Υγιης ψυχικα σιγουρα δεν ειμαι... (αλλα ουτε πλεον και σωματικα με τα 20+ κιλα που φορτωθηκα!) και αυτο φαινεται στο οτι η μοναδικη επαφη με κοσμο περα απο τη μανα μου ειναι μεσα σ αυτα τα γαμοφορουμ...
Αθλητικα, μπουρδελα κλπ... αυτα μονο μου δινουν υποσταση!
Εξω ειμαι ενα μηδενικο, ισως φταιω κι εγω με τις απανωτες...αυτοκαραντινες που κανω στον εαυτο μου...
Ενας ρολος ενος Καραμανη εδω πχ, μερικα μπινελικια εδω η στο γκαζετα η καπου αλλου... ειναι οτι με κανει σημαντικο...
Ο καθενας βιωνει αλλιως τις αναποδιες στη ζωη του..
Η τριπλη καταστροφη μου το 18 (απολυση, χωρισμος, τροχαιο) συν την απαξιωση των γυναικων επι 2,5 χρονια, με διελυσαν!
Καποιος αλλος ισως το ξεπερναγε μ ενα χαλαρο ποτακι κι ενα...γαμησακι...
Καλησπέρα μάγκα μου
Καταρχήν να δηλώσω ένα ρισπεκτ για τη μορφή που έχεις στο αβαταρ σου
Εχω δει τις ταινιες του.Αλητης με καρδια και.μαγκας
Δεν ξερω αν το επελεξες τυχαια η οχι αλλα ισως ειναι κομματι της προσωπικοτητας σου.
Θαυμαζω τετοιους ανθρωπους
Που παλευουν μονοι τους και καθε φορα που πεφτουν ξανασηκωνονται.
Φιλαρακο εμενα η ζωη μου στα 40 δεν ειναι καθολου ροδινη.
Μονος ανεργος και χωρις φιλους.
Γαμαω πουτανες τρωγοντας καποια χρηματα που εχω στην ακρη κι αυτο με αγχωνει.
Επισης βλεπω tv ακουω μουσικη και οταν μπορω γυμναζομαι(μη φανταστεις κατι τρελο)
Απο τις γυναικες εχω εισπραξει
-δηθενια
-ψεμμα
-διφορουμενα μηνυματα
-απορριψη
αλλα μια στο τοσο σπανια και
-καλο γαμησακι
-αξιολογη πιπουλα
-καλη επικοινωνια σε επιπεδο διαλογου
Σπανια ομως.Οπως ειπα και πιο πανω τρωω πολυ σκατο για να φαω κατι.
Τις εχω οπως κι.εσυ γραμμενες.
Δε θα κατσω να.λυσω τα ψυχολογικα τους
Δε με.νοιαζει η απορριψη.Ποναει για 10 με 20 λεπτακια η χαστουκα και το μουδιασμα για καμμια ωρα.Και τελος.
Αυτο αν.φαω χυλοπιτα.
Ειμαστε ανδρες αρα κυνηγοι.Ειναι στη φυση μας να.πρεπει να.ιδρωσουμε για να αδειασουμε το σπερμα μας σε μια μητρα.
Απλα δεν ελπιζω σε κατι Δεν περιμενω κατι απο.καμμια.Ριχνω τις ζαριες μου και αυτο ηταν.
Ξερω οτι δεν.ειμαι ο Μπραντ Πητ αλλα ουτε και ο Μαυρος Πητ χαχα
Οποτε μαγκα μου χαμογελα λιγο στην πουτανα.τη ζωη.
Νοιωσε τυχερος που εζησες απο το ατυχημα.
Για τα φαρμακα μιλα με.το γιατρο μηπως στ αλλαξει αν εχουν παρενεργειες.
Οσο για το χωρισμο σου φιλε μου ξερω οτι ποναει να χασεις ενα ανθρωπο που ειχες αγαπησει
Δε ξερω τι ακριβως εγινε ουτε ποιος εφταιξε.Αν θα ηθελες να τα πεις εδω η σε ΠΜ ειμαι στη διαθεση σου.
Ωστοσο να ξερεις πως ενα τελος οσο βαρια και αν το κουβαλαμε σημαινει καποια στιγμη μια νεα αρχη.
Κανε περιπατους.Κινησου.Ο προπονητης μου στις πολεμικες τεχνες μου ελεγε:Η κινηση ειναι ζωη η ακινησια θανατος.
Κανε λιγο γυμναστικη οσο αντεχεις.Μη πας σε μεγαλα προγραμματα.Ακομη και 10 λεπτα λιγο βαδην κατι ειναι.Η 3 ελξεις η 10 πους απς.
Κινησου.
Αν δεις μια κοπελα στο δρομο η σε ενα καφε που θες να της σκισεις την κωλαρα πηγαινε και πες της ενα καλημερα.Ουτε ατακες ουτε στρατηγικες.
Κι αν απορησει που της μιλας.Πες της γιατι ετσι.Γιατι εισαι ωραια γκομενα.
Παραλληλα θα χεις και τη δικη σου ωραια μοναχικη ζωη:τους αγωνες στην τηλεοραση τα μπουρδελακια να γουσταρεις...ναι...γιατι οχι;;;
Συνεχισε τη μαχη φιλε.Μην παραιτεισαι!!