο πιο κοινωνικά αποδεκτός είσαι. Οπότε πρέπει να βγάλεις την προσωπική σου ζωή, να εισαι προκλητικός, να τα πετάξεις όλα έξω κτλ κτλ .. Με αποτέλεσμα να έχουν γίνει οι περισσότερες πόρνες του instagram, ενώ είναι δεδομένο οτι θα ανεβάσουν την προσωπική τους ζωή στο instagram 24 ώρες το 24ωρο..καθότι πολλές πλέον πληρώνονται γι'αυτό....Όταν γνωρίσετε κάποια, κοιταξτε το instagram της..Απο κει θα καταλάβετε τι κουμάσι είναι, γιατί ενώ μπορεί να κρυφτεί στην προσωπική της σχέση, στο instagram δεν κρύβεται με τίποτα..

4) Δεν υπάρχει για τις γυναίκες το ΕΜΕΙΣ σε μια σχέση.Θέλουν το ΕΜΕΙΣ εκεί που τις συμφέρει αλλά κυρίως το ΕΓΩ...Θέλουν δλδ προσωπικό χρόνο, θέλουν χρόνο με τις φίλες τους, θέλουν χρόνο για τη δουλειά τους, για τη γυμναστικής τους και τα χόμπι τους και μετά απ όλα αυτά θέλουν κι εσένα για όσο χρόνο τους έχει απομείνει για να αισθανονται μια σταθερότητα και μια ασφάλεια ,μέσα στην απόλυτη ανασφαλειά τους..Ετσι ΔΕΝ οικοδομείται σχέση όμως..Τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ( 20-35 ) θέλουν να τα περάσουν όπως αυτές νομίζουν οτι είναι καλύτερα ( όπως επιτάσσει ο κοινωνικός καθωσπρεπισμός δλδ ) κι οχι όπως πραγματικά θα περνούσαν σε μια σχέση που θα ήταν απόρροια αγάπης..Ποτέ τους δεν έχουν βιώσει αγάπη, παρότι ο άνδρας μπορει να την έδωσε απλόχερα, οπότε ΔΕΝ μπορούν επουδενί να κατανοήσουν τι εστί αγάπη, κι ούτε μπορούν να δώσουν αγάπη

5) Υπάρχει μια διαταραχή ( ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ), απο την οποία πάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών...Το είδωλο τους είναι ο εαυτός τους. Δεν μπορούν να αγαπήσουν κάποιον άλλον, είναι πλέον αδύνατον.Κοιτάζονται στον καθρέφτη κι είναι ερωτευμένες κυριολεκτικά. Οπότε δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές σχέσεις.Οι σχέσεις που κάνουν είναι είτε εφήμερες , είτε μακροχρόνιες οι οποίες όμως δεν στηρίζονται στην αγάπη αλλά στην ανάγκη, οπότε και με τις πρώτες δυσκολίες αυτές οι σχέσεις διαλύονται..Και πάντα με άντρες τους οποίους ξέρουν οτι μπορούν να ποδηγετήσουν..Μου έχει τύχει πάνω στο sex η γυναίκα να μου πει "εισαι πολύ δυναμικός και δεν μπορώ να το διαχειριστώ"..

6) Οι γυναίκες έχουν fuck buddies, δεν χρειάζονται σύμφωνα με τη λογική τους μια σοβαρή και σταθερή σχέση...Όταν η ανάγκη για sex είναι αδήριτη, και δεν είναι εννοείται σε σχέση, παίρνουν τον fuck buddy τηλέφωνο, βρίσκονται, πηδιούνται και όλα καλά.....( μου έτυχε πριν απο 2 μήνες με μία ψωνάρα που θέλησε να με κάνει fuck buddy της, αλλά δεν ενέδωσα και διατήρησα την αξιοπρέπειά μου )

7) Οι γυναικές έχουν διπλή προσωπικότητα....Είναι άλλος άνθρωπος όταν συνομιλείς μαζί της face to face κι άλλος άνθρωπος όταν ανοίγεται διάπλατα μπροστά της η δύναμη του διαδικτύου.Μπαίνει μέσα σ΄αυτον τον κόσμο, γίνεται ενα avatar και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα...Διχασμένες προσωπικότητες έχουν γίνει

8) Όταν βγαίνει έξω μια γυναίκα ΔΕΝ θα κοιτάξει τους άντρες, αλλά τις γυναίκες...Θέλει να ξέρει οτι είναι η καλύτερη κι η πιο εντυπωσιακή απο όλες και θέλει να ξέρει οτι όλοι την κοιτάνε.Και θα βαφτει σαν κλοουν και θα φορεσει ο,τι πιο γελοιο κι εκκεντρικο ή προκλητικό υπάρχει.Οπότε αν τα βλέμματα διασταυρώνονται με κάποιους άνδρες, δεν είναι γιατι ενδιαφέρονται γι αυτούς αλλά γιατι θέλουν να ξέρουν οτι τις κοιτανε. Ένω οταν εμεις βγαίνουμε κοιτάμε ΜΟΝΟ γυναίκες για ευνόητους λόγους..

9) Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να πάρουν την επιβεβαίωση για να ξέρουν οτι ο κόσμος ασχολείται μαζί τους κι ότι έχουν πέραση..

10) Οι γυναικές όταν είναι σε σχέση αισθάνονται αυτομάτως οτι καταπιέζονται. Είτε γιατί θα πρέπει να σε πάρουν το πρωί να σου πούν καλημέρα, είτε γιατί θα πρέπει να σου πουν πού θα πάνε και με ποιόν, είτε γιατί ο χρόνος που περνούν μαζί σου είναι τροχοπέδι στον προσωπικό τους χρόνο...Οπότε θα κάνουν ελεύθερες σχέσεις ( fuck buddies κτλ κτλ )

11) Η γυναίκα πλέον πορεύεται πρακτικά μόνη της.Μπήκαν στο κεφάλι της με την πλύση εγκεφάλου και την έπεισαν οτι ΔΕΝ χρειάζεται πλεον τους άνδρες, καθότι το πατριαρχικό μοντέλο απέτυχε..Έχει την καριέρα της, τα χρηματά της, το σπίτι της, τα παιδιά της ( προσέξτε τι λέω, τα παιδιά ΤΗΣ ), τη γυμναστική της, τα χόμπι της, τις φίλες της, το δικό της κόσμο στο διαδίκτυο και το αιδοίο της το οποίο θα το πουλήσει πολύ ακριβά !!!!!!! Ο άνδρας είναι ο σπερματοδότης, τα παιδιά είναι δικά ΤΗΣ , αν ο άνδρας την πολυπρήζει τον χωρίζει, του παίρνει τα παιδιά και μια ωραία διατροφή καθότι το ανθελληνικό κράτος και το νομικό σύστημα θεωρούν οτι ειναι αξιωματικό να έχει η μάνα τα παιδιά, όσο ανίκανη κι επικίνδυνη αν είναι..

12) ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. Έχουν γίνει πλέον σαν εκτρώματα και δεν το καταλαβαίνουν..Αλλάζουν μύτες,χείλια,βυζιά,κώλους και δεν τις αναγνωρίζεις...Η φύση παρότι έχει προνοήσει, αυτές προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάνε ενάντια. Το τραγικό είναι οτι ο άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου υφίσταται διαρκώς αλλαγές που συμβαδίζουν και συνάδουν με την ηλικία, ενώ τα πλαστικά είναι ξένα σώματα τα οποία δεν ακολουθούν τις φυσιολογικές αλλαγές με αποτέλεσμα μετά απο 10-15 χρόνια να τις βλέπεις και να τις λυπάσαι..

13) Ισότητα υπάρχει μόνο εκεί που τις συμφέρει....


Που οφείλονται όλα αυτα????

Μα στο σύστημα "παιδείας", καθότι μόνο παιδεία δεν μεταλαμπαδεύει...Απο μικρές στο κουρμπέτι...Φαντάζομαι όλοι έχετε δεί 12χρονα και 13χρονα στο δρόμο πώς ντύνονται, πώς μιλάνε, πώς περπατάνε και γενικά πώς συμπεριφέρονται....Πορνίδια.Φανταστείτε πώς θα είναι στα 25 τους..Εννοείται φταίνε κι οι οικογένειες, οι οποίες δυστυχώς είναι διαλυμένες.Τα παιδιά μεγαλώνουν πρακτικά μόνα τους γιατί η μάνα λείπει στη δουλεία όλη μέρα κι είναι με τη ρουμάνα, την αλβανίδα ή τη φιλιπινέζα.Η μόνη τους παρέα λοιπόν είναι το internet κι η τηλεόραση...

Υπάρχει λύση ???? Δε ξέρω αν υπάρχει λύση αλλά κατά τη γνώμη μου 2 ενδεχόμενα υπάρχουν:

1) Να αλλάξει το σύστημα παιδείας άρδην....αλλά για να αλλάξει το σύστημα παιδείας πρέπει να αλλάξει το πολιτειακό σύστημα, δλδ να φύγουμε απο την κοινοβουλευτική "δημοκρατία" και να πάμε σε άλλο σύστημα, αξιακό, ανθρωποκεντρικό .Αλλά για να γίνει αυτό μάλλον πρέπει να παμε στο Νο2 το οποίο είναι το κάτωθι, γιατί τα λαμόγια που μας κυβερνούν, απο την εποχή που δολοφονήσαν τον Καποδίστρια, δε θα αφήσουν εύκολα τα ινία

2) Βίαιη αλλαγή ( είτε με πόλεμο είτε λόγω μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων που οδηγούν σε κοινωνική επανάσταση) κι αναθεώρηση των αξιών, των ιδανικών κτλ κτλ..

Ως τότε:

Ιώβειος υπομονή κι ολύμπια ψυχραιμία..ΔΕΝ πρέπει επουδενί να γίνουμε σαν αυτές, υπάρχει πολύ έμφυτο μίσος μέσα τους καθότι έχουν χειραγωγηθεί άριστα απο φεμινιστικά κινήματα,ΜΜΕ, πόρνες ψυχολόγους και δημοσιογράφους,influencers, δικαιώματα της γυναίκας κτλ κτλ..Δεν τους κάνουμε τη χάρη, δεν ασχολούμαστε μαζί τους, ούτε τις παρακαλάμε για το οτιδήποτε γιατί αυτές τρέφονται μέσα απο αυτό, κρατάμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας κι αν βρούμε κάποια γυναίκα της προκοπής στην πορεία, δεν την αφήνουμε.Και να είστε σίγουροι οτι κι οι εναπομείνασες γυναίκες που ακόμα κρατάνε τις αξίες και τα ιδανικά τους, κυνηγάνε κι αυτές πλέον τους άνδρες που αξίζουν γιατί δυστυχώς κι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών έχει χαλάσει.....Αλλά αν στις 1000 γυναίκες βρεις 1 της προκοπής, στους 1000 άνδρες θα βρεις 20-30..

Η γνώμη μου πλέον είναι οτι οι πολλές σεξουαλικές σχέσεις είναι καταστροφή για τον ψυχισμό ενός ατόμου, απο τον δικό μου εαυτό αυτά είδα. Καταστράφηκα ψυχικά και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου ένα ένα. Μεγάλο ψέμμα αυτό που λένε οτι πρέπει να ζήσεις πολλές εμπειρίες για να ωριμάσεις και να ξέρεις τι θα επιλέξεις........ Κι επίσης το sex που γίνεται νωρίς σε μια σχέση είναι σκέτη καταστροφή για τη σχέση, επίσης προσωπική εμπειρία. Μετά ζείς μόνο γι'αυτό, περιμένεις την ώρα και τη στιγμή που θα κάνεις sex...Μόνο αυτό σ ενδιαφέρει..Νομίζεις οτι αγαπάς κι οτι εισαι ερωτευμένος αλλα ΔΕΝ εισαι ..Η αλήθεια είναι οτι έχουμε φτάσει σε τέτοια μοναξιά ( που έλεγε κι ο Ντοστογιέφσκι ), που προσπαθείς να πιαστείς απο κάπου και να νιώσεις ένα χάδι, μια αγκαλιά κτλ κτλ...Όσο κίβδηλα είναι όμως οι αγκαλιές και τα χάδια με τις ελληνίδες, άλλο τόσο είναι και με τις ξένες ιερόδουλες...Οπότε μην παρασυρόμαστε σε ατραπούς που δεν έχουν διέξοδο..Εντάξει, αν καμιά φορά είναι αδήριτη ανάγκη,το καταλαβαίνω, άνθρωποι είμαστε.Αλλά να μην ζούμε κι εμείς σε ενα πλασματικό κόσμο που βλέπουμε αγάπες εκει που δεν υπάρχουν και βλέπουμε και τις γυναίκες ως κρέατα προς σφαγή. Γιατι θα τύχει να γνωρίσουμε καμία της προκοπής και θα τη χάσουμε απο δική μας αχόρταγη σεξουαλική συμπεριφορά. Μη μας κοιτάει στα μάτια κι εμείς κοιτάμε τα βυζιά της και τον κώλο της....

Εχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας στη κατάντια των γυναικών..

Θα σταθώ στο πρώτο σημείο σου:Λες πως όλες οι όμορφες είναι σκάρτες.Αλλά αυτές κυνηγάς επειδή είσαι 9αρι,σωστά?
Καλά κάνεις,δεν διαφωνώ,αλλά μην τσουβαλιάζουμε.
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.809
Πόντοι
3.556
Χαιρετίζω άπαντες καθότι με "αναγκάσατε" να δημιουργήσω λογαριασμό και να καταθέσω τη γνώμη μου γιατί το θέμα είναι πράγματι πολύ πολύ σοβαρό....

Καταρχάς να συστηθώ..35 χρονών, πτυχιούχος σχολής με βάση εισαγωγής τα 18.500 μόρια και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων...

Εμφανισιακά ( δεν περιαυτολογώ γιατί όπως εύστοχα ανέφερε ένας προλαλήσας διατηρώ μια ταπεινοφροσύνη σε αντίθεση με τις γυναίκες, αλλά καταθέτω αυτά που μου έχουν πεί άντρες και γυναίκες ) είμαι άνω του 9.. Και πρόσωπο και σώμα καθότι απο τότε που με θυμάμαι γυμνάζομαι ( τέννις, ποδόσφαιρο, κολύμβηση ), ενώ τα σχόλια απο τις γυναίκες τόσο για το προσωπό μου, όσο για το σώμα μου είναι τουλάχιστον εγκωμιαστικά..

Στο δια ταύτα τώρα...

Έχω συναναστραφεί με δεκάδες γυναίκες, έχω κάνει αρκετές σχέσεις δυστυχώς εφήμερες ( και λέω δυστυχώς γιατί ΔΕΝ κάνουν καλό οι πολλές σχέσεις) και μόνο μια διαρκείας με μια πανέμορφη κοπέλα με την οποία συζούσα για 1,5 χρόνο και όδευε προς γάμο αλλά όταν εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα στη σχέση μας, η ίδια εξαφανίστηκε.Μετα επανεμφανίστηκε ΜΟΝΟ για το πήδημα για κανένα 4μηνο και ύστερα εξαφανίστηκε δια παντός.Αυτό έγινε μεταξυ 2013-2015, κι απο τότε ψάχνω να βρώ μια γυναίκα της προκοπής για κάτι σοβαρό και δεν βρίσκω καθότι απο τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει εκθετικά...

1) Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα εξωτερικά, τόσο πιο άσχημη είναι εσωτερικά. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΝΟΜΟΣ....Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και πλέον δε νομίζω οτι υπάρχουν..Η όμορφη γυναίκα στηρίζεται μόνο στο εξωτερικό δώρο που της δόθηκε και δεν καλλιεργεί τον εσωτερικό της κόσμο, με αποτέλεσμα να είναι ένας κενός άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρει να συμπεριφερθεί, δεν έχει ενσυναίσθηση, οπότε δεν μπορεί να κατανοήσει τι εστί σοβαρή σχέση,γάμος,οικογένεια κτλ κτλ..Το κακό πλέον είναι οτι κι οι μέτριες αλλά ακόμα κι οι άσχημες εξωτερικά, είναι το ίδιο άσχημες κι εσωτερικά..Με όσες όμορφες γυναίκες έμπλεξα, απο ένα σημείο κ μετά δεν είχα τι να πώ.Ήταν τελείως επιφανειακές και δεν είχαν συναισθήματα..Το sex πλεον ήταν μαζι τους διεκπαιρεωτική πράξη, εφήμερη ευχαρίστηση..

2) Υπάρχει άκρατος ναρκισσιμός κι εγωπάθεια, τα οποία ναι μεν διασπείρονται μέσω ΜΜΕ αλλά το γεγονός οτι δεν υπάρχει εσωτερικός κόσμος, παιδεία και κριτική ικανότητα απο τις γυναίκες, τις οδηγεί να υιοθετούν ακρίτως κι αβούλως αυτά που τους πλασσάρονται, χωρίς να μπορούν να δούν μέσο- και μακροπρόθεσμα οτι αυτοκαταστρέφονται και μαζί καταστρέφουν και την κοινωνία, καθότι βαρόμετρο της κοινωνίας ειναι η γυναίκα κι όχι ο άνδρας..

3) Το instagram έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στο παγκόσμιο στερέωμα σε γυναικείο επίπεδο..Στη σημερινή κοινωνία κρίνεσαι πλέον απο το ratio ακόλουθοι/ακολουθώ...Όσο αυξάνεται ο αριθμός του κλάσματος, τόσο πιο κοινωνικά αποδεκτός είσαι. Οπότε πρέπει να βγάλεις την προσωπική σου ζωή, να εισαι προκλητικός, να τα πετάξεις όλα έξω κτλ κτλ .. Με αποτέλεσμα να έχουν γίνει οι περισσότερες πόρνες του instagram, ενώ είναι δεδομένο οτι θα ανεβάσουν την προσωπική τους ζωή στο instagram 24 ώρες το 24ωρο..καθότι πολλές πλέον πληρώνονται γι'αυτό....Όταν γνωρίσετε κάποια, κοιταξτε το instagram της..Απο κει θα καταλάβετε τι κουμάσι είναι, γιατί ενώ μπορεί να κρυφτεί στην προσωπική της σχέση, στο instagram δεν κρύβεται με τίποτα..

4) Δεν υπάρχει για τις γυναίκες το ΕΜΕΙΣ σε μια σχέση.Θέλουν το ΕΜΕΙΣ εκεί που τις συμφέρει αλλά κυρίως το ΕΓΩ...Θέλουν δλδ προσωπικό χρόνο, θέλουν χρόνο με τις φίλες τους, θέλουν χρόνο για τη δουλειά τους, για τη γυμναστικής τους και τα χόμπι τους και μετά απ όλα αυτά θέλουν κι εσένα για όσο χρόνο τους έχει απομείνει για να αισθανονται μια σταθερότητα και μια ασφάλεια ,μέσα στην απόλυτη ανασφαλειά τους..Ετσι ΔΕΝ οικοδομείται σχέση όμως..Τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ( 20-35 ) θέλουν να τα περάσουν όπως αυτές νομίζουν οτι είναι καλύτερα ( όπως επιτάσσει ο κοινωνικός καθωσπρεπισμός δλδ ) κι οχι όπως πραγματικά θα περνούσαν σε μια σχέση που θα ήταν απόρροια αγάπης..Ποτέ τους δεν έχουν βιώσει αγάπη, παρότι ο άνδρας μπορει να την έδωσε απλόχερα, οπότε ΔΕΝ μπορούν επουδενί να κατανοήσουν τι εστί αγάπη, κι ούτε μπορούν να δώσουν αγάπη

5) Υπάρχει μια διαταραχή ( ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ), απο την οποία πάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών...Το είδωλο τους είναι ο εαυτός τους. Δεν μπορούν να αγαπήσουν κάποιον άλλον, είναι πλέον αδύνατον.Κοιτάζονται στον καθρέφτη κι είναι ερωτευμένες κυριολεκτικά. Οπότε δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές σχέσεις.Οι σχέσεις που κάνουν είναι είτε εφήμερες , είτε μακροχρόνιες οι οποίες όμως δεν στηρίζονται στην αγάπη αλλά στην ανάγκη, οπότε και με τις πρώτες δυσκολίες αυτές οι σχέσεις διαλύονται..Και πάντα με άντρες τους οποίους ξέρουν οτι μπορούν να ποδηγετήσουν..Μου έχει τύχει πάνω στο sex η γυναίκα να μου πει "εισαι πολύ δυναμικός και δεν μπορώ να το διαχειριστώ"..

6) Οι γυναίκες έχουν fuck buddies, δεν χρειάζονται σύμφωνα με τη λογική τους μια σοβαρή και σταθερή σχέση...Όταν η ανάγκη για sex είναι αδήριτη, και δεν είναι εννοείται σε σχέση, παίρνουν τον fuck buddy τηλέφωνο, βρίσκονται, πηδιούνται και όλα καλά.....( μου έτυχε πριν απο 2 μήνες με μία ψωνάρα που θέλησε να με κάνει fuck buddy της, αλλά δεν ενέδωσα και διατήρησα την αξιοπρέπειά μου )

7) Οι γυναικές έχουν διπλή προσωπικότητα....Είναι άλλος άνθρωπος όταν συνομιλείς μαζί της face to face κι άλλος άνθρωπος όταν ανοίγεται διάπλατα μπροστά της η δύναμη του διαδικτύου.Μπαίνει μέσα σ΄αυτον τον κόσμο, γίνεται ενα avatar και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα...Διχασμένες προσωπικότητες έχουν γίνει

8) Όταν βγαίνει έξω μια γυναίκα ΔΕΝ θα κοιτάξει τους άντρες, αλλά τις γυναίκες...Θέλει να ξέρει οτι είναι η καλύτερη κι η πιο εντυπωσιακή απο όλες και θέλει να ξέρει οτι όλοι την κοιτάνε.Και θα βαφτει σαν κλοουν και θα φορεσει ο,τι πιο γελοιο κι εκκεντρικο ή προκλητικό υπάρχει.Οπότε αν τα βλέμματα διασταυρώνονται με κάποιους άνδρες, δεν είναι γιατι ενδιαφέρονται γι αυτούς αλλά γιατι θέλουν να ξέρουν οτι τις κοιτανε. Ένω οταν εμεις βγαίνουμε κοιτάμε ΜΟΝΟ γυναίκες για ευνόητους λόγους..

9) Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να πάρουν την επιβεβαίωση για να ξέρουν οτι ο κόσμος ασχολείται μαζί τους κι ότι έχουν πέραση..

10) Οι γυναικές όταν είναι σε σχέση αισθάνονται αυτομάτως οτι καταπιέζονται. Είτε γιατί θα πρέπει να σε πάρουν το πρωί να σου πούν καλημέρα, είτε γιατί θα πρέπει να σου πουν πού θα πάνε και με ποιόν, είτε γιατί ο χρόνος που περνούν μαζί σου είναι τροχοπέδι στον προσωπικό τους χρόνο...Οπότε θα κάνουν ελεύθερες σχέσεις ( fuck buddies κτλ κτλ )

11) Η γυναίκα πλέον πορεύεται πρακτικά μόνη της.Μπήκαν στο κεφάλι της με την πλύση εγκεφάλου και την έπεισαν οτι ΔΕΝ χρειάζεται πλεον τους άνδρες, καθότι το πατριαρχικό μοντέλο απέτυχε..Έχει την καριέρα της, τα χρηματά της, το σπίτι της, τα παιδιά της ( προσέξτε τι λέω, τα παιδιά ΤΗΣ ), τη γυμναστική της, τα χόμπι της, τις φίλες της, το δικό της κόσμο στο διαδίκτυο και το αιδοίο της το οποίο θα το πουλήσει πολύ ακριβά !!!!!!! Ο άνδρας είναι ο σπερματοδότης, τα παιδιά είναι δικά ΤΗΣ , αν ο άνδρας την πολυπρήζει τον χωρίζει, του παίρνει τα παιδιά και μια ωραία διατροφή καθότι το ανθελληνικό κράτος και το νομικό σύστημα θεωρούν οτι ειναι αξιωματικό να έχει η μάνα τα παιδιά, όσο ανίκανη κι επικίνδυνη αν είναι..

12) ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. Έχουν γίνει πλέον σαν εκτρώματα και δεν το καταλαβαίνουν..Αλλάζουν μύτες,χείλια,βυζιά,κώλους και δεν τις αναγνωρίζεις...Η φύση παρότι έχει προνοήσει, αυτές προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάνε ενάντια. Το τραγικό είναι οτι ο άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου υφίσταται διαρκώς αλλαγές που συμβαδίζουν και συνάδουν με την ηλικία, ενώ τα πλαστικά είναι ξένα σώματα τα οποία δεν ακολουθούν τις φυσιολογικές αλλαγές με αποτέλεσμα μετά απο 10-15 χρόνια να τις βλέπεις και να τις λυπάσαι..

13) Ισότητα υπάρχει μόνο εκεί που τις συμφέρει....


Που οφείλονται όλα αυτα????

Μα στο σύστημα "παιδείας", καθότι μόνο παιδεία δεν μεταλαμπαδεύει...Απο μικρές στο κουρμπέτι...Φαντάζομαι όλοι έχετε δεί 12χρονα και 13χρονα στο δρόμο πώς ντύνονται, πώς μιλάνε, πώς περπατάνε και γενικά πώς συμπεριφέρονται....Πορνίδια.Φανταστείτε πώς θα είναι στα 25 τους..Εννοείται φταίνε κι οι οικογένειες, οι οποίες δυστυχώς είναι διαλυμένες.Τα παιδιά μεγαλώνουν πρακτικά μόνα τους γιατί η μάνα λείπει στη δουλεία όλη μέρα κι είναι με τη ρουμάνα, την αλβανίδα ή τη φιλιπινέζα.Η μόνη τους παρέα λοιπόν είναι το internet κι η τηλεόραση...

Υπάρχει λύση ???? Δε ξέρω αν υπάρχει λύση αλλά κατά τη γνώμη μου 2 ενδεχόμενα υπάρχουν:

1) Να αλλάξει το σύστημα παιδείας άρδην....αλλά για να αλλάξει το σύστημα παιδείας πρέπει να αλλάξει το πολιτειακό σύστημα, δλδ να φύγουμε απο την κοινοβουλευτική "δημοκρατία" και να πάμε σε άλλο σύστημα, αξιακό, ανθρωποκεντρικό .Αλλά για να γίνει αυτό μάλλον πρέπει να παμε στο Νο2 το οποίο είναι το κάτωθι, γιατί τα λαμόγια που μας κυβερνούν, απο την εποχή που δολοφονήσαν τον Καποδίστρια, δε θα αφήσουν εύκολα τα ινία

2) Βίαιη αλλαγή ( είτε με πόλεμο είτε λόγω μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων που οδηγούν σε κοινωνική επανάσταση) κι αναθεώρηση των αξιών, των ιδανικών κτλ κτλ..

Ως τότε:

Ιώβειος υπομονή κι ολύμπια ψυχραιμία..ΔΕΝ πρέπει επουδενί να γίνουμε σαν αυτές, υπάρχει πολύ έμφυτο μίσος μέσα τους καθότι έχουν χειραγωγηθεί άριστα απο φεμινιστικά κινήματα,ΜΜΕ, πόρνες ψυχολόγους και δημοσιογράφους,influencers, δικαιώματα της γυναίκας κτλ κτλ..Δεν τους κάνουμε τη χάρη, δεν ασχολούμαστε μαζί τους, ούτε τις παρακαλάμε για το οτιδήποτε γιατί αυτές τρέφονται μέσα απο αυτό, κρατάμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας κι αν βρούμε κάποια γυναίκα της προκοπής στην πορεία, δεν την αφήνουμε.Και να είστε σίγουροι οτι κι οι εναπομείνασες γυναίκες που ακόμα κρατάνε τις αξίες και τα ιδανικά τους, κυνηγάνε κι αυτές πλέον τους άνδρες που αξίζουν γιατί δυστυχώς κι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών έχει χαλάσει.....Αλλά αν στις 1000 γυναίκες βρεις 1 της προκοπής, στους 1000 άνδρες θα βρεις 20-30..

Η γνώμη μου πλέον είναι οτι οι πολλές σεξουαλικές σχέσεις είναι καταστροφή για τον ψυχισμό ενός ατόμου, απο τον δικό μου εαυτό αυτά είδα. Καταστράφηκα ψυχικά και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου ένα ένα. Μεγάλο ψέμμα αυτό που λένε οτι πρέπει να ζήσεις πολλές εμπειρίες για να ωριμάσεις και να ξέρεις τι θα επιλέξεις........ Κι επίσης το sex που γίνεται νωρίς σε μια σχέση είναι σκέτη καταστροφή για τη σχέση, επίσης προσωπική εμπειρία. Μετά ζείς μόνο γι'αυτό, περιμένεις την ώρα και τη στιγμή που θα κάνεις sex...Μόνο αυτό σ ενδιαφέρει..Νομίζεις οτι αγαπάς κι οτι εισαι ερωτευμένος αλλα ΔΕΝ εισαι ..Η αλήθεια είναι οτι έχουμε φτάσει σε τέτοια μοναξιά ( που έλεγε κι ο Ντοστογιέφσκι ), που προσπαθείς να πιαστείς απο κάπου και να νιώσεις ένα χάδι, μια αγκαλιά κτλ κτλ...Όσο κίβδηλα είναι όμως οι αγκαλιές και τα χάδια με τις ελληνίδες, άλλο τόσο είναι και με τις ξένες ιερόδουλες...Οπότε μην παρασυρόμαστε σε ατραπούς που δεν έχουν διέξοδο..Εντάξει, αν καμιά φορά είναι αδήριτη ανάγκη,το καταλαβαίνω, άνθρωποι είμαστε.Αλλά να μην ζούμε κι εμείς σε ενα πλασματικό κόσμο που βλέπουμε αγάπες εκει που δεν υπάρχουν και βλέπουμε και τις γυναίκες ως κρέατα προς σφαγή. Γιατι θα τύχει να γνωρίσουμε καμία της προκοπής και θα τη χάσουμε απο δική μας αχόρταγη σεξουαλική συμπεριφορά. Μη μας κοιτάει στα μάτια κι εμείς κοιτάμε τα βυζιά της και τον κώλο της....

Εχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας στη κατάντια των γυναικών..

τύποι οποίος κατάφερε να το διαβασει ολο μπορει να κανει μια συντομη περίληψη τα σημαντικότερα σημεια;:confused:
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ευκολάκι
κεντρική ιδέα: οι γυναίκες είναι τσούλες και καριόλες

Εγώ ρε Τζον έχω μια άλλη απορία:Λένε τις όμορφες καριόλες και ότι δεν εχουν καλό χαρακτήρα κλπ
Αυτοί που το λένε όμως,δεν τρεχουν πίσω από καριόλες?
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ευκολάκι
κεντρική ιδέα: οι γυναίκες είναι τσούλες και καριόλες

Εγώ ρε Τζον έχω μια άλλη απορία:Λένε τις όμορφες καριόλες και ότι δεν εχουν καλό χαρακτήρα κλπ
Αυτοί που το λένε όμως,δεν τρεχουν πίσω από καριόλες?

τι να σου πω ρε φίλε...
εγώ έχω γνωρίσει όμορφες που ήταν και γαμώ τα παιδιά. αλλά και όμορφες που ήταν καριόλες.
ομοίως και άσχημες.
ομοίως και άντρες.
επίσης υπάρχουν κάποιοι που πίνουν νερό στο όνομά μου. και άλλοι που με λένε μαλάκα.
απλά πράγματα.
οι καθολικοί αφορισμοί είναι μια μαλακία...

Μπράβο!Η τελευταία σου πρόταση τα λέει όλα.
Όμως,αφού παραπονιούνται ότι οι όμορφες είναι καριόλες,ας τα ρίξουν σε μπάζα και μέτριες.
Αλλά τότε θα διαμαρτυρηθούν για την εξωτερική τους εμφάνιση.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Όταν μια μέτρια μπορεί να πηδηχτεί αν θέλει με το 95% των αντρών (και η εμφανίσιμη με το 100%) εκεί σταματάνε όλα

Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τους,σκέψου να μπορείς κι εσύ να γαμήσεις το 95% των γυναικών,δε θα την ψωνίσεις;Δεν θα τρελαθείς;

Ε αυτές το ζούνε.

Όταν αρχίζουν εκεί κάπου στο γυμνάσιο και πρωτοαντιλαμβάνονται ότι είναι επιθυμητές,ότι τις κοιτάνε,όταν τα σόσιαλ τους αρχίζουν να ξεχειλίζουν πουτσίλα,εκεί ήδη είναι η αρχή του τέλους

Κι αυτά τα κωλοσόσιαλ,το είπαμε ξανά και ξανά ότι ήταν η χαριστική βολή,το τέλος εποχής του παλιού φλερτ.




 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.636
Κριτικές
57
Like
6.836
Πόντοι
5.406
Χαιρετίζω άπαντες καθότι με "αναγκάσατε" να δημιουργήσω λογαριασμό και να καταθέσω τη γνώμη μου γιατί το θέμα είναι πράγματι πολύ πολύ σοβαρό....

Καταρχάς να συστηθώ..35 χρονών, πτυχιούχος σχολής με βάση εισαγωγής τα 18.500 μόρια και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων...

Εμφανισιακά ( δεν περιαυτολογώ γιατί όπως εύστοχα ανέφερε ένας προλαλήσας διατηρώ μια ταπεινοφροσύνη σε αντίθεση με τις γυναίκες, αλλά καταθέτω αυτά που μου έχουν πεί άντρες και γυναίκες ) είμαι άνω του 9.. Και πρόσωπο και σώμα καθότι απο τότε που με θυμάμαι γυμνάζομαι ( τέννις, ποδόσφαιρο, κολύμβηση ), ενώ τα σχόλια απο τις γυναίκες τόσο για το προσωπό μου, όσο για το σώμα μου είναι τουλάχιστον εγκωμιαστικά..

Στο δια ταύτα τώρα...

Έχω συναναστραφεί με δεκάδες γυναίκες, έχω κάνει αρκετές σχέσεις δυστυχώς εφήμερες ( και λέω δυστυχώς γιατί ΔΕΝ κάνουν καλό οι πολλές σχέσεις) και μόνο μια διαρκείας με μια πανέμορφη κοπέλα με την οποία συζούσα για 1,5 χρόνο και όδευε προς γάμο αλλά όταν εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα στη σχέση μας, η ίδια εξαφανίστηκε.Μετα επανεμφανίστηκε ΜΟΝΟ για το πήδημα για κανένα 4μηνο και ύστερα εξαφανίστηκε δια παντός.Αυτό έγινε μεταξυ 2013-2015, κι απο τότε ψάχνω να βρώ μια γυναίκα της προκοπής για κάτι σοβαρό και δεν βρίσκω καθότι απο τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει εκθετικά...

1) Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα εξωτερικά, τόσο πιο άσχημη είναι εσωτερικά. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΝΟΜΟΣ....Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και πλέον δε νομίζω οτι υπάρχουν..Η όμορφη γυναίκα στηρίζεται μόνο στο εξωτερικό δώρο που της δόθηκε και δεν καλλιεργεί τον εσωτερικό της κόσμο, με αποτέλεσμα να είναι ένας κενός άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρει να συμπεριφερθεί, δεν έχει ενσυναίσθηση, οπότε δεν μπορεί να κατανοήσει τι εστί σοβαρή σχέση,γάμος,οικογένεια κτλ κτλ..Το κακό πλέον είναι οτι κι οι μέτριες αλλά ακόμα κι οι άσχημες εξωτερικά, είναι το ίδιο άσχημες κι εσωτερικά..Με όσες όμορφες γυναίκες έμπλεξα, απο ένα σημείο κ μετά δεν είχα τι να πώ.Ήταν τελείως επιφανειακές και δεν είχαν συναισθήματα..Το sex πλεον ήταν μαζι τους διεκπαιρεωτική πράξη, εφήμερη ευχαρίστηση..

2) Υπάρχει άκρατος ναρκισσιμός κι εγωπάθεια, τα οποία ναι μεν διασπείρονται μέσω ΜΜΕ αλλά το γεγονός οτι δεν υπάρχει εσωτερικός κόσμος, παιδεία και κριτική ικανότητα απο τις γυναίκες, τις οδηγεί να υιοθετούν ακρίτως κι αβούλως αυτά που τους πλασσάρονται, χωρίς να μπορούν να δούν μέσο- και μακροπρόθεσμα οτι αυτοκαταστρέφονται και μαζί καταστρέφουν και την κοινωνία, καθότι βαρόμετρο της κοινωνίας ειναι η γυναίκα κι όχι ο άνδρας..

3) Το instagram έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στο παγκόσμιο στερέωμα σε γυναικείο επίπεδο..Στη σημερινή κοινωνία κρίνεσαι πλέον απο το ratio ακόλουθοι/ακολουθώ...Όσο αυξάνεται ο αριθμός του κλάσματος, τόσο πιο κοινωνικά αποδεκτός είσαι. Οπότε πρέπει να βγάλεις την προσωπική σου ζωή, να εισαι προκλητικός, να τα πετάξεις όλα έξω κτλ κτλ .. Με αποτέλεσμα να έχουν γίνει οι περισσότερες πόρνες του instagram, ενώ είναι δεδομένο οτι θα ανεβάσουν την προσωπική τους ζωή στο instagram 24 ώρες το 24ωρο..καθότι πολλές πλέον πληρώνονται γι'αυτό....Όταν γνωρίσετε κάποια, κοιταξτε το instagram της..Απο κει θα καταλάβετε τι κουμάσι είναι, γιατί ενώ μπορεί να κρυφτεί στην προσωπική της σχέση, στο instagram δεν κρύβεται με τίποτα..

4) Δεν υπάρχει για τις γυναίκες το ΕΜΕΙΣ σε μια σχέση.Θέλουν το ΕΜΕΙΣ εκεί που τις συμφέρει αλλά κυρίως το ΕΓΩ...Θέλουν δλδ προσωπικό χρόνο, θέλουν χρόνο με τις φίλες τους, θέλουν χρόνο για τη δουλειά τους, για τη γυμναστικής τους και τα χόμπι τους και μετά απ όλα αυτά θέλουν κι εσένα για όσο χρόνο τους έχει απομείνει για να αισθανονται μια σταθερότητα και μια ασφάλεια ,μέσα στην απόλυτη ανασφαλειά τους..Ετσι ΔΕΝ οικοδομείται σχέση όμως..Τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ( 20-35 ) θέλουν να τα περάσουν όπως αυτές νομίζουν οτι είναι καλύτερα ( όπως επιτάσσει ο κοινωνικός καθωσπρεπισμός δλδ ) κι οχι όπως πραγματικά θα περνούσαν σε μια σχέση που θα ήταν απόρροια αγάπης..Ποτέ τους δεν έχουν βιώσει αγάπη, παρότι ο άνδρας μπορει να την έδωσε απλόχερα, οπότε ΔΕΝ μπορούν επουδενί να κατανοήσουν τι εστί αγάπη, κι ούτε μπορούν να δώσουν αγάπη

5) Υπάρχει μια διαταραχή ( ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ), απο την οποία πάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών...Το είδωλο τους είναι ο εαυτός τους. Δεν μπορούν να αγαπήσουν κάποιον άλλον, είναι πλέον αδύνατον.Κοιτάζονται στον καθρέφτη κι είναι ερωτευμένες κυριολεκτικά. Οπότε δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές σχέσεις.Οι σχέσεις που κάνουν είναι είτε εφήμερες , είτε μακροχρόνιες οι οποίες όμως δεν στηρίζονται στην αγάπη αλλά στην ανάγκη, οπότε και με τις πρώτες δυσκολίες αυτές οι σχέσεις διαλύονται..Και πάντα με άντρες τους οποίους ξέρουν οτι μπορούν να ποδηγετήσουν..Μου έχει τύχει πάνω στο sex η γυναίκα να μου πει "εισαι πολύ δυναμικός και δεν μπορώ να το διαχειριστώ"..

6) Οι γυναίκες έχουν fuck buddies, δεν χρειάζονται σύμφωνα με τη λογική τους μια σοβαρή και σταθερή σχέση...Όταν η ανάγκη για sex είναι αδήριτη, και δεν είναι εννοείται σε σχέση, παίρνουν τον fuck buddy τηλέφωνο, βρίσκονται, πηδιούνται και όλα καλά.....( μου έτυχε πριν απο 2 μήνες με μία ψωνάρα που θέλησε να με κάνει fuck buddy της, αλλά δεν ενέδωσα και διατήρησα την αξιοπρέπειά μου )

7) Οι γυναικές έχουν διπλή προσωπικότητα....Είναι άλλος άνθρωπος όταν συνομιλείς μαζί της face to face κι άλλος άνθρωπος όταν ανοίγεται διάπλατα μπροστά της η δύναμη του διαδικτύου.Μπαίνει μέσα σ΄αυτον τον κόσμο, γίνεται ενα avatar και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα...Διχασμένες προσωπικότητες έχουν γίνει

8) Όταν βγαίνει έξω μια γυναίκα ΔΕΝ θα κοιτάξει τους άντρες, αλλά τις γυναίκες...Θέλει να ξέρει οτι είναι η καλύτερη κι η πιο εντυπωσιακή απο όλες και θέλει να ξέρει οτι όλοι την κοιτάνε.Και θα βαφτει σαν κλοουν και θα φορεσει ο,τι πιο γελοιο κι εκκεντρικο ή προκλητικό υπάρχει.Οπότε αν τα βλέμματα διασταυρώνονται με κάποιους άνδρες, δεν είναι γιατι ενδιαφέρονται γι αυτούς αλλά γιατι θέλουν να ξέρουν οτι τις κοιτανε. Ένω οταν εμεις βγαίνουμε κοιτάμε ΜΟΝΟ γυναίκες για ευνόητους λόγους..

9) Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να πάρουν την επιβεβαίωση για να ξέρουν οτι ο κόσμος ασχολείται μαζί τους κι ότι έχουν πέραση..

10) Οι γυναικές όταν είναι σε σχέση αισθάνονται αυτομάτως οτι καταπιέζονται. Είτε γιατί θα πρέπει να σε πάρουν το πρωί να σου πούν καλημέρα, είτε γιατί θα πρέπει να σου πουν πού θα πάνε και με ποιόν, είτε γιατί ο χρόνος που περνούν μαζί σου είναι τροχοπέδι στον προσωπικό τους χρόνο...Οπότε θα κάνουν ελεύθερες σχέσεις ( fuck buddies κτλ κτλ )

11) Η γυναίκα πλέον πορεύεται πρακτικά μόνη της.Μπήκαν στο κεφάλι της με την πλύση εγκεφάλου και την έπεισαν οτι ΔΕΝ χρειάζεται πλεον τους άνδρες, καθότι το πατριαρχικό μοντέλο απέτυχε..Έχει την καριέρα της, τα χρηματά της, το σπίτι της, τα παιδιά της ( προσέξτε τι λέω, τα παιδιά ΤΗΣ ), τη γυμναστική της, τα χόμπι της, τις φίλες της, το δικό της κόσμο στο διαδίκτυο και το αιδοίο της το οποίο θα το πουλήσει πολύ ακριβά !!!!!!! Ο άνδρας είναι ο σπερματοδότης, τα παιδιά είναι δικά ΤΗΣ , αν ο άνδρας την πολυπρήζει τον χωρίζει, του παίρνει τα παιδιά και μια ωραία διατροφή καθότι το ανθελληνικό κράτος και το νομικό σύστημα θεωρούν οτι ειναι αξιωματικό να έχει η μάνα τα παιδιά, όσο ανίκανη κι επικίνδυνη αν είναι..

12) ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. Έχουν γίνει πλέον σαν εκτρώματα και δεν το καταλαβαίνουν..Αλλάζουν μύτες,χείλια,βυζιά,κώλους και δεν τις αναγνωρίζεις...Η φύση παρότι έχει προνοήσει, αυτές προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάνε ενάντια. Το τραγικό είναι οτι ο άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου υφίσταται διαρκώς αλλαγές που συμβαδίζουν και συνάδουν με την ηλικία, ενώ τα πλαστικά είναι ξένα σώματα τα οποία δεν ακολουθούν τις φυσιολογικές αλλαγές με αποτέλεσμα μετά απο 10-15 χρόνια να τις βλέπεις και να τις λυπάσαι..

13) Ισότητα υπάρχει μόνο εκεί που τις συμφέρει....


Που οφείλονται όλα αυτα????

Μα στο σύστημα "παιδείας", καθότι μόνο παιδεία δεν μεταλαμπαδεύει...Απο μικρές στο κουρμπέτι...Φαντάζομαι όλοι έχετε δεί 12χρονα και 13χρονα στο δρόμο πώς ντύνονται, πώς μιλάνε, πώς περπατάνε και γενικά πώς συμπεριφέρονται....Πορνίδια.Φανταστείτε πώς θα είναι στα 25 τους..Εννοείται φταίνε κι οι οικογένειες, οι οποίες δυστυχώς είναι διαλυμένες.Τα παιδιά μεγαλώνουν πρακτικά μόνα τους γιατί η μάνα λείπει στη δουλεία όλη μέρα κι είναι με τη ρουμάνα, την αλβανίδα ή τη φιλιπινέζα.Η μόνη τους παρέα λοιπόν είναι το internet κι η τηλεόραση...

Υπάρχει λύση ???? Δε ξέρω αν υπάρχει λύση αλλά κατά τη γνώμη μου 2 ενδεχόμενα υπάρχουν:

1) Να αλλάξει το σύστημα παιδείας άρδην....αλλά για να αλλάξει το σύστημα παιδείας πρέπει να αλλάξει το πολιτειακό σύστημα, δλδ να φύγουμε απο την κοινοβουλευτική "δημοκρατία" και να πάμε σε άλλο σύστημα, αξιακό, ανθρωποκεντρικό .Αλλά για να γίνει αυτό μάλλον πρέπει να παμε στο Νο2 το οποίο είναι το κάτωθι, γιατί τα λαμόγια που μας κυβερνούν, απο την εποχή που δολοφονήσαν τον Καποδίστρια, δε θα αφήσουν εύκολα τα ινία

2) Βίαιη αλλαγή ( είτε με πόλεμο είτε λόγω μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων που οδηγούν σε κοινωνική επανάσταση) κι αναθεώρηση των αξιών, των ιδανικών κτλ κτλ..

Ως τότε:

Ιώβειος υπομονή κι ολύμπια ψυχραιμία..ΔΕΝ πρέπει επουδενί να γίνουμε σαν αυτές, υπάρχει πολύ έμφυτο μίσος μέσα τους καθότι έχουν χειραγωγηθεί άριστα απο φεμινιστικά κινήματα,ΜΜΕ, πόρνες ψυχολόγους και δημοσιογράφους,influencers, δικαιώματα της γυναίκας κτλ κτλ..Δεν τους κάνουμε τη χάρη, δεν ασχολούμαστε μαζί τους, ούτε τις παρακαλάμε για το οτιδήποτε γιατί αυτές τρέφονται μέσα απο αυτό, κρατάμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας κι αν βρούμε κάποια γυναίκα της προκοπής στην πορεία, δεν την αφήνουμε.Και να είστε σίγουροι οτι κι οι εναπομείνασες γυναίκες που ακόμα κρατάνε τις αξίες και τα ιδανικά τους, κυνηγάνε κι αυτές πλέον τους άνδρες που αξίζουν γιατί δυστυχώς κι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών έχει χαλάσει.....Αλλά αν στις 1000 γυναίκες βρεις 1 της προκοπής, στους 1000 άνδρες θα βρεις 20-30..

Η γνώμη μου πλέον είναι οτι οι πολλές σεξουαλικές σχέσεις είναι καταστροφή για τον ψυχισμό ενός ατόμου, απο τον δικό μου εαυτό αυτά είδα. Καταστράφηκα ψυχικά και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου ένα ένα. Μεγάλο ψέμμα αυτό που λένε οτι πρέπει να ζήσεις πολλές εμπειρίες για να ωριμάσεις και να ξέρεις τι θα επιλέξεις........ Κι επίσης το sex που γίνεται νωρίς σε μια σχέση είναι σκέτη καταστροφή για τη σχέση, επίσης προσωπική εμπειρία. Μετά ζείς μόνο γι'αυτό, περιμένεις την ώρα και τη στιγμή που θα κάνεις sex...Μόνο αυτό σ ενδιαφέρει..Νομίζεις οτι αγαπάς κι οτι εισαι ερωτευμένος αλλα ΔΕΝ εισαι ..Η αλήθεια είναι οτι έχουμε φτάσει σε τέτοια μοναξιά ( που έλεγε κι ο Ντοστογιέφσκι ), που προσπαθείς να πιαστείς απο κάπου και να νιώσεις ένα χάδι, μια αγκαλιά κτλ κτλ...Όσο κίβδηλα είναι όμως οι αγκαλιές και τα χάδια με τις ελληνίδες, άλλο τόσο είναι και με τις ξένες ιερόδουλες...Οπότε μην παρασυρόμαστε σε ατραπούς που δεν έχουν διέξοδο..Εντάξει, αν καμιά φορά είναι αδήριτη ανάγκη,το καταλαβαίνω, άνθρωποι είμαστε.Αλλά να μην ζούμε κι εμείς σε ενα πλασματικό κόσμο που βλέπουμε αγάπες εκει που δεν υπάρχουν και βλέπουμε και τις γυναίκες ως κρέατα προς σφαγή. Γιατι θα τύχει να γνωρίσουμε καμία της προκοπής και θα τη χάσουμε απο δική μας αχόρταγη σεξουαλική συμπεριφορά. Μη μας κοιτάει στα μάτια κι εμείς κοιτάμε τα βυζιά της και τον κώλο της....

Εχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας στη κατάντια των γυναικών..

τύποι οποίος κατάφερε να το διαβασει ολο μπορει να κανει μια συντομη περίληψη τα σημαντικότερα σημεια;:confused:

ευκολάκι
κεντρική ιδέα: οι γυναίκες είναι τσούλες και καριόλες
[*] :grin::grin::grin::D::D::D::D::D::D:
 

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.948
Κριτικές
27
Like
2.387
Πόντοι
6.955
Ενδιαφέρον, εύστοχο και με τεκμηρίωση κάθε τοποθέτησης σου το κείμενο σου ironmaiden. Επειδή ανήκω πλέον στο κίνημα των MGTOWs και μελετώ στο διαδίκτυο παλιές εκπομπές του Αμερικανού ραδιοφωνικού παραγωγού Tom Leykis, θέλω να σου πω πως βρήκα πολλά κοινά μεταξύ των όσων λέει κι όσων εσύ ανάπτυξες. Δεν είπες το ότι ενώ οι γυναίκες ισχυρίζονται πως αναζητούν έναν καλό χαρακτήρα, προστατευτικό, υπεύθυνο αρσενικό, τελικά επιλέγουν και κάθονται και γαμιούνται με τους jerks! Τα κακά παιδιά τις γοητεύουν κι αυτό δεν μας το δίδαξε η παιδεία.
Αυτό που μου έκανε αίσθηση και θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι κάτι που έγραψες στο τέλος, ότι τις τσουβαλιάζουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι και χάνουμε την μια και καλή εάν μας την φέρει η τύχη.
Σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος λέω πως η απαξίωση των γυναικών είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για να χτυπήσουμε τον ναρκισσισμό τους και τα υψηλά στάνταρ που θέτουν.
Μια δεύτερη σκέψη που κάνω που και που αλλά αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας είναι το αραβικό σύστημα κοινωνικής οργάνωσης. Έχει άραγε η γυναίκα την θέση που της αξίζει σε αυτές τις κοινωνίες? Πάντως, ναρκισσισμούς, fuck buddies και γυναικέιες προδοσίες δεν υπάρχουν εκεί.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom