You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Εγω τις γραφω σταρχιδια μου...
Δε με θενε 1 δε τις θελω 10!
Εδω σπιτι αραχτος μπιριτσα πιτσουλα βολος μπαογκ μετα γαβρος αγρινιο μετα κανα νετφλιξ κανα βιβλιο κανα σταυρολεξο και αν δε πιανει κι ο υπνος... 2 ταβορ και για σας!
Οχι θα γινω ο ψυχαναλητης της καθε πατσαβουρας...
ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΡΕ
ΦΡΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΠουΣτράτο,είσαι μεγάλο ναυάγιο και κακομοίρης...μόνο ο Μονσελάς σε σώζει ...
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εγω τις γραφω σταρχιδια μου...
Δε με θενε 1 δε τις θελω 10!
Εδω σπιτι αραχτος μπιριτσα πιτσουλα βολος μπαογκ μετα γαβρος αγρινιο μετα κανα νετφλιξ κανα βιβλιο κανα σταυρολεξο και αν δε πιανει κι ο υπνος... 2 ταβορ και για σας!
Οχι θα γινω ο ψυχαναλητης της καθε πατσαβουρας...
ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΡΕ
ΦΡΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΠουΣτράτο,είσαι μεγάλο ναυάγιο και κακομοίρης...μόνο ο Μονσελάς σε σώζει ...
Πουσταδουρεε;;
Πιθικιιιι!!
ΠΙΘΙΚΑΚΟΟΟ!!
ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΕΕ!!!
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.306
- Πόντοι
- 6.056
και την βρηκαν κοκαλο απο το βαρβιτουρικο με τη μαπα μεσα στα ξερατα της στα 35κατι ηξερε αυτη και το ειπε αυτο , ολα στα ποδια τους ειναι
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.306
- Πόντοι
- 6.056
τσου δεν το ξερωΔεν ξερεις αν ειναι αληθεια ,εγω που εχω ψαξει λιγο την ζωη της ηταν πανεξυπνη γυναικα καο δεν ειχε κανενα λογο να αυτοκτονήσει
την "τυχη" της σχολιασα μονο
Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Μπορει να εζησε λιγο αλλα εζησε πολλα και εχει αφησει πισω της πολλα , εχει πει μερικες ατακες που εχουν μεινει το οτι πεθανε ετσι δεν ηταν και τοσο τραγικο αλλοι εχουν χειροτερα στερνα , αυτο με τα ξερατα που λες δεν ισχυει στο κρεβατι της την βρηκαν
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Ενα καλο cg παιρνει 4.000e για 24 ωρες ,απίστευτα πραγματα
Αν το αναλυσεις προσεκτικα θα δεις οτι δε τα παιρνει.... της τα δινουν
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 571
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα Μαγκες...
Ειχα παει σημερα παραλια με την δικια μου....δεν ειχε τρελλο κοσμο αλλα ειχε κομματακια. Ερχοτναι 2 μουνακια μονα τους περι τα 35 και καθονται στις μπροστινες ξαπλωστες....η μια με εκοβε ανοιχτα ...καποια στιγμη περναω επιτηδες παω μπροστα της πηγαινοντας να μπω στην θαλασσα ..και λεει στην φιλη της.....ανεμοδαρμενα υψη ...(ολοφανερο οτι το ελεγε για μενα λογω που ειμαι αρκετα ψηλος)...ηταν καλο, γελασα...αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο αφου στην ακριβως απο πισω ξαπλωστρα ηταν η γκομενα μου....
Ειμαι σιγουρος οτι αν ημουνα με φιλο μου ή μονος μου δεν θα ελεγε κουβεντα ....
Καργιολες...τι περιμενεις μωρη να κανω αφου ειμαι με την γκομενα μου ???
Μαλακιες....!!
Αλλα ηταν γαμησιμες και οι δυο
Ειχα παει σημερα παραλια με την δικια μου....δεν ειχε τρελλο κοσμο αλλα ειχε κομματακια. Ερχοτναι 2 μουνακια μονα τους περι τα 35 και καθονται στις μπροστινες ξαπλωστες....η μια με εκοβε ανοιχτα ...καποια στιγμη περναω επιτηδες παω μπροστα της πηγαινοντας να μπω στην θαλασσα ..και λεει στην φιλη της.....ανεμοδαρμενα υψη ...(ολοφανερο οτι το ελεγε για μενα λογω που ειμαι αρκετα ψηλος)...ηταν καλο, γελασα...αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο αφου στην ακριβως απο πισω ξαπλωστρα ηταν η γκομενα μου....
Ειμαι σιγουρος οτι αν ημουνα με φιλο μου ή μονος μου δεν θα ελεγε κουβεντα ....
Καργιολες...τι περιμενεις μωρη να κανω αφου ειμαι με την γκομενα μου ???
Μαλακιες....!!
Αλλα ηταν γαμησιμες και οι δυο
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αυτο το πραγμα δυστυχως με τρελαινει... οταν ειχα σχεση παιζανε συνεχεια βλεμματα οπουωπηγαινα ... απο τοτε που χωρισα δε κοιταει ουτε θηλυκη...μυγα!
Γιατι ειναι τοσο πουτανες;
Τους ιντριγκαρει δηλαδη να χαλασουν τη σχεση ενος παρα να κοιταξουν να βρουν καποιον ελευθερο;
Γιατι ΓΤΧΤ;;;
Τους ιντριγκαρει δηλαδη να χαλασουν τη σχεση ενος παρα να κοιταξουν να βρουν καποιον ελευθερο;
Γιατι ΓΤΧΤ;;;
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 571
- Πόντοι
- 81
Αυτο το πραγμα δυστυχως με τρελαινει... οταν ειχα σχεση παιζανε συνεχεια βλεμματα οπουωπηγαινα ... απο τοτε που χωρισα δε κοιταει ουτε θηλυκη...μυγα!
Γιατι ΓΤΧΤ;;;
Δεν νοιζω οτι τους ιντριγκαρει να χαλασουν την σχεση . Σκεφτονται οτι για να ειναι μαζι σου το μουνι και να γαμιεται μαζι σου (ιδιαιτερα αν την πλακωσεις στα γλωσσοφιλα και να τις βαζει χερι στην παραλια ανοιχτα και να το βλεπουν, οπως εκανα), θα αξιζεις.
Αν εισαι μονος σου δεν αξιζεις, αλλιως θα ειχες ενα μουνι μαζι σου πηγαινοντας για μπανιο, καφε, φαγητο, κλαμπ κτλ. Οι περισσοτερες πιστευω ετσι σκεφτονται.
Αλλα η καργιολα το πεταξε το σχολιο. Αλλα τι να σου κανω μωρη καργια ???
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πραγματικα μιλαμε απο το χωρισμο και μετα... ΑΟΡΑΤΟΣ!!! Μερα με τη νυχτα... Νταξ χαλασα και γω λιγο παρατησα τα παντα και πηρα κιλα αλλα αλλο τα 10 βλεμματα να γινουν 2-3 αλλο...0
Παντως κι εγω οταν ειχα σχεση ενιωθα ταυρος! Ηθελα να γαμαω τα παντα... τωρα δε παιζει κεφι ουτε ορεξη... πιο πολυ γουσταρω να κατσω να δω γαυρο παναιτολικο παρα να καυλωσω να ψαρευω μουνια
Παντως κι εγω οταν ειχα σχεση ενιωθα ταυρος! Ηθελα να γαμαω τα παντα... τωρα δε παιζει κεφι ουτε ορεξη... πιο πολυ γουσταρω να κατσω να δω γαυρο παναιτολικο παρα να καυλωσω να ψαρευω μουνια
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Με διελυσαν και τα χαπια γαμω το σπιτι τους... Πινω κιολας...
Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
δεν γαμας τιποτα ; Ουτε πουτανες ;Με διελυσαν και τα χαπια γαμω το σπιτι τους... Πινω κιολας...
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
δεν γαμας τιποτα ; Ουτε πουτανες ;Με διελυσαν και τα χαπια γαμω το σπιτι τους... Πινω κιολας...
Οχι τιποτα ... πουτανα τελευταια φορα το... 14!
Δυστυχως οταν γινεσαι...ζομπι το γαμησι εξαφανιζεται... Ο μεγαλυτερος μυθος οτι μια αγωγη σε κανει καλα! Λαθος! Σε σκοτωνει αργα...