Χθες, παραλια, μπαινω προς τα βαθια και βλεπω μια ξανθια να κολυμπαει χωρις μαγιο (φαινονταν το σωμα γυμνο κοντα στην επιφανεια)... φαινονταν 30-35 απ'το πλαι με βαση το σωμα... οπως εγω εμπαινα προς τα μεσα αυτη ειχε περασει απο αριστερα του οπτικου μου πεδιου, προς δεξια... τελικα οσο εμπαινα προς τα μεσα διεκρινα οτι φοραει ενα μικροσκοπικο μαυρο κατω μερος και απο πανω δεν φοραγε τιποτα. Τεσπα, συνεχιζω εγω να πηγαινω προς τα μεσα και αυτη πηγαινε προς τα δεξια... δεν υπηρχε δλδ περιπτωση να συναντηθουμε, ειχε προσπερασει το σημειο που εγω θα κατεληγα οταν σταματαγα τη προς-τα-μεσα πορεια... Σε καποια φαση γυρναει, με βλεπει, κανει αναστροφη και ερχεται προς τα πανω μου
Η τυπισσα ειχε φαινομενικα καλο σωμα (οτι μπορεις να καταλαβεις με το νερο) αλλα μουρη δυστυχως πολυ σπασμενη, ηλικια φαινονταν σαν 45+ (μπορει να ταν μικροτερη αλλα σπασμενη) και μπορει top να μην φοραγε αλλά δεν αμελησε να φορεσει ...κοκκινο κραγιον. Το ζησαμε και αυτο λεμε...
Εντωμεταξυ λιγο αργοτερα με εβγαλε εξω ο ναυαγοπνιχτης "με εντολη λιμεναρχειου" επειδη λεει ειχε καρχαρια στο νερο
Ρε κουλη, ειπαμε εισαι γκαντεμης αλλα ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ρε πουστη στην αττικη? Ουτε μπανια δε μπορουμε να κανουμε...