Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω τις γραφω σταρχιδια μου...
Δε με θενε 1 δε τις θελω 10!
Εδω σπιτι αραχτος μπιριτσα πιτσουλα βολος μπαογκ μετα γαβρος αγρινιο μετα κανα νετφλιξ κανα βιβλιο κανα σταυρολεξο και αν δε πιανει κι ο υπνος... 2 ταβορ και για σας!
Οχι θα γινω ο ψυχαναλητης της καθε πατσαβουρας...
ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΡΕ
ΦΡΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Εγω τις γραφω σταρχιδια μου...
Δε με θενε 1 δε τις θελω 10!
Εδω σπιτι αραχτος μπιριτσα πιτσουλα βολος μπαογκ μετα γαβρος αγρινιο μετα κανα νετφλιξ κανα βιβλιο κανα σταυρολεξο και αν δε πιανει κι ο υπνος... 2 ταβορ και για σας!
Οχι θα γινω ο ψυχαναλητης της καθε πατσαβουρας...
ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΡΕ
ΦΡΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΠουΣτράτο,είσαι μεγάλο ναυάγιο και κακομοίρης...μόνο ο Μονσελάς σε σώζει ...
και την βρηκαν κοκαλο απο το βαρβιτουρικο με τη μαπα μεσα στα ξερατα της στα 35κατι ηξερε αυτη και το ειπε αυτο , ολα στα ποδια τους ειναι
τσου δεν το ξερωΔεν ξερεις αν ειναι αληθεια ,εγω που εχω ψαξει λιγο την ζωη της ηταν πανεξυπνη γυναικα καο δεν ειχε κανενα λογο να αυτοκτονήσει
Ενα καλο cg παιρνει 4.000e για 24 ωρες ,απίστευτα πραγματα
Αυτο το πραγμα δυστυχως με τρελαινει... οταν ειχα σχεση παιζανε συνεχεια βλεμματα οπουωπηγαινα ... απο τοτε που χωρισα δε κοιταει ουτε θηλυκη...μυγα!
Γιατι ειναι τοσο πουτανες;
Τους ιντριγκαρει δηλαδη να χαλασουν τη σχεση ενος παρα να κοιταξουν να βρουν καποιον ελευθερο;
Γιατι ΓΤΧΤ;;;
δεν γαμας τιποτα ; Ουτε πουτανες ;Με διελυσαν και τα χαπια γαμω το σπιτι τους... Πινω κιολας...
δεν γαμας τιποτα ; Ουτε πουτανες ;Με διελυσαν και τα χαπια γαμω το σπιτι τους... Πινω κιολας...